HARBETH

Analogic, digital, sisteme audio, casti, revelatii si review-uri
User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: HARBETH

Post by momolo »

doru wrote: poate ne invita odata remoteviewer sa le mai auzim!
buna idee! :)
oake wrote:Mai mult chiar, comunicarea virtuală (necontolată suficient de supraeu) a devenit un vector al alienării individului.
oake, fiecare dintre noi suntem cumva (fara sa vrem) un fel de oglinda in care ne privim pe noi insine. Am observat (in spatiul forumistic) un fenomen interesant - cei care vorbesc despre altii, in realitate vorbesc despre ei. De exemplu, prozaic si simplist spus (dar ca sa ma explic) - mincinosul ii va vedea pe multi din jurul lui mincinosi si va discuta frecvent sau obsesiv despre adevar; hotul ii va vedea pe toti din jurul lui mai mult sau mai putin hoti, va fi foarte paranoic (sa nu fie furat) si va avea ca obsesie centrala discutia despre cinste; manipulatorul va striga de dimineata pana seara ca el iubeste democratia si mitocanul va ajunge mereu la cuvantul respect (fara evident sa inteleaga ce este, dar de care e obsedat). As putea continua, dar sper ca ai prins ideea. E ca in copilarie, atunci cand jucam sotronul trasat cu frunze pe trotuar (creta era un lux) si strigam, "cine zice ala e"!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
remoteviewer1
Posts: 936
Joined: 14 May 2011, 11:13
Location: Bucuresti

Re: HARBETH

Post by remoteviewer1 »

doru dupa cum am mai discutat in carne si oase (tu reprezentand tot 50% din persoanele intalnite de pe acest forum) esti oricand binevenit la mine acasa sa asculti boxele, si in principiu fostul tau sistem. Nu era doar o vorba in vant! De cand mi-ai calcat pragul ultima oara, am modificat pozitia boxelor in spatiul destul de limitat(departate de peretele din spate, apropiate foarte putin de cei laterali, umblat la tow-in) si am apropiat canapeaua de punctul de ascultare (strica design-ul sufrageriei, sunt ok). Va astept (momolo aussi si eventual alti doritori) cu vinilurile preferate si cu cd-urile preferate (pentru acestea din urma as dori confirmare cu cateva zile inainte pentru a porni cd-player-ul si a-l lasa deschis 24/24 pentru un sunet optim). Apropos de cd-player, acu ceva timp l-am lasat in priza cateva saptamani, si am observat ca in ciuda tablei groase ce era rece totimpul, dupa cateva saptamani a inceput sa se simta o caldura timida in partea superioara, sunetul parea mai bun (mai putin agresiv cu urechea) in timp. Nu m-ar supara sa veniti si cu componente pentru a le testa in sistem, va astept cu drag!
“Without music, life would be a mistake.”― Friedrich Nietzsche

oake
Posts: 625
Joined: 24 Oct 2008, 19:03
Location: bucuresti

Re: HARBETH

Post by oake »

momolo dacă ai sânge în instalaţie te invit pe celălalt forum la un dialog de la egal la egal...sau de ce nu la mine acasă că sti unde stau. Dacă vrei să împarţi forumiştii în categorii şi să induci ideea că eu aş fi plasat în cea mai de jos, ai măcar bărbăţia să mi-o spui în faţă.
Nu te mai ascunde în spaţiul virtual condus de tine!
Când am încercat să fiu într-un mic dezacord cu tine mi-ai arătat pisica moartă. Aşa vrei tu să ieşi deasupra?
Eu nu atac persoana, doar atac ideile cu argumente.
Mai e ceva...nu e de condamnat un user cu vocaţie de slugă, dar e de condamnat un om, zic eu deosebit, un om pe care am avut onoarea să îl cunosc în privat care se complace, potrivnic valorii lui autentice, în această ipostază.
Nu cred că eşti tu aici...eşti doar proiecţia a ceea ce poate să facă virtualul dintr-un om deosebit în real.
Dacă nici această postare nu o ştergi înseamnă că e ceva ciudat în tine...începi să devi om.

User avatar
remoteviewer1
Posts: 936
Joined: 14 May 2011, 11:13
Location: Bucuresti

Re: HARBETH

Post by remoteviewer1 »

Pentru a mai imprastia iz-ul de mahala ce a cuprins acest topic, as propune sa ne intoarcem la subiectul ce face obiectul titlului ...As dori sa amintesc in acest episod de calitatile imagistice ale acestor boxe, ce nu contenesc sa ma uimeasca la multe luni dupa achizitie. Aceste calitati au fost accentuate de achizitionarea unei noi doze MM ce pare sa exceleze la aceasta treaba. Acest fapt face sa confirme talentele multilateral dezvoltate(o expresie clasica) ale acestor boxe amintite in trecut de unii interlocutori.

Astfel, in functie de calitatea inregistrarilor, sunetul nu pare a proveni din boxe. Daca te uiti la cele doua cutii finisate in stil clasic, si iti inchipui ca ai aterizat pe canapea dintr-un univers paralel, te intrebi care ar fi rostul lor, atat timp cat impresia este ca sunetul provine din centrul lor, pe rack-ul improvizat, undeva in zona unui pick-up ce nu este pus in functiune. De multe ori, instrumentele par a fi plasate in spatele peretelui, undeva inafara apartamentului, in aer. Sunetul nu te plezneste peste fata, pare ca vine cand din dreapta, cand din stanga, cand din centru in functie de pozitionarea instrumentelor. Muzica electronica (de calitate si de pe discuri originale) are un bas punctiform, parca mono, perfect centrat, nu se aude flescait si boomy...Iti dai seama de punch-ul muzicii in momentele in care simti canapeaua de sub tine ca se misca, asa ceva...

Din ciclul vinilurilor de jale personale, detin un disc Opus: Sonata for Viola and Piano op.147-Shostakovich, as jura ca vioara este pozitionata undeva in apartamentul meu impreuna cu pianul ce se aude impresionant. Exista niste pasaje in care arcusul de abia atinge corzile viorii, pianul fiind prezent cu o nota dark, inchisa, neoptimista (ce caracterizeaza operele compozitorului de la sfarsitul vietii) in care pur si simplu pare ca iti auzi respiratia in fata peretelui negru din care izvorasc sunetele, momente urmate de o explozie sonora in care interpretii se dezlantuie si cele doua instrumente par ca iti invaluie camera. Diferenta de dinamica dintre cele doua pasaje este uriasa, insa boxele nu se pierd nici cand e nevoie de finete nici cand e nevoie de forta...Te poti pierde ore in sir ascultand povestea muzicii curgand, singurele ruperi de ritm fiind provocate de ritualul vinilului, schimba placa, da cu peria, da cu pensula si apasa play :lol: . Muzica pare a fi un joc de artificii ce izvoraste dintr-un perete perfect intunecat, orice mica stralucire fiind usor de surprins cu privirea obisnuita cu intunericul.
“Without music, life would be a mistake.”― Friedrich Nietzsche

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: HARBETH

Post by momolo »

oake wrote:momolo dacă ai sânge în instalaţie te invit pe celălalt forum la un dialog de la egal la egal...sau de ce nu la mine acasă că sti unde stau. Dacă vrei să împarţi forumiştii în categorii şi să induci ideea că eu aş fi plasat în cea mai de jos, ai măcar bărbăţia să mi-o spui în faţă.
Nu te mai ascunde în spaţiul virtual condus de tine!
Când am încercat să fiu într-un mic dezacord cu tine mi-ai arătat pisica moartă. Aşa vrei tu să ieşi deasupra?
Eu nu atac persoana, doar atac ideile cu argumente.
pana una alta observ, ataci forumul in intregime. Iata ce ai scris in 13 iulie:
oake wrote:Eu cred în democraţie... în libera exprimare atâta timp cât nu deranjăm majoritatea sau semenii de proximitate.
Ce ne facem când ambii factori sunt mult prea uşor deranjabili?
Închidem exprimarea propriilor idei?
Devenim servili?
Am citit exprimările unor încă membrii care nu sunt de acord nu cu ideile neapărat...dar cu servilismul.
Sincer să fiu nu cred că am mai avea motive să fim obedienţi (decât dacă e ceva rău în interiorul nostru).
Ce e mai grav, membrii valoroşi ai acestui forum, pe care am avut onoarea să îi cunosc sub o formă sau alta, susţin...poate din inerţie, acest status quo.
Până la urmă ce urmărim...un tărâm al liberei exprimări sau o entitate formată din apologeţi ai aceeaşi persoane?
Pana in acest moment nu am inteles care e durerea ta cu acest forum, cine si de ce nu te-a lasat liber sa te exprimi, cine te persecuta?! Postul tau a aparut brusc dupa o vreme cand nu ai mai postat si dupa incidentul provocat de userul Polygram. Modul in care ai aparut brusc sa postezi "plangerea" citata mai sus m-a dus cu gandul (nu sunt singurul) ca ti s-a parut nedreapta banarea userului respectiv. Hai sa-ti re-amintesc ce a scris respectivul (si acum imi pare bine ca nu am sters desi mai multi mi-au cerut-o,, inclusiv cei jigniti), iata:

userul PolyGram catre un coleg forumist (nu spre mine):
Eu chiar sunt pe deplin satisfacut, am avut un orgasm ascultand Spendor -asa cum voi aveti orgasm cand cititi ce scrie idolul vostru. V-a dat ordinul si acum latrati la mine, ca doar l-am deranjat pe stapanul vostru.
userul PolyGram catre alt coleg forumist (din nou nu spre mine):
Ma framanta ca esti un catel care latra la comanda. Te-ai abtinut pe dracu... Ai stat linistit in cusca ta, pana cand ai primit ordinul si acum latri si faci pe durul ca sa fii pe placul stapanului. Mars, ca te mananc cu blana cu tot!
oake, iti place astfel de limbaj ?! Apreciezi astfel de useri ?!

Dupa ce brusc ai intrat aici la subiectul HARBETH (dupa respectivul incident) si ai continuat/incurajat un mare off-topic (la care evident, am participat si eu, ma fac vinovat :oops: ), acum intri din nou sa ma chemi pe alt forum sa ce ?! Sa ne intrecem in injurii, insulte, balacareli, masurat putzulica in tzarcul cu nisip sau sa ne tavalim in noroi?! Ce sa caut eu pe un forum unde periodic sunt insultat spre satisfactia maidanezilor care latra la camion ?!

Ce inseamna la tine a avea sange in instalatie ?! Pai in sensul pe care cunosc, tocmai tu demonstrezi ca nu ai sange in instalatie din moment ce ne cunoastem de atata vreme, ne stim telefoanele, ai la dispozitie si mesajele private sau mailurile dar tu (dupa ce nu ne-am mai auzit de atata vreme) intri aici la topicul HARBETH la care nu ai absolut nimic a spune ca sa pui un off-topic legat de o frustrare (se pare) pe care o ai de cand habar nu am cand (si de ce) pe tot forumul asta ! :roll:

De aceea ti-am raspuns aluziv legat de consumul excesiv de alcool, pentru ca pur si simplu ai intrat ca un cetatean turmentat cu capul prin usa intr-un loc, fara sa sti de ce si ce e !

Am preferat sa-ti scriu sub forma de pamflet decat sa aplic regulamentul si pe tine. Poate te-a afectat canicula, nu am de unde sa stiu dar ala care nu are sange in instalatie esti chiar tu si in plus de asta, prin ceea ce ai scris aici (poate si prin alte parti) arati ca esti un om cu standarde morale destul de scazute. Nu cred ca esti asa in realitate, doar ne cunoastem, insa nu-ti inteleg frustrarea asta si aberatia cu care ai postat (aici) absolut anapoda cu orice.

Cu "ajutorul" tau am reusit sa facem de tiganie (iata, o tziganie care seamana cu tzigania permanenta care se intampla pe audioweb tocmai din cauza unor useri.... poate si ca tine...acum!. Dar nu si alte dati!) si praf acest topic frumos despre boxele Harbeth.

Ti-o fi facut pofta de tziganie incidentul provocat de userul suspendat, cine stie ?!... Mi-ar place sa cred ca nu! (ca altfel m-ar ingrijora standardul moral)

Poate e alcoolul, poate caldura, poate ambele, nu am de unde sa stiu dar era mult mai demn din partea ta daca (ai o nemultumire, si iti spun sincer habar nu am si nu-mi pot imagina) sa ma suni direct, ca nu era nici o problema.

Si nu ai de ce te supara ca ti-am scris aici de sunetul pickupului tau deoarece ti-am spus-o si verbal, face to face si la telefon in mai multe randuri. Consider ca am fost chiar bland, adica nu m-am exprimat pe cat as fi vrut vazand si auzind dezastrul (de sunet si situatie) de la tine. Nu am scris nimic din ce nu ti-am spus in fatza anterior!. Si ti-am mai spus, prietenii adevarati iti zic lucruri neplacute, doar prietenii falsi (de interes) iti spun numai lucruri placute (pana isi obtin interesele). De multe ori ti-am gasit scuze considerand ca esti naiv. Dar nu vreau sa judec, nu e caderea mea. Inafara sa judec ceea ce se intampla pe acest forum.

In concluzie, efectiv nu-ti inteleg iesirile tale de acum! Nu vad motivul. O pot considera ca pe o ratacire de moment probabil provocata de canicula sau poate o influenta din alte parti. Asa cum am considerat si la PolyGram o ratacire de moment si nu l-am banat definitiv (si aici adaug si subliniez - cu useri vechi am mai multa rabdare decat cu unii aparuti din neant sa dea din prima cu capul de prag !)

Si inca ceva - cand am scris sub forma de pamflet despre diversele tipologii de useri pe forumurile mioritice, nu era vorba despre tine, tu ai fost ca un accident pe aici, asa cum intra Stan (din Stan si Bran) din greseala intr-o carciuma unde lumea se batea cu placinte sau cum canta un instrumentist anapoda intr-o orchestra.

Inspiratia pamfletului off-topic mi-a venit din forumul celalalt, nicidecum legat de tine, mai ales ca nici acum nu am inteles ce te doare, cine te persecuta, de ce nu te simti liber sa vorbesti si alte tampenii deastea. Unde mai pun ca aici nu se sterge nimic iar tu, venit probabil de pe forumul unde se sterge totul instant cu buldozerul si se muta de colo colo toate alea, aproape ca strigi disperat sa nu-ti sterg postul de mai sus! Dupa cum vezi, nu numai ca nu-l sterg, ti-l si citez. Dar ar trebui sa te gandesti totusi mai bine, nu-ti face cinste "interventia" respectiva. Mai ales ca pe vremuri eram prieteni si din cate consider, m-am purat frumos si cu respect fatza de tine (de aceea sunt si uimit ce te-a apucat!)

Si apropos', tu singur te-ai incadrat post-pamflet in categoria userului care se simte persecutat desi nu-l persecuta nimeni si care se ascunde desi nu-l cauta nimeni.

Apropos' din nou, cu atitudinea asta chiar ca nu te va mai cauta nimeni! E nasol sa ramai fara prieteni si ti-am spus de atatea ori, iti scriu si public (poate te rusinezi, dar nu stiu cum sa-ti mai spun!!!!!! Ca nu-i de gluma!!!) - alcoolul si diabetul sunt o combinatie fatala! Si nu te mai da verde si viteaz cu treaba asta ca asa facem toti cat nu ne doare nimic si ne simtim aparent sanatosi. Dar cand ne loveste suferinta am vrea sa dam timpul inapoi sa ne reparam prostia! Asa ca ia un sfat de mine, apa este totusi cea mai buna!

PS - remoteviewer1, imi cer scuze ca ti-am macelarit topicul! O sa gasim o solutie poate mai incolo sa impacam pe toata lumea. Deocamdata e vara si canicula!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

oake
Posts: 625
Joined: 24 Oct 2008, 19:03
Location: bucuresti

Re: HARBETH

Post by oake »

Cer scuze userilor de pe acest forum pentru off-topicul prelungit de care mă fac vinovat. Ăsta e ultimul.
Consider că ce aveam de spus am spus-o deja. Doar idei, nu am vorbit urât (nu îmi aduc aminte să o fi făcut vre-o dată pe oricare dintre forumuri inclusiv cele vechi).
momolo, nu ştiu cum mă consideri tu dar eu te consider prieten şi nu scapi aşa uşor de lucrul ăsta.
Ăsta e şi motivul inervenţiilor mele repetate de aici. Uneori nu te regăsesc în postările tale (părţi din ele) în comparaţie cu omul pe care îl cunosc în spaţiul real.
Îţi mai aduci aminte când am fost înpreună la VTP (un tip dealtfel superb) şi ne-a apucat miezul nopţii fără ca macar să mai apucăm să punem muzică...atât de intens a fost dialogul. VTP-ul s-a autosuspendat. Şi el e tot frustrat?
Ai mare dreptate că prietenii adevăraţi îţi spun uneori şi lucruri care nu-ţi convin. Ştii foarte bine că am ascultat de sfaturile tale, pe care le apreciez într-un mod deosebit, mai fac şi greşeli pe care mă forţez să mi le corectez.
Una-i una alta-i alta deci ideile exprimate de mine mi le asum. Nu mai bine ne vedem la mine la un dialog fix pe ''frustrările'' mele şi cu ocazia asta mai vezi şi tu unde am ajuns cu sunetul (am mare nevoie şi de părerea ta).
Toţi greşim...e cineva fără de greşeală?

PS. După cinci ani am reuşit în sfârşit să mă angajez la o firmă de consrtucţii deci, dacă eşti interesat poate ne vedem într-un weekend.
Radu

porto
Posts: 416
Joined: 08 Nov 2008, 04:47
Location: Montreal

Re: HARBETH

Post by porto »

Super veste OAKE !!!!!!,

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: HARBETH

Post by momolo »

oake wrote:Consider că ce aveam de spus am spus-o deja. Doar idei, nu am vorbit urât (nu îmi aduc aminte să o fi făcut vre-o dată pe oricare dintre forumuri inclusiv cele vechi).
oake, tocmai asta e problema, nu ai spus nimic, numai aiureli despre "persecutia discutiilor libere" (care discutii ?! :shock: ).
oake wrote:momolo, nu ştiu cum mă consideri tu dar eu te consider prieten şi nu scapi aşa uşor de lucrul ăsta.
ai o viziune deformata despre prietenie. Daca era asa cum spui acum (in mod evident ipocrit) m-ai fi sunat si mi-ai fi explicat si mie ce naiba te deranjeaza, cum, cine si in ce fel nu te lasa sa discuti liber (cu cine?!) aici pe forum si de ce iti pute forumul asta, de ce iti put eu, ce naiba am facut sa te persecut, deranjez, violez, etc, etc :roll: . Mi-ai fi spus direct orice ai fi vrut (ca intre prieteni) dar ai preferat sa postezi ABERATIILE (halucinogene) de mai sus (ca intre straini) si acum orgoliu si fudulia nu te lasa sa recunosti ca erai probabil in stari diferite (sa nu zic si cum) de ai postat direct cu oistea in gard.
oake wrote:Îţi mai aduci aminte când am fost înpreună la VTP (un tip dealtfel superb) şi ne-a apucat miezul nopţii fără ca macar să mai apucăm să punem muzică...atât de intens a fost dialogul. VTP-ul s-a autosuspendat. Şi el e tot frustrat?
VTP e baiat mare, sunt sigur ca nu are nevoie de "avocatul"(nesolicitat) oake. Asta cu amintirea lui VTP imi aduce iarasi aminte de cocina de pe alte forumuri unde (mereu aceleasi) personaje certate cu buna cuvinta provoaca momente jenante. Nu degeaba dupa postul tau citat mai sus am amintit de Conu' Iancu Caragiale. Primul semnal de alarma in privinta ta l-am avut cand cu incidentul cu comanr caruia i-ai luat partea (si nu am fost singurul mirat de atitudinea ta!). Vorba aia, spune-mi cu cine te aduni ca sa-ti spun cine esti.
oake wrote:Una-i una alta-i alta deci ideile exprimate de mine mi le asum.
vad ca e la moda expresia asta. Din nou sa traiasca Conu 'Iancu ! In ultima vreme politicienii isi tot asuma cate ceva dar niciodata nimeni nu a platit sau dat socoteala de tampeniile pe care si le-a asumat cu gura plina si pieptul dezgolit! Ca asa e neamul', de HAHALERE care "isi asuma" din gura si se bat toti cu pumnii in piept dar cum dau de greu dispar ca potarnicile si nici unul nu mai recunoaste macar ceva marunt din ce si-a.... asumat! :roll: Mi se pare si indecent si gretos chestia asta cu, "imi asum", mai ales in vremurile actuale, mai ales in spatiul virtual (unde e atat de usor sa arunci cu vorbe goale).

Cateva atitudini imi repugna in mod deosebit si nu degeaba l-am mentionat pe Conu' Iancu, chestia asta cu asumarea, chestia aia cu, "te respect dar esti un bou" (se extinde si la aia cu, "esti baiat bun si imi esti prieten dar de multe ori nu te recunosc din halul in care ai ajuns") si linsul sub coada unul la altul ca intre maidanezi, denumiri pompoase, respecte infinite, ode si respecte monolitice scrise cu maxima lejeritate intre diversi hahalerofili ai forumurilor in cautare de ridicola "glorie" efemera ca un rotocol de fum.
oake wrote:PS. După cinci ani am reuşit în sfârşit să mă angajez la o firmă de consrtucţii deci, dacă eşti interesat poate ne vedem într-un weekend.
Radu
ma bucur pentru tine si iti urez sa ai taria sa te ti de jobul asta!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

oake
Posts: 625
Joined: 24 Oct 2008, 19:03
Location: bucuresti

Re: HARBETH

Post by oake »

momolo wrote:ma bucur pentru tine si iti urez sa ai taria sa te ti de jobul asta!
Am zis că n-o mai fac: momolo eşti rău!
Eu nu m-am ''ţinut '' de joburi, totul a fost treabă de conjuctură, lucru pe care îl şti foarte bine.
Continui să te aştept la mine cu toate ''diformităţile'' mele în interpretare, după ce te mai... linişteşti.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: HARBETH

Post by momolo »

oake, nici nu ai idee ce linistit sunt si cum mi se rupe. Ceva mai agitat te vad pe tine din momentul cand ai intrat aici sa spui la modul "straveziu" ca-i aerul irespirabil si atmosfera lipsita de libertate (presupun, probabil te-ai molipsit de la vaicarelile unor maidanezi care chelalaiau pe alte maidane). Iata, acum vezi, e libertate, inclusiv libertatea de a face praf un topic dealtfel frumos la care si-au adus contributia niste oameni frumosi (noi doi suntem evident exceptati de la acest adjectiv pozitiv).
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
SOLO
Moderator
Posts: 1881
Joined: 25 Sep 2008, 22:42
Location: Milan

Re: HARBETH

Post by SOLO »

Poluati amandoi, dar numai unul din voi e moderator.
Every foot from the wall adds 1000$ to the sound
*Doneaza pentru libertatea si sustenabilitatea forumului

oake
Posts: 625
Joined: 24 Oct 2008, 19:03
Location: bucuresti

Re: HARBETH

Post by oake »

SOLO wrote:Poluati amandoi, dar numai unul din voi e moderator.
Scuze din nou!

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: HARBETH

Post by momolo »

Imi cer si eu scuze pentru off-topic.
Am dezbatut problema in "parlamentul" intern si am hotarat ca deocamdata sa nu stergem nimic in buna noastra traditie.

Va rog, scuzati-ne deranjul si poftiti la Harbeth! (niste boxe pe care in ziua cand nu o sa-mi mai placa Triangle, le voi lua si eu! Minunate pentru casa de om normal, nu hangare si nici debarale)
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

Kostas
Posts: 1489
Joined: 03 Oct 2008, 16:23

Re: HARBETH

Post by Kostas »

Din date am inteles nu exista un importator sau dealer unde sa poata fi audiate, pipaite, comparate astfel incat discutia se poarta intr-un cerc restrains de initiati.
"Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare". - Nichita Stănescu

User avatar
remoteviewer1
Posts: 936
Joined: 14 May 2011, 11:13
Location: Bucuresti

Re: HARBETH

Post by remoteviewer1 »

La un moment dat existau in show-room in Bucuresti la ascultat si pipait (am scris pe forum) acum ceva luni. Nu stiu daca (in)succesul lor comercial le-au facut sa dispara sau nu, in acest moment parca nu mai sunt la vedere, tb. probabil contactat dealer-ul.
“Without music, life would be a mistake.”― Friedrich Nietzsche

Post Reply