Deck yamaha tc-511s

Analogic, digital, sisteme audio, casti, revelatii si review-uri
Locked
fibra
Posts: 3
Joined: 01 May 2015, 08:29

Deck yamaha tc-511s

Post by fibra »

Buna ziua! Am un deck yamaha din anii 76-77 care are un pacanit-bruiaj pe unul dintre canale.Ma puteti ajuta sa-l repar? Va multumesc!

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15651
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: Deck yamaha tc-511s

Post by momolo »

fibra wrote:Buna ziua! Am un deck yamaha din anii 76-77 care are un pacanit-bruiaj pe unul dintre canale.Ma puteti ajuta sa-l repar? Va multumesc!
acest forum nu este un tonomat unde bagi fisa sa-ti cada ceva.
Este deja al doilea post identic ( viewtopic.php?f=4&t=1942" onclick="window.open(this.href);return false; ) si-l voi bloca.
Daca ti-ai fi dat minimul de interes sa citesti minimul de activitate pe aici, ai fi vazut ca exista o rubrica de prezentare dedicata ( viewtopic.php?f=9&t=11&start=360" onclick="window.open(this.href);return false; ).
Este normal (....observ, nu pentru toti!) sa dai buna ziua cand intri in casa/clubul unor oameni necunoscuti de la care, culmea, vrei ceva (exemplu, o informatie). Chestie de educatie elementara.
Poate te asteptai sa sara cineva si sa-ti spuna nustiuce. Insa chiar si daca asta s-ar fi intamplat, chestiune de logica si inteligenta elementara, ce valoare ar fi avut (in condiile astea, dupa felul cum postezi primele 2 posturi ale tale) ?! De ce nu incerci sa intrebi pe strada sau prin statia de tramvai ?!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

Locked