Power conditioner

Analogic, digital, sisteme audio, casti, revelatii si review-uri
Post Reply
User avatar
JohnnyDarkRo
Posts: 144
Joined: 09 Oct 2009, 17:25
Location: Bucuresti
Contact:

Power conditioner

Post by JohnnyDarkRo »

Urmaresc discutiile de pe forum de ceva vreme, chiar daca nu ma prea bag in discutii pentru ca de multe ori imi lipsesc cunostintele "tehnice" necesare. Sunt mai degraba un iubitor de muzica decat un audiofil. Dar asta nu ma impiedica sa ma intreb "oare ce-as putea sa-i fac sistemului meu sa sune mai bine?"

In diversele mele cautari m-am lovit si de partea cu electricitatea. Stau intr-un bloc comunist din Bucuresti, iar Renelul sau cum se cheama acum are grija sa ne f--a sculele in fiecare zi. Scurte caderi de tensiune cu durata sub 1 secunda fac parte din cotidian.

Acesta a fost motivul initial pentru care odata cu sistemul actual mi-am achizitionat si un conditionator. Apoi am avut surpriza sa constat ca CDplayerul se aude mai bine cu conditionator - diferenta sesizabila din prima secunda! Conditionatorul meu nu e nu stiu ce valoare, per ansamblu sunt multumit de el dar il consider un pic cam galagios. Asa ca am inceput sa caut informatii si am constatat ca nu prea se vorbeste de aceste conditionatoare de curent pe la noi si m-am gandit ca nu strica o discutie despre ele.

Eu am gasit niste firme pe net:
http://www.kempelektroniks.com/Power-Re ... on-75.aspx
http://www.audience-av.com/conditioners/
AudioAero Capitole SE, Aurender N100SC, Roksan TMS 3, JVC TD-V621, Thrax Dionysos, Thrax Orpheus, Thrax Teres, Ascendo Z-F3 SE, cables and power conditioner by Iura, HiFi Expert Audio Racks.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: Power conditioner

Post by momolo »

http://www.cepro.com/slideshow/image/6871/" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

Post Reply