Page 1 of 1

ENYA

Posted: 18 Nov 2011, 07:52
by acustik
ceva fani new age pe aici? :wink:
Orice s-ar spune reprezentanta de frunte a genului ramane stimabila doamna ENYA; E originala, stil si voce aparte..Si daca o vezi si o asculti nici pe departe nu te duce gandul ca si-a inceput cariera ca solista intr-o formatie de muzica ...rock! Trupa Clannad care exista se pare si azi in Irlanda.
Pe Enya eu personal o consider o artista desavarsita si am toata stima atat pentru talentul sau de interpreta cat si producator.Iar ceea ce apreciez in plus enorm la ea este ca in ciuda faptului ca este super cunoscuta pe tot globul aflandu-se in topul vanzarilor de albume de peste 20 de ani, este in acelasi timp o persoana simpla si extrem de modesta. Nu agreeaza deloc publicitatea, se fereste cat poate de media si interviuri, si reuseste cu brio sa pacaleasca flashurile paparazzilor. 8)
In acord cu sarbatorile de iarna care se apropie, aseara am audiat super albumul ei de sarbatori produs in 2009 " And A Winther Come"- linistitor, melodios , instrumentatie bine gandita..cum altfel ca doar e ..Enya, nu? :D jucaus pe alocuri, fiind si melodii inspirate din jocurile copiilor.
http://www.amazon.com/Winter-Came-Enya/dp/B001GQ2TGA" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: ENYA

Posted: 08 Oct 2015, 13:19
by brighty
Azi-dimineata, BBC Radio 2 a difuzat, in premiera, noul single al artistei irlandeze, intitulat "Echoes in the Rain". El va fi inclus pe noul album al Enyei, "Dark Sky Island", pregatit a aparea pe data de 20 Noiembrie 2015, la casa de discuri Warner Bros.

Re: ENYA

Posted: 08 Oct 2015, 20:45
by brighty
Puteti sa ascultati aici noua piesa:
https://www.youtube.com/watch?v=8DDHulO485k" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: ENYA

Posted: 21 Nov 2015, 19:17
by brighty
Image

Foarte reusit noul album al Enyei, "Dark Sky Island", aparut ieri!! Recunosc ca la auditia precedentelor ei doua titluri, "Amarantine" (2005) si "And Winter Came" (2008), m-a cam apucat cascatul dupa cateva piese... :P :oops: :mrgreen: Insa, iata, ca artista a dat dovada de o buna creativitate in anul de gratie 2015, rezultatul fiind un album care, chiar daca nu aduce vreo inovatie in soundul propus, este plin de piese frumoase, rafinate si interesante. Pe undeva, aduce cu mai-vechiul si faimosul sau "Shepherd Moons" (1991), care la vremea aceea a fost chiar nominalizat la Grammy Awards, sectiunea New Age! Highly recommended!