Fotografii de la concerte

Doar o vorba sa-ti mai spun
User avatar
johndoe21ro
Posts: 777
Joined: 27 Jun 2015, 23:36
Location: Craiova

Re: Fotografii de la concerte

Post by johndoe21ro »

Ho ho.. Ai o colectie impresionanta. Am vazut mai sus pe Radu Lupu, pe Marielle Labeque, pe Mariss Jansons, pe Vadim Repin, pe Giuliano Carmignola, pe Valery Gergiev, pe Cristian Mandeal, pe Vasily Petrenko, pe Renee Fleming (daca nu ma insel), pe Zubin Mehta, pe Daniele Gatti, pe Christian Zacharias si pe multi, multi altii. Impresionanta colectie si mult curaj! :)
Triangle Magellan Concerto 2; AQ Everest; Vitus Audio SS-010 Mk2; AQ Dragon HC; AQ WEL XLR; Chord Qutest w UpTone JS-2; SOtM tX-USBultra & Paul Hynes SR5-12XL; AQ Diamond USB; Gryphon PowerZone; Stillpoints UltraSS; Solid Tech Hybrid

Kostas
Posts: 1489
Joined: 03 Oct 2008, 16:23

Re: Fotografii de la concerte

Post by Kostas »

Felicitări celor doi expozanți, fotografiile bune ies când pasiunea pentru muzica se împletește cu pasiunea pentru imagine. Bravo!
"Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare". - Nichita Stănescu

User avatar
brighty
Posts: 957
Joined: 06 Nov 2008, 19:05
Location: Bucuresti

Re: Fotografii de la concerte

Post by brighty »

Daaa...ce-a facut momolo de vreo cateva editii la "Enescu", greu sa-l mai egaleze careva!! Pe langa marathonul concertistic, ne-a oferit cu generozitate adevarate galerii de poze clare si detaliate, plus clipuri video cu sunet decent! :) De recenziile lungi si spumoase, nici nu mai vorbesc! 8)

Post Reply