Page 1 of 1

cum sa-l denumesc?

Posted: 11 May 2009, 19:24
by fluffy38
Astazi am facut un drum pana la vecinii nostri bulgari. Intorcandu-ma cu ferryboat-ul spre tara vad o masina draguta proaspat inscrisa la ei. Nu mi-ar fi atras atentia,dar cum stateam eu contempland Dunarea auzeam ceva care ma facea sa sar in apa. Usile deschise la respectiva masina si dinauntru.....Gutaaaaaa :twisted: :twisted: :twisted:
Dat la "blana" sa "sara difuzoarele". Apoi il vad ca iese din masina....tinerel de vreo 22 de ani,imbracat in alb cu pantaloni scurti peste genunchi :lol: ,inele groase la degete,ochelari de soare dati "pe spate",scuipand seminte.Destul de curat la prima vedere dar m-am lamurit rapid....dupa ce a dat mai incet s-a tot scormonit el prin masina si.....zbang...un pet a zburat pe deasupra capului meu in apa...isi facea omu' curat in masina :twisted: :twisted: :twisted:
Noroc ca am ajuns pe malul romanesc intre timp ca nu stiu ce ar fi iesit. Apoi venind spre casa tot am stat si m-am gandit...din ce categorie sociala face parte individul asta? Exista o asemenea categorie sociala?

Re: cum sa-l denumesc?

Posted: 11 May 2009, 19:36
by LEKTOR
Exista - vezi mai jos - viewtopic.php?f=3&t=55

Re: cum sa-l denumesc?

Posted: 11 May 2009, 20:02
by HighEndFan
Doar n-o fi fost asta :?: :?: :

Re: cum sa-l denumesc?

Posted: 11 May 2009, 20:57
by LEKTOR
Se pare ca ala ar fi - "tinerel de vreo 22 de ani,imbracat in alb cu pantaloni scurti peste genunchi ,inele groase la degete,ochelari de soare dati "pe spate",scuipand seminte'

- pantalonii i-au intrat nitel la apa - dupa o baie buna la Nisipurile de aur
- era mai la umbra acum, fara ochelari
- tocmai terminase conul cu seminte

Re: cum sa-l denumesc?

Posted: 11 May 2009, 21:27
by kaav
Orice manelist/cocalar ''serios'' poarta alb.De obicei aceasta ''culoare'' atrage ca un magnet - ca si mobila praful, la gusturile estetice a persoanelor cu ''simtz artistic'' si dureri acute in cot fatza de societatea in care traiesc.Nu o camasa alba sau un tricou alb sare in ochi,dar o shapca alba sau mai ales pantalonii albi sunt o carte de vizita cam sigura ...Cu cat sunt mai siguri pe importantza lor in jocul cosmic al vietzii, cu atat straiele devin mai albe.Eu il numesc complexul clorului.Nu a fost suficient de toxic cand s-a desertat in apa si a produs mutatzii la anumite specii... :mrgreen:

Re: cum sa-l denumesc?

Posted: 12 May 2009, 05:54
by fluffy38
HighEndFan
L-ai nimerit bine,doar ca mai avea un tricou alb pe el ridicat sa se vada burta(nu chiar proeminenta)
Insa altceva e chiar o coincidenta....masina era tot Opel si exact acelasi model :lol: