DIVERSE

Doar o vorba sa-ti mai spun
atyclb
Posts: 682
Joined: 29 Jul 2009, 10:10

Re: DIVERSE

Post by atyclb »

momolo wrote:De vazut ar fi ala din poza de mai sus cum se catara!
Am zarit dimineata poza, dar nu i-am dat atentie, abia acum am deschis articolul si am citit.
Eu stau si ma intreb, cum medicii pot accepta sa faca asemenea trasnai, cum de nu ii trage nimeni la raspundere?
In cativa ani ala ar putea avea mai probleme de sanatate si atunci sistemul de asigurari va deconta pagubele. Peste 10 - 15 ani ala o sa aiba neboie de un carucior special, proteza, sa si-o taraie prin casa.
Mai asteptam sa apara femeia care sa isi faca operatii care sa-i largeasca fleandura pana s-o potrivi cu cu folostocul astuia. Apoi ea sa planga ca nu s-a prins din prima ca el e poponaut, si sta ne zduncinata si raceste de la curentul ce-i sufla prin crevasa.

User avatar
brighty
Posts: 957
Joined: 06 Nov 2008, 19:05
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by brighty »

DAN_TM wrote:Undele gravitationale, in sfarsit gasite
http://science.hotnews.ro/stiri-stiinte ... ionale.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
"Prima detectare directă a undelor gravitaționale de către echipele internaționale de cercetători nu i-a lăsat indiferenți pe cântăreții de manele.

Iulian Universalu' și Stivăn Quasaru' au marcat descoperirea istorică, anunțată în luna februarie, printr-o manea intitulată ”Unde gravitaționale”, în versurile căreia este amintit chiar și ”frățioru' Albert” (Albert Einsten - n.r.) care știe cum se face meserie, pentru că ”de la el am învățat că E=mc2”. În fapt, o parodie reuşită a epocalei descoperiri anunţată în premieră în acest an."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.b1.ro/stiri/monden/fratioru- ... 43446.html" onclick="window.open(this.href);return false;

P.S. De vazut!... Am ras de m-am spart! :lol: :lol:

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Omul modern “este un molatec”, sustine antropologul australian Peter McAllister, in noua sa carte “Manthropology – Stiinta inadecvarii masculului modern”.
http://www.descopera.ro/dnews/5025622-m ... -timpurile" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Cel mai vechi oltean din lume:

http://www.descopera.ro/dnews/4287007-c ... ii-carpati" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

De ce a disparut omul de Neanderthal?
http://www.descopera.ro/dnews/2969988-d ... eanderthal" onclick="window.open(this.href);return false;
Teste ADN recente arata faptul ca populatia de neanderthalieni din Europa nu a depasit niciodata suma de 10.000 de indivizi, facandu-i pe acestia extrem de vulnerabili la boli sau schimbari climatice.
Oamenii de ştiinţă au analizat informaţia genetică a aproximativ 1.500 de oameni din locuri din întreaga lume şi au ajuns la concluzia că specia Homo sapiens are o istorie sexuală mai aventuroasă decât se credea până acum
http://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate ... m-15161826" onclick="window.open(this.href);return false;

E o mare enigma disparitia speciei Neanderthal. A fost recent dat un nou documentar pe tema asta. Se pare ca specia Neanderthal nu era deloc inapoiata si nici handicapata cum spun legendele populare, dimpotriva. Cu cat au studiat mai mult, cu atat enigma disparitiei este mai mare.

Insa, e posibil ca explicatia sa fie totusi foarte simpla. Numarul exemplarelor a fost prea mic, adica au fost prea putini, s-au impuiat prea putin. In contrast cu specia noastra care se impuia incomparabil mai repede.
Raspunsul mie imi pare sa fie in cele 10.000 de exemplare. Prea putini! Au supravietuit atat cat factorii distructivi pentru specia lor nu au depasit un anumit grad. Probabil in ultima lor perioada factorii distructivi s-au acumulat, intotdeauna un accident are explicatia intr-un cumul de cauze si mai niciodata intr-o singura cauza. Probabil ocuparea teritoriului de catre specia concurenta care s-a inmultit cu o rata incomparabil mai mare a fost acel factor distructiv al speciei Neanderthal care le-a dat lovitura de gratie. Ajungand la un numar foarte mic de exemplare, extinctia a fost numai o chestiune de timp in conditiile in care probabil existau concomitent si probleme climaterice si problema teritoriala si cea a resurselor.
Intr-un fel, daca lucrul asta va fi dovedit de cercetari viitoare, se va confirma inca o data o lege a succesului oricarei specii, numarul mare!
Deci se pare, specia Homo Sapiens a avut succes deoarece bipezii nostrii au f_tut tot ce au prins in cale! :D Este chiar logic, se stie deja, amestecarea genelor cat mai diferite duce la exemplare foarte reusite si chiar la evolutie. Se vede si in istoria recenta, populatiile cele mai viguroase sunt cele mai amestecate genetic, in opozitie cu cei izolati care s-au cotzait intre ei pana la degenerare. Deci cheia succesului (din punct de vedere al speciei) este sa f_ti cat mai mult!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Aproape de Anchorage, orasul Whittier are o populaţie de aprox. 200 oameni si este unicul oras din lume unde toata populatia locuieste intr-o singura cladire, un bloc cu 14 etaje, Begich Towers, care provine dintr-o constructie executata in timpul războiului rece, in 1956. In cladire este şi secţia de poliţie, o clinică, o biserica, un magazin comercial şi o şcoală, precum si un hotel.

https://stories.californiasunday.com/20 ... er-alaska/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://whittieralaska.gov/photo_gallery.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=9pYiaIHuz4Y" onclick="window.open(this.href);return false;

PS - dovada de analfabetism in presa r(r)omaneasca, intr-un biet text de trei cuvinte nici macar nu a putut scrie anul corect (trebuia tradus ?! :D ), nu mai spun ca analfabetul trebuia sa se intrebe cum dintr-o "baraca" a aparut un bloc de 14 etaje ?! Adica sa caute in dictionar cuvantul "baraca", poate habar nu are ce-i aia, si defapt sa foloseasca un alt cuvant potrivit. Astia sunt ziaristii din generatia noua: http://m.businessmagazin.ro/arta-si-soc ... o-15149876" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
johndoe21ro
Posts: 777
Joined: 27 Jun 2015, 23:36
Location: Craiova

Re: DIVERSE

Post by johndoe21ro »

momolo wrote:Aproape de Anchorage, orasul Whittier are o populaţie de aprox. 200 oameni si este unicul oras din lume unde toata populatia locuieste intr-o singura cladire, un bloc cu 14 etaje, Begich Towers, care provine dintr-o constructie executata in timpul războiului rece, in 1956. In cladire este şi secţia de poliţie, o clinică, o biserica, un magazin comercial şi o şcoală, precum si un hotel.

https://stories.californiasunday.com/20 ... er-alaska/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://whittieralaska.gov/photo_gallery.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=9pYiaIHuz4Y" onclick="window.open(this.href);return false;

PS - dovada de analfabetism in presa r(r)omaneasca, intr-un biet text de trei cuvinte nici macar nu a putut scrie anul corect (trebuia tradus ?! :D ), nu mai spun ca analfabetul trebuia sa se intrebe cum dintr-o "baraca" a aparut un bloc de 14 etaje ?! Adica sa caute in dictionar cuvantul "baraca", poate habar nu are ce-i aia, si de fapt sa foloseasca un alt cuvant potrivit. Astia sunt ziaristii din generatia noua: http://m.businessmagazin.ro/arta-si-soc ... o-15149876" onclick="window.open(this.href);return false;
Legat de ce scriai tu mai sus... :mrgreen:

http://adevarul.ro/news/societate/senza ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"Din păcate, de prea multe ori, jurnaliştii de la noi sunt doar nişte instrumente de presiune. Ei sunt nişte rakeţi cu instrumente media, bătăuşi de presă, angajaţi mai degrabă pentru abilităţile lor de karatişti ai cuvintelor de ocară, decât pentru gradul lor înalt de responsabilitate socială şi probitate morală. Senzaţia că asistăm la tembelizarea generalizată a României prin mass-media este acum tot mai acută. Scandalul a devenit principalul mijloc de a genera conţinuturi şi de a atrage audienţe."
Triangle Magellan Concerto 2; AQ Everest; Vitus Audio SS-010 Mk2; AQ Dragon HC; AQ WEL XLR; Chord Qutest w UpTone JS-2; SOtM tX-USBultra & Paul Hynes SR5-12XL; AQ Diamond USB; Gryphon PowerZone; Stillpoints UltraSS; Solid Tech Hybrid

User avatar
johndoe21ro
Posts: 777
Joined: 27 Jun 2015, 23:36
Location: Craiova

Rodion Rosca - parintele muzicii electronice romanesti

Post by johndoe21ro »

Marire si decadere:

https://youtu.be/X0EmrCtQdns" onclick="window.open(this.href);return false;

Interviu pe ARTE:

https://youtu.be/dtGLO3AgkI8" onclick="window.open(this.href);return false;

Interviu 'Imagini din vis':

https://youtu.be/KAq0zkjsOJM" onclick="window.open(this.href);return false;

https://youtu.be/p5CK9CClGyA" onclick="window.open(this.href);return false;

https://youtu.be/Sckwrv3qupw" onclick="window.open(this.href);return false;

https://youtu.be/dLxPMOxxt3E" onclick="window.open(this.href);return false;

https://youtu.be/MRsQAxHBJ9Y" onclick="window.open(this.href);return false;

P.S. Nu stiu daca acesta este cel mai potrivit thread pentru cele postate. Daca nu, rog un moderator sa le gaseasca un loc mai bun. :)
Triangle Magellan Concerto 2; AQ Everest; Vitus Audio SS-010 Mk2; AQ Dragon HC; AQ WEL XLR; Chord Qutest w UpTone JS-2; SOtM tX-USBultra & Paul Hynes SR5-12XL; AQ Diamond USB; Gryphon PowerZone; Stillpoints UltraSS; Solid Tech Hybrid

User avatar
johndoe21ro
Posts: 777
Joined: 27 Jun 2015, 23:36
Location: Craiova

Rodion Rosca - parintele muzicii electronice romanesti (2)

Post by johndoe21ro »

The Rodion GA Story: Inside The Mind of Rodion Rosca

https://youtu.be/cuZ5_hYPUTM" onclick="window.open(this.href);return false;

Nu sunt un fac al muzicii electronice insa ma uit cu tristete la astfel de artisti devalorizati de o societate tampita, bolnava... :(
Triangle Magellan Concerto 2; AQ Everest; Vitus Audio SS-010 Mk2; AQ Dragon HC; AQ WEL XLR; Chord Qutest w UpTone JS-2; SOtM tX-USBultra & Paul Hynes SR5-12XL; AQ Diamond USB; Gryphon PowerZone; Stillpoints UltraSS; Solid Tech Hybrid

User avatar
johndoe21ro
Posts: 777
Joined: 27 Jun 2015, 23:36
Location: Craiova

Re: DIVERSE

Post by johndoe21ro »

Craiova, capitală a teatrului în luna aprilie. Aici va avea loc Festivalul Internaţional Shakespeare, care va prezenta trei variante de „Hamlet“

http://adevarul.ro/cultura/teatru/craio ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Titlul e un pic cam incomplet/aiurea insa m-am obisnuit (din pacate) cu presa romaneasca. Pentru pasionatii de teatru, pentru cei care au un drum pe aici este de ne-ratat! :)
Triangle Magellan Concerto 2; AQ Everest; Vitus Audio SS-010 Mk2; AQ Dragon HC; AQ WEL XLR; Chord Qutest w UpTone JS-2; SOtM tX-USBultra & Paul Hynes SR5-12XL; AQ Diamond USB; Gryphon PowerZone; Stillpoints UltraSS; Solid Tech Hybrid

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Baba Vanga supranumită Nostradamus din Balcani şi previziunile devastatoare
http://www.one.ro/stiri/baba-vanga-supr ... t-15209474" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.realitatea.net/baba-vanga-pr ... 58968.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

NASA’s Kepler spacecraft enters emergency mode 75 million miles from Earth:

http://www.msn.com/en-us/news/us/nasa%E ... lsignoutmd" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Femeia cu cel mai larg vagin din lume! Diametrul, peste 48 de centimetri
http://adevarul.ro/life-style/dragoste- ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Acest record nefericit i-a aparţinut unei femei din Scoţia, Anna Swan, care a trăit între 1846-1888. Era extrem de înaltă, astfel că la 19 ani măsura 2,34 metri, iar vaginul său avea diametrul de 48.26 de cm.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Realizare ISTORICĂ: SpaceX a reuşit aterizarea unei rachete pe o platformă marină, la punct fix - VIDEO
http://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate ... o-15227151" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Stewardesele în bikini au transformat-o în prima miliardară din Vietnam
http://www.businessmagazin.ro/actualita ... o-15150838" onclick="window.open(this.href);return false;

Image

PS - acum ii inteleg pe americani de ce s-au lasat dusi atat de greu din Vietnam! :D
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

Post Reply