DIVERSE

Doar o vorba sa-ti mai spun
Obelix
Posts: 1444
Joined: 19 Jan 2009, 13:01

Re: DIVERSE

Post by Obelix »

momolo wrote:Lupta directa impotriva pirateriei :D :

http://www.realitatea.net/un-fan-apple- ... 19757.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nu ma mai mira nimic. Am citit ca un alt chinez si-a vandut un rinichi pentru un I-phone. In aceste conditii cred si eu ca ai pretentia sa fie original. :mrgreen:

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

si un american care experimenta un tun DIY (aviz amatorilor):

http://ro.news.yahoo.com/omul-care-%C5% ... 44252.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
Obi Wan
Posts: 456
Joined: 21 Mar 2011, 15:03

Re: DIVERSE

Post by Obi Wan »

Apropo de ACTA SOPA si alte legi "destepte" un program care le face sa nu valoreze nici macar hirtia pe care sunt tiparite:

http://www.tribler.org/trac/wiki/whatIsTribler" onclick="window.open(this.href);return false;

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Nasol cand ai mai multe neveste cu diferenta de varsta foarte mare. Problema apare cand gasesti una foarte tanara; o ai pe cap si pe aia batrana! Arabii sunt niste inconstienti! :D

http://ro.news.yahoo.com/dragoste-fatal ... 58151.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

L-au concediat ! (cine stie ce-l mai puneau sa manance desi cam epuizase tot ?!)

http://stirileprotv.ro/show-buzz/entert ... overy.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://ro.stiri.yahoo.com/e-plin-protei ... 00213.html" onclick="window.open(this.href);return false;

(trebuia pusa si scena aia cand manca o fructa nedeplin digerata din rahatul unui animal; dupa ce clatea cu putina apa...doar putina din micul bidon, adica apa dintr-o balta raioasa ! :D )
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

intre doua injectii cu botox silabisind cu greu :lol: :

http://ro.stiri.yahoo.com/eba-acuz%C4%8 ... 00816.html" onclick="window.open(this.href);return false;

M-a insufletit ! Ma duc acum cu pancarda in fatza la ING si imi desfintez toate holendere de la baie si bucatarie !
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

bnt
Posts: 425
Joined: 10 Jul 2009, 21:21

Re: DIVERSE

Post by bnt »

http://money.cnn.com/2012/03/13/technol ... ica-books/" onclick="window.open(this.href);return false;

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

"Fidel Castro stia ca JFK urma sa fie asasinat". Informatii incendiare lansate de un fost agent CIA
http://ro.stiri.yahoo.com/fidel-castro- ... 00276.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Poate Fidel stia, poate l-a si ajutat pe Oswald insa decizia de asasinare a lui JFK a fost din alta parte; nu ar fi tolerat niciodata administratia americana sa fi stiut ca Fidel e autorul direct si sa-l lase in viata. Daca voiau il asasinau de mii de ori pana acum. Mai degraba povestea cu Fidel care e foarte posibil sa fie adevarata (adica, Fidel stia despre Oswald) sa fie doar o noua fumigena care ascunde adevarul si anume, JFK a fost asasinat de Mafie cu blagoslovirea (stiinta si asistarea pasiva) a cel putin FBI-ului.
Urmariti reportajul despre viata lui Frank Sinatra in care sunt mentionati Sam Giancana si Joseph Kennedy (tatal lui JFK). Sinatra a fost folosit de Mafie ca mediator in relatia dintre Mafie si familia Kennedy, in special tatal lui JFK si Sam Giancana.
JFK nu ar fi castigat alegerile fara ajutorul direct al Mafiei (bani si influentare in zonele controlate). Este un adevar incontestabil si dovedit.
Ulterior, o data ajuns la putere, JFK l-a numit pe fratele lui, Robert Kennedy (asasinat si el ulterior, in 1968) procuror general al USA si un plus, l-a numit pe Edgar Hoover director al FBI pe viata ceea ce s-a si produs pana la moartea sa in 1972. Se stie ca Hoover nu a fost un prieten al Mafiei, mai degraba i-a jucat si avut la mana pe toti, inclusiv pe JFK (fapt pentru care a si fost numit pe viata). Dupa numire Robert Kennedy a declansat lupta anti-Mafia la nivel national. Practic familia Kennedy a tradat acordul secret cu Mafia dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta. Este absolut logic cine i-ar fi vrut morti pe JFK si fratele lui, Robert K. In primul rand cei tradati, Mafia.
Trebuie tinut cont si de specificul sicilienilor; sunt razbunatori din tata in fiu, intreaga istorie a Siciliei pana in zilele noastre e o desfasurare de "vendetta", se poate spune ca sicilienii detin "patentul". In traditia lor, vendetta se mosteneste din tata in fiu intr-o societate organizata arhaic pe familii. Este super logic, dupa ce Mafia americana a facut un pact cu familia Kennedy prin tatal lui JFK, acest pact a fost incalcat intr-un mod chiar dramatic pentru mafiotii de origine siciliana din USA. Nu cred sa existe un motiv mai valabil si mai logic!
Iar administratia americana are tot interesul sa ascunda lucrul asta. In primul rand, este o chestiune de orgoliu, apoi exista un fapt foarte grav, un presedinte USA a ajuns la putere prin ajutorul Mafiei care ulterior l-a si eliminat.
Mai am o banuiala, Edgar Hoover care a jucat dublu toata viata, de aceea s-a si mentinut directorul FBI sub atatea administratii si schimbari dramatice in politica americana. Asasinarea lui JFK este cea mai mare si mai inteligenta diversiune. Este logic, Fidel Castro il voia mort pe JFK asa cum si acesta ordonase asasinarea pe toate caile a lui Fidel (si acesta a suferit multe atentate esuate; se poate spune, Fidel a fost un om foarte norocos, Cuba mai putin). Pai ce acoperire mai buna sa existe ?! In plus, FBI stia despre nebunul de Oswald, exista unele marturii. E foarte posibil ca Hoover sa fi stiut tot si sa-i fi lasat Mafiei mana libera pur si simplu prin lipsa de actiune, prin pasivitate.
Oricum JFK daca nu era asasinat ar fi sfarsit intr-un scandal mult mai mare decat a sfarsit ulterior contra-canditatul sau, Nixon, in anii 70 cu Watergate. Aia a fost o faza chiar "nevinovata" pe langa cate a facut (evident, in ascuns) JFK. Deja nu mai este nici un secret viata ascunsa a acestuia.

Astfel, citind istoria se vede clar, prea multi il voiau eliminat pe Kennedy. Practic a castigat puterea in mod murdar intr-un drum fara intoarcere. Nu e vorba de un "blestem" pe familia Kennedy cat e vorba de o clasica poveste de tradare.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Azi, dupa cum ne spune si Gogu, ziua este egala cu noaptea, deci avem o zi Fifty-Fifty:

http://www.astro-urseanu.ro/echinoctiu_primavara.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Este o zi benefica auditiilor de seara cand curentul electric curge aliniat perfect de la est la vest (se recomanda utilizarea numai a surselor analogice deoarece in cazul celor digitale, bitzii impartiti in tabere egale se anuleaza complet intre ei)
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Efect placebo – efect nocebo

Este incredibil cât de mult poate fi influenţat subconştientul nostru de forţa sugestiei ! Si intrucât mintea subconştientã este cea care controleazã corpul nostru şi intreaga viaţã , prin intermediul sugestiei putem avea parte de o mulţime de intâmplãri – unele plãcute, altele extrem de neplãcute.

Multã lume a auzit de efectul placebo. In cadrul unui experiment medical, ţi se dã un medicament despre care ţi se spune cã este foarte eficient – de pildã ca pansament gastric. Din 100 de voluntari pe care se testeazã medicamentul, aproximativ 50 constatã intr-adevãr cã au scãpat de durerea de stomac.Dar – surprizã ! Aşa-zisul medicament este de fapt o bobiţã de zahãr acoperitã de un inveliş albastru.El nu conţine nimic altceva decât zahãr. Si atunci, ce anume i-a vindecat pe cei 50 de voluntari ?

Forţa sugestiei. Li s-a spus cã se vor face bine, au fost convinşi cã se vor face bine şi s-au fãcut bine. In fapt, subconştientul lor a fost convins de eficienţa medicamentului şi a dat organismului comenzile necesare pentru a se face bine.Tot ceea ce mintea noastrã crede, poate realiza.
Mult mai puţini au auzit de efectul nocebo. In cadrul unui experiment similar, ţi se dã o pastilã despre care eşti avertizat cã iţi va face rãu – de pildã crampe stomacale.De data aceasta, numãrul celor ce se plâng de dureri la stomac este insã de 90 ! Evident era aceeaşi pastilã inofensivã de zahãr. Se constatã insã cã forţa sugestiei negative este mult mai mare decât a sugestiei pozitive.

Lucrul acesta trebuie sã ne dea de gândit. Suntem expuşi zilnic, orã de orã, unei adevãrate avalanşe de mesaje negative , in primul rând prin presã . Inundaţii, cutremure, avioane prãbuşite, crime, violuri, preţuri care cresc,bârfe rãutãcioase ale colegilor, accidente de maşinã etc etc.

Aceste mesaje cu puternicã valoare emoţionalã lucreazã fãrã sã ne dãm seama asupra subconştientului nostru.Iar rezultatul este cã ne merge prost fãrã sã ştim de ce.Suntem deprimaţi, ne pierdem increderea intr-o viaţã mai bunã, ne aşteptãm sã ni se intâmple ce e mai rãu. Si , de obicei, la ce te aştepţi, aşa se intãmplã. Dãm vina pe ursitã, pe guvern , pe socri , pe colegi , fãrã sã observãm cã , de fapt rãul este in noi. Cã l-am lãsat sã pãtrundã in mintea noastrã ori de câte ori a vrut, fãrã sã realizãm cã trãim in casã cu un duşman.

Gata ! Puneţi piciorul in prag ! Incepând de astãzi inchideţi uşile pentru aceşti musafri periculoşi.Evitaţi sã mai urmãriţi jurnalele cu ştiri negative.Schimbaţi postul pe altceva. In fond aveţi 25 -30 -40 de canale prin firma de cablu. Urmãriţi emisiunile educative şi cele care sã vã refacã starea optimistã.Muzicã, divertisment, etc.

Evitaţi persoanele negative , cele care permanent se vaietã , criticã şi condamnã.Dacã aşa sunt colegii de serviciu sau, mai rãu, şeful dumneavoastrã, gândiţi-vã foarte serios sã vã cãutaţi un alt loc de muncã. Altfel , rãmânând alãturi de ei, riscaţi sã vã condamnaţi la o viaţã de eşec şi frustrare.

Asociaţi-vã cu persoane pozitive, optimiste, orientate spre succes.Dacã vreţi sã aveţi o viaţã de succes , trebuie sã staţi cãt mai mult in preajma unor oameni de succes. Invãţaţi de la ei , gândiţi ca ei , acţionaţi ca ei.

Folosiţi permanent forţa sugestiei pozitive citind cãrţi motivaţionale sau biografii ale oamenilor de succes, ascultând casete şi CD-uri motivaţionale, participând la cursuri şi seminarii despre succes, urmãrind emisiuni radio şi Tv cu oameni de succes.
Pe scurt , folosiţi la maximum forţa sugestiei pozitive şi reduceţi la minim forţa sugestiei negative.Preluaţi controlul tuturor elementelor de sugestie din preajma dumneavoastrã şi folosiţi-le pentru a vã atinge obiectivele.


Vã sugerez un mic exerciţiu pe care sã-l faceţi zilnic. Timp de douã sãptãmâni
1) nu vã mai plângeţi de nimic, nici in sinea dumneavoastrã, nici faţã de alţii
2) nu mai urmãriţi jurnalele de ştiri la TV
3) nu ascultaţi vãicãrelile celor din preajmã, cereţi-le sã schimbe subiectul.
Dacã aveţi rãbdarea sã faceţi acest exerciţiu, veţi observa cã perspectiva asupra vieţii vi se va schimba.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Incredibil! Inca o mai cauta pe Amelia Earhart, un fel de Elodia americana in versiune aviatoare:

http://usnews.msnbc.msn.com/_news/2012/ ... arts-plane" onclick="window.open(this.href);return false;

PS - filmul despre Amelia Earhart merita vazut:
http://www.imdb.com/title/tt1129445/" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

"Era îndopat cu Viagra şi avea un penis mic". Vezi cum îl descrie o prostituată pe DSK
http://ro.stiri.yahoo.com/era-%C3%AEndo ... 00712.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
Obi Wan
Posts: 456
Joined: 21 Mar 2011, 15:03

Re: DIVERSE

Post by Obi Wan »

"Celebru inginer de sunet de origine germana, detinator de premiu Grammy, Jakob Haendel este prima alegere pentru multe dintre marile orchestre ale lumii, de la Filarmonica din Berlin pana la Orchestra Simfonica din Beiing. A lucrat alaturi de nume importante ale muzicii clasice, precum Joshua Bell, Gidon Kremer si Yehudi Menuhin, dar si alaturi de formatia de rock Rammstein. In Romania, el a colaborat cu Alexandru Tomescu (pentru realizarea CD-ului "Alexandru Tomescu. 24/24" - integrala Capriciilor de Paganini lansata anul trecut) si se va ocupa de sunet si pentru discul pe care cvartetul Ad Libitum il va lansa in luna aprilie (CD-ul va cuprinde cate un cvartet din Haydn, Beethoven si Sibelius). "



http://life.hotnews.ro/stiri-muzica-118 ... mstein.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

articolul asta e demn pentru rubrica stereo:

viewtopic.php?f=1&t=1378&p=21852#p21852" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

http://ro.stiri.yahoo.com/ce-pozi%C5%A3 ... 02791.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

Post Reply