audio aero la source

Analogic, digital, sisteme audio, casti, revelatii si review-uri
Post Reply
User avatar
JohnnyDarkRo
Posts: 144
Joined: 09 Oct 2009, 17:25
Location: Bucuresti
Contact:

audio aero la source

Post by JohnnyDarkRo »

Ieri am ascultat varful de la AudioAero - La Source. In showroom la dealer.
http://audioaero.com/en/products/1-la-source

Desigur este o parere subiectiva (eu fiind admirator si posesor al acestui brand) dar pot sa spun ca este cel mai bun player pe care l-am ascultat pana acum. Dati o fuga in showroom, merita! Nu aveti de prea multe ori ocazia sa ascultati un astfel de player. ;)
AudioAero Capitole SE, Aurender N100SC, Roksan TMS 3, JVC TD-V621, Thrax Dionysos, Thrax Orpheus, Thrax Teres, Ascendo Z-F3 SE, cables and power conditioner by Iura, HiFi Expert Audio Racks.

glucica
Posts: 435
Joined: 03 Nov 2009, 15:11
Location: Bucuresti

Re: audio aero la source

Post by glucica »

Am ascultat si eu acest player in showroom. M-am nimerit cu putin inainte de a fi pornit pentru prima data, asa ca am primit si o diploma :D .
Nu sint fan de brand, am avut in probe un player AA mai de la baza gamei si nu m-a impresionat in comparatie cu DP67 pe care-l aveam atunci.
Insa asa cum spune si JohnnyDarkRo, acest La Source este cu totul altceva. Combinatia de muzicalitate si rezolutie este punctul cheie. Daca n-ar fi asa off-limits, n-as ezita nicio secunda sa-l am in sistem.
Cel putin ca experienta personala, merita auditia acestui player, mai ales ca sistemul in care se afla este de exceptie - Vitus Audio + Ascendo.

porto
Posts: 416
Joined: 08 Nov 2008, 04:47
Location: Montreal

Re: audio aero la source

Post by porto »

Spuneti fratilor si pretul de jale mare de tooot 30 'jde mii de euroi (hotarati tare de tot).
30 000 EURO

Post Reply