vand linie Akai M5

Aici ne vindem si cumparam trancotele
Post Reply
andym02
Posts: 8
Joined: 12 Jan 2019, 11:26

vand linie Akai M5

Post by andym02 »

Se vinde linie midi Akai M5 formata din , amplificator , deck , tuner , pick'up , arata si functioneaza f.bine .
Pretul este de 1650 lei , usor negociabil sau la schimb cu un magnetofon de calitate ( plus diferenta din partea mea ) in cazul in care se impune .
Pot trimite foto sau clip cu "linia" in functionare .

Harstereo
Posts: 21
Joined: 14 Dec 2019, 08:47

Re: vand linie Akai M5

Post by Harstereo »

Nu vreau sa te întristezi însă și dacă tai "1" din preț tot e foarte mult. Pe acest site sigur nu reușești să "convingi" pe nimeni. Spor!

kaav
Posts: 2233
Joined: 19 Oct 2008, 18:33

Re: vand linie Akai M5

Post by kaav »

Harstereo wrote:Nu vreau sa te întristezi însă și dacă tai "1" din preț tot e foarte mult. Pe acest site sigur nu reușești să "convingi" pe nimeni. Spor!
Acest site nu a iesit in evidenta niciodata prin rubricile de vanzare si daca este sa se intample o tranzactie, va fi intr-o maniera privata.
Prin faptul ca tu spui ca nu merita, dezarmezi orice potential cumparator care da din intamplare peste acest anunt cand navigheaza pe net. Presupun ca pretul nu este chiar intamplator si in mod sigur are legatura cu valoarea afectiva care atarna greu in pretul acestui pachet pentru posesorul lui. De unde sti ca nu este asa? Nu sti nimic sigur si asta este o certitudine :wink:

kaav
Posts: 2233
Joined: 19 Oct 2008, 18:33

Re: vand linie Akai M5

Post by kaav »

Harstereo, ti-am oferit ocazia sa ma contrazici. Nu ai facut-o. Sa inteleg ca ''si daca ala are dreptate'' te-a impiedicat? Esti un anonim pe internet, puteai sa spui +/- orice ca si argument, dar nu ai facut-o...
Sa revenim la oile noastre...Nu este frumos sa bagi batul prin gard fara argumente irefutabile. Sa nu cumva sa crezi ca ma cred ''destept'', o asemenea abordare o consider apanajul mediocrilor (sunt asa ceva la anumite aspecte ale vietii dar nu sunt prost complet). Bafta :wink:

andym02
Posts: 8
Joined: 12 Jan 2019, 11:26

Re: vand linie Akai M5

Post by andym02 »

Salutare domnilor !
Nu trebuie sa devina un subiect de disputa " ragalia asta de Akai-M5 " , a fost adusa special de mine din Dk acum ceva timp , arata si functioneaza OK .
Acum posibil si "harstereo" sa aibe dreptate , insa afara un lucru de calitate nu-l obtii cu 2 lei .
Numai pickp'ul se invarte la pretul de : https://www.ebay.co.uk/itm/Akai-AP-M5-F ... SwvpVcsiWA" onclick="window.open(this.href);return false; , sa nu mai punem deck'ul , amplifierul , tunerul .
As taia cu mare placere acel "1" din fata pretului , daca l-as fi luat moka , darrrrrrrr ...... !!!

:roll:

P.S. M-ar interesa un schimb , Akai-M5 + dif in lei pe un magnetofon din gama Sony ....etc

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: vand linie Akai M5

Post by momolo »

De vreo doi ani a inceput sa bantuie chestia asta cu exemplul pretului pe ebay. Nu e loc mai prost si mai aberant ca ebay-ul pentru asa ceva. Cele mai multe preturi afisate pe ebay sunt aberante si evident, acolo apare cat cere cel ce vinde, nu se vede si cu cat si daca vinde (orice anunt dupa ce se vinde, dispare). Exemplele sunt alese evident dintre cele mai aberante oferte pe ebay. Pana sa dea guvidul in talicioace intalneam din ce in ce mai des argumentul cu "uite cat costa pe ebay!". Invariabil ramaneau cu marfa nevanduta, ori o luau inapoi acasa, ori o dadeau pe cat se poate la plecare, adica foarte mult sub ebay. Stiu pe unul care nu vindea nimic dar venea cu noaptea in cap (acolo cand ajunge samsarul la 3 noaptea e deja tarziu, locurile bune sunt luate!) si dormea ca un caine pe bancheta dubei pana la pranz cand soarele ucidea. Vedeam aceeasi marfa saptamana dupa saptamana. Murea cu ebay-ul in gura, care cum incerca sa se tocmeasca cu el il lua la scandal.
Am vazut mereu diferenta intre cat se cere si cu cat se vinde. Foate mare. Unii au simtul comercial sa ghiceasca cu cat se vinde dar cei mai multi sunt total lipsiti de talentul asta comercial.

Si mai e o mentalitate, "Sa iau pe obiect cat am dat". Vine din trecutul comunist cand nu numai ca luai cat ai platit cu ani in urma si folosit intre timp, dar puteai lua si mai mult! Numai ca azi nu prea mai merge, oferta e mare, clientii din ce in ce mai putini si vor fi si mai putini. Vad anunturi pe oleix de ani de zile, unii sunt îndârjiți sa nu vanda nimic, altii ii dau ca exemple de pret si la randul lor nu vand nimic. Rar cate unul cu simt comercial lasa pretul in jos si vinde, dar dispare instant si raman "exemplele" vesnice. De exemplu, as vrea sa vad si eu pe unul care numara pe masa 150 de milioane de lei pe un magnetofon AKAI!

Pe de alta parte intr-o piata libera fiecare are dreptul sa ceara cat vrea.

Si pe un forum liber membrii forumului au dreptul sa-si spuna parerea. Ca de aia e forum si nu site de vanzari.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

andym02
Posts: 8
Joined: 12 Jan 2019, 11:26

Re: vand linie Akai M5

Post by andym02 »

Ai perfecta dreptate "momolo" , sumele sunt exagerate atat in tara cat si afara ( in utima vreme ) .
Acum ca tot veni vorba de "comert " , nu pot lua un produs la 10 lei apoi sa-l vand cu 5 , n-am cerut nimic in plus , defapt am dat pe Akai-M5 2500kr .
Un amic al meu si-a luat un mag. Akai 747 cu 2000 eur , o suma imensa , ce sa mai spun ca in ultima vreme au crescut preturile cu cca 40% .
"Negustorii" profita de cererea de pe piata si normal caaaaaa .....
Intr-o discutie purtata cu un "negustor" de Akai , Tandberg ....etc omu' s-a scapat si-a spus ca le achizitioneaza cu max 500 eur , dar le serviseaza , le bibileste ....si normal ca pretul creste , OK am spus , dar nici chiar asa .
Omu a spus clar , am cereri .
:?

Harstereo
Posts: 21
Joined: 14 Dec 2019, 08:47

Re: vand linie Akai M5

Post by Harstereo »

Cat tot aruncam cu linkuri
https://mobile.willhaben.at/kaufen-und- ... redirect=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Kaav eu știu ce vorbesc pt că am butonat așa ceva. Nu e ultima voma de scula dar și 650lei e mult pt ea. Cum nu orice mașină care are 4 roti e Mercedes așa nu toate sculele făcute de Akai sunt din clasa lui Akai747....sau alte rachete. Eu i-am spus omului că nu are rost să își piardă timpul pe aici deoarece pe acest forum, mare parte din membri au "fumat " nivelul asta de tractor și țintesc spre alta categorie de scule.
Vă doresc o seara buna!

Harstereo
Posts: 21
Joined: 14 Dec 2019, 08:47

Re: vand linie Akai M5

Post by Harstereo »

andym02 wrote: Intr-o discutie purtata cu un "negustor" de Akai , Tandberg ....etc omu' s-a scapat si-a spus ca le achizitioneaza cu max 500 eur , dar le serviseaza , le bibileste
:?
Andy, asta cu servisatul e poveste de iarna. In Romania sunt foarte puțini care știu să serviseze magnetofoane. Unui mag care are 30-50ani nu ii este suficient să îl ștergi de praf și să ungi 2-3 rotite. Cel mai probabil că are piese devalorizate care trebuiesc schimbate. După ce ai schimbat piese trebuiesc făcute reglaje, unele reglaje necesita benzi speciale așa că mai tango cu servisarea. Hai mai bine sa zicem cosmetizarea. Atenție mare ce cumpărați, s-ar putea sa va coste o șapcă de bani reparația/serisarea unui mag.

Post Reply