Prin anii '80, pe la 10-12 ani, cand alti colegi citeau "Ciresarii" ori "Cei trei muschetari", eu devoram repetat si pe nerasuflate carti precum "Deocamdata enigme..." de Dan Apostol ori "Enigmatic, pamantul..." de Alexandru Mironov. Nu am vazut niciodata ceva ce sa imi para a fi OZN, insa presupun ca mai exista si altii, prin Universul asta, decat noi.
Spre deosebire de mine, pustan entuziast, idealist si visator de ET, taica-meu (D-zeu sa-l ierte!) era mult mai pragmatic si realist si-mi repeta intruna ca sunt prostii, bazaconii inventate de americani. Era si vremea aia, in anii '80, cand PCR-ul ii indoctrina pe oameni cu tot felul de idei anti-imperialiste venite de la vecinii de la Rasarit

Ceva exista, dar nu stim totusi ce sunt acele obiecte, cu forme care mai de care mai curioase, unele metalice in aparenta, altele pur luminoase, precum in observatia colegului momolo. Obiectele sunt observate nu de ani, ci de secole si chiar de milenii, unele fiind atestate in manuscrise vechi, ori in picturi rupestre, bisericesti, sau chiar scrijelituri in piatra. Se presupune ca ar fi nave ale unor civilizatii ET care ne tin sub observatie, poate sunt si sonde fara echipaj... cine poate sti.
Ar fi interesant daca s-ar deschide un topic separat pe tema OZN, in care sa discutam subiectul si sa postam numai cazuri interesante si echilibrate, sa le spun asa, nu tot felul de senzatii.