Mistere

Doar o vorba sa-ti mai spun
User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: Mistere

Post by momolo »

http://www.cotidianul.ro/mister-zborul- ... na-233753/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.evz.ro/detalii/stiri/mai-per ... mpaign=b13" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
brighty
Posts: 957
Joined: 06 Nov 2008, 19:05
Location: Bucuresti

Re: Mistere

Post by brighty »

Iata un posibil deznodamant al acestui straniu caz... :shock:

"Mister aviatic! Un avion a dispărut în '46 şi a aterizat în '93. Poveste înspăimântătoare"

http://observator.tv/eveniment/mister-a ... 21072.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Mentionez ca NU este cazul despre care am pomenit mai-sus, acela era un zbor mai recent (cred ca de prin anii '60 - '70) iar disparitia / reaparitia aeronavei a fost mai rapida, de ordinul minutelor, cu toti pasagerii teferi.

Se intampla lucruri bizare, de vreme ce telefoanele mobile ale disparutilor inca mai suna iar unele chiar sunt conectate la internet! :o Chiar sunt curios ce va mai urma...

User avatar
brighty
Posts: 957
Joined: 06 Nov 2008, 19:05
Location: Bucuresti

Re: Mistere

Post by brighty »

Dupa aproape o luna de zile de la disparitie, misterul persista, cu toate ca in acest timp s-au tot speculat fel de fel de ipoteze si se dadea ca aproape sigura localizarea prabusirii aeronavei, pe baza imaginilor obtinute de la sateliti... Toata harmalaia nu a condus la nici un rezultat concret... Nu s-a recuperat nici macar un fragment din avion...

Totusi, mai recent, se pare ca o nava-detector de cutii negre, apartinand Marinei Chineze, ar fi detectat un semnal in Oceanul Indian. Poate, poate macar de data aceasta sa fie ceva serios, ca de can-can ieftin ne-am cam scarbit cu totii.

http://www.descopera.ro/dnews/12409643- ... -un-semnal" onclick="window.open(this.href);return false;

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: Mistere

Post by momolo »

Descoperire de ultimă oră în cazul avionului dispărut: ce au găsit anchetatorii acasă la pilotul Zaharie Shah: http://www.gandul.info/international/de ... h-12816877" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
brighty
Posts: 957
Joined: 06 Nov 2008, 19:05
Location: Bucuresti

Re: Mistere

Post by brighty »

Un caz mai vechi al prabusirii unui avion, care pe mine m-a impresionat... Asa-numitul zbor 401:

In data de 29 Decembrie 1972, aproape de miezul noptii, un avion Lockheed L-1011 TriStar al Companiei Americane Eastern Airlines se pregatea pentru aterizare, fiind aproape de destinatie. Echipajul a detectat o anomalie in functionarea unui echipament si cautand sa afle despre ce este vorba, a cuplat pilotul automat. Probabil dintr-o eroare (cineva care a atins cu spatele maneta, in timp ce se misca prin cockpit), pilotul automat a fos dezactivat, avionul incepand sa piarda alarmant din altitudine. Luati cu rezolvarea defectiunii, capitanul si inginerul de zbor nu si-au dat seama pana in ultimele secunde cand avionul a plonjat in mlastinile din Florida. Au murit peste 100 de oameni (inclusiv capitanul de zbor si inginerul), dar au existat si 75 de supravietuitori, cu rani grave.

La putina vreme dupa catastrofa, pe avioanele aceleiasi companii (mai mult, pe acelasi model L-1011!) s-au intamplat lucruri stranii, mai precis aparitii fantomatice ale celor doi membri decedati ai echipajului zborului 401, care pareau ca supravegheaza si chiar repara anumite defectiuni ale echipamentelor avioanelor, ca totul sa decurga fara probleme.

Daca ar fi fost una, doua observatii ale unor persoane oarecare, poate ca ar fi fost ignorate. Doar ca au existat foarte multe marturii, venite din partea unor persoane de toata increderea, inclusiv aviatori, ori chiar vice-presedintele companiei!! S-a intamplat chiar ca o aparitie/disparitie a unei fantome sa aiba loc sub ochii ingroziti ai mai multor pasageri si ai unei insotitoare de bord!... Problema devenise atat de agasanta, incat Eastern Airlines a interzis angajatilor sai sa discute despre asa ceva, sub amenintarea demiterii!

Care ar fi fost cauza unor asemenea manifestari paranormale?! Unul dintre martori povestea ca fantoma inginerului de zbor i-ar fi spus ca "nu va mai exista niciodata o prabusire a unui L-1011" pentru ca "noi nu vom lasa sa se intample asta"...

http://gaizy.hubpages.com/hub/The-Ghost ... tery-Files" onclick="window.open(this.href);return false;

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: Mistere

Post by momolo »

Doua bucati de aeronava descoperite pe plajele din Mauritius si Africa de Sud provin, aproape cu siguranta, de la cursa Malaysia Airlines MH370 disparuta in martie 2014, a carei epava nu a fost gasita niciodata, au declarat oficialii.

Resturile au fost examinate de Biroul Australian pentru Siguranta Transporturilor si de alti experti. Echipa a “confirmat ca ambele bucati descoperite in Africa de Sud si pe insula Rodrigues, din Maurtius, provin, aproape cu siguranta, de la MH370”, a declarat joi ministrul malaysian al transporturilor, Liow Tiong Lai.
In martie 2016, pe o plaja din Mauritius a ajuns o bucata din panoul interior al unei usi a avionului. In aceeasi luna, in Africa de Sud a fost descoperita o bucata din carcasa unui motor pe care scria Rolls Royce.

Niciun alt avion Boeing 777 nu s-a mai prabusit vreodata in emisfera sudica si niciunul nu a pierdut vreo piesa in ocean.
Aeronava cu 239 de persoane la bord a disparut la 8 martie 2014, in timp ce efectua ruta Beijing-Kuala Lumpur. Epava nu a fost nici pâna acum gasita de echipa internationala de cautare, insa resturi din aripa au aparut anul trecut pe coasta insulei Reunion, din estul Oceanului Indian.

Operatiunile de cautare a cursei Malaysia Airlines, printre cele mai costisitoare din istorie, au costat peste 124 de milioane de dolari si au acoperit deja o suprafata de 120.000 de kilometri patrati.
http://stirileprotv.ro/stiri/internatio ... irmat.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Image
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

Post Reply