DIVERSE

Doar o vorba sa-ti mai spun
User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Importatori rumani (un transport de fistic): https://www.digi24.ro/stiri/externe/map ... ni-1299921" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

După Franța, Italia intră și ea în recesiune, cu o scădere a PIB cu 4,7% în primul trimestru al anului, cea mai gravă scădere din decenii, care pune capăt creșterii înregistrate de la criza din zona euro.

Este cea mai gravă scădere din 1995, pe fondul măsurilor drastice de carantină care au afectat economia. Anterior, Italia înregistrase o contracție de 0,3% pentru segmentul octombrie-decembrie, relatează Guardian.
https://www.hotnews.ro/stiri-coronaviru ... mestru.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Bugetul de stat ar putea ajunge la un deficit de până la 10% din PIB, în acest an, spune Cristian Popa, membru CA la Banca Națională a României (BNR), care a precizat că face declarațiile în nume personal. De asemenea, a afirmat că există o limită peste care creditorii nu te mai pot împrumuta.

„Între 7 – 8% sunt estimările de deficit pentru anul acesta în funcție de analiștii care ne spun aceste cifre. Există și estimări cu două cifre în scenarii adverse. Eu cred că deficitul va fi în partea superioară a range-ului. Deci mai degrabă mai mare decât mai mic”, a spus Popa, în cadrul conferinței ARIR, precizând ulterior pentru HotNews.ro că poate ajunge până la 10%.
https://economie.hotnews.ro/stiri-finan ... pa-bnr.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Deci, cum a inceput carantina peste 1 milion de angajati din sectorul privat (care au salariul mediu jumatate cat mediu la bugetari = o imensa aberatie!) au fost facuti someri sau trecuti in suspendare (somaj tehnic). INSTANT! IN SECUNDA 1.

In acest timp partea de bugetari care nu se ocupa cu lucrurile esentiale (deci ceilalti, mai putin medicina si alte servicii esentiale), deci partea mare de bugetari care se ocupa cu frecatul/plimbatul hartiilor s-au carantinat in mare parte acasa ramanand cu salariile, sporurile si bonurile de masa intregi!

In acest timp toti pensionarii SPECIALI care incaseaza sume de bezna mintii intr-o tara super saraca, si-au luat pensiile intregi. Nu se atinge nimeni de pensiile lor!

Administratia locala unde din prima secunda a carantinei bate vantul in birourile lor isi iau salariul intreg desi sunt ascunsi pe acasa. La astia "telemunca" este o frecangeala pentru ca "munca" lor de zi cu zi inseamna plimbarea si stampilarea hartiilor. Dar cum ghiseele unde sa se inghesuie "pinguinii" de rand nu mai sunt deschise, si-au gasit niste tabele in excel sa le frece pe acasa. Parte se fac ca fac ceva si "pe teren" dar in orasele si satele incremenite de carantina nu sunt multe de facut, pentru ca nu se pregateste nici o administratie locala pentru perioada de dupa carantina! Pauza asta era un bun prilej pentru administratiile locale sa gandeasca ceva, orice, la perioada cand nu se va mai putea tine populatia in case! Dar si pentru ei a fost VACANTA si nu oricum, cu salariile intregi!

Deci luzerii acestei perioade sunt NUMAI in sectorul privat, adica fix ala care plateste sa existe buget si bani pentru bugetari! Si din cate stiam partidul "liberal" era cica ala care tinea cu privatii. Cu genul asta de "solidaritate" o sa se ajunga urgent in groapa cu caruta statului. Deci hanalistii sunt chiar optimisti!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
Cosmin2000
Posts: 267
Joined: 19 May 2009, 18:56
Location: China/România

Re: DIVERSE

Post by Cosmin2000 »

In conditiile in care deficitul bugetar va fi de peste 7% din PIB eu stau si ma intreb PNLul va mai mari pensiile cu 40% anul acesta? Asa a stipulat Dragnea in programul de guvernare facut la aceeasi masa cu Tariceanu si cu Chitoiu (il mai stiti, ala care a omorat doi oameni recent intr-o depasire pe langa Pitesti), asa a fost preluat si imbratisat si de noua guvernare cica de dreapta. Dar la pensiile speciale, tot cu 40% va fi facuta majorarea, chiar si fostului comandant de penitenciar cu 70000 RON/luna si catorva mii de alesi si unsi ai lui D-zeu pe pamant?
Romania nu va putea scoate capul din mocirla ca nu are cu cine, toti sunt putrezi de corupti moral si spiritual, nu avem barbati de stat adevarati care sa rupa pisica in doua la nevoie.
Citeam azi ca s-a semnat contractul de executie a noului spital regional Craiova. Acesta va costa (zic ei acum, dar sigur la final costul va fi dublu!) aproape 4 miliarde RON si va fi gata in 9 ani. Va puteti imagina cum se pune problema in tara asta?
Vintage forever!

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Cosmin2000 wrote:Asa a stipulat Dragnea in programul de guvernare facut la aceeasi masa cu Tariceanu si cu Chitoiu (il mai stiti, ala care a omorat doi oameni recent intr-o depasire pe langa Pitesti), asa a fost preluat si imbratisat si de noua guvernare cica de dreapta. Dar la pensiile speciale, tot cu 40% va fi facuta majorarea, chiar si fostului comandant de penitenciar cu 70000 RON/luna si catorva mii de alesi si unsi ai lui D-zeu pe pamant?
populatia majoritara din aceasta tara se comporta ca batranii cu Alzheimer, adica uita instant, nu are memorie. La cei mai multi li se sterge rapid! Eu mi-am dat seama ca problema e grava inca din anii 90 in chestiunea Iliescu. Nu am uitat ce sustinere a avut Iliescu in populatie si mai ales argumentele sustinatorilor. Ei bine, anii au trecut, situatia nu numai ca a fost contrara acestor argumente/credinte dar pe langa faptul ca a fost fix pe dos, s-a stricat totul peste asteptarile oricui. Cu toate astea nu am intalnit pe nimeni sa recunoasca cinstit ca l-a votat pe Iliescu din credinta si mai ales ca a gresit din cauza asta. Am cautat cauza si am gasit ca nu e numai fudulia de a nu recunoaste greseala, dar pur si simplu cei mai multi nu au memorie, adica li s-a sters. Poate e ceva in mancare sau in aer care le sterge memoria?! Poate este stresul, viata proasta, uratenia de zi cu zi a vietii in tara asta?
Ca rumanii habar nu au sa traiasca se vede la liber pentru oricine are spirit de detasare si observatie. Cel mai bine se observa la rumanii care au bani multi, deci nivel de trai ridicat. Nu stiu sa traiasca, majoritatea sunt niste idioti, puterea financiara nu-i ajuta sa devina fiinte mai evoluate, ba din contra, inevolueaza la nivel de cretini.
Eu am scris de multe ori ca aspectul oraselor, strazilor, caselor reflecta de fapt aspectul sufletelor si constiintelor majoritarilor care traiesc in ele. La tot pasul intalnim chiciul, mizeria si uratenia, debandada si paragina, indiferenta si defetismul.
Avem mai sus mostra de mentalitate paralizanta, "Oculta hotaraste tot!", deci ce sa ne mai zbatem ca niste fraieri?!
Mentalitatea defetista merge mana in mana cu "Alzheimerul national", deci pe langa faptul ca uitam instant, nici nu credem in schimbare, nici nu credem in evolutie si in nimic bun. Toti sunt pesimisti si merg pana acolo ca incep sa se minta singuri. Este un mecanism de autoaparare a fiintei cand e depasita, pur si simplu omul cand e depasit se minte singur ca realitatea nu e realitate. Asta duce la alienare mintala si depresie (care e o boala psihica foarte parsiva, nu se vede dar ataca grav fiinta). Zilele astea cu pandemia si carantinarea au iesit la iveala toate bolile mintale, toti care au afectiuni la "mansarda" se manifesta in fel si chip. Se vede pana si pe oamenii care au putere politica sau administrativa, pana si pe medici sau chiar si savanti, toti manifesta mai acut afectiunile psihice pe care le aveau ascunse inainte. Toate astea sunt rezultatul unei vieti morale nesanatoase. Omul e o fiinta delicata in ceea ce priveste psihicul, constiinta, respectul de sine. O viata imorala si nedreapta alieneaza fiinta umana. Cand omul face rau chiar daca el crede ca "e tare" si nu-l atinge nimic, in miezul constiintei sale se petrece ceva si cu timpul se tot aduna. Un comporatment imoral si o "estetica" a urateniei si dezechilibrului inconjurator ataca fiinta umana in miezul ei. Cu timpul, incet, incet, fiinta umana e consumata din interior si ca rezultat se manifesta diferit. Defetismul sau "alzheimerul politic" sunt unele dintre aspecte dar sunt multe altele mai putin pasnice. Asta duce la paralizie sociala si deci neputinta de progres. Ca un lucru este clar, toti depindem de toti. Asta e lectia "guvidului".
De aceea exista evident si subiectivismul deciziilor politice importante. Aparent este frica dar mai adanc sunt afectiunile psihice ajunse in faze de criza. Vremurile astea sunt prielnice sa ne dam seama cine e cu mintea intreaga si cine nu. Si din pacate sunt cam putini aia care nu si-au pierdut busola. Asta e un efect secundar de "guvid" si mi se pare o mare problema pentru perioada urmatoare. Mie imi este clar ca unii dintre cei care au putere si iau decizii nu sunt cu mintea intreaga.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Cu dedicatie pentru cei care consuma propaganda oficiala (a nu se intelege ca le plang de mila!):
Flămânzi în cea mai bogată ţară din lume: Feţele crude ale foamei în Statele Unite
https://adevarul.ro/international/state ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Lectii economice de guvid!
Parca britzii voiau brexit pentru ca se saturasera de emigrantii din est!!!
Cine înlocuiește muncitorii sezonieri în Marea Britanie: ingineri, ospătari, bucătari
https://www.hotnews.ro/stiri-coronaviru ... itanie.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Fermierii britanici, disperaţi după români: Localnicii fug de pe câmp. Agricultura e grea. Inginerii nu se descurcă aşa cum crede guvernul
https://adevarul.ro/economie/stiri-econ ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Si din Reich-ul german (locul de unde rumanii fug de pe plantatie):
Explicaţiile patronului abatorului din Germania unde s-au îmbolnăvit 200 de angajaţi români: „Sunt un popor sociabil, le place să sărbătorească împreună“
https://adevarul.ro/news/eveniment/expl ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Cum au ajuns unii muncitori români sclavi pe plantaţiile de sparanghel din Germania! Explicaţiile unui recrutor: “Au fost disperaţi şi au acceptat orice!”
https://www.fanatik.ro/cum-au-ajuns-uni ... v-19186881" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Ana Birchall dezvăluie că Viorica Dăncilă a fost de acord ca limba maghiară să devină limbă oficială în Ardeal. De ce a picat legea
https://adevarul.ro/news/politica/ana-b ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Democratia e in pericol pe toata planeta!
Cred ca in momentul asta liderii partidului comunist chinez se prapadesc de ras la acest spectacol jalnic dat de "lumea democratica" si mai ales de "unica superputere" condusa de un bufon senil.
Ma tem ca cea mai mare victima la covidului nu este economia globala ci va fi democratia globala iar istoria se va repeta (iarasi).

https://www.hotnews.ro/stiri-coronaviru ... anului.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

arpadgicu
Posts: 64
Joined: 27 Jan 2019, 20:18

Re: DIVERSE

Post by arpadgicu »

momolo wrote:
Ana Birchall dezvăluie că Viorica Dăncilă a fost de acord ca limba maghiară să devină limbă oficială în Ardeal. De ce a picat legea
https://adevarul.ro/news/politica/ana-b ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

probabil aceasta doamna este printre putini "fosti" care nu au scheleti in dulap. Si de-aia isi mai permite sa-i apostrofeze din cand in cand. In rest, doar gunoaie, indiferent ca se dau penelisti (care apara bugetarii - halal!) sau din alte cocini.

Solutia, pentru poporul asta, e una singura: Tepes! Vlad Tepes!

arpadgicu
Posts: 64
Joined: 27 Jan 2019, 20:18

Re: DIVERSE

Post by arpadgicu »

momolo wrote:Democratia e in pericol pe toata planeta!
Cred ca in momentul asta liderii partidului comunist chinez se prapadesc de ras la acest spectacol jalnic dat de "lumea democratica" si mai ales de "unica superputere" condusa de un bufon senil.
Ma tem ca cea mai mare victima la covidului nu este economia globala ci va fi democratia globala iar istoria se va repeta (iarasi).

https://www.hotnews.ro/stiri-coronaviru ... anului.htm" onclick="window.open(this.href);return false;


suprimarea drepturilor fundamentale trebuie facuta gradual, pe baza unor "motive bine intemeiate", gen pandemii, atacuri teroriste, drepturile minoritatilor (nu-i, oare, o ironie, ca in tarile "democratice", adica unde majoritatea decide, totusi minoritatile au mai multe drepturi?).

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

La genul asta de agricultura ma refeream prin textele mele. Daca in Romania vor exista cati mai multi oameni ca astia, situatia se va schimba:
VIDEO Femeia care s-a mutat la ţară şi trăieşte din creşterea găinilor. „Se poate, dar trebuie să munceşti mult“
https://adevarul.ro/locale/constanta/vi ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

La Libre Belgique: După ce au fost acuzaţi de un deceniu încoace că „fură“ munca localnicilor, românii au devenit o marfă rară
https://adevarul.ro/international/europ ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Slagarul zilei !

https://www.youtube.com/watch?v=3YjG3ZGuaN0" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Asta cu relocarea productiei e poveste cu Alba ca Zapada si piticii. Mari companii americane care se gandesc serios sa relocheze productia (nu neaparat acasa in USA) au concluzionat ca le-ar lua cam 7...8 ani. Ori aia chiar stiu cum se mananca! Vai de amaratii astia de aici din Europa, sunt ca melcii, cam de doua ori mai lenti si mai birocrati decat americanii. Iar noi, Romania nici nu existam! Ca sa ai industrie moderna iti trebuie:
1) infrastructura (drumuri, autostrazi, retele)
2) administratie locala eficienta si bine intentionata! Nu o adunatura de spagari analfabeti si mincinosi! Chestia cu guvernul e simpla, orice guvern poate da din gura, ca nu-i doare gura. Insa treaba se rezolva local unde e nevoie de terenuri, infrastructura, organizare. Abia dupa aia vine si guvernul cu politici de stimulare si legislatie (daca ai si un Parlament format din oameni si nu din porci cu doua picioare!). Ca ce sa stimulezi?! Daca purceaua e moarta in cotet ce sa o mai stimulezi, este moarta si pute!
3) forta de munca. Nu putori manelare sau putori cu diplome false cumparate. Forta de munca a Romaniei este emigrata. Aici au ramas pensionarii si asistatii social precum si triburile de rromi, acum s-au intors si hotii si curvele ca dincolo e carantina si nu mai pot "lucra". Nu poti compara un chinez de rand cu un ruman de rand. Primul invata repede, e maimuta, mananca putin si nu guitza, ca la ei nu e democratie! Si chinezii sunt atat de multi ca nu ai probleme ca angajator! Aici e invers! Alergi dupa ei. Poate unii cred ca somajul va rezolva problema. Nu va rezolva nimic, decat va fi suferinta in plus. Majoritarul nu este EDUCAT corect, asta e problema!
4) un stat cat de cat necorupt. Al nostru este putred de corupt. Un sistem legislativ simplu si clar. Al nostru este complicat de bezna mintii (26.000 legi a cate 100 pagini bucata in medie), extrem de lent si evident, corupt.

Daca ne uitam cu adevarat in China sa vedem ce conditii exista pentru parcurile industriale..... pai noi suntem cu sute de ani in urma! Noi nu construim nici jumatate in o suta de ani cat au construit aia in cativa ani!

Ca sa atragi investitori, productie aici iti trebuie drumuri, retele puse la dispozitie de stat, organizare, legislatie clara, simpla, predictibila. Pai la noi functie de ce Agamita Dandanache este la putere, taxele si legislatia se schimba peste noapte! Pai ce sa prezici intr-o tara "democrata" care la 4 ani schimba tribul politic de la putere si cum vine celalalt trib anuleaza ce au inceput ceilalti si incep ei altceva?!?!?! Dupa toate schimbarile de coduri si legi care au avut loc in ultimi ani in Romania..... ce incredere sa mai ai ca investitor?!?!

Eu cred ca lumea nu constientizeaza ce conditii exista in China pentru parcurile industriale de productie!!! (ar trebui astia care dau acum din gura la guvern sa mearga acolo si sa viziteze, sa inteleaga cu cine vor sa intre in concurenta! - Pentru ca nici un investitor nu va alege solutia cea mai in pierdere si cea mai riscanta!)
Peste asta, China e dictatura, nu se schimba nimic peste noapte, sti ca aceeasi conducatori vor fi si peste multaaaa vreme!

Cei care si-au mutat productia in China nu au facut-o numai pentru povestea cu forta de munca ieftina. Nu e simplu sa ai o logistica intinsa pe jumatate cat planeta, sa transporti totul jumatate de glob! Trebuie niste avantaje compensatorii. Mari! Ori ce nu intelege lumea, acele avantaje exista si sunt chiar foarte mari! Cu guvernul comunist chinezi discuti, bati palma si SE FACE! Cu astia de aici discuti, bati palma.... si a doua zi isi da demisia primul ministru si vin altii care ai alte idei! Si oricum, astia pe aici (la guvern) nu au nici o putere reala, sunt o adunatura de papagali care ocupa functiile alea numai sa fure (sa bage companiile lor la cascavalul banului public). Chiar daca bati palma cu guvernul actual dupa aia observi ca:
- terenul are probleme juridice, guvernul vrea dar nu poate, depinde de "alti factori".
- legislatia nu-ti permite unele lucruri
- avizele necesare dureaza un milion de ani, unele nu pot fi obtinute niciodata.
- infrastructura promisa este o poveste, pana statul face licitatiile, pana sunt contestate 5 ani si pana cand hotii care castiga sa faca o intind de 3 ori termenul de timp, tu ca investitor te-ai dus departe! pentru ca nu poti planta fabrica in camp fara drumuri si fara retele incercand sa recrutezi niste asistati sociali fara educatie minima si impostori analfabeti functionali cu diplome cumparate.
- de la UE ti se pun bete in roate, ca unii de acolo vrea si gura lor sa manance! Si se mananca si aia intre ei!, tu, Romania, fiind provincia de la margine.
- iti dai seama ca trebuie sa dai spaga la toti, ca altfel esti lasat sa astepti in ploaie.

In plus de toate, in China apare o generatie noua de oameni care au invatat carte! Chinezii invata de le crapa capul, nu se duc in club sa traga liniutze si nici la Mamaia vara! Noile generatii atat in Romania cat si in Occident sunt stricate de noua subcultura si de lene. Nimeni in lumea "alba" nu mai pune osul la treaba, doar sclavii necalificati din estul Europei dupa care astia din vest plang acum de guvid.

Eu nu vad cum se poate reloca productia din China intr-o tara ca Romania asa cum este azi, asa cum "merge" azi si asa cum este sistemul?! Diferentele sunt enorme si nu pot fi depasite decat eventual cu politici exceptionale sustinute constant zeci de ani (asa cum au avut pe vremuri state precum Singapore, Taiwan si Koreea de Sud = imposibil in civlizatia noastra!). Pai ce este constant in Romania?!....Un singur lucru, coruptia/hotia, incompteneta, impostura si paragina!

Deci, ajutoarele de stat, politicile din gura si alte povesti de'astea sunt precum tratamentul la maseaua stricata cu algocalmin, adica il inghiti si tot astepti sa-ti treaca maseaua, cand de fapt unicul tratament este clestele!

PS - sau te apuci sa faci fabrica de masti in Caracal! (supertehnologie! Rachete! :lol: )....Cu materie prima care se gaseste numai in China! :lol: Tot asa cu orice! Pentru ca azi cam totul este in China, de la suruburi pana la orice materie prima sau subansamble, componente, etc. O industrie e complicata.... aveam ceva pe vremuri, intre timp s-a demolat si dat la fiare vechi.
Acum ce producea fosta industrie textila comunista gasim numai in China si e valabil pentru orice domeniu. Deci ce sa facem?! Sa ne apucam intai ca in anii 50 sa construim otelarii si filaturi de bumbac?! (eventual sa si cultivam bumbac) Dupa aia restul.
Sau sa asamblam chestii cu materie prima si componente din China?! (asa cum fac cei mai multi azi). Asta s-ar numi ca ne-ar relocat productia si ca nu mai depindem de China?! :lol:
Relocarea afacerilor din China: Începe lupta pentru investitori. Cât este de dispusă România să pună la bătaie ajutoare de stat?
https://www.hotnews.ro/stiri-lumea_in_s ... e-stat.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Ca s-o dea pe asta (sa-si apere pensiile)
Abrogarea pensiilor speciale este neconstituțională - a decis CCR
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... ionala.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Le-a venit la fix sa o dea pe asta, adica ca sa scape privilegiile feudalilor, iobagimea a fost iertata de clacasie:
Amenzile din starea de urgență, neconstituționale /OUG nu este suficient de previzibilă, iar cuantumul amenzilor se stabileste subiectiv / Weber: Instanțele s-ar putea trezi cu zeci de mii de procese
https://www.hotnews.ro/stiri-coronaviru ... ionale.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Adevarul este ca pensiile speciale vizate de PNL reprezinta cam 5% din total, deci o adunare mica dar speciala de trantori de mare lux (mult peste orice limita chiar si in state super puternice!). Problema se poate rezolva altfel, le impoziteaza pana nu mai ramane nimic din ele. Dar nu au vrut cu adevarat. Asa cum spuneam in alt comentariu, PNL de frica sa nu supere pe nimeni va sfarsi prin a-i supara pe toti pana la alegeri!

Cat priveste amenzile date de Garcea, era la mintea gainii ca nu exista criterii clare cum hotaraste Garcea cat sa dea la mujic intre 2000 si 20.000 lei ?! Ordonantele si toate cele de guvid au fost scrise prost de niste amatori. Asa se naruie toata sandramaua si scapa gainile din colivie. Pai sa vedem daca va mai fi nevoie sa bage gainile la loc cum o sa le mai sperie sa le tina inchise?! Imi dau seama ca de maine aia mai cu tupeu o sa defileze pe strazi. Ca si asa traficul acum in Bucuresti e aproape normal.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

Post Reply