Unde ne sunt demnitatea nationala si patriotismul ?!

Doar o vorba sa-ti mai spun
Post Reply
User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Unde ne sunt demnitatea nationala si patriotismul ?!

Post by momolo »

momolo wrote:Si LA MULTI ANI pentru toti
- tin sa fac o corectura, nu pentru toti.

NU le spun la multi ani politicienilor care conduc tara asta, lor le urez "La cat mai putini ani !".

De obicei nu ma uit la TV mai niciodata (inafara de Discovery si ceva filme fara reclame) si am aflat abia acum ca presedintele Romaniei nu a tinut nici un discurs de anul nou (asa cum ar fi fost traditia). Cica, explicatie, ca sa nu semene cu aia de au fost, Ceausescu si Iliescu intre doua steaguri.... Pai poate ca era asemanarea prea mare si de aia i-o fi fost frica ?! Si de ce nu si-a pus patru steaguri ca sa nu mai semene ?!

Am doua ipoteze, atata (nu) l-a dus capul sau asa de boi incaltati are in jurul lui de-l sfatuiesc asa de "bine".

Si mai am ceva de zis, din partea mea, alegator care l-a votat/sustinut de fiecare data pana acum (si ca primar si ca presedinte de tara) - RUSINE !

Ma uitam intamplator pe discursul presedintelui Federatiei Ruse, Medvedev. Am tot respectul! Un discurs patriotic asa cum se cuvine sa tina ORICE conducator de tara, de la regi, dictatori pana la presedinti democrati.

Oamenii au nevoie sa-si vada conducatorul, reprezentantul, sa le spuna ceva de anul nou, ceva de incurajare, ceva patriotic, ceva sa simta ca apartin unei tari, unei natiuni!

Ce naiba, suntem un stat pretins civilizat si nu un trib de adunati de prin coclauri! Unde naiba mai exista patriotismul in tara asta ?! De la cine sa-l mai cerem daca Presedintele tarii se ascunde ca un babalau speriat si lash sa nu-l vada nimeni de anul nou ?! (apropos', am mai avut pe unul ascuns la Cotroceni tot mandatul sub fustele babei Zoe, deci intr-un final tot a semanat cu cineva chiar si fara steaguri!)

Eu inteleg si stiam ca a fost colaborator cu Securitatea (ceea ce este absolut logic avand in vedere functiile avute in trecut ca si vreo 90% dintre politicienii si bogatanii tarii), ca a profitat in regimul comunist si dupa aia. Inteleg ca are probleme la dosare (ca si concurentii lui), nu m-a impresionat treaba asta pentru ca nici nu am avut de ales intre Maica Tereza si Alba Ca Zapada dar macar gaina lasha nu-l stiam!

Hai ca inteleg ca nu a mai iesit in "baia de multime" (a se traduce conform vremurilor moderne, "baia de pulime"). Si-ar fi incasat o portie zdravana de huiduiala, poate ceva bulgari, oua stricate, etc. ceea ce e logic dupa anul care a trecut, dar la TV de ce naiba nu a aparut ?!

Si inca ceva, asta am vazut intamplator butonand pe telecomanda - l-au gasit pe partie la Predeal si iata ce spune Presedintele unei tari prima oara cand e gasit dupa anul nou - ca mai imputineaza bugetarii, ca mai lasa vreo 20 de mii de someri ! Halal afirmatie de inceput de an ! Adica in loc sa spuna si el ceva de incurajare, ceva patriotic, de bine, pozitiv ca tot e plina lumea de nenorociri, el ce gaseste sa spuna ?! Ca o sa ramana fara paine inca vreo douajdemii din pulime !!!! Pai pana si Voda aia din Evul Mediu se opreau de sarbatori din tras in teapa si prajit pe roata si spuneau la popor ceva de bine, ceva de imbarbatare, macar si niste minciuni frumoase, dar sa simta poporul ca are un Conducator si ca are o Directie si nu ca e o turma lasata de izbeliste !

Macar sclerozatul ala impuscat (in ziua de Craciun '89) spunea ca mai facem vreo 2o de tone de grau la hectar in noul cincinal sau chestii deastea, macar pozitive, asa ca idee, macar trancanea acolo cu "cifrili" si alte tampenii dar vedeai pe ecran ca tara are un Conducator si nu ca e sat fara caini !

Si asta ce spune de INCEPUT de Anul Nou ?! Ca mai da oamenii afara din serviciul ala amarat pe care-l au ! Incredibil cata TAMPENIE (minim politica daca nu si de alta natura)!

Stiam ce am votat, alternativa (jalnica) nu-mi suradea deloc si la fel consider si astazi (aviz amatorilor!), dar nu as fi crezut ca nici macar sa dea din gura cum trebuie nu e in stare ! Ce naiba, stim bine ca nu trebuie sa asteptam nimic bun de la politicieni dar macar sa-si faca meseria si sa dea din gura, sa REPREZINTE !

Pai avand in vedere cat de diletant este primul om politic al tarii, ce naiba sa mai cerem de la restul tarii ?!


Pana sa plec la party ma uitam pe derulare la programul TV dinainte de anul nou. Pe unde dadeam numai manele, tigani si curve! Dar anul asta am vazut pana si puradel de tigan ghioraind manele! Mi s-a intors stomacul pe dos si revin din nou la comparatia cu Rusia ! Pai cum naiba ai sa-i vezi vreodata pe rusi asa cum sunt ei de mafioti kaghebisti ca tolereaza asa o tiganime zgomotoasa ca ti se taie aerul de respirat ?!

Ma gandeam la programele TV de alta data de revelion, ma gandeam cum era in epoca comunista cu unicul program TV pe unicul canal central (hai ca erau vreo 2, dar de pamplezir). Tin minte ca asteptam o pauza ca sa putem manca, bea ceva de revelion. Nu vedeam curve cu pasarica si tatele fluturate pe ecran, nu vedeam pularaii aia care cica fac show-uri teve dar pute locul sub ei de prosti ca inafara sa demonstreze ca sunt niste frustrati (impotenti) sexual ca niste caini in calduri altceva nu stiu.

Pana si versurile cantecacelelor rromanesti sunt bazate pe "Eu am anii tu ai banii", adevarate modele de "educatie" pentru fetitzele in devenire viitoare "monicicolumbeanu" agatate de cate un ghelbos, burtos, picitcanie cu bani si jipan....Apropos, am vazut chiar si o fetita de vreo 8 ani imbracata si dansand ca o curva de locale sub privirile mandre ale mamei ei la TVR 1 !!!! Vai cat de scarbos e sa imbraci un copil asa! Eu ma intreb oare, e chiar sat fara caini in mass-media asta ?! Babalaii aia de la cenea nu vad pedofilia asta la teve ?! Ei nu au copii acasa, ei nu se gandesc ce rahat se alege de educatia astora mici daca pe toate gardurile sta afisata si cracita in toata splendoarea cultura preacurviei ?!

Apropos de aceasta televizuina defuncta, cadavru comunist cu antena, pai ce program de revelion a dat ?! Tiganosul ala cu picioare scurte si aspect de cocalar din piata Matache cu prefacuta aia ?! Asta e program de revelion ?! Pai in cazul asta prefer Cantarea Romaniei cu Ceausescu si filme nord coreene ca macar mai rad cu lacrimi! Emisiunea aia jalnica cu "eurovizion" era sinistra din toate punctele de vedere!

Apropos de TVR 1 - au transmis Concertul de Anul Nou de la Vienna ca oricum daca nu ar face-o i-ar lua mama naibii de prosti.
Au preluat de pe ORF super imagine si super-mega sunet ca austriecii sunt tari (in toate, nu avem ce le face decat sa emigram peste ei!) Dar au bagat probabil printr-un mixer si nu stiu ce au facut ca se auzea mai prost decat daca ar fi transmis prin telefonul mobil !
Probabil ca sa comenteze comentatoarea aia de patinaj artistic in pauzele de cantat. Au facut praf sunetul ca sa trancane o proasta peste sunet in loc sa lase muzica aia clasica sa se auda asa cum trebuie! (si pun pariu ca austriecii au transmis HD din toate punctele de vedere!). In fiecare an astia de la TVR transmit concertul de anul nou de parca ar fi transmisie de la inot olimpic ca atata ii duce capul de manelari, o armata de trantori in ditamai cladirea care numai papa banii nostrii de pomana (ca suntem pusi la plata cu forta) ! Sunt televiziuni de apartament cu o mana de oameni care fac mai mult rating decat magaoaia aia dinozaurica! Macar sa faca propaganda patriotica daca nu sunt in stare sa faca audienta la pulime! Dar de nimic nu sunt in stare, de ani de zile de cate ori dau de postul asta nu mai stiu cum sa apas mai repede butonul sa schimb canalul ! Iar pentru gunoiul asta cu antena PLATESC CU FORTA !

Luati aminte si La cat mai putini ani! actualilor politicieni !
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: Unde mai sunt demnitatea nationala si patriotismul ?!

Post by momolo »

fluffy38 wrote:momolo scrie:
..
Ma gandeam la programele TV de alta data de revelion, ma gandeam cum era in epoca comunista cu unicul program TV pe unicul canal central (hai ca erau vreo 2, dar de pamplezir). Tin minte ca asteptam o pauza ca sa putem manca, bea ceva de revelion. ..
App....in anii 80-81-82 abia astaptam sa vad la TV Abba,Boney M,Arabesque....bagau porcii cam juma de ora dimineata pe la 4

M-am uitat si eu vreo juma de ora inainte de ora 12,insa doar pe Eurosport ca astia de la Dolce blocasera toate canalele romanesti ...era reluarea galei K1 de la Tokyo.
Scuze fluffy38, am incercat sa splitez subiectul si alta solutie nu am reusit!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
Schindler
Posts: 395
Joined: 28 Oct 2008, 11:13
Location: Constanta

Re: Unde ne sunt demnitatea nationala si patriotismul ?!

Post by Schindler »

momolo, oricum discursurile presedintelui nu tin de foame, si, chiar daca ar fi grait nu as fi stat sa il urmaresc ... Asa ca parerea mea e ca nu ai pierdut nimic ... din contra, ai cistigat (timpul pe care l-ai fi irosit urmarind "discursul").
"Stop hearing music. Start listening to it."

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: Unde ne sunt demnitatea nationala si patriotismul ?!

Post by momolo »

Schindler, oricum eu nu-l urmaream ca nu aveam timp si ma plictiseste mai mult de 10 minute. Insa am discutat despre un PRINCIPIU, nu trebuie sa o iei mot a mot. Practic, Presedintele s-a comportat ca asistenta medicala care lipsea din sala de reanimare sau precum gunoierii care nu au mai luat gunoiul ca erau beti de sarbatori sau militienii care in ziua de 31 culegeau spaga de la tiganii care vindeau tirurile de pocnitori bagate in tara prin contrabanda cu stirea, ocrotirea si spre profitul autoritatilor (au prins doar unul impreuna cu bietul sofer ca sa scoata ochii la pulime ca iaca coruptia).

Cum naiba sa indrepti o tara stramba cand de sus pleaca strambaciunea ca exemplu de comportament si de chiul de la datorie ?!

Principiu - chiar daca nu-l urmaream si nu dadeam doi bani pe discursul lui, Presedintele pe care l-am ales imi era dator sa-mi tina discursul (de bilantz simbolic) de la sfarsitul anului intre steaguri sau intre cosuri cu portocale sau intre ce dorea!

Acum cica e suparat pe Politie asa ca s-a plimbat cu elicopterul pentru ca nu avea escorta pe unica ulitza pe care se imbulcea pulimea in masini de la munte la Bucale. Auzi faza, e Presedintele suparat pe Politie ! Am zis bine, sat fara caini, tara nimanui. Eu ma intreb ce mai avem nevoie de astia, hai mai bine sa ne facem si noi dreptate fiecare cu ciomagele in maini ! Da-l in p*la mea de patriotism, nu traim intr-o tara normala, traim intr-o adunatura adunata unde e care pe care, cine apuca primul la gramada ala e si aufiderzen foraibar frate! Noroc ca ne sprijina altii gardurile de granita ca oricum noi ce nevoie mai avem ?! Din moment ce ne vindem primului care ne da ceva de pomana ! Totul e sa apucam si noi ceva ! Patriotism, demintate de cetatean al unei natii, ce'n p*la mea e aia ?!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

bnt
Posts: 425
Joined: 10 Jul 2009, 21:21

Re: Unde ne sunt demnitatea nationala si patriotismul ?!

Post by bnt »

Am aflat destul de tarziu ca anu' asta n-a fost nicio zicere oficiala de LMA (sper sa nu se fi aratat nici ceilalti "lideri" politici) si chiar mi se pare o dovada de bun-simt: nu-mi doresc sa vad mecla vreunui politician taman de Revelion. Singurul ins pe care-l respect si al carui mesaj l-as fi ascultat, considerandu-l reprezentativ pt Romania, ar fi fost regele Mihai da' evident ca nici nu se punea problema de asa ceva. Macar dac-ar fi inceputul unui obicei sanatos al politicienilor de a nu ne mai ura nimic in ocazii festive si de a se preocupa exclusiv de a-si face treaba pt care au fost votati. Am apreciat intotdeauna frizerii care stiu sa tunda fara sa faca conversatie :)

PS: la americani discursul despre starea natiunii e prevazut in Constitutie si presedintele se adreseaza Congresului (si oricum e de obicei in ianuarie :) )
Last edited by bnt on 03 Jan 2011, 20:54, edited 1 time in total.

Obelix
Posts: 1444
Joined: 19 Jan 2009, 13:01

Re: Unde ne sunt demnitatea nationala si patriotismul ?!

Post by Obelix »

Ragaiala marinareasco-prezidentiala sau fraza balbaita rregala, ce importanta are :?:
Problema principala estem brav bobor roman si conducatorii asemenea lui... :evil:

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: Unde ne sunt demnitatea nationala si patriotismul ?!

Post by momolo »

Eeee, pe aia cu regele Mihai vorbind inainte de anul nou nici nu indrazneam s-o spun. Nu avem noi mioriticii demnitatea aia si am dovedit-o. Cine stie, daca voiam in majoritate acum eram si noi ca alte state super civilizate....daca....Dar mamaliga nu explodeaza (decat cu ajutorul serviciilor straine, cand au ele chef).

Dar eu gandesc altfel, probabil sunt mai neamt, imi place disciplina. Mi s-ar parea aiurea sa vad "aiatolahul" de vreo sarbatoare religioasa care sa-mi cuvanteze, dar revelionul nu-i religios, este o conventie sociala, o manifestare sociala laica. Poate imi place mai mult ordinea si ierarhia (pe valori) decat colcaiala stangist-labagista de asazis democrati care isi fac de cap in pulovere. In fond toti cand ajung la putere se pun pe imbogatire dar macar s-o faca cu stil ca mie imi este rusine cand ies din tara asta sa spun la aia ca-s roman! As fi mai self-confident daca as avea acasa ordine si disciplina si pe unul sau unii seriosi care sa conduca/reprezinte tara in mod elegant si responsabil, macar sa arate un aspect elegant.

Si in fond nu e obligatoriu sa te uiti la discurs, eu am spus doar ca principiu ca e obligatoriu sa-l tina pentru ca face parte din ceea ce ar trebui sa fie reprezentarea unui stat si a unei natiuni.

Pe Obelix il inteleg (pe aia cu brav popor si conducatori asemenea, chiar nu o pot contrazice). Pai cand ma uit la politicii francezi in frunte cu "francezul ala get-beget" nu ma mir ca Obelix e mai acid de felul lui cand vine vorba de deastea. Cam greu sa te simti patriot intr-o tara sufocata de magrebieni si condusa de niste fanfaroni penibili. Dar aste e, republica au vrut si asta au avut. Doar e democratie si la ei! :D
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

puf
Posts: 471
Joined: 09 Oct 2008, 20:30

Re: Unde ne sunt demnitatea nationala si patriotismul ?!

Post by puf »

Eu nu am fost si nici nu cred ca voi fi vreodata patriot.
Notiunile astea de patrie/popor suna ciudat de abstract.Patria reprezinta locatia geografica unde te nasti iar poporul locuitorii acelei zone deci ceva concret nu abstract si totusi nu stiu de unde am senzatia ca notiunile aste nu reprezinta nimic relevant pentru care sa iti dedici , sacrifici viata.Este doar o societate la care nu ai de ce sa te inchini, dimpotriva imi pare opresiva si scalvagista mai mult ca in regimul trecut.

Majoritatea celor care muncesc in tara asta sunt doar niste simpli sclavi pe plantatie ai statului, statul alta entitate abstarcta.
De ce sunt sclavi?pai simplu incercati sa adunati cat pretinde statul din munca fiecaruia.
Din start orice cumperi pentru folos personal este taxat cu 24% TVA , procent care il platesti statului doar pentru ca iti cumperi ceva.Acelasi procent se aplica si la servicii nu numai la produse.Exista impozit pe munca , CAS, si alte taxe ce pot ajunge la peste 40% din venitul realizat.Cu alte cuvinte peste jumatate din banii castigati prin munca de un om ii percepe direct statul fara sa luam in considerare alte profituri.
Mai are rost sa precizez ca acelasi om plateste impozite pe proprietati, locuinta, pe masina, asigurari obligatorii, accize , etc ...catre acelasi stat.Astea sunt obligatorii nu optionale , optional poti face credit la banca platind alte taxe, comisioane, dobanzi care ajung partial inclusiv la stat, statul protejand sistemul bancar.

Obligatia fiecaruia este sa plateasca, sa imparta cu statul rezultatul muncii sale.
Ce face statul in schimb pentru ce primeste?
Pai ar trebui sa asigure conditii civilizate, decente de viata, educatie, asistenta medicala, protectie sociala in caz de incapacitate.
Se intampla asta in Romania?Nu prea, statul asta , entitatea asta, este defapt reprezentat de grupuri de interese care ajungand la putere pot gestiona dupa bunul plac si in interes personal ce incaseaza de la cei care produc ceva.Precum niste sclavi, oamenii muncesc sa plateasca un grup "istet" format din niste imbecili suficient de smecheri sa prosteasca fraierii sa ii voteze.

Unde poate fi patriotism aici si de ce?chiar este necesar circul asta scump cu clovnii aia idioti si fraierii care casca gura si punga?

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: Unde ne sunt demnitatea nationala si patriotismul ?!

Post by momolo »

puf wrote:Eu nu am fost si nici nu cred ca voi fi vreodata patriot.
puf wrote:Pai ar trebui sa asigure conditii civilizate, decente de viata, educatie, asistenta medicala, protectie sociala in caz de incapacitate.
o sa ti se para straniu ce-ti spun dar daca tu impreuna cu majoritatea populatiei din aceasta tara ati fi patrioti, in mod cert nu ai mai spune azi "ar trebui" in a doua fraza citata de mine ci chiar asa ar fi de'adevaratelea.

Exemplu, alte natiuni pe care le sti ca si mine.

Dar atata vreme cat nu vei fi patriot nici tu si nici majoritatea (smechera) care gandeste oarecum la fel cu ceea ce ai expus mai sus (ca doar sunt oameni destepti si practici!) atunci vei cotiza in continuare ca sclavul, dupa cum tu ai spus, unora care sunt si mai smecheri si mai ne-patrioti (a se traduce fripturisti profesionisti care i-a incalecat pe altii mai fraieri, ne-patrioti cu totii in frunte cu fripturistul).

Pai daca cetateanul de rand nu e patriot, la ce naiba sa mai fie politicianul ales de el ?!

Si atunci hai sa fim practici, nepatrioti, "destepti" si sa ne vedem numai de interesele personale!

Numai sa nu te miri intr-o zi cand iti va veni rau pe strada ca nu mai vine Salvarea. Sa nu te mai miri ca in spitalul de stat ti se cere spaga ca aia sa-si faca meseria pentru care sunt platiti. Sa nu te miri ca intr-o zi militianul iti va cere parte din prada hotilor care te-au furat ca sa aiba interesul sa-i prinda si sa nu te mai miri ca legiuitorii alesi (si de tine), ne-patrioti (ca si tine) o sa-ti vanda strada pe care mergi la chinezi sa-ti ia aia taxa cand mergi pe ea.

Pentru ca vorba aia, sunteti cu totii ne-patrioti, oameni practici, destepti ! :D
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

Obelix
Posts: 1444
Joined: 19 Jan 2009, 13:01

Re: Unde ne sunt demnitatea nationala si patriotismul ?!

Post by Obelix »

momolo> latinitatea, in general, este ca niste straie greu de purtat, cu deosebirea ca in unele cazuri au lejer miros de mascul care a uitat sa-si faca dusul de dimineata, iar in altele put a cocina.
... Poate ca am totusi dreptul sa prefer in locul unui marinar ratat care a dat foc la 27 de nave in port la Rouen un avocat de afaceri uns cu toate alifiile, desi cu apucaturi de "nouveau riche" :mrgreen:
... Si al carui fiu, cu ambitii infinit mai rezonabile decat pparlamentul eurropean, a primit picioare in dos din partea propriei familii politice cand a incercat sa parvina folosind prea ostentativ capitalul politic al lui papa... :wink:
Si care, UNEORI, din pacate nu prea des, in situatii limita, a reusit sa fie aproape un erou (tatal, nu fiul...).
... Si, pe de alta parte, sa prefer sa fiu reprezentat de un neica-nimeni iesit din urne prin vointa boborului, si pe care pot sa-l injur asa cum imi dicteaza propria marlanie, unui "exemplar" al carui singur merit este faptul ca este rezultatul catorva zeci de generatii de casatorii consangvine in nise ecologice/sociale inchise, legitimat, cum s-ar zice, doar de Tovarasu' Dumnezeu :wink:
Acuma, nu zic ca am dreptate, e doar asa, o idee de a mea un pic mai "originala"...
Originala, ca si democratia in anumite zone ale lumii cu mari probleme ecologice, in care leul, rasul si elanul sunt pe cale de disparitie... :mrgreen:
Poate ca pana la urma au dreptate ei, americanii, cand zic ca imbogatindu-te pe tine, tara va fi mai bogata si deci, umflandu-ti buzunarele, esti un super-patriot... :lol: Ca si la rromanelia, deci... Doar ca pe la ei legile se mai si respecta, iar daca esti prins, faci parnaie pe bune...

bnt
Posts: 425
Joined: 10 Jul 2009, 21:21

Re: Unde ne sunt demnitatea nationala si patriotismul ?!

Post by bnt »

Nu cred ca poate fi vorba de demnitate fara identitate, ma refer aici strict la Bucuresti, oras care sub carmuirea mistocara a actualului primar general devine usor-usor o varza lipsita de trecut asa cum l-a visat probabil Ceasca. Cand incepe sa nu ma mai lege afectiv nimic de locurile in care am crescut n-am cum sa fiu patriot, sorry! In afara de cateva petice (tot mai mici) de Bucuresti ma simt la fel de strain (sau de "acasa" :) ) in orasul asta ca in orice alt oras din tara sau de afara prin care am trecut. Hai sa sarim discret peste capitolul "oameni" (tot la Buc. ma refer, cel mai misto e sa mergi prin oras inainte de rasaritul soarelui, cand simti ca orasul e locuit da' inca n-a iesit nimeni pe strada) si sa vedem ce mai ramane sa alimenteze patriotismul, in afara de niste amintiri probabil tot mai inexacte? Pai...nimic. Asa ca viitorul e mai curand global decat patriotic. Parerea mea... :)

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: Unde ne sunt demnitatea nationala si patriotismul ?!

Post by momolo »

bnt wrote:Asa ca viitorul e mai curand global decat patriotic.
cand viitorul va fi global (asa cum probabil ne imaginam amandoi, probabil diferit) sa sti ca a fost si contributia ta prin mentalitatea de care dai dovada.

Insa eu nu as vrea sa mai apuc sa traiesc intr-o lume unde (chiar) totul va fi de vanzare si orice se poate cumpara cu bani, unde patriotismul este considerat ceva desuet si nefolositor, poate uitat si ca termen, unde nu o sa mai stim motivul pentru care traim si vom deveni niste amnezici resetati zilnic de noile mondenitati si de super-tehnologia care ne inlocuieste umanitatea transformandu-ne in furnici ale unui stupid musuroi care si-a pierdut pe drum ratiunea existentei si exista doar ca sa existe.

Patriotismul se poate dobandi pe doua cai:

1. prin educatie in familie si la scoala in primii ani ai vietii.

2. intelectual doar pentru cei care pot si au cu ce.

In rest culegem roadele "Iepocii de aur" precum si celei care a urmat, "Tranzitia".
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

Post Reply