offtopicuri de sters

Doar o vorba sa-ti mai spun
Post Reply
User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

offtopicuri de sters

Post by momolo »

Post deblocat.

Orice interventie necurata va fi taxata.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

FATHER
Posts: 91
Joined: 08 Oct 2008, 10:03

Re: Sfaturi upgrade sursa

Post by FATHER »

Din punctul meu de vedere, ca detinator, transportul Rockna WaveQuest are un sunet chiar analogic, limpede si detaliat. Este chiar neiertator cu inregistrarile, din cauza rezolutiei superioare.


PS
momolo, daca-ti mai permiti sa mi te adresezi asa cum ai facut-o in posturile pe care le-ai sters, precum si pe privat, iti garantez ca vom sta de vorba fata in fata. Am opinii pe banii mei.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: Sfaturi upgrade sursa

Post by momolo »

FATHER wrote:PS
momolo, daca-ti mai permiti sa mi te adresezi asa cum ai facut-o in posturile pe care le-ai sters, precum si pe privat, iti garantez ca vom sta de vorba fata in fata. Am opinii pe banii mei.
Te pomenesti ca-mi promiti capete in gura ?! :lol: :lol: :lol:

Daca-ti mai permiti vreo adresare ca asta te asigur ca nu mai ai ocazia sa postezi (reklame) aici pe forumul meu. Insa ai ocazia pe alte forumuri, ce zici, nu ar fi mai indicat ?! Defapt cam din noiembrie (cand tot la ceva legat indirect de Rockna ai intervenit, se pare ca te roade) ai disparut de pe forumul asta pe care oricum nu activezi si acum brusc ai scos capul cum a venit vorba intamplator.....ghici ghicitoare !? :D

Sa sti ca mi se rupe in 14 de Rockna dar am relatat un experiment real PE FORUMUL MEU si nu accept sa intrati si aici sa-mi puneti pumnul in gura! (cum ati facut-o pe alte forumuri)

Fiecare avem opinii pe banii nostrii, ba chiar nu prea cred ca ti pasul cu mine la cheltuielile facute pentru a ajunge la niste opinii concrete.
FATHER wrote:Din punctul meu de vedere, ca detinator, transportul Rockna WaveQuest are un sunet chiar analogic, limpede si detaliat. Este chiar neiertator cu inregistrarile, din cauza rezolutiei superioare.
- din punctul meru de vedere daca gluma asta digitala de prost gust numesti "analogic" inseamna ca habar nu ai ce inseamna analogicul. Nici macar aparatul coresponedent de la PS Audio nu reuseste sa imite.

Concluzie - fiecare cu punctul sau de vedere. Insa, inafara de ce ceea ce am relatat eu concret si real, tu nu ai relatat nimic concret si real, etc, etc, etc.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: Sfaturi upgrade sursa

Post by momolo »

FATHER - Ai libera ocazie pe care ai avut-o de cand te-ai inscris pe forumul asta sa demonstrezi ca nu postezi doar reklame, doar abureli de marketing, doar texte goale (pana acum asta am sters la un loc cu adresarea ta agresiva la adresa mea, genul de "- Esti prost ba ca toata lumea spune invers ca tine!" si hai sa-ti fac eu un colaj de facatura de citate care ies ca in ziarul Can Can ca eu nu am postat nimic dar tu ai o tona si gasim de unde sa lipim shoparla!) si pentru ca nu te retine nimeni arata cu adevarat ce sti de Rockna si ce comparatii si experimente ai facut, pe ce, cu ce, cum, pe ce boxe, ce muzici preferi, orice se poate spune, etc, etc, etc.

Iata, ai libera ocazie sa arati ca eu aberez daca spun ca faci reklama, lobby, suporting, etc, cum naiba i-o mai zice, pe forumuri cu interese absoconse. Hai, demonstreaza ca nu e adevarat ce spun! Poti s-o faci fara sa ma ataci pe mine si fara sa te referi la mine ?!

Pe toti papagalii pe care i-am banat am facut-o tocmai pentru ca ei nu sunt in stare cu capusorul lor sa arate nimic, doar sa ma atace pe mine (sau pe altii) atata stiu. Daca nu as fi existat in calitate de dusmanul lor de combatut, ei saracutii s-ar fi speriat singuri singurei lasati sa sustina in fatza unui forum ceva, o idee, mai multe idei, o relatare cat de cat interesanta, niste chestii ce contin informatie, ceva acolo cu substanta, orice, etc. Asa inteleg unii sa "argumenteze", doar atacandu-l (la persoana) pe ala care are o opinie contrara sau care nu le pica bine la pipota.

Nu e nevoie neaparata de expresii de genul "likelife" si stiinte literare, poti relata in cuvintele tale macar pe ce naiba asculti tu transportul ala ?, ce scule ai mai avut inainte ?, cu ce l-ai pus alaturi daca ai facut-o ?, pe unde ai mai fost cu sculele alea minunate si ce s-a intamplat pe acolo ?, etc,etc.

Arata ca sti mai mult decat sa-mi sari mie la beregata.

Nu te opreste absolut nimeni sa postezi absolut tot ce doresti (fara sa ataci pe mine, pe altii, etc) la modul decent despre subiectul asta sau orice alt subiect.

Pana acum se intelege doar ca ai Rockna acasa si ceva mai bun si mai analogic nu s-a vazut pe Pamant. Mai mult nu ai spus. Acum ai ocazia ca veni vorba; poti eventual deschide subiecte dedicate, etc, esti absolut liber ca orice membru dar te rog, fara capete in guraTM style !
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

FATHER
Posts: 91
Joined: 08 Oct 2008, 10:03

Re: Sfaturi upgrade sursa

Post by FATHER »

Te-am avertizat sa nu-ti permiti tonuri nepotrivite cu mine si revin. Daca-ti mai permiti o singura data sa ma tratezi cum ai facut-o, iti garantez o intalnire care va fi extrem de scurta.
O fi forumul tau dar n-am facut decat sa exprim o opinie asupra unui subiect pe care il cunosc. Nici chiar pe forumul tau nu ai dreptul sa ma cenzurezi. Sub nici o forma. Accept oricand un schimb de idei dar in momentul in care cineva, oricine, incearca sa-si bata joc de mine, se rupe ata. Am un orizont foarte larg de intelegere, am chiar si un simt al umorului prea dezvlotat, dar te-am atentionat ca iesi din ecartament. Capisci ?
Faptul ca tu ai o relatie tensionata cu un anumit dealer nu-ti da dreptul sa ma implici. Nu am legaturi cu nici un negustor . Am afirmat asta de multe ori... Cel care a bagat pumnul ai fost chiar tu.
Cand ti-am demonstrat ca te contrazici ai inceput sa stergi posturile mele, sa ma inviti sa cant la alta masa si sa ma acuzi nefondat.
Apropos de cheltuieli facute, am lucrat ani de zile cu echipamente de studio de sute de mii de dolari si stiu cum trebuie sa sune... sunetul... Nu a fost necesar sa cheltui eu. Ma lesi ?
Wavequest nu imita PS Audio pentru simplul motiv ca WQ este originalul.

Si pentru ca pentru mine e mai aproape Budapesta decat Bucurestiul, ce relevanta ar avea daca as descrie teste facute cu setup-uri compuse din Esoteric, Scarlatti, Accuphase A60 si incinte de 30k ?
Nu stiu in ce configuratie ai ascultat tu, dar ceva nu a fost in regula. De accea ti-am spus, cu cea mai mare placere, ca sunt dispus sa facem o auditie comuna. Daca te lasa domnul Iura.

Cunosc subiectul inca de pe vremea cand aveam modulul de test pentru Audio Operating System, mama lui PS Audio si Wavequest. Pe vremea aceea nu stia decat 16/44,1 , dar avea tot un sunet rezolut, relaxat si analogic.

Nu incerca sa stergi. Salvez fiecare post in format html.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: offtopicuri de sters

Post by momolo »

Deci in continuare promiti capete in gura ?!

Ceea ce ai facut este o magarie. In primul rand pentru ca vi cu scandal pe forumul asta unde nu e scandal si nici tiganie.

Sa faci colaje din cele 4200 de posturi vechi ale mele tu cu cele 67 de posturi e in sine o magarie si deasemeni un atentat indirect la libera exprimare pe forumuri. Dealtfel, nu esti singurul care impinge situatia catre spaima de a mai spune ceva public in mod deschis.

Fara indoiala, cine ar mai vrea sa spuna ceva pe forumuri se uita si zice, "Nu mai postez nimic pentru ca voi pati ca momolo, apare unul din neant si il ataca cu decupaje"

Logice pentru orice om de bun sunt doua lucruri, faptul ca oricare om mai ales in domeniul asta are o anume evolutie in timp si nu sta incremenit cu anii ca un limitat si al doilea este ca cine posteaza mult si spune multe este cel mai usor de atacat, mai ales de catre unul care nu posteaza si nu spune nimic.

Si de unde sti ca nu am avut mai multe de spus la subiectul asta si poate ca nu le-am spus sau ca am avut mai multe experiente din care am relatat doar cateva, poate chiar din cauza ca apar unii ca tine ?!

De unde sti ce am facut eu ?! Astfel e simplu sa rascolesti prin miile de mesaje si sa decupezi ce doresti ca ai material. Dar eu cum iti pot raspunde PE MASURA ?! Am de unde sa rascolesc in cele 67 de mesaje ale tale ?!

Din acest motiv ai fost magar, pentru ca nu se procedeaza asa. Daca ai ceva in contra de spus o spui cu argumente si nu astfel. Dar asta e obiceiul unora pe forumurile de profil si eu NU accept asemenea comportamente pe forumul meu. Capisci?!

Chiar si numai luand in seama regulamentul puteam sa-ti sterg frumos posturile dupa care sa te banez. Pe acest forum este interzis atacul catre alt user si iti reamintesc TU M-AI ATACAT (habar nu aveam eu de tine si nu mi-am exprimat decat o simpla opinie personala).

Si inca ceva - in momentul cand s-a intamplat asta iar a inceput sa mearga greu siteul asta. Dupa ce am legat "discutia" noastra de acest fapt, fantastic, a inceput iar sa poata fi accesat siteul asta!

Prin modul in care ai procedat atentezi la libera exprimare. Macar din educatie te abti sa faci colaje din posturi vechi la modul general cu oricine.

E foarte simplu de inscenat magarii cuiva si in felul asta procedezi exact ca ziarele de scandal care pozeaza oamenii cu mancarea in gura si ochii chioras numai sa-i bage in articole de atac (la persoana).

Tonul pe care imi raspunzi acum e din nou arogant, ca de la un mare si inalt profesor-specialist catre mucea pus la colt. Ce ar fi sa iei o pauza sa te racoresti un pic ?! Sa sti ca arogantza de care dai dovada nu te ajuta cu nimic in "discutia" asta. Din nou nu ai spus nimic concret, numai faptul ca pe langa Rockna care e cel mai minunat si analogic de pe Pamant, tu esti cel mai tare specialist din Galaxie. Sa sti ca aici nu ne masuram nimic, pe acest forum doresc un dialog elegant si civilizat iar interventia ta nu e altceva decat scandal si poluarea unui topic cu alt subiect. De aceea am mutat mizeria asta.

PS - citeste ce am scris mai sus. Ia zi, esti capabil sa postezi ceva concret si la subiect sau nu te intereseaza decat o "intalnire scurta" ?! (de cap in gura probabil, dupa tonul tau asta se intelege)
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: offtopicuri de sters

Post by momolo »

FATHER, ai avertisment. Mai sus te-am invitat sa postezi legat de subiect si nu sa recidivezi in atac la persoana mea si scandal (inclusiv amenintari voalate).

Ca sa vezi cum stau lucrurile aici, iti citez din REGULAMENT si in caz ca nu-ti convine ceea ce scrie, nu ai ce cauta pe acest forum:

viewtopic.php?f=5&t=1" onclick="window.open(this.href);return false;
INTRODUCERE

Bine ati venit pe forumul HI-FI STEREO.eu !

La intrare, lasati eventualele animozitati si frustrari reciproce acumulate de pe alte forumuri!

1. Acceptarea Regulamentului , Inscrierea si Accesul pe forum

In momentul inscrierii pe acest forum acceptarea regulamentului este implicita de catre utilizator.
.............
Orice text postat pe forum apartine exclusiv forumului, cel ce a postat acceptand acest fapt o data ce a citit acest regulament si a consimtit sa participe activ inscriindu-se la discutii.
............
3. Reguli de comportament

Tonul pe acest forum trebuie sa fie elegant - civilizat - calm , suntem aici pentru a schimba pareri si impresii cu privire la experientele noastre in domeniul audio – video .
............

7. Ban si Eliminarea de pe forum

Orice insulta/"caracterizare"/"judecata"/ provocare, etc la adresa UNUI ALT MEMBRU AL FORUMULUI va fi stearsa/cenzurata imediat ce este descoperita, fara avertisment. Recidiva genereaza ban instant fara avertisment.

Orice postare infara subiectelor dedicate despre cum este administrat forumul, orice plangere impotriva moderarii si orice reclamatie se poate adresa NUMAI prin mesaje pm. Deschiderea de topicuri in acest sens sau poluarea forumului cu astfel de interventii genereaza imediat stergerea acestor feluri de mesaje fara avertisment. Recidiva se pedepseste imediat cu eliminarea.
............
9. Administratorul forumului are dreptul sa stearga si sa dea sanctiuni fara avertisment si fara explicatii.
............
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

FATHER
Posts: 91
Joined: 08 Oct 2008, 10:03

Re: offtopicuri de sters

Post by FATHER »

momolo wrote: TU M-AI ATACAT
Unde te-am atacat ? Pune in topicul asta si restul posturilor sterse.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: offtopicuri de sters

Post by momolo »

Eu nu doresc sa continui scandalul inceput de tine; daca continui acum sa fac ce-mi ceri nu va ajuta cu nimic la un deznodamant civilizat care e de dorit. Experienta altor forumuri arata ca ORICE CONTINUARE nu face altceva decat sa excaladeze animozitatea si nu duce la nimic bun.

Ti-am dat o sansa sa ramai aici, ti-am citat si regulamentul pentru ca dupa cum procedezi se pare ca nu l-ai citit.

Eu in acest moment pun punct. Ceea ce am avut de spus, am spus mai sus si mai clar de atat nu se poate.

Depinde de tine daca doresti sa ramai si sa purtam un dialog asa cum prevede REGULAMENTUL, adica:
Tonul pe acest forum trebuie sa fie elegant - civilizat - calm , suntem aici pentru a schimba pareri si impresii cu privire la experientele noastre in domeniul audio – video .
sau daca doresti doar scandal si atunci ma aduci in situatia sa-ti acord un BAN pe merit.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

FATHER
Posts: 91
Joined: 08 Oct 2008, 10:03

Re: offtopicuri de sters

Post by FATHER »

Te rog sa indici exact postul in care te-am atacat.

Post Reply