Page 1 of 1

Barbra Streisand

Posted: 02 Nov 2011, 10:15
by acustik
Vocea Barbrei am apreciat-o intotdeauna de cate ori am avut ocazia sa o ascult.
Mai recentul albumul "Love Is The Answer" este inca o dovada clara ca adevaratele voci raman o valoare si peste zeci de ani de zile si se pot adapta cu usurinta mai multor genuri muzicale, mai actuale.
Mie personal imi place albumul jazz al Barbrei, imi face impresia ca aduce a Diana Krall :wink: . Vi-l recomand pentru diminetile de weekend langa cafea sau in serile lungi de iarna langa o ceasca de ceai! 8)

Re: Barbra Streisand

Posted: 02 Nov 2011, 14:23
by momolo
Ai curaj sa spui asa ceva! :lol: Stiu destui "strepeziti" care o claseaza printre "manelistele americane". As spune, chestie de snobie intoarsa.

Si mie imi place foarte mult Barbra Streisand. Intotdeauna mi-a placut si in plus, inregistrarile ei, mai ales pe LP, sunt extraordinare, cu adevarat audiofile.
O voce formidabila si o femeie foarte sensibila si mai ales, inteligenta! Ceea ce nu se poate spune despre majoritatea "nechezatoarelor" afirmate in ultimele doua decenii.

Barbra Streisand in opinia mea face parte din muzica autentica americana (acea muzica de mare valoare pana sa ajunga poluata si distrusa de bani si afaceri) si mai face parte din istoria muzicii mondiale, acele voci care nu se uita in timp.

Re: Barbra Streisand

Posted: 04 Nov 2011, 12:30
by acustik
momolo wrote:Ai curaj sa spui asa ceva! :lol: Stiu destui "strepeziti" care o claseaza printre "manelistele americane".
:D Da, am curaj si o voi sustine intotdeauna... si nu doar pe Streisand ci si pe oricare alt artist care consider eu ca merita apreciat... mai ales cand e vorba de voce si muzica. 8)
In plus, iti dau perfecta dreptate este nu numai o artista desavarsita ci si o femeie foarte inteligenta, iar eu cred ca muzica ei autentica, oricate alte generatii vor trece cu diverse voci, va ramane in continuare neatinsa si un mare punct de referinta cel putin pentru muzica americana.