DIVERSE

Doar o vorba sa-ti mai spun
User avatar
SOLO
Moderator
Posts: 1881
Joined: 25 Sep 2008, 22:42
Location: Milan

Re: DIVERSE

Post by SOLO »

momolo wrote:Unde am scris eu mai sus ca sper in ceva ?!
Scuze. Poate am sperat eu ca mai speri tu.
Every foot from the wall adds 1000$ to the sound
*Doneaza pentru libertatea si sustenabilitatea forumului

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Compania pentru care vor lucra cei 150 de muncitori români ajunşi, joi în Marea Britanie, a cheltuit 40.000 de lire sterline pentru transportul acestora. Rolul românilor plecaţi în Marea Britanie este cel de a-i învăţa pe britanici cum se culeg fructele şi legumele, scrie Mediafax. Anthony Gardiner, proprietarul companiei agricole britanice G's Growers, a declarat pentru Daily Mail că situaţia în Marea Britanie era din ce în ce mai disperată, după ce pandemia de Covid-19 a făcut ca muncitorii străini care lucrau în mod obişnuit în ferme să nu îşi mai poată părăsi ţările.

Firma sa a plătit un zbor al companiei Titan Airways pentru a duce în Marea Britanie o echipă de 150 de români.

Gardiner a explicat că era nevoie de aceşti culegători experimentaţi pentru a-i învăţa pe cei 500 de angajaţi britanici, recrutaţi recent, cum să lucreze şi „să respecte standardele alimentare şi de igienă”.

Fermierul a mai spus că este prima dată după anii 80, când în fermele sale lucrează mai mulţi angajaţi britanici decât străini.

„Acum totul este foarte bine. Sezonul va începe în următoarele săptămâni şi estimăm că 60% din persoanele pe care le vom angaja vor fi rezidenţi din Marea Britanie. Dar o afacere nu se poate baza doar pe oameni noi. Trebuie şi personal cu experienţă, care ştie ce trebuie să facă”, a declarat Anthony Gardiner.

„Aceşti lucrători din România ştiu despre siguranţa alimentelor. Vor furniza platforma în timp ce îi antrenăm pe britanici. Sunt esenţiali pentru recoltare. Fără ei, culturile noastre ar putrezi pe câmp”, a spus şi Beverly Dixon, directorul de HR al companiei.

Un muncitor român a spus pentru MailOnline: „Suntem trataţi bine şi primim bani buni. Şomerii britanici ar trebui să vină să ni se alăture. Să lucrezi pe câmp poate fi greu şi obositor, dar ai soarele pe spate şi te ţine în formă fizică bună. Pare o nebunie că le vom arăta britanicilor cum să lucreze în propria lor ţară, dar îl aşteptăm cu nerăbdare acest lucru”.
https://economie.hotnews.ro/stiri-finan ... fructe.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Ceea ce a stiut intotdeauna sa faca bine tara asta este agricultura. E unicul lucru la care rumanii se pricep cel mai bine! De cand exista istorie!
In perioada Ceausescu RSR avea "fabrici si uzine" insa principala sursa de valuta din export era tot agricultura. Din banii produsi de agricultura se cumparau fieratanii inutile in timp ce lumea facea foamea intr-o tara care producea cat sa hraneasca doua popoare. Din valuta produsa de agricultura si-a platit idiotul datoriile externe. Daca era sa plateasca din fierataniile industriei nu le termina nici in o suta de ani. Dupa aia a fost la fel, chit ca agricultura a dus-o si mai rau fiind distrusa sistematic. Oricat de distrusa si persecutata ar fi, cenusareasa-agricultura mereu duce tara in spinare. Cand au fost anii trecuti diverse discutii cu guvernul chinez, schimburi, etc, de la Romania voiau numai mancare. E unica marfa produsa de Romania pe care o vor toti, oricand si oriunde.
Intotdeauna forta de munca in agricultura a fost platita cel mai prost in aceasta tara! E una din multele nedreptati care s-au petrecut in aceasta tara chinuita nu de dusmanii din afara ci de dusmanii din interior!
Este evident, cei care au muncit sa faca de mancare si sa produca principala (si chiar unica) marfa pretuita la export a Romaniei au fost tratati ca ultimii oameni atat de statul comunist cat si dupa 1990.
Intotdeauna agricultura a fost lasata la urma, pusa ultima pe lista, toti care au condus-o au fost cel putin idioti daca nu si malefici, cand a fost vorba de bagat bani a fost mereu ultima la rand.
Agricultura a fost pentru Romania gaina care face oua de aur. Dar Romania mereu a pus aceasta gaina la ciorba, nu a contat regimul politic.
Daca cineva vreodata va vrea sa ridice tara asta, trebuie inceput cu agricultura. Asta e destinul Romaniei si cine se impotriveste destinului are numai de suferit si nimic nu-i va iesi. Si apropos de asta, modelul occidental cu ferme uriase, industrializate este nepotrivit si chiar nociv pentru Romania! Nu asta e calea! Unii au inteles treaba asta dar nu au avut acces la functii de decizie sau chiar daca au avut functii nu au avut si decizia finala, doar au vorbit in gol pentru urechi surde. In functiile alea importante au fost mereu indivizi care o vand si pe ma-sa pentru 30 de arginti.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

arpadgicu
Posts: 64
Joined: 27 Jan 2019, 20:18

Re: DIVERSE

Post by arpadgicu »

faina poza!

https://www.comisarul.ro/articol/imagin ... 90299.html" onclick="window.open(this.href);return false;

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Jilţul lui Putin, zgâlţâit serios: Ţarul rus, împins afară pe scări de la Kremlin chiar înainte de încheierea mandatului
https://adevarul.ro/international/rusia ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Chifu a devenit chiar penibil. Deja nu mai e nevoie sa citesc, stiu dinainte ce spune, el canta necontenit prohodul lui Putin.
Omul a fost consilierul lui Basescu si acum imi dau seama cat de prost l-a sfatuit.
Genul asta de analisti cu idee fixa sunt cei mai nocivi in functii de consilieri.
Sper ca cei care acum conduc Romania nu iau in seama astfel de analisti obsedati de idei fixe. Vorba aceea, are omul o idee si aia e singura din viata lui!

Situatia sta fix pe dos de cum spune Chifu. Cea mai afectata tara in prezent este USA din multiple cauze. Prima cauza este sistemul american, chiar structura lor, modul lor de functionare.
Americanul de rand, adica majoritarul, nu are nici o plasa de siguranta, nici o protectie. Cei mai multi au rate de platit, ipoteca, etc, si in momentul cand isi pierd slujba sunt aruncati in strada. In USA cat ai job esti cetateanul unicei super-puteri a planetei. Cand nu mai ai job (dar ai ipoteca si rate la banca) devi peste noapte untermensch, adica nimeni, adica e treaba ta ca pe nimeni nu intereseaza! (de obicei pe morti ii gaseste dupa miros, incepe sa puta prin usa. Peste jumatate din americani locuiesc singuri).

Drept dovada ca imediat ce in unele parti din USA au bagat carantina, somajul s-a dus catre cer. Daca unele state mai ales din Europa sunt state sociale, sa nu spun socialiste, USA este fix pe invers, nimeni nu da pomana la nimeni, fiecare este cu "zdama-sii". Si fiecare depinde de fiecare, chiar daca unii in USA mai au de munca, toti depind de piata care cumpara/consuma sau nu cumpara si nu consuma = isi pierd slujba, pentru ca nu mai sunt vanzari si deci nici incasari.

E un sistem dur format din oameni-caini care ca orice haita de caini cand are ce manca e in mare "prietenie" si prosperitate maxima, cand nu mai au ce manca cainii incep sa se mananca intre ei. Fara ezitare.

Ma tem ca in USA care in mod evident este cel mai afectat stat din cauza "guvidului", va urma o criza ca cea din 1929. Asta va trage in jos toata lumea. Ca de obicei. Inclusiv China care depinde foarte mult de piata americana insa are avantajul si propriei piete interne, foarte mari cat si sistemului lor centralizat si totalitar care pune ordine in populatie....cu forta.

Russia e o tara aerisita teritorial, "guvidul" a atacat zonele inghesuite, cele doua orase mari dar avantajul distantelor mari ramane. Apoi Russia are acea rezerva, e condusa totalitar si deci nu se rascoala nimeni cu pusca pe strazi ca in USA (vedem manifestatiile anti carantina facute de republicani si laudate de Trump).

Mai este si o teorie simpla, intr-o extinctie in masa in lumea animalelor cele care scapa sunt alea care mananca putin si pot rabda, deci cele care sunt obisnuite sa manance putin, adica alea mici care mananca orice, chiar si rahat. Insa alea mari care halesc mult o mierlesc primele.

Toata lumea (si eu credeam asa) a zis ca Tzarul Putin a fost tampit cand s-a pus contra OPEC-ului si sauditilor (prietenii americanilor). Aparent asa este, Russia pare ca a actionat prosteste, in urmare Arabia Saudita a inundat piata si a provocat caderea pretului la petrol iar Russia a suferit pagube mari pentru ca din petrol traieste. Aparent Putin a facut o greseala. Dar acum imi dau seama ca e fix pe dos, Putin a gandit cu anticipatie (probabil voi fi acuzat de una si de alta, insa eu consider ca Putin este de departe cel mai abil lider politic al planetei). Din cauza actiunii aparent nesabuite a Russiei care a prabusit petrolul, deci "i-a fragezit pe toti inainte de guvid", acum din cauza "guvidului" petrolul s-a prabusit si mai mult! Si ghici cine este cel mai afectat stat?!... Ala care extrage cel mai scump petrolul.....USA! Pai da, in USA extractia se poate inchide mai repede si mai ieftin (si dupa burse vedem ca nu suficient de repede din moment ce pretul a mers in negativ) dar pe termen lung ei extrag cel mai scump, petrolul lor de sist e cel mai scump. In timpul asta Russia cu petrolul ei conventional inchide extractia mai greu si cu costuri mai mari insa pe termen lung ei pot extrage mai ieftin si asta va conta. Mai conteaza si faptul ca in Russia nu e o piata pur capitalista ca in USA unde un petrolist daca nu e rentabil inchide imediat mustaria ca nu-l iarta nimeni. La rusi nu se stie cateodata cat e de rentabil sau nu, exista o politica centralizata orilgarhica si asta e un atu important.

Cine canta prohodul Russiei se cam grabeste sau nu stie despre ce e vorba. Ei au un fond de rezerva urias, ceva ce putine tari pot visa, dupa modelul Norvegiei. Apoi, Russia fiind totusi o dictatura (mascata cu aparente democratice) este automat mai eficienta in cazuri din astea de criza.

Alt aspect este poporul rus care nu se schimba cu una cu doua, de fapt niciodata. Faptul ca in Russia exista opozitie, adica au "hashtagistii" lor, e nesemnificativ, marea, imensa masa a rusilor sunt cum ii stim, aderentii mentalitatii unui stat puternic condus de un unic lider (Tzar) si convinsi ca Russia e cea mai tare tara din lume.

Intreg statul, acea uriasa tara cat un continent este dominat de o retea mafiota semi-capitalista care stie perfect ca daca ar da drumul la democratia mujicilor ei s-ar duce direct in parnaie sau ar disparea. Mujicul de rand in Russia e aceeasi marioneta ca si chinezul de rand si....hai sa fim lucizi, nu e departe de "mujicul" din democratiile occidentale insa marea diferenta este puterea statului de a decide si pune in aplicare planuri de masa care implica fonduri financiare si pot implica decizii dure - exact ca in timp de razboi. Si ghici, suntem in timp de razboi! Ati vazut ca in WW2 democratiile occidentale care s-au luptat cu Hitler numai democratii nu mai erau, statul se modificase intr-o forma totalitara mascata atat in UK cat si in USA (in timp WW2).

Este clar ca statele totalitare stau mult mai bine in situatii de criza/razboi cu conditia sa aiba niste lideri de calitate (si nu niste nebuni aberanti)..... Si ce avem acum, Russia si China condusa de niste lideri care se dovedesc eficienti..... si marea democratie prima a planetei condusa de un lider.... ziceti voi cum e!.... Sa mai zic si cine conduce UK?!?! Sau cei care conduc UE?!?!

Deci, inainte sa cante Chifu (iarasi!) prohodul Russiei, ar trebui sa fim mai atenti, sa nu cumva sa ne aflam pe puntea Titanicului, stiti, vasul acela care era, citez, "imposibil de scufundat"!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

Dadix
Posts: 438
Joined: 03 Jun 2016, 11:06

Re: DIVERSE

Post by Dadix »

Exista si Nasu TV Canada . Am dat din intamplare de el .
Putem sa zicem orice de ei , dar nu ca te plictisesti la emisunile lor . :D
http://www.nasultv.ca/livetv/" onclick="window.open(this.href);return false;

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Dadix wrote:Exista si Nasu TV Canada . Am dat din intamplare de el .
Putem sa zicem orice de ei , dar nu ca te plictisesti la emisunile lor .
http://www.nasultv.ca/livetv/" onclick="window.open(this.href);return false;
toti au publicul lor. De exemplu si posturile de manele sau cele cu astrologi au publicul lor. Chiar si tipul ala care sustine ca Pamantul este plat are foarte multi adepti. Si OTV-ul avea multi adepti pe vremuri pana sa intre tartorele lor la parnaie. A preluat "Nasul" o parte din public. Iar Elodia nu a fost gasita.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Medicii din SUA, șocați după ce Trump a sugerat injectarea de dezinfectant ca tratament anti-COVID
https://www.digi24.ro/stiri/externe/map ... id-1296826" onclick="window.open(this.href);return false;

A zis si sa bage razele (ultraviolete) in corp.
Orice comentariu este inutil. ... A avut mana buna Tzarul Putin!

Acum sa vedem cati americani isi pun perfuzie cu inalbitor de rufe?! Data trecuta cand a zis de un medicament, "E bun, e foarte bun, e cel mai bun!" , doi idioti din Texas au inghitit pastile pentru decontaminarea tancurilor pentru pesti (le aveau la indemana si continea substanta) iar salvarea i-a luat gata morti. Acum o sa fie mai multi din astia deoarece dezinfectant si seringi se gasesc peste tot!
Deci, acum americanii fac in masa perfuzie cu clor si inghit raze ultraviolete!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Trump de cand a aflat ca ventilatorul omoara pacientii a inceput sa fie darnic cu mexicanii si rumanii, sa le ofere cadou din mega stocul lor de ventilatoare (fiind om de afaceri a mirosit ca ramane cu ele nevandute).
Insa rumanii fug de pe plantatie.
Cred ca o sa mai cumparam rachete....
Convorbire telefonică Klaus Iohannis - Donald Trump / Președintele american s-a oferit să trimită ventilatoare pentru spitalele din România
https://www.hotnews.ro/stiri-coronaviru ... omania.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

PS - e posibil sa-l informat pe Iohannis ca urmeaza o babardeala planetara, posibil in Golf cu iranienii. Acum e momentul sa le-o traga alora! Sunt gabjiti de guvid si au avut si nesimtirea sa lanseze un satelit militar!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Si in plus e posibil sa ramanem fara Kim! (deci un motiv in plus ca iranienii sa si-o incaseze)
Doctorul ala e ca si mort daca se trezeste Kim! Va fi dat la caini sau legat de teava unui tun. Dar cred ca el era ca si mort din momentul in care a fost desemnat sa opere Conducatorul! I-a tremurat asa de tare mana ca probabil l-a lasat pe Kim fara inima.
Si se vede cine-l sustine pe Kim, chinezii care au dat fuga sa-l repare! Prea tarziu! L-au reparat ai lui!
Presa japoneză: Liderul nord-coreean Kim Jong-un, în stare vegetativă, după ce operaţia cardiovasculară a eşuat
https://adevarul.ro/international/asia/ ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

kaav
Posts: 2233
Joined: 19 Oct 2008, 18:33

Re: DIVERSE

Post by kaav »

12 mituri ale capitalismului
https://infobrasov.net/12-mituri-ale-ca ... 2/#respond" onclick="window.open(this.href);return false;

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Parerea mea (altii au alte pareri) - Iohannis a procedat bine si are sustinerea masiva a populatiei!

(hasn)analistii de profesie (la astia totul e complicat si complex) precum si concurentii politicieni s-au grabit sa-i sara in cap ca e "prea dur". Clampanitorii de profesie ("politologi") la TV au dat ochii peste cap precum calugaritele in fatza unei reviste porno, de ceilalti politicieni nici nu merita sa amintesc. Singurul care a explicat bine situatia a fost Cristian Diaconescu in direct la Digi24! Interventia lui sper sa fie data cat mai mult, el a explicat excelent care este implicatia a ceea ce a facut camera depitatilor din parlament! Au lovit in credibilitatea Romaniei! Nu conteaza ca este "eroare" (cum striga sobolanii prinsi la tomberon), Cristi Diaconescu a spus si ca Seful Statului e cel mai bine informat om din Romania si ca atunci cand el crede/zice ceva, inseamna ca are niste informatii in spate!
Lumea poate spune, "hai ca au fost putori astia din parlament si habar nu aveau ca trec tacit o aberatie!", versiunea "Ciumpalacu".
Insa afectarea imaginii si increderii asupra statului a fost facuta! Ceilalti din UE se vor uita la Romania ca la ceva instabil, generator de potentiale probleme! Azi in UE este ultra-grav numai sa intentionezi sa separi regiuni pe criterii etnice! Europa a fost realmente sfasiata in istorie de chestiunea etnica! Asta e mai tare decat covidul! Europa e butoi cu pulbere in ceea ce priveste problema asta pentru ca poarta cu ea rani aparent inchise si care se pot deschide oricand. Catalonia?! Tirol?! Kosovo?!...numai cateva! Dar sunt si altele mult mai grele!
Ori cine poate crede ca parlamentul unei tari... din Europa, nu Africa..... e atat de incompetent si putoare ca, hop, i-a scapat o basina atat de toxica?!?! Exista si varianta unei atitutidini foarte perverse a PSD-ului care s-a facut ca nu vede! Cunoastem stilurile acestor profesori de coruptie, chiar e una din caile coruptiei sa te faci (ca functionar) ca nu vezi, ca ai o scapare!

Viktor Orban e un tip abil. Acum ca a fost uns diktatorul Ungariei si-a suflecat mainile si a bagat oleaca batul prin gard. Eu nu am nimic cu el, are multe merite si poate daca as fi ungur in Ungaria l-as vota. Dar noi aici avem prea multe cozi de topor, prea e mare talentul rumanilor la tradare!
Iohannis, atac extrem de dur: În timp ce noi ne luptăm cu pandemia, PSD se luptă să dea Ardealul ungurilor / E incredibil ce se întâmplă în Parlament / Cât timp eu sunt președinte, o astfel de lege nu va exista
https://www.hotnews.ro/stiri-coronaviru ... -12-15.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Iohannis a reactionat bine! Si are sustinerea masiva a populatiei! Sa se bashice hanalistii, politologii, sa tipe toti ipocritii ca "-Uite stafia lu' Vadim!", ca nu e asa!
Iar Barna de la USR a dat cu mucii in fasole (a mia oara) cand s-a adunat si el in corul celor care l-au criticat pe Iohannis pentru reactie! Am zis de asta toamna, cu asta in frunte USR-ul se duce in groapa! Luzerul asta trebuia eliminat atunci! Se vede si in sondaje! Cu Barna la USR, PNL-ul va lua masiv! Si PSD-ul nu va cadea asa cum merita.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Astazi, Dan Barna s-a descalificat definitiv prin ceea ce a zis in direct la Digi24 imediat dupa declaratia lui Iohannis!

Acest Barna e un dobitoc! Din acest moment cat mai este acest dobitoc in fruntea USR, astia NU mai vad nici un vot de la mine! Punct! Cat il mai vad pe asta acolo, adios USR!

Nu am ce discuta, luzerul asta trebuie eliminat de urgenta daca astia din USR vor sa mai existe!
Unii oameni politici, mai ales cei slabi, au momente din astea in care se compromit definitiv intr-o secunda! Si-a gasit el momentul in care sa-l atace pe Iohannis! Taman acum! Mare dobitoc! Asta era un moment cheie in care trebuie sa-l sustina neconditionat pe Iohannis... daca ar fi avut minim de simt politic si minim de creier in cap!

Iata, pana si exaltatul asta de Caramitru (prietenul lui) ce spune!

https://adevarul.ro/news/politica/andre ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
Cosmin2000
Posts: 267
Joined: 19 May 2009, 18:56
Location: China/România

Re: DIVERSE

Post by Cosmin2000 »

Eu ma intreb cu ce i-o fi prins Iohannis pa astia de la PSD si UDMR sustinuti evident de Ungaria, ca prea le-a zis-o direct si tintit. Deci, fiind omul cu cele mai bune informatii, probabil stie de vreun troc intre astia facut pe sub masa, cu binecuvantarea lui Victor Orban. Eu totusi stau si ma intreb ce se intampla cu cei care fac intelegeri de acest fel care aduc atingere integritatii statale (de la autonomia pe criterii extinse, pana la declararea independentei intr-un context prielnic nu mai e decat un pas!) daca aceste lucruri s-ar intampla in U.S.A. sa dau un exemplu?
Dar, in tari ca Russia sau China va puteti imagina ce-ar pati in secunda doi unii d-astia fara coloana vertebrala si, dupa cum pare, si fara creier?
Vintage forever!

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Sunt disperati ca haita lor a pierdut accesul principal la ciolan, e acum o alta haita concurenta. Romania nu are partide, astea sunt mafii, clanuri ca in Africa, triburi. Puterea inseamna ca au acces la averea publica pe care o dreneaza direct in buzunarele lor. Asta au facut toti dupa 1990, cine s-a aflat "la butoane" a impartit mafiei din care face parte direct din "camara" statului, asta e scopul puterii politice in Romania, sa ai acces legal la "camara cu bunatati" (jaful se face cu pixul si stampila), in rest avem povesti cu Alba ca Zapada si "democratia". In rest poporul este cum stim si se lasa violat si distrus. De aia au emigrat ca nebunii, avem cea mai mare emigratie din lume raportata la marimea populatie dupa razboiul din Siria unde aia fug de bombe. Asistam pasivi la distrugerea tarii de 30 de ani. In timpul asta infractorii astia politici au evoluat la o obraznicie fara margini, ce ar fi de mirare ca acum vand Ardealul pe accesul la ciolan?! Probabil vazand ca se intinde pelteaua cu covidul si PNL-ul va ramane mult si bine la putere, incearca sa pregateasca o debarcare a astora, sa vina ei la butoane prin vara cand toti estimeaza ca (poate) covidul se mai domoleste. Nu aveti idee ce lighioane de oameni sunt astia!! Omul normal nu-si poate imagina! Eu ii stiu, le stiu mentalitatea, i-am vazut de aproape! Nu exista epitete ca sa pot descrie cat mai aproape de realitate decaderea acestor indivizi din calitatea de om! Si cand ii vezi la TV par normali, nu se diferentiaza de omul obisnuit. Dar ganditi-va un pic la istorie, cand vedea lumea acuzatii de la procesul de la Nürnberg dupa WW2 se mira ca acei monstrii umani care au ucis milioane de oameni pareau oameni obisnuiti, pareau "normali", ba unii pareau chiar banali, mediocrii.... Dupa aia s-au tot intrebat inteleptii, "cum a fost posibil?" Pai a fost posibil pentru ca oile umane au stat liniste in camioanele care le duceau la abator. Dar exista si complicitatea victimelor cu calaii lor ("sa fure, dar sa ne dea si noua ceva!"). Fiecare popor primeste ceea ce merita!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

kaav
Posts: 2233
Joined: 19 Oct 2008, 18:33

Re: DIVERSE

Post by kaav »

Este deplasata comparatia cu Vadim. Johannis, nu are un discurs presarat cu epitete si nici atitudinea caustica/isterica cum avea tribunul. Il percep ca fiind responsabil in ce are de comunicat.

Post Reply