DIVERSE

Doar o vorba sa-ti mai spun
DjLeco
Posts: 16
Joined: 26 Oct 2015, 10:00

Re: DIVERSE

Post by DjLeco »

remoteviewer1 wrote:Niste scuze din partea DJ-ului, fie si "nesincere" ar satisface,cred, pe toata lumea...pentru tot ce a scris pe alte forumuri cu privire la "Ei" audiofilii...Sunt foarte calm...
remoteviewer1, te salut si pe tine, nu inteleg ce legatura ai tu cu ce s-a intimplat pe acel forum audio***?
Ai fost cumva implicat in vre-un fel, intr-o discutie directa cu mine?
Ne-am interesectat pe undeva, cu ceva, pe acel forum?
Vrei sa stii chestia pentru care am fost banat pe acel forum?
Iti spun eu, acolo am intervenit numai cu chestii simpliste, tehnice (atit cit ma pricep si cit am experimentat la viata mea) in aproape 28 de ani de cind ma ocup cu muzica si cu sunetele, din cei 44 pe care ii am, iar faptul ca nu am fost in asentiment cu multe fantasmagorii din cele ce s-au scris si se scriu (probabil) in continuare, acolo, au inceput sa ma jigneasca cu apelative "Dj Bumti-Bumti", si alte mizerii de gen, fara sa ma cunoasca macar 1 minut, careva dintre ei.
Atunci am intors si eu foaia si le-am raspuns "pe masura" celor care m-ai jignit voit sau "mai pe ocolite".
Problema este ca nu am fost singurul "samaritean" pe acolo, care nu le-a impartasit cauza, au fost mai multi, care au preferat sa nu isi faca cont acolo, sau chiar aveau cont acolo, insa probabil le era "frica" sa spuna ce simt.

Uite facem, o chestie, eu nu ma consider audiofil, ma consider un ascultator si punator de muzica buna de calitate (muzicala) si acustica (audio).

Niciodata nu am sa accept in niciun fel, (doar daca aparatele de masura o vor dovedi), ca intr-un sistem audio, un cablu audiofil scump, de exemplu Image va suna mult mai bine si va aduce nu stiu ce sunete sau senzatii in plus, soundstage si alte alea, versus un banal cablu IEC de alimentare, adica acesta Image in momentul in care alimentam sistemul electroacustic de la din priza din perete.

Este vorba de un metru de cablu de cea mai buna calitate posibila, cu toate ecranajele posibile, din cel mai pur cupru 99,9% (perioada) puritate, impotriva a sute sau mii de kilometrii de cablu ordinar, suspendat pe stilpi, de la centrala producatoare de energie electrica, prin toate stagiile ei de transformare si transport, aerian-subteran, pina ajunge la noi la bloc sau la casa, la 3x400V respectiv 230V.
Image

Daca tu consideri ca nu am dreptate, citind si vazind cele de mai sus, eu nu mai comentez, pentru ca un lucru clar vizibil, nu este acceptat si inteles cum trebuie, crezindu-se ca impotriva a zeci de mii sau sute de mii de metri de cablu orfinar, doar un metru de cablu audiofil, rezolva problema.

Te pot intreba datorita carui motiv ce consideri tu audiofil?

Al sculelor pe care le detii, implicit valoarea lor, sau a muzicii pe care o asculti, si a cunostiintelor in domeniu audio-muzical?

Am sa te rog sa raspunzi sincer, fara mistouri, eu tot ce am scris am scris in cel mai serios mod cu putiinta.
Last edited by DjLeco on 29 Oct 2015, 11:04, edited 1 time in total.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Eu va propun sa puneti punct acestor discutii care nu fac altceva decat sa provoace conflicte si stare proasta. Incercati sa va pastrati in spiritul acestui forum unde atmosfera este agreabila si unde nu intalnim (nici nu toleram) conflicte ca pe alte forumuri.

Nu cred ca foloseste nimanui o judecata (si eventual o condamnare sau executie stil SIL a uzerului DjLeco) pentru ceea ce a scris el pe alte forumuri. Nu vad de ce ne-ar interesa ce fac altii pe alte forumuri si cum considera ei sa fie ?! Cred ca ar trebui sa ne pastram linia decenta, si nu neaparat plicticoasa (deoarece exista destula polemica si destul pamflet si aici).

Nici ca principiu nu e corect sa-l atacam in grup si sa-l executam pe DjLeco deoarece se afla intr-o pozitie vulnerabila aici pe acest forum (unde nu-i la el "acasa", adica diverse forumuri de trancotari frustrati si inapoiati). Ar fi un gest urat si poate unii stiti de pe vremuri, eu unul am patit asa ceva cand exista forumul "audiofil" unde oarecum din motive asemanatoare cu cele de acum invocate de DjLeco am intrat acolo si abia m-au asteptat in haita sa sara pe mine si sa ma calomnieze si porcaie cum au avut chef. Acel forum a murit in timp tocmai pentru ca principalele personaje in jurul carora exista, nu au avut o conduita macar minim morala.

Si mai e un prinicpiu - nu poti capata respect daca nu oferi respect. Situatia inversa e cat se poate de valabila!

De aceea va propun prieteneste sa punem punct acestei discutii si sa o lasam sa se piarda in timp.

Cat priveste stersul, politica acestui forum este de a sterge minimul posibil si daca se poate, deloc. SOLO deja s-a pronuntat impotriva stergerii, ma pronunt si eu la fel, deci nu stergem nimic. Dar va rog, nu dati prilejul la conflicte si stari negative! Sincer, nu merita! Problemele astea sunt puerile si probabil avem fiecare in real life probleme mult mai importante incat sa ne enervam si aici pe forumul unde ne adunam audiofili si pasionati de domeniul audio-stereo tocmai pentru ca in viata reala putina lume din jur ne intelege pasiunea si ne-o impartaseste.

Draga Djleco, ti-am expus mai sus suficiente motive pentru care nu e cazul sa-ti execut cererea de stergere si eutanasiere a contului tau. Ar fi incorect principial din multe puncte de vedere pentru. Exceptiile slabesc regulile si ucid legile.

Daca invitati de-ai tai te-au barfit pe facebook (unde de exemplu eu nu am cont si nici nu stiu cum arata! Deoarece am un maxim dispret pentru facebook si tot ce reprezinta) inseamna ca probabil ai unele probleme. In loc sa incerci sa le bagi astora pumnul in gura (sau sa le dai cap in gura) mai bine reflecteaza un pic la tine insuti, poate descoperi ca ai mai avea ceva de imbunatatit/schimbat la propria persoana. Chestia asta poate te-ar face mai bun, mai performant. Nu laudele ne imping inainte ci, culmea, suturile in fund!

Cat priveste opiniile tale despre audiofili pe care cu mare verva le impartasesti pe internet (prin alte locuri) consider ca e absolut treaba ta atata vreme cat nu jignesti persoane. Daca jignesti grupuri sau categorii intregi, eu consider ca te pui singur in lumina proasta si din nou, e treaba ta cum te arati lumii virtuale. Desi, ca in viata reala unde tot timpul ne vad altii dar nu ne vedem decat atunci cand avem in fatza o oglinda (si e mai bine sa nu o spargem), pe internet, adica in virtual nu reusim intotdeauna sa ne vedem pe noi insine asa cum ceilalti ne vad. De aceea criticile, pamfletele, chiar si micile rautati au si ele rostul lor sa ne atraga atentia ca poate gresim si nu stim.

Insa nu ma pot abtine sa nu remarc un lucru pe care l-am observat ceva mai demult - parca ai fi fost congelat in anii 80 (era si un film cu Louis de Funès, foarte bun! :D ) si te-ar fi decongelat acum. Observ la tine idei si credinte care erau specifice acelei perioade (1980-1989) prin care am trecut si eu fiind cu doar cativa ani mai batran ca tine.

Azi eu le consider "credinte tipic trancotare" si ma fac efectiv sa rad dar sa-mi fie si un pic mila de cei care nu reusesc sa le depaseasca. Eu unul le-am depasit si azi cand imi aduc aminte ce tampenii credeam in vremurile alea, cat de convins eram (ca le stiu pe toate), cat de autosuficient si poate chiar arogant eram (in bezna mintii de atunci), probabil daca m-as intoarce in timp si m-as auto-intalni, mi-as trage palme si din dobitoc nu m-as scoate! :D

Asa ca te inteleg, am trecut si eu prin asta. Si am scapat dintr-un singur singurel motiv, nu am refuzat experientele noi pe care viata (dealtfel deloc darnica) mi le-a scos in cale. Si mereu am pastrat o doza de scepticism, niciodata nu am fost convins de ceva 100% deoarece, vorba multora, omul cat traieste invata si la urma tot prost se duce!

In concluzie, hai sa revenim la sentimente mai bune! Si hai sa fim mai curajosi, sa nu ne mai temem atat de cuvintele scrise pe net! Toate sunt trecatoare..... si hai sa va spun un principiu de viata pe care l-am auzit de la o tipa care a emigrat in India; ea spunea cam asa - "In legatura cu oamenii intalniti in viata toate trec, toate se uita intr-o zi, toate dispar, toate se sterg intr-un final. Pana la urma nu tinem minte nici cine ne-a facut un rau, nici cine ne-a luat ceva, nici macar cine ne-a dat ceva sau ne-a facut un bine. Nu tinem minte vorbele, nici numerele, poate uitam chiar si fetzele. Insa ceva nu uitam niciodata - cum ne-a facut sa ne simtim un om sau altul! Asta nu se uita niciodata, ne ramane in suflet, ni se imprima in ceea ce suntem fiecare cu adevarat dincolo de vorbe, de fapte, de numere, de lucruri!"

Deci vorbele chiar si scrise se duc, chiar si faptele bune sau rele se duc intr-o zi, insa ramanem cu ceva, memoria sentimentelor si sa starii pe care ne-a indus-o un om sau altul. Asta probabil conteaza cel mai mult si asa judecam cu adevarat.

Sper (desi sunt foarte sceptic) sa intelegi, DjLeco...
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

DjLeco
Posts: 16
Joined: 26 Oct 2015, 10:00

Re: DIVERSE

Post by DjLeco »

Total de acord cu tine, momolo!
Doar sa incerci sa observi ce exact lucruri urite se petrec direct "din fasa".
Deja sint atacat grosolan, total aiurea, :oops: fara macar sa ma cunoasca persoana ce ma ataca.
De la prima mea postare s-a intervenit "drastic" impotriva mea, dupa cum observi, eu neprovocind pe nimeni cu nimic. :?

Ok, am sa renuint la cererea stergerii contului, si poate in timp, devenim cu totii PRIETENI, repet nu am nimic impotriva unei persoane ce se considera audiofil, mai simplist sau mai inrait, insa sint impotriva unor aberatii nonsense cind fizica elementara o arata, scuza-ma ca scriu asta, precum am dat exemplu mai sus un metru de cablu audiofil, versus sute de mii de metri de cablu ordinar.
Chiar si 2-3 metri de conductor de la tabloul de distributie al apartamentului sau casei respective, pina la priza din perete, ar eclipsa toate avantajele acelui cablu audiofil, dar am incercat sa explic detaliat ce se intimpla, si nu in sensul rautacios ci in sensul demonstrativ a ceea ce sustin.

Practic de la acea chestie s-a cam pornit si pe acel forum, dar, sper din tot sufletul sa nu continue si aici.
Mi-a fost aruncata mingea la "fileu" de catre userul respectiv, i-am rapuns cu un argument pe care multi audiofili il considera ca ar di )K, iar eu nu, exemplul este in postul meu anterior.
Va dorsc auditii de calitate si PACE.
Poate treptat, voi scrie si eu pe alte subsectiuni, evident sub norma regulamentului acestui forum, fara sa jignesc pe nimeni cu nimic, si subliniez asta.

DjLeco
Posts: 16
Joined: 26 Oct 2015, 10:00

Re: DIVERSE

Post by DjLeco »

Din pacate nu pot edita postarea anterioara, dar uite o chestie unde ai gresit deja:
momolo wrote:

Nici ca principiu nu e corect sa-l atacam in grup si sa-l executam pe DjLeco deoarece se afla intr-o pozitie vulnerabila aici pe acest forum (unde nu-i la el "acasa", adica diverse forumuri de trancotari frustrati si inapoiati).

Si mai e un prinicpiu - nu poti capata respectdaca nu oferi respect!
Involuntar ma jignesti, iar apoi pretinzi respect?
Pai, vezi cum este?!?
Ce parere ai vrea sa aibe alti forumisti despre tine, daca tu, te exprimi astfel despre ei?
Foarte adevarat asta:
nu poti capata respectdaca nu oferi respect!
Deci poate editezi un pic exprimarea in postarea ta, dupa care sa stergi acest post al meu; in rest, cum am mai spus, total de acord!

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

DjLeco wrote:Ok, am sa renuint la cererea stergerii contului, si poate in timp, devenim cu totii PRIETENI, repet nu am nimic impotriva unei persoane ce se considera audiofil, mai simplist sau mai inrait, insa sint impotriva unor aberatii nonsense cind fizica elementara o arata, scuza-ma ca scriu asta, precum am dat exemplu mai sus un metru de cablu audiofil, versus sute de mii de metri de cablu ordinar.
Chiar si 2-3 metri de conductor de la tabloul de distributie al apartamentului sau casei respective, pina la priza din perete, ar eclipsa toate avantajele acelui cablu audiofil, dar am incercat sa explic detaliat ce se intimpla, si nu in sensul rautacios ci in sensul demonstrativ a ceea ce sustin.
:lol: :lol: :lol:

Cred ca in primul rand ar trebui sa postezi la rubrica de umor (poate fac o sectiune de umor involuntar).

Deci, sfatul meu - sa nu mai jignesti (ton de genul, direct cap in gura) oameni care sunt audiofili. Daca reusesti cumva sa te impaci cu oameni diferiti mediului de DJ in care te invarti (un mediu complet diferit ca, hai sa dau exemplu simbolic, camionagii si excavatoristii din cariera de exploatare de suprafata sisturi bituminoase si pilotii de F1) poate vei avea parte sa auzi un sistem audio de calitate (audiofila) si cineva sa se oboseasca sa-ti schimbe (sau sa te puna sa schimbi cu manuta ta) diverse cabluri, de la cele de curent (de un metru sau chiar mai scurte! :lol: Ca sa fi tu multumit! :lol: ) pana la cele de boxe, de semnal si de orice.

Diferentele sonore provocate de schimbarea cablurilor sunt efectiv enorme, le percepe, vorba aceea, si o baba surda, si mamaia de la tzara venita sa aduca gogonele, oricine aude.... daca are ce auzi! (aici e problema practica). ....Si daca mai are cu ce auzi!..... Deoarece ma gandesc, dupa expunerea indelungata la nivele sonore cu multi decibeli, organul auditiv cedeaza, poate ceda chiar si creierul daca ma gandesc bine la "DJ"ii pe care ii vad in targul Vitan :lol: Greu se poate imagina ce fac oamenii aia cu gramada lor de boxe si scule, bum-tzi-bum-tzi e floare la ureche pe langa ce sunt ei capabili! :lol: :lol: :lol:

Iar intre cabluri, cele mai importante (care dau cele mai mari diferente sonore) sunt in ordine:

1) cablu phono sau cablu SPDIF

2) cablu de curent

3) cablu de semnal ("interconect")

4) cablu boxe

Dar clasamentul asta e inutil. Toate conteaza. Si nu exista sistem audiofil fara o cablare buna (potrivita si de calitate). La cele de top doar daca schimbi nu tipul cablului ci chiar numai cu putin lungimea, deja se aude (de catre oricine care are ORL-ul sanatos si mintea intreaga). De exemplu daca facem acelasi cablu curent (aceleasi mufe, acelasi cablu, aceeasi prindere) unul mai lung cu 20 cm, exista sisteme (de top) pe care modificarea ... se aude.

Deasemenea, un subiect controversat este rodajul cablurilor. Eu cred ca exista deoarece am auzit multe situatii in care lucrul asta se dovedea. Nu sunt inca lamurit cu orele de rodaj. In realitate se pare ca exista mai multe tipuri de rodaj, culmea! Exista un rodaj scurt si unul lung. Ala lung se pare ca se petrece o singura data iar ala scurt de fiecare data. Dar asta e un subiect prea delicat.

Exista si alte aspecte pe care nu ai de unde sa le sti. Asezarea sculelor. Asta conteaza enorm, in multe situatii rack-ul pare mai important chiar decat cablurile!
De dispunerea boxelor in camera nu mai este nevoie de discutat.

PS - sa ma vezi pe mine cat am ras acum multi, multi ani cand cineva mi-a spus prima oara ca are importanta cablul de boxe! Eu credeam ca unica importanta este sa faca contact si sa aiba sectiune suficienta. Mi s-a taiat pofta de ras dupa ce am experimentat cu mana mea si am auzit, uimit fiind, ca-s diferente, si inca mari! Apoi am ras cu pofta de un audiofil care platise 100 de dolari pe un cablu "interconect" cumparat din USA, Texas, unde lucrase o vreme in primii ani 90. Pe vremea aia salariile medii in RO erau de 50...60 dolari. Mi s-a parut ca omul era cu mintile plecate, prima oara credeam ca face misto de mine cand mi-a zis ca a dat 100 de dolari pe acel cablu, dealtfel nici macar unul de top, doar unul banal de la firma Monster Cable daca nu ma insel. Dar am stat cuminte cand mi-a aratat pe sistemul lui diferenta intre asemenea cabluri si apoi am plecat pe ganduri, mi se zdruncinase toata lumea, nu mai stiam ce sa cred, eram bulversat! Pentru ca oricat "logica" imi spunea, urechile imi spuneau altceva. :)

PS - da exista forumuri unde activeaza multi frustrati si inapoiati. Un fapt real de viata.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

DjLeco
Posts: 16
Joined: 26 Oct 2015, 10:00

Re: DIVERSE

Post by DjLeco »

momolo wrote: :lol: :lol: :lol:

Cred ca in primul rand ar trebui sa postezi la rubrica de umor (poate fac o sectiune de umor involuntar).
Ok, hai sa incheiem aici, multumesc.
Deja felul in care abordezi continuarea discutiei (vezi quote) si comparatiile nu sint demne de respect, incep sa ma simt jignit "din laterale" culmea de catre un moderator care ar trebui sa fie exemplu in forum, nu mistocar.

Asemeni minima-mi inteligenta pe care cred ca o am si LOGICA, incep sa se simta jignite.
Ramin pe ideea ca, cel mai smart cedeaza.
Audiofilia este suprema, electronistii sint trincotari prosti, cu urechi de tabla.
Accept asta de dragul a ne opri aici.
Insa sa nu uiti un lucru, sculele audiofile implicit audiofilia s-au nascut din electronica, nu invers! :wink:

Numai bine!

Spor la auditii si la mistouri.

User avatar
remoteviewer1
Posts: 936
Joined: 14 May 2011, 11:13
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by remoteviewer1 »

Paaa! Ne tot urezi de cateva zile adio, si tot scrii pe aici...
“Without music, life would be a mistake.”― Friedrich Nietzsche

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Superb!!!
VIDEO ULUITOR - Doi oameni cu reacţie au escortat în zbor cel mai mare avion din lume.
http://www.prosport.ro/video/sport-life ... r-14876545" onclick="window.open(this.href);return false;

Image

Image

Image

Image

Image
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

dca_member
Posts: 12
Joined: 22 Oct 2014, 11:43

Re: DIVERSE

Post by dca_member »

Din pacate, m-ati lamurit si pe mine. Topicul cu "Spovedania...", mistourile chiar jignitoare citite pe aici si statistica "Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 11 pe 04 Feb 2015, 14:59" ma fac sa inteleg ca locul meu nu e aici. Daca asta inseamna sa fii "audiofil", nu e de mine si nu o zic cu rautate. Spor la auditii va urez si eu.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Ce fac rusoaicele când un adolescent miliardar le cere pe stradă să-i arate sânii
http://adevarul.ro/life-style/stil-de-v ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Compania canadiană Hydrostor a inventat un sistem de baloane subacvatice, aflate sub presiune, ce ar putea stoca energia regenerabilă până când este nevoie, ceea ce ar putea reduce nevoia de motorină sau gaz ca o sursă calorică alternativă.

Reprezentanţii companiei consideră că această soluţie ar putea conserva energia pentru un timp de două ori mai lung decât cea mai performantă baterie pe care o avem astăzi şi la un cost mult mai mic. Primul experiment a fost, deja, înfiinţat în Lacul Ontario aproape de Toronto în Canada, cu o serie de baloane stabilite la 55 de metri adâncime şi conectate la reţeaua electrică printr-o conductă.
http://www.descopera.ro/stiinta/1489856 ... bile-video" onclick="window.open(this.href);return false;

Cam pompos titlul cu "ideea geniala" care defapt e veche.

O alta idee (zic eu) ar fi un lac sau rezervor mare aflat la inaltime si o deversare sau alt lac in aval pentru acumulare apa la inaltime. Ziua se poate pompa apa in sus cu electricitate suplimentara produsa de panouri solare (atunci cand panourile produc mai mult decat e nevoie stiind ca ziua consumul e mai mic) si noaptea apa din lac/rezervor poate produce electricitate in mod conventional printr-o centrala hidroelectrica. In felul asta ar exista in sistem energie electrica curata si noaptea. Mi s-ar parea cel mai sigur si fiabil sistem de buffer de energie desi investitia initiala este mare si necesita existenta unei denivelari mari de teren, eventual se poate folosi un lac de munte insa trebuie un rau sau alt lac in aval.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Incendiul izbucnit joi la Hotelul Histria din statiunea Mamaia a produs pagube de zeci de mii de euro. Imaginile surprinse cu o drona arata dezastrul lasat in urma de flacari.
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitat ... drona.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Asta trebuia s-o pun la "Romania, tara minunilor"! Numai la noi in tara poate sa existe un hotel in buricul celei mai mari statiuni turistice care sa fie bransat ilegal la curent! Asta arata gradul de coruptie si haos iar daca DNA secera borfasi de vreo doi ani, asta nu inseamna ca pe fond s-a schimbat ceva.

Am stat la acest hotel si ca sa vedeti cate minuni exista in Romania - constructia e facuta mai prost decat orice am vazut vreodata, e dincolo de imaginatie cum este montata faianta, gresia, cum sunt "gandite" detaliile. Pe de alta parte curatenia era exemplara, toate tzoalele curate luna, pe jos curat luna, excelent din punctul asta de vedere. Instalatia electrica functiona partial si improvizatiile se vedeau insa nu am vazut ocazii de electrocutare. Pretul era cel mai fabulos, 65 de lei pe zi camera! Si locatia cladirii e de invidiat, aproape pe plaja in centru, pacat ca e intoarsa cu partea mica spre mare. Chiar si planul simplu de bidoane suprapuse cu pasarela e dragut ca idee, mai putin cu pericolul de hoti care pot umbla liberi pe acolo. Insa seara daca stai pe pasarela din fata camerei e grozav.
Un aspect deosebit - o noapte am avut un soricel in camera. Venea prin rosturile faiantei pusa horror si isi facea de lucru prin dulapul din scandura de lemn care scartaia ca in filmele de groaza. Am reusit sa-l surprind cu lanterna, era ca de jucarie, atat de mic incat nu putea sa urce nici in pantof, adica acolo unde dorea sa se ascunda de lumina lanternei mele chinezesti. Daca aveam la mine pisoiul, ar fi urmat o crima.
Cert este ca asa improvizatie de cladire rar am vazut si asa finisaje facute in bataie de joc nu am vazut ever. Dar avand in vedere pretul fabulos si curatenia exemplara, era o afacere buna.
Asta-i Romania cea adevarata!
PS - nu soricelul a fost cel mai deranjant (in fond era foarte simpatic) ci muzica crunta care venea in valuri de la un club de pe plaja, din ala cu baldachine pentru tzoape si cocalari. Au dat muzica nu tare ci cumplit de tare, cautam cumva un fel de a nu auzi si mi-am dat seama ca daca inchideam termopanele se auzea mai tare. Se auzea si cu perna in cap sau daca foloseam castile de la walkman date tare. Au pus toata muzica cocalara clasica pana pe la 4 dimineata, au urlat ca animalele in microfoane si totul era in valuri, nu constant. Asa ca hotelul cu soricel nu avea nici o vina, tara avea cea mai mare vina, ca e prea la est si prea uitata de civilizatie!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Este probabil tradus cu cizma analfabeta din licuriceasca dar e interesant de citit:
Creierele se pot reconfigura într-un mod radical și multă vreme socotit imposibil
O nouă super-putere miraculoasă a creierului uman
http://www.cotidianul.ro/o-noua-super-p ... an-272164/" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

https://www.youtube.com/watch?v=MXo_d6t ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;

http://economie.hotnews.ro/stiri-it-206 ... ivrari.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Image
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

E usor de gasit ursul Panda :D (nu trebuie sa va ia mai mult de 5 secunde)

http://www.descopera.ro/dnews/14933185- ... apada-foto" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

Post Reply