BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Doar o vorba sa-ti mai spun
Post Reply
User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by momolo »

domnujim wrote:Discutia insa, nu este daca unii oameni au sau nu ce face noaptea. Ci ca pe aia din dube ii doare in cur de lege. Pe militieni ii doare in cur de lege. Iar tu imi spui ca cei scot la iveala aceasta durere in cur sunt oameni fara capatai care nu au ce face?
ai putea sa incerci sa abordezi discutia cu ceva mai mult calm. Mi-ai atribuit afirmatii pe care nu le-am facut, e numai intepretarea ta.

Sa-ti explic simplu cum e situatia:
1. habar nu aveam de chestiunile astea (ca nu se aplica legea in dubele de hingheri, ca militienii sunt de acord cu neaplicarea legii si ce-o mai fi pe acolo, inca nu am inteles, nu am de unde si pe bune, nu am timp!).
2. ce presa centrala si head lines am citit eu nu spune nimic.
3. din filmarile alea de pe youtube nu am inteles nimic si nici nu am rabdare sa urmaresc, sunt complet neinteresante.
4. daca militezi pentru ceva mi se pare foarte bine si am tot respectul. Insa trebuie sa-i informezi si pe ceilalti din jur, nu sa devi agresiv la prima neintelegere si interpretare.
5. cea mai mare parte din populatie este exasperata de problema asta a maidanezilor si doreste sa nu mai existe caini pe strada. Astfel, tu si ceilalti (deduc) veniti pe un fond al opiniei publice nefavorabil actiunilor voastre. De aceea trebuie sa te faci inteles si mai bine, sa ai mai mult calm, sa COMUNICI si sa nu prezumezi ca interlocutorul este iremediabil negativ si impotriva ta si a voastra. Prin comunicare ai putea constata ca multi oameni te-ar/v-ar sustine. De exemplu cu unul ca mine care habar nu are, nu intelege (pe bune, acum ca mi-ai zis am inteles oarecum care e problema, pana acum am crezut altceva si sincer .... am si alte probleme!).
6. succesul oricarui demers public si social sta intr-o comunicare corecta si eficienta. Daca pornesti de la principiu ca toti sunt impotriva, gresesti. Poate chiar si unii dintre acei militieni nu ar fi fost de acord cu brutalizarea sau schingiuirea animalelor si ar trebui sa abordati problema diplomatic, omeneste. Oamenii aia isi castiga si ei o paine. Trebuie sa cautati sa nu ajungeti la conflicte deoarece nu veti rezolva nimic si inca o data o spun, conteaza comunicarea! Daca ati arata in presa ca aia fac diverse ticalosii poate ar avea un efect mai mare decat umblatul noaptea in masini dupa dube si niste amarati de militieni.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
domnujim
Posts: 111
Joined: 26 May 2009, 13:08
Location: Muntii Fagaras

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by domnujim »

domnujim wrote:
Sigur ca prezenta cainilor pe strazi nu e de dorit. Sigur ca e un semn al lipsei de civilizatie. Al ipsei de civilizatie a oamenilor! Pentru care platesc cainii! A oamenilor care ii arunca pe strazi, a oamenilor care arunca la marginea soselei cutii pline de pui sau catei batrani, a oamenilor care isi lasa cainii sa si-o traga pe strazi.
Lipsa abandonului si pedepsirea lui sunt semne de si mai mare civilizatie. Ele vor impiedica reaparitia pe strazi a cateilor. E logic ...
Unei prietene de-a sotiei tocmai i-au fost plantati in fata curtii patru pui (intamplator, de pisica si nu de caine) nascuti in urma cu aproximativ o ora - adica inca mai sunt uzi in urma procesului nasterii. Sa vina hingherii! Sa ii adune de pe strazi! Sa se restabileasca civilizatia!
Repet intrebarea: a cui e responsabilitatea ca acei pui se afla pe strada? Cine e responsabil pentru puii de caine aflati in aceeasi situatie?
Pe principiul nu imi convine, omor - de ce nu solicitam moartea hotilor, politicienilor etc?

Intre a-l prinde pe ala care a abandonat (btw, abandonul e infractiune, potrivit legii) si a chema hingherii, oare ce ar face bunul vecin sau bunul militian local ...?

Care sunt sansele sa se ajunga la gradul de civilizatie despre care se discuta aici? Poti sa omori tot, cata vreme nu elimini cauza (abandon, pedepsirea abandonului) doar vei continua sa omori. Omorul fiind indicatorul civilizatiei. Hahaha!!
Ce tara civilizata - am omorat sute de mii de suflete. Pe banii vostrii, iubiti votaci. In timp ce va furam tot. Tot pe banii vostri.

User avatar
comanr
Posts: 517
Joined: 26 Apr 2013, 21:36
Location: galati
Contact:

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by comanr »

abandonul e o problema bine pusa si ar trebui pedepsit, dar, cine intre timp are bani sa hraneasca miile de caini bagabonti, din banii cui, nu ar fi mai ieftin, nu am zis ca mai bine, daca am pune in linie mai multi caini ca sa folosim mai putine gloante?

curatam grosul si apoi prevenim, ca la dentist, daca i caria mare, degeaba te speli pe dinti, intai cureti, plombezi si apoi eventual ai grija, daca nu ai, iar cureti.
my soul project - http://www.analogicsound.ro

cablurile cu sens.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by momolo »

domnujim, ce ti-am zis eu si ce-mi "raspunzi"!

Tot nu am inteles ce faceau acei oameni pe langa dubele de hingheri noaptea ?!

Sa sti ca in felul asta de "dialog" nu vei/veti avea castig de cauza. Majoritatea se va impune si ceea ce e mai grav, se va impune in ignoranta. Tocmai asta ar fi rolul vostru, cred eu, sa convingeti, sa miscati opinia publica si evident, sa gasiti solutii. Nu sa-i impiedicati pe altii care incearca sa gaseasca solutii.

Deocamdata de zeci de ani iubitorii de caini nu au gasit solutii si au participat la prelungirea nepermisa a acestei probleme a cainilor vagabonzi. Evident, nu se poate da vina numai pe ONG-urile si iubitorii de caini maidanezi, de vina sunt in primul rand autoritatile, cei care au puterea politica si administrativa si in ultima instanta de vina e majoritarul care voteaza impostori. Intr-un final majoritarul a cazut in partea ailalta si eu incerc, imi dau silinta sa-i inteleg pe toti insa cel mai greu este sa-i inteleg pe iubitorii de caini vagabonzi care vor maidanezii liberi pe strazi sau aia care cica adopta caini si imediat ii elibereaza in strada crezand ca au salvat un suflet. Insa cu sufletul copiilor si oamenilor ucisi de caini ce facem ?! Cu zecile de mii de oameni muscati pe strada la ei in ORAS, ce facem ?! Le spunem ca vor fi muscati si data viitoare ?! Care-i solutia, sa golim dubele hingherilor noaptea ?!

Sa nu fim ipocriti! Societatea omeneasca se bazeaza pe omor, omul este cel mai mare pradator carnivor dintre animale, nu degeaba romanii antici spuneau "Homo homini lupus". Iar cainele este si el tot un pradator de haita. Nu stiu daca ai vazut batai intre maidanezi, eu am vazut si sunt dure, nu demult am vazut un maidanez terfelit de altii pana a fugit schipatand cu o bucata din intestine atarnandu-i sub burta muscata! Urma probabil sa moara in chinuri si oricum, nimeni nu l-ar mai fi prins. Maidanezii care l-au faramat erau simpatici, pe unii ii strigi si vin dand din coada. Problema este sa nu treci noaptea prin teritoriul lor ca o incurci.

Cainele provine din lup si are instinct de animal carnivor de prada, nu e mancator de iarba. Atat cainele cat si omul pot fi extrem de draguti, inteligenti si iubitori. Insa sa nu-i impingi in situatii limita in care le apar instinctele stramosesti ca nu o sa vezi ucigasi mai odiosi decat omul si cainele, culmea, cei mai buni prieteni. Nici felinele mari nu ucid atat de odios cum ucid cainii in haita, parca si lupii sunt ceva mai eficienti, deci chinuie mai putin prada.

Ori prada poate fi un copil, un batran, poate fi copilul tau, mama ta, oricine. Iar asta se intampla IN ORAS ! Ce rezolvare gasesti inafara sa urmaresti hingherii noaptea sa le golesti duba de caini ?!

Societatea umana functioneaza pe reguli, disciplina, legi, etc, toate facute in primul rand pentru oameni. Protectia animalelor a aparut prima oara in tarile cele mai civilizate prin secolul 19, de exemplu Suedia, insa niciodata protectia animalelor nu poate fi pusa inaintea dreptului oamenilor la siguranta si o viata civilizata.

Viata civilizata ?! ...Greu de definit, insa in mod cert nu inseamna sa umblii cu maidanezii prin picioare sau ca biciclist sa fi vanat de haitele de maidanezi sau copii si batranii sa fie sfasiati prin parcuri!

De exemplu, chestie de civilizatie, azi am mancat pui omorat si jumulit de altii (eu nu as fi in stare sa omor o gaina, recunosc!). Acel pui a fost crescut la bec si in gramada cu alti pui, nu a vazut niciodata o viata libera, soarele, natura si la o varsta frageda (din motive de carne), adica inainte de maturitate a fost cules ca o leguma, pus pe o banda rulanta si i s-a taiat gatul, apoi jumulit, oparit, transat si intr-un final a ajuns in farfuria mea. Sau vacile puse in linie si omorate cu un ciocan in creier. Ma gandesc, drepturile unui caine sunt deasupra drepturilor unui pui de gaina sau unui vitel ?! Sau unui porc care asa cum am mai spus, este mai inteligent decat cainele?!

In societate trebuie sa existe oameni sa faca si treburile asazis murdare. Exista macelari care ne dau de mancare, cacanari care ne curata rahatul si pisatul, gunoieri care ne golesc pubelele unde ne-am aruncat mizeriile si prezervativele sau tampoanele folosite, exista oameni de la deratizare care casapesc sobolanii prin genocid in masa, exista pompe funebre care imbalsameaza morti si ii duc la groapa, exista presonal medical care ne golesc tucalul si ne spala la cur, exista femei de serviciu care ne spala closetele de rahatul nostru, etc. Asa cum exista hingheri si politisti, toti au un rol in a mentine CIVILIZATIA umana asa cum este ea de cateva mii de ani, de cand ne-am mutat din caverne si ne-am coborat din pomi.

O data, imi aduc aminte, ii faceam "palatul" unui macelar. Sti cum spunea macelarul cand i se aducea un camion cu carne de vitel ?!... "Vine un camion cu tineret!" :lol: . Era ca la Auschwitz, cu cateva ore inainte viteii aia traiau si nu stiu daca ai vazut vitei cat de draguti si scumpi sunt cu boticul lor roz ?! Niste animale scumpe si nevinovate care nici macar nu ucid alte animale cum o face cainele, varul lupului. Veneau viteii taiati cu "drujba" in doua, oamenii macelarului transau carcasele si lumea (printre care si iubitorii de caini) statea la coada sa cumpere o bucatica sa faca supa sau snitel.

Asta e civilizatia si daca nu-ti convine ma tem ca unica solutie este sa mergi in padure, sa locuiesti in caverne si acolo probabil poti elibera maidanezii prin padure (pana apar vanatorii).

Intr-un stat normal (la care precis visezi sa fie si aici), asta noapte politia va aresta pe toti, va punea cu capul pe capota sau pe caldaram si cu catuse ajungeati la inchisoare. Crezi ca politia americana mai statea cu voi de vorba ?! :lol: :lol: Crezi ca in USA, Suedia, Germania, etc, umbla cainii liberi pe strada si iubitorii de caini stau la tocmeala cu politistii noaptea pe strada ?! :lol: :lol: Si sa te uiti la posturile de documentare sa vezi ce legi, organizatii au! Pana si politia animalelor exista in USA, Australia, UK, etc.

Parerea mea, nu ai argumente si nici nu lupti eficient pentru ideile tale.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
comanr
Posts: 517
Joined: 26 Apr 2013, 21:36
Location: galati
Contact:

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by comanr »

de ce nu i gazam, astia au gazat mii de oameni noi nu putem sa gazam niste catei, ai si adormim, nu simt nimic, o sa fie si ei fericiti.
my soul project - http://www.analogicsound.ro

cablurile cu sens.

User avatar
domnujim
Posts: 111
Joined: 26 May 2009, 13:08
Location: Muntii Fagaras

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by domnujim »

Ok, sa revenim de unde am inceput.

A existat o stire fabricata de Latrina 3, preluata de diverse canale media ale unor prosti (fie rau-intentionati, fie incapabili de minimul efort de a verifica informatia) cum ca hingherii ar fi fost batuti de cineva.

Am postat acele filmari tocmai pentru a arata care a fost atmosfera la intalnirile respective. Nu au fost batai, nu au fost atinsi nici macar cu o flegma hingherii.
Singurul act violent la care hingherii au fost supusi a fost faptul ca o tiganca florareasa le-a tras o flegma pe parbriz.
Chiar una dintre masinile ASPA, in momentul in care a demarat, l-a lovit (nu grav) pe unul dintre tipii aflati in actiunea de urmarire. Urmarea? Omul lovit a fost legitimat si dus la sectie. Masina nu a fost oprita. E filmata si treaba asta.
Dar asta nu se va spune pe Latrina 3 si nici in media prietena lor. A existat, se pare, un reportaj pe Kanal D referitor la chestia asta.

Asta pe de o parte.
Pe de alta parte, exista trei lucruri foarte importante:
1. In urma unei hotarari executorii (nu si definitive) a instantei, in momentul de fata actiunea de prindere a cainilor de catre ASPA este ilegala.
2. Prin actiunile de urmarire se doreste strangerea de probe pentru instanta legate de modul in care ASPA comite aceste ilegalitati.
3. Militia chemata la fata locului, fusese chemata chiar de catre urmaritorii hingherilor, prin apel la 112, pentru a constata ilegalitatea comisa de masinile ASPA aflate in actiune de prindere a cainilor.
In loc sa ii legitimeze si opreasca pe cei care comiteau ilegalitatea, militia a ales sa ii sicaneze pe cei care i-au chemat. Adica pe cei care reclamau ilegalitatea.
(Unul dintre agenti a spus urmatoarele: „Daca ASPA alege sa nu respecte hotararea judecatoreasca, noi nu avem ce face … stiti … suna foarte multa lume” – deduc ca suna pentru ca militia sa nu intervina peste ASPA)

Au fost deja depuse plangeri in sensul asta contra ASPA. Se vor depune plangeri si impotriva militienilor respectivi pentru neglijenta in serviciu.
Actiunile de urmarire continua, cu acelasi scop si cu completa non-violenta. Se va suna in continuare la 112 pentru a apela la sustinerea celor care ar trebui sa aplice legea si sa impiedice ilegalitatile, insa nu o fac.

Din pacate acel plural nu ma poate include, pentru ca (tot din pacate), nu am avut timp (inca) sa merg cu ei, doar le-am pus masina la dispozitie.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by momolo »

domnujim, asa da! Acum am inteles si eu, habar nu aveam si dupa cum ai si spus, presa nu informeaza, unii defapt dezinformeaza!

Nu am facut nici o referire la primarul Oparescu deoarece nu are rost. Ceea ce spune este lipsit de orice importanta, acest om a dovedit public de multe ori ca habar nu are ce se petrece in propria primarie, habar nu are de legi si vorbeste gura fara el. Este un comunist batran crescut in clasa de nomenclaturisti PCR, complet "imun" la orice atitudine democratica, un dinozaur de pe strada Primaverii. L-au ales bucurestenii printr-o greseala grava a opozitiei care a pus-o pe Elena Udrea sefa de campanie electorala (pe asta o pui numai atunci cand doresti sa te sinucizi politic), alternativa fiind prea slaba pentru a-l concura pe "doktor". Defapt se vede cu ochiul liber pe strada Bucurestiului cum totul zace in paragina inafara de unele santiere mizerabile care se misca ca ochiul mortului si umplu orasul de si mai mult praf, santiere izvorate dintr-un unic scop, incasarea de spagi si comisioane. Asta cu cainii este facuta din cauza presiunii publice in urma cazului cu acel copil sfasiat de maidanezi insa daca ar fi dupa Oparescu, asta nu ar face nimic, fiind defapt expert ca orice comunist in a se face ca face.

Daca exista hotarare judecatoreasca (nu ma pricep in problemele astea) trebuie vazut in ce masura trebuie pusa in aplicare. Din cate am vazut, la noi in tara chiar daca exista hotarari judecatoresti acestea pot fi contestate (la infinit) si pana nu se tot face apel si judeca ani si ani de zile, hotaririle respective nu sunt puse in aplicare. Vezi cazuri de politicieni aparati de parlament contra justitiei, chiar ieri parlamentul Romaniei (format in majoritate din borfasi penali) a mai scapat unul de ancheta justitiei, vezi cazuri de fosti ministrii condamnati insa in libertate, vezi si cazul Varanului condamnat la 5 ani de bulau, insa liber si zglobiu. Tare ma tem ca hotararea judecatoreasca la care faci referire nu este definitiva si conform justitiei romanesti nici nu trebuie aplicata. Altfel, daca ar trebui aplicata si Politia (Militia) in loc sa aplice legea ocroteste infractorii, este extrem de grav.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
domnujim
Posts: 111
Joined: 26 May 2009, 13:08
Location: Muntii Fagaras

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by domnujim »

Dupa cum spuneam, hotararea este executorie (chiar daca nu este inca definitiva).
Incepand de vineri, 20 iunie 2014, ASPA nu mai are sa dreptul sa captureze/eutanasieze cainii fara stapan, conform hotarârii 1982/2014 din data de 20.06.2014 data de Curtea de Apel Bucuresti. Conform legii 554/2004, art 14, alineatul (4): hotararea prin care se pronunta suspendarea este executorie de drept . Recursul nu este suspensiv de executare.

De altfel, actiunile de urmarire (incepute cu cateva zile in urma, aseara nu a fost prima oara) au dat roade. Ca si in cazul Rosia Montana, inca o dovada ca daca vrei ca nemernicii de la butoane sa asculte este necesar sa actionezi pentru ceea ce doresti.
Aseara a fost chemata din nou Militia. Insa nu au mai venit gaborii cretini, ci cei de la Cercetari Criminalistice. Toate dubele de hingheri au fost duse la sectie, toti hingherii au fiot identificati si audiati. S-au deschis dubele si sa-u facut poze si procese verbale cu numarul de caini din interior. A aparut chiar si numitul Bancescu, directorul ASPA si apropiat* al lui Oprescu (*daca nu ma insel), care se agita pe acolo transpirat tot.
Mi se pare evident ca asta este urmarea scandalului de aseara, a publicarii filmelor si a faptului ca au vazut ca sunt oameni cu ochii pe ei. Oameni, nu babe si mosi dezaxati. Oameni perfect integrati in societate, care nu tolereaza crima si nerespectarea legii.

Intreaga operatiune nu este o miscare a lui Oprescu pentru ochii publicului isterizat de televiziuni si ziare de cacat dupa ce un copil nesupravegheat a fost omorat de niste caini cu stapan pe un teren privat (citat din concluzia procurorului de caz!)
Este o operatiune de sifonare de fonduri publice.
Pentru fiecare catel prins firmele private de hingheri primesc 219 lei - doar pentru captura! Ce inseamna suma asta? Ale cui crezi ca sunt firmele astea? Catre ce campanii publice/electorale se vor scurge banii astia nu e greu de banuit.
Pentru depozitare in adapost, hrana si eutanasie isi fac ei singuri costurile, nu ii auditeaza nimeni - dar ei raporteaza cheltuieli - alta metoda de sifonare: cainii sunt tinuti in cele mai mizere conditii cu putinta, fara hrana si omorati cu bestialitate, fara injectii etc. (in normele metodologice publicate pe tema eutanasierii se mentioneaza ca fiind acceptabile electrocutarea si boltul in cap!) Dar se raporteaza costuri legate de hrana, medici etc.

Inmultit cu zecile de mii de caini? De aia nu vor sa inceteze, de aia sunt atat de avizi si interesati de prinderi. De aia militia nu intervine.
Sume frumusele, scurse din buzunarul celor care il plang pe numitul Ionut si se dau cu curul de pamant de grija cainilor, in timp ce autoritatile locale si politicul ii fura si ii calca pe gat. Turnandu-le zoaie in creier prin televiziuni si canale de informare media.

User avatar
domnujim
Posts: 111
Joined: 26 May 2009, 13:08
Location: Muntii Fagaras

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by domnujim »

Legat de facatura media cu copilul mort si isteria celor al caror creier functioneaza cu dejectii de la TV:
http://www.hotnews.ro/stiri-administrat ... pidare.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

"Cu toate acestea, constatarile din cauza mentionata nu au legatura cu infractiunea de ucidere din culpa comisa asupra minorului Anghel Ionut Cosmin, care, dupa cum s-a aratat, a fost ucis de caini cu stapan", arata procurorul, care noteaza ca "se va dispune clasarea cauzei in privinta persoanelor identificate mai sus, sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpa".

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by momolo »

Acum am inteles si eu prima oara toata tarasenia! Asa trebuie scris si in presa dar din cate imi dau seama nu scrie nimeni, nimic. De ce ? Cred ca subiectul ar fi interesant si ar face chiar si "rating" la televiziuni.

Trebuie neaparat publicata cat mai mult toata povestea asta ! Aia fara indoiala tin cainii nemancati si ii omoara cu cazmaua dupa care scriu prin acte cantitati de hrana, costuri la veterinari, costul injectiei letale, etc.
Ti-am scris mai sus si repet, publicitatea, opinia publica e arma cea mai puternica! Eu ma consider un om informat, citesc presa pe internet, cateodata mai arunc un ochi si la TV, si cu toate astea habar nu aveam de toata aceasta poveste! Cand ai pus filmul ala pe youtube, am stat cu chin 6 minute sa vad filmarea aia si nu am inteles nimic.

Oricum, e posibil sa-l prinda si pe Oparescu cu ocaua mica dar in alte probleme, mai manoase. Vedem noi mai incolo, daca Justitia nu este oprita, asa cum a inceput acum, in curand ne lasa fara politicieni. :D

Totusi stau si ma intreb, indivizii aia care castiga bani din chinuiala si uciderea bestiala a unor suflete nevinovate, cum dorm, cum mananca, cum le tihneste la ei acasa daca se gandesc din ce le-au venit banii ?!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by momolo »

Şeful hingherilor a tamponat în trafic o iubitoare de maidanezi. VIDEO: Ce a urmat azi noapte pe Splaiul Independenţei din Capitală:

http://www.gandul.info/stiri/seful-hing ... a-12905343" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
domnujim
Posts: 111
Joined: 26 May 2009, 13:08
Location: Muntii Fagaras

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by domnujim »

Legi, hotarari judecatoresti, fapte si imagini - pe lumeajustitiei.ro:
http://www.luju.ro/magistrati/instante/ ... es-in-fiec" onclick="window.open(this.href);return false;

User avatar
hersorin
Posts: 764
Joined: 12 Oct 2008, 18:35
Location: Bruxelles

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by hersorin »

Ma bag si eu in aceasta discutie si spun ca singurii vinovati de numarul mare de animale pe strazile Romaniei sunt chiar asa zisii IUBITORI DE ANIMALE .
Aici in Belgia nu exista nici un animal pe strazi in schimb am vazut foarte multi oameni cu fel de fel de ciini bolnavi , fara picioare , chiori etc dar care erau foarte bine ingrijiti .
Seful meu a avut doi catei foarte frumosi pe care i-a crescut de mici . A ajuns sa nu mai aiba timp de ei , ce credeti ca a facut cu ei ? I-a dus la doctor si le-a facut injectia fatala . L-am intrebat daca nu i-a fost mila si a zis decit sa ii chinuie mai bine asa . A plins o zi intreaga a doua zi dar eu pe el il consider iubitor de animale nu pe cel care da drumul animalului in strada poate supravetuieste cumva. E doar parerea mea .
RME 9632 Bel Canto 3.5 Unico 200 Pioneer S1EX Jena Labs Furutech

User avatar
brighty
Posts: 957
Joined: 06 Nov 2008, 19:05
Location: Bucuresti

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by brighty »

Mare prostie treaba asta cu batai in trafic, sicane cu masinile s.a.m.d. Daca s-a ajuns pana acolo incat asa-zisii iubitori de animale sa se comporte precum niste mardeiasi de cartier, nu stiu daca mai este ceva de spus in favoarea actiunilor lor.

User avatar
domnujim
Posts: 111
Joined: 26 May 2009, 13:08
Location: Muntii Fagaras

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by domnujim »

Nu ai proprietatea termenilor.
Cei care abandoneaza pisici si catei pe strada, pui, adulti sau batrani nu sunt ceea ce numesti tu "iubitori de animale". Sunt niste otrepe mizerabile, fara respect pentru viata. Pot la fel de bine sa isi abandoneze parintii batrani in azile.

Si in Romania exista nenumarati oameni cu catei bolnavi, chiori sau cum vrei tu. Aflati in responsabilitatea iubitorilor de animale.

Si, din punctul meu de vedere, cel care curma doua vieti pt ca are programul prea incarcat este doar un dezaxat egoist, incapabil sa isi duca pana la sfarsit responsabilitatea asumata prin adoptarea a doua suflete.

Iar adoptarea automata a sintagmei "asa zisii iubitori de animale", vehiculata de toate canalele media care deverseaza bullshit, nu e foarte magulitoare pentru utilizator.

brighty: sicane in trafic executate de directorul ASPA, pumni impartiti tot de el. Care e obiectul enuntului tau? Ma scuzi, dar ori nu intelegi, ori esti cel putin rauvoitor.

Iar adoptarea automata a sintagmei "asa zisii iubitori de animale", vehiculata de toate canalele media care deverseaza bullshit, nu e foarte magulitoare pentru utilizator.

Post Reply