BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Doar o vorba sa-ti mai spun
User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by momolo »

Eu cred ca are sanse foarte, foarte mari deoarece il stiu cum si ce vorbeste.

Cat ii priveste pe mosi si babe, astia voteaza orice le pune Antena 3 (& PSD) in fatza, chiar si un pudel jigarit. Deci, o parte din astia sunt gata hotarati, nu conteaza.

Problema cea mare este la electoratul care isi foloseste organul numit creier. Mare parte, apoape toti sunt atat de scarbiti incat nu s-ar deranja la urna de vot pentru un politruc bagat de PNL.
Ludovic Orban nu avea nici o sansa. L-am auzit intamplator vorbind inainte sa-l salte, auzeam ceva sonor pe la teve, foarte, foarte slab, ramas in urma rau, jale cu el, varza. Il facea tzatza nascatoare, Gabi Firea in foi de vitza.

Ludovic Orbanel nu avea nici o sansa iar restul "dreptacilor" se fragmentau. Jocurile pareau facute, tzatza rosie nu avea nici un obstacol. Problema cea mare fiind lipsa electoratului "dreptac" de la urne.

De aceea precum si cu apropiata bagare la bulau a lui Dragnea au intrat pesedeii in fibrilatie si discuta cu Calin Sapte Neveste sa-i puna papionul la Primarie. Daca il baga pe Dragnea la parnaie, PSD-ul nu se descurca cu tzatza Firea candidata pentru ca astia nu prea functioneaza fara Sef iar tipa ramane fara ajutor din spate. Iar rumanii nu prea voteaza femei. Asa ca probabil isi fac socoteala sa se agate de Tariceanu si cartea lui de vizita de "liberal". Ca defapt nu e liberal ci numai un impostor, asta e de finete, nu o stie electoratul bizon care il voteaza (pentru aspect si papion). Desi in opinia mea omul pare atins de alzheimer, ar trebui sa le impuna analize medicale inainte de alegeri!

Acum cu Marian Munteanu (daca se confirma 100%) este cu totul altceva! Omul asta e deosebit, eu l-am ascultat si-mi place mult cum gandeste. L-as vota in orice functie, oriunde ar candida eu il votez din tot sufletul! El va reusi sa aduca la vot electoratul sictirit care e mai numeros decat mosnegii spalati pe creieri. Si apropos, sa sti ca nu toti pensionarii sunt tampiti! Multi gandesc mai bine decat tinerii.

Practic electoratul nu avea cu cine vota si in felul asta castiga PSD-ul deoarece electoratul lor se duce la urne, mai ales manati cu Antena 3. Baga astia o disperare in ei ca vor muri mosnegii in drum spre urna!

Iar ca sa fi Presedinte intr-o tara democratica intai trebuie sa te demonstrezi intr-o functie publica, sa conduci ceva important. Ori Primaria Bucurestiului este cea mai importanta trambulina pentru Presidentie. Nu degeaba se spunea pe vremuri ca noi suntem o Franta mai mica. Si acolo se ajunge presedinte de stat din primaria Parisului.
Pai Basescu a fost primar la Bucale, Iohannis la Sibiu, deja paternul se impune si e normal sa fie asa, nu poti vota pe unul care doar iti promite vorbe, trebuie intai sa-l fi vazut la treaba undeva.

Asa ca, in opinia mea Marian Munteanu este o alegere formidabila (foarte desteapta miscarea!) si are sanse foarte mari daca va fi lasat sa vorbeasca si lumea il va auzi. El vorbeste foarte bine si va cuceri lumea care-l asculta, de la tineri la batrani.

Daca va castiga Primaria Bucurestiului va depinde numai de el sa castige si presidentia Romaniei dupa ce pleaca Iohannis (care in mod cert, de pe acum pot spune ca NU mai are a doua sansa!)
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
brighty
Posts: 957
Joined: 06 Nov 2008, 19:05
Location: Bucuresti

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by brighty »

Eu in primul rand ma bucur ca Marian Munteanu a revenit in atentia publicului, in particular in viata politica. Este singurul om care va reusi sa ma scoata din casa spre sectia de votare si sper ca aparitia lui pe scena politica, la candidatura pentru Primarie, sa creeze o emulatie sociala care sa urneasca Bucurestiul asta incremenit in neputinta, hotie, mizerie si coruptie!...

De departe, este cel mai rasat si rational tip, gandeste profund si apreciaza corect realitatile de tot felul, lucru deosebit de rar intre "confratii" sai de pe esichierul politic! Sper ca si celelalte forte asa-zise "de dreapta" sa se orienteze intelept si sa il sprijine, pentru ca de Nicusor Dan si altii ca el lumea este satula... Sa speram pana in ultima clipa ca Dumnezeu va da minte bucuresteanului, ca sa iasa la votare si sa salveze Capitala de sobolanii astia rosii corupti!...

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by momolo »

brighty wrote:De departe, este cel mai rasat si rational tip, gandeste profund si apreciaza corect realitatile de tot felul, lucru deosebit de rar intre "confratii" sai de pe esichierul politic!
eu as fi scris de lauda si mai multe ca tine, dar ma tem sa nu par prea entuziast. Desi cumva sunt si nu ma asteptam sa fiu! Eram chiar hotarat pentru prima oara de cand ma stiu sa lipsesc de la vot (am fost la absolut toate votarile ever!). L-am ascultat cand mai venea pe la Rares Bogdan la Realitatea TV si de fiecare data lasam balta orice, chiar si filme pe alte canale si il ascultam cu mare drag! Marian Munteanu este un tip extraordinar si nu cred ca ma pripesc si nici nu ma pacalesc. Ma prind repede cand ceva/cineva este de calitate. Chiar anul asta cand l-am ascultat intr-o emisiune din asta seara tarziu, ma gandeam, astfel de om merita sa ajunga in fruntea tarii asteia! Nu spun mai multe, va spune el si o sa vedeti.

Insa am facut acum un conspect al presei online si observ ca in mare parte toti au sarit pe el sa-l demoleze din prima. Pe deoparte lumea nu-l cunoaste, nu l-a ascultat, pe de alta parte netul este plin de activisti de la toate partidele care fac spume cand au vazut ca unui om ca asta (anti-sistem) i s-au dat sanse!

Toti cei din actuala clasa politica osificata si anchilozata il urasc pe unul ca Marian Munteanu, mai ales daca il asculta ce vorbeste si cum gandeste! Si culmea, este un om care pare foarte bland si extrem de ponderat, tolerant, bun crestin cum se autonumeste pe buna dreptate. Vad ca l-au clasat unii printre simpatizanti legionari (pentru ca era in buna relatie cu batranul Petre Tutea cand mai traia), altii il fac albie de porci fara motiv, etc. I s-a pus in spate si nustiu ce trafic de armament si o colaborare cu sarpele securist Virgil Magureanu. Zvonuri vechi si ciudate.

La cum cred ca-l stiu si l-am ascultat, nu e omul sa se prefaca, daca are ceva deranjant de zis, o spune. Si nu e prea ingaduitor cu clasa politica actuala. Asa ca ma astept sa aiba dusmani chiar din interiorul PNL-ului.

Deja se pare ca are macar unul, berbecul ala de Theodor Paleologu i-a sarit la beregata. Mai ales ca-l cunosc in viu pe acest Paleologu junior, tind sa cred ca-i usor cam berbec la capatana si cred ca s-a osificat si el in forma veche politica. O forma care am eu vaga impresie azi, ca incepe sa-i treaca vremea! Ce a fost a fost, acum vin alte vremuri, nu stiu daca mai bune dar stiu ca vor fi altfel.

Cand am auzit azi ca l-au ales pe Marian Munteanu (stiam de propunere de ieri dar se spunea ca el refuza categoric) m-am gandit ca usor, usor incepem sa trecem intr-o alta epoca a Romaniei.

Hai sa ne gandim un pic si sa facem o simpla socoteala:

1) am ales un presedinte de etnie ultra-minoritara si religie ultra-minoritara intr-o tara de super-ortodocsi care mai ieri au sarit furibunzi pe clipul video facut de trupa Taxi. Mare vanzoleala si cacariada pe Feisbuc cu clipul asta pe care abia azi l-am vazut si eu! Unul a ars cartea lu' Cartarescu in semn de protest si s-a filmat, am inteles ca a luat foc Feisbucul si vad ca pampalaul ala de la trupa Taxi isi toarna azi cenusa in cap, altii se retrag, i-a apucat frica pe unii, vai mama lor si de unii si de altii! Super-ortodocsii saritori la beregata in tara asta, pentru nimic! Clipul e o labareala in stil neo-licuricesc, le filmeaza mutrele in alb negru, au copiat dupa un papagal suedez pro-licuricist care a castigat Eurovisionul, iar versurile sunt de nimic, tot ii da cu biserica de lemn, pe scurt e vax albina, o aluzie nevinovata despre nesimtirea aia de catedrala de prost gust! Si un copil isi da seama ca e de prost gust sa construiesti asa namila mancatoare de bani intr-o tara unde juma' din populatie traieste in evul mediu si o treime din copii se culca flamanzi!
Mai sa-i arda pe rug Inchizitia Feisbucului (unde am spus, s-au adunat toata floarea prostimii sofisticate!). Deci, noi tara ultra ortodoxa totusi am votat un minoritar dublu minoritar! Chiar si de frica acelui cercopitec penal de Ponta, tot nu se justifica cum naiba l-am ales noi pe minoritarul asta! E o minune parca de sus! Tari super avansate nu sunt in stare de asa isprava ca noi, asa ca.... ce sa zic, o sa-l ascultati care vreti pe Marian Munteanu si veti vedea ca exista si oameni care gandesc cu sufletul!

2) asa pampalau si frivol cum pare neamtul malac, totusi a numit baieti tineri in fruntea Serviciilor si a reinscaunat-o pe Codruța Kövesi. Adevarul este ca daca nu o numea in continuare ieseam cu furca in strada!
Desi criticat, malacul nu a deraiat de la calea dreapta si incet, incet la varful puterii in Romania incep sa apara figuri mai tinere si sa dispara sobolanii vechi.

3) lumea s-a saturat pana peste cap de toata farsa politica de pana acum si deocamdata lucrul asta nu se vede in asa hal ca astia din partide s-au rupt total de realitate si joaca aceeasi piesa obosita si fumata pana cand intr-o zi se trezesc ori in Beciul Domnesc, ori se trezesc numind (din disperare sau din intamplare) canditati anti-sistem cum este Marian Munteanu! Eu nu-l vad pe omul asta sa bata palma cu mafiotii politici. Astia nu stiu defapt ce au numit, ce sef sunt pe cale sa-si puna! Iar noi trebuie sa le dam o mana de ajutor, adica sa le dam un mic branci pe scari! :wink: E ca la revolutia franceza cand au numit un pricajit de sublocotenent de artilerie, un oarecare pe nume Bonaparte. :D
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

panzer
Posts: 115
Joined: 05 Jan 2009, 16:21

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by panzer »

o opinie diferita de a voastra despre Marian Munteanu.
http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-2093 ... le-pnl.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Ca om care a luat bataie de la Jandarmii lui Ilici prin 96 ca eram student si avem un amarat de sticker in piept cu "On Strike" tare as vrea sa vad declaratia de avere a lui Munteanu.

In culise se cauta un nou om care sa ridice generatia Facebook/Colectiv in picioare, la fel ca la prezidentiale. Altfel Munteanu o sa scoata toti batranii PCR/PSD in picioare - iar vin golanii astia.

Altfel: Firea a spus ca un mare proiect de infrastructura se termina intr-o luna. Este evident vorba de supra-largirea bulevardului Pipera. Sincer se surpa deja in vreo 6-7 locuri.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by momolo »

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actua ... +Magureanu" onclick="window.open(this.href);return false;

Toata presa, netul si toti latraii platiti au luat foc dupa numirea lui Marian Munteanu de catre PNL.
Ani de zile am tot citit Hot News, i-am citit pe Dan Tapalaga si pe Cristian Pantazi precum si pe altii ca ei, de cele mai multe ori i-am apreciat si le-am dat dreptate. Insa de aceasta data si-au dat arama pe fatza. Modul in care Tapalaga si apoi Pantazi il ataca pe Marian Munteanu este pe langa abject si foarte suspect. Parca sunt caini la comanda. Si nu sunt singurii, incepand de ieri tot soiul de "hanalisti" si habarnisti de genul asta fac spume la bot la aflarea vestii cu Marian Munteanu. Iar numitorul comun este, legionarul, vandutul sarpelui Magureanu, tradatorul, nationalistul! Astia spun ca MM este nationalist si "filo-crestin" de parca ar spune ca are ciuma bubonica! Sariti fratilor ca vine asta, legionarul, nationalistul, misticul, etc, si ne izoleaza tara, nu vom mai capata gratis gainat licuricesc sa ni-l indesam in gura si pe toate gaurile! Nu vom mai avea libertatea sa devenim prosti, atei, legume consumiste fara neam, fara credinta, fara cultura si in final fara tara! Nu vom mai putea fi atat de lejer robotei multicorporatisti inghesuiti in cutiutele special amenajate, si spalati la creier ca in sectele americane unde predica ala cu microfonul de parca ar vorbi (ei parca!) gradinitei de retarzi! Sariti fratilor ca vine legionarul si ne opreste sa mai luam cota de araboi impusa de poponarii Bruxellului si cotoroanta nemtoaica! Sariti fratilor, vine legionarul si impune copiilor la scoala sa citeasca istoria si literatura romanilor in loc s-o asculte pe Lady Gaga si sa citeasca despre libertatile sexuale ale poponarilor si lesbienelor! ETC! Toti astia care stau cu limba intepenita in gaoaza Licuriciului sau se cred de dreapta, insa in realitate gandesc ca niste labe socialiste din vest, au luat foc la auzul numirii lui MM!

Defapt, eu cred ca toti astia din presa sunt la comanda cuiva. Iar astia de la Hot News bagau pe dedesupt pentru dubiosul Nicusor Dan. Aia de la Cotidianul sunt aproape pe fatza oficina pro-ruseasca si antiamericana (vedeti cati trolli sovietici scriu in subsolul articolelor) iar aia de la Digi24 si Gandul par sa fie posturile SRI-ului in timp ce Adevarul floteaza prin "dreapta" esicherului politic sau EVZ-ul e cu Baselu (care e cam disperat de la o vreme desi ar trebui sa stea linistit la pensie).

Cred ca cel mai interesant ar fi de aflat de la cine primesc ordine (si simbrie) acesti caini de presa?!

Pana si Moise Guran a sarit de cur in sus.

Eu inca am un dubiu, nu stiu ce sa cred despre generatia asta de ziaristi?! Sunt oare doar spalati la creier (cu sampon licuricesc si gel de dus poponar de la Bruxelles?!), sunt doar niste latrai (caini) la comanda celui care-i plateste?!

Sunt cumva agenti acoperiti, nu neaparat ai serviciilor din Romania?! :roll:

Cert este ca toti astia parca au luat foc la aflarea vestii! Iar asta e de bine, iata ca adormitul PNL (care parea mort in cotez) a reusit sa trezeasca atmosfera! Cu numirea "Legionarului"! :lol:

Una peste alta, mie mi se pare manevra desteapta a PNL-ului de a-l numi pe Marian Munteanu candidatul lor. Oricum, nu mai avea nimic de pierdut, deja pierdusera. Dar, daca e de bine sau un fasss, se va vedea pana in vara la vot.

Electoratul actual e destul de diferit de electoratul din anii 90 sau din anul 2000 cand unul ca Moise Guran (pe care il consider baiat destept dar acum incep sa am unele dubii) a mers sa aleaga "raul cel mai mic", adica pe Iliescu, adica sa nu iasa Vadim. Ei bine, eu nu am putut nici atunci sa votez o lighioana ca Iliescu! Mi-as fi incalcat principiile! Si astfel consider ca astia care gandind cumva ca mine daca s-au dus totusi sa-l voteze atunci pe Ilici ("sa salveze tara de Vadim!") inseamna ca sunt un pic slabuti de minte si mai mult decat un pic manipulabili.

Vedeti, asta e problema neamului nostru, nu are principii, intai a zis-o Carol I in secolul 19.

Iata cum spumega o parte a presei, astia parca au facut criza de epilepsie:

http://www.cotidianul.ro/marian-muntean ... sa-279485/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-2093 ... le-pnl.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-2093 ... nteanu.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.b1.ro/stiri/politica/nicusor ... 46340.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.stiripesurse.ro/moise-guran- ... 90455.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.evz.ro/liberalul-toader-pale ... ogica.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by momolo »

Nu sunt fan al lui Ion Spanu de la Cotidianul si nu sunt de acord cu multe din cate a scris dealungul vremurilor dand dovada de grave fixatii si aberatii (insa eu ii citesc si ii ascult pe toti, si pe aia din vest si pe aia din est si pe oricare). De data asta a scris un articol care merita citit, mai ales de cei care se grabesc sa judece niste lucruri actuale:

http://www.cotidianul.ro/marian-muntean ... ti-279519/" onclick="window.open(this.href);return false;
citez pe sarite:
....
Atacurile groteşti de acum la adresa lui Marian Munteanu nu sînt altceva decît exteriorizarea aceloraşi spaime pe care le aveau în 1990 cei din preajma lui Ion Iliescu! Insistenţa cu care se aruncă în spaţiul public ideea falsă că Marian Munteanu a candidat la Preşedinţia României din partea partidului lui Virgil Măgureanu ar putea fi dovada acestei spaime, ştiindu-se foarte bine că Marian Munteanu nu a fost niciodată pe listele candidaţilor pentru Cotroceni! A fost doar o intenţie nefinalizată, cînd UNPR, condus atunci de Mircea Druc, fost prim-ministru al Republicii Moldova, i-a propus să candideze pentru a împiedica revenirea lui Ion Iliescu la Cotroceni!

Cei mai tineri, care nu cunosc realitatea de atunci, pot citi pe Wikipedia acest pasaj elocvent: „În anul 2000, Marian Munteanu se află din nou pe punctul de a intra în viața politică, cel care îi propune o asemenea implicare fiind Mircea Druc, fost prim-ministru al Republicii Moldova, la acea dată președinte al Consiliului Național al Partidului Unității Naționale Române (PUNR). Acesta îi propune să candideze la președinția României, asigurându-l de sprijinul politic al PUNR, propunere confirmată apoi de întreaga conducere a partidului (președinte fiind, la acea dată, Valeriu Tabără). Munteanu elaborează o platformă politică ce propunea, printre altele, regenerarea și revitalizarea clasei politice prin promovarea noii generații de specialiști formați după 1989, declarând public că, în situația în care congresul partidului își va însuși acest proiect, se va înscrie în PUNR și va candida pe listele acestui partid, cu intenția de a participa la edificarea unei noi construcții politice. La scurt timp, PUNR înființează Alianța Națională, formațiune rezultată din unirea PUNR cu Partidul Național Român (președinte Virgil Măgureanu). Deși congresul alianței acceptă inițial proiectul de program elaborat de Marian Munteanu, conducerea executivă îi exclude pe toti candidații tineri de pe listele electorale pentru alegerile parlamentare. În aceste condiții, Munteanu refuză înscrierea în partid, își retrage candidatura și nu participă la alegeri. Alianța Națională obține un scor electoral nesatisfăcător (1%) și se autodizolvă, principalii lideri (Valeriu Tabără, Mircea Druc, Dorin Iacob ș.a.) intrând în Partidul Democrat condus de Traian Băsescu”. Acesta este adevărul!
.....
Faptul că Marian Munteanu este asociat şi azi cu Mişcarea Legionară, la fel cum făcea Ion Iliescu în 1990, este încă o dovadă că, în realitate, el nu este dorit nici de actuala clasă politică.

Ca în orice acţiune de dezinformare, adevărul nu contează, astfel că preocuparea lui Marian Munteanu, manifestată încă din anii studenţiei, de a scoate la lumină operele marilor personalităţi ale culturii noastre care au înfundat puşcăriile comuniste este interpretată prin grila pe care o găsim acum la Alexandru Florian, directorul Institutului „Elie Wiesel”, adică dacă ai simpatii faţă de Petre Ţuţea, Emil Cioran, Mircea Eliade, Constantin Noica sau Vintilă Horia eşti etichetat ca fiind şi tu legionar!

Din acest punct de vedere, faptul că Marian Munteanu a îngrijit în 1992 ediţia Petre Ţuțea - „Între Dumnezeu și neamul meu” sau că a publicat volumele „Poezia rezistenței” în 1999, cu un excepţional studiu critic, şi „Ortodoxia este viitorul omenirii”, apărută în anul 2000, care este o carte-interviu cu părintele Dumitru Stăniloae, în loc să fie percepute ca lucrări fundamentale de recuperarea tezaurului cultural care a fost pus în lanţuri de comunişti, sînt în mod cinic transformate în acuzaţii de „legionarism”, exact aşa cum făceau apropiaţii lui Ion Iliescu în 1990!

Cunoscînd forţa incredibilă a structurilor care, prin mijloace perfide, pot să compromită absolut pe oricine intră în vizorul lor, mă tem că Marian Munteanu va fi obligat să renunţe iarăşi la o construcţie politică ce ar putea da o şansă României în anii ce vin. Şi, dacă aceste structuri n-ar fi eficiente, mă tem că o mînă de ajutor ar putea să le dea indiferenţa tinerilor frumoşi şi liberi, care nu sînt interesaţi să afle ce a repreznetat Piaţa Universităţii sub conducerea lui Marian Munteanu, lăsîndu-se mai degrabă tîrîţi în manifestaţii coordonate de galeriile de fotbal la comanda aceloraşi structuri.
....
Dar de ce se tem toţi de Marian Munteanu? Foarte simplu. Cei din PSD pentru că prezenţa lui face să apară iarăşi deasupra tuturor holograma lui Ion Iliescu. Cei din fostul PDL pentru că şi acest partid îi ţinea trena lui Iliescu în 1990 cînd au fost chemaţi minerii să „curăţe” Piaţa Universităţii. Cei de la PMP pentru că Dobre Constantin (cel care a repornit trenurile cu mineri în 1990, după ce acestea fuseseră oprite de inginerul Ion Mănucu la Craiova) a fost promovat de Traian Băsescu la Primăria Capitalei şi apoi ca ministru. Dar şi cei din PNL, căci un succes al lui Marian Munteanu l-ar transforma instantaneu în liderul acestui partid, situaţie în care viitorul politic al multora s-ar încheia.

Pentru PNL, aflat într-o criză teribilă de lideri, prezenţa lui Marian Munteanu reprezintă o şansă uriaşă de a porni o reconstrucţie din temelii a ultimului partid istoric de pe scena românească. Din păcate, liberalii vopsiţi ai PNL deţin conducerea partidului şi ei văd în Marian Munteanu un cal troian periculos, pe care-l vor face bucăţi-bucăţele la prima ocazie!

Din fericire, Marian Munteanu nu pierde nimic. Pentru că el niciodată nu a vrut să cîştige ceva pentru sine, deşi a avut multe ocazii de a cîştiga tot!
PS - ma uimesc in continuare atacurile furbibunde din partea unor vectori de presa, culmea in mare parte declarati de dreapta insa si din partea celor vopsiti pro-est care-s deghizati de obicei in stanga. Bag eu de seama ca acest om adus acum in fatza actioneaza ca un batator de covoare care scoate puricii deasupra. I-a isterizat pe toti, atat pe aia cu limba intepenita in gaoaza Licuriciului, cat si pe nostalgicii pro-sovietici si trollii internetului platiti de Putinel.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by momolo »

E coada mare la linsat Marian Munteanu.

Ies astia ca puricii din covor cand e batut cu batatorul! Ma minunez de unde mai rasare cate unul care striga, "- Legionarul, misticul, antidemocraticul!" :lol:

Acum si ziarul Adevarul (a actionat la ordin):
http://adevarul.ro/news/eveniment/de-ma ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Plin de "acoperiti" in presa (cel putin unii au in mod cert creierul acoperit sau au mancat prea multi hamburgeri).

Cica exista imagini compromitatoare cu Marian Munteanu, a fost fotografiat intr-o biserica ortodoxa cum isi facea cruce !!!! :lol:

PS - apropos, mi-am adus aminte ca voiam de mult sa spun o chestie. Am observat ca multi heirupisti indignati (hipsteri si tot soiul de din astia) guitza impotriva partidelor si vor sa schimbe tot, inclusiv clasa politica si partidele cu totul. In timpul asta se dau mari democrati. Dar intreb si eu, partidele toate sunt putrede, clasa politica toata e un gunoi care ar trebui dus la Glina, totul trebuie schimbat..... dar cum vor ei sa schimbe situatia actuala, ce vor sa puna in loc?! caci am vazut, nici unul nu face pasul inainte sa-si asume vreo responasbilitate! Cand se pune problema concret, toti se pitesc!

A facut vreunul din desteptii astia un partid nou care s-a dus la tavan in sondaje incat la toamna sa vedem alt Parlament decat asta de acum impartit intre pesede si penele?! La toamna va fi exact acelasi Parlament ca nu exista nici o alternativa, doar niste partidulete dubioase care se vor screme sa treaca peste pragul electoral sau nu vor trece si le va ingrasa pe astea doua mari! Tot PSD si PNL vor fi! Asta e sistemul si daca nu ne mai place, avem macar un diktator sa punem in loc?! Pai nu, ciumpalacii astia striga din bojoci ca-s ei cei mai licurici democrati pe care i-a vazut pamantul! Dar partide nu vor, sa faca ceva nu vor, doar din clantza si taste dau, in special sa linseze si sa demoleze! Uite eu de exemplu la ora asta nu mai sunt asa de aparator al democratiei la modul neconditionat. Am invatat intre timp ca nu tot ce e ambalat frumos are continut bun.

Cand apare un tip mai aparte, unul ceva mai "legionar" si mai "mistic" astia toti democratii lu'peste care guitzau pe Magheru (dupa orele de program) contra intregii clasei politice si tuturor partidelor, taman astia se trezesc aparatorii sfintei democratii impotriva "legionarilor"! (culmea este ca majoritatea in incultura lor de Lady Gaga, habar nu au nici macar ce inseamna legionari! Unii nici nu se nascusera cand il ciomageau minerii pe Marian Munteanu la Universitate!)

Insa, dupa cum stim, democratia cu partide si viata politica functioneaza, altfel nu exista!

Ei cum vor sa schimbe ceva daca le pute partidul?! Ati vazut vreun hipster din asta sa faca macar o mica organizatie, de exemplu organizatia onanistilor din Pasajul Universitatii ?!

Nu sunt in stare sa se adune doi, cum s-a dat in strada stingerea s-au dus toti la calculatoarele lor si feisbucul lor! Dar toti vor sa schimbe! Si cand, culmea, un partid din cele doua care conteaza (caci restul de partidulete sunt apa de ploaie) propune un candidat atipic si chiar stiut contra clasei politice actuale, se umfla democratia in labagii astia!

In opinia mea, daca vrei sa schimbi ceva in democratie, inscriete nene intr-un partid care conteaza si lupta acolo sa schimbi! Nu-s toti corupti si nici toti tampiti! Cum naiba sa schimbi ceva daca nu esti in stare macar sa vi cu o propunere concreta, sa faci ceva concret?! Numai asa din clantza si tasta nu poti schimba nimic, doar (inafara orelor de program la multinationala) te aduni ca frustratul in strada dupa ce se da adunarea pe feisbuc, dupa care te intorci acasica la PC si nu ai rezolvat nimic, vei fi condus de aceeasi (tupeisti cu 7 clase) ca si pana acum!

Nu demolarea totala e solutia practica (desigur, la nervi spunem toti ca i-am vrea demolati complet!) ci imbunatatirea a ceea ce avem, putin, prost, stramb, schiop, asta-i ce-avem, cu asta defilam! M-ar incanta sa existe alternativa, dar nu exista, nici macar una proasta, pur si simplu noi rumanii nu suntem in stare de nimic original! Ne spun altii ce sa gandim si ce sa facem!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
brighty
Posts: 957
Joined: 06 Nov 2008, 19:05
Location: Bucuresti

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by brighty »

Subscriu, momolo, in toate cele enuntate de tine!

S-au activat, la ordin, tot felul de celule securiste si sorosei platiti cu ziua!... :D Nu vad, in schimb, o reactie pe masura in privinta candidatei PSD, tanti aia cu gura stramba si mintea creata... Aia e buna, in opinia lor?!

Kostas
Posts: 1489
Joined: 03 Oct 2008, 16:23

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by Kostas »

tot nu inteleg eu de ce nu vreti voi sa iasa Firea. Se doreste unificarea Bucurestiului cu localitatile limitrofe, daca iese Firea unificarea va debuta printr-o uniune personala dintre Bucuresti si Voluntari. :D
"Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare". - Nichita Stănescu

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by momolo »

A zis-o unul pe la televizor de au ras toti, cica daca iese Firea, Bucurestiul va deveni o prelungire a comunei Voluntari. :D
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by momolo »

Ramane si sectorul 3 orfan de candidat rosu ?!

http://www.gandul.info/politica/robert- ... i-15250311" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by momolo »

Nea Dan Tapalaga se afla in plin delir: http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-2093 ... nalism.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Foarte faina o postare din subsolul articolului:
Kalergi (Joi, 14 aprilie 2016, 14:15)
cristi8691 [utilizator]
Nationalismul si crestinismul erau marile tinte ale komiternismului interbelic . Atacul lui Hitler asupra URSS a distrus visul de a cuceri toata Europa iar ''nationalizarea'' comunismului est european( inclusiv cel sovietic ) a dat impresia l ca totul este definitiv pierdut . Dar , la fel ca pasarea Phoenix , totul a renascut sub forma stangii occidentale . Sub poleiala stralucitoarea a multiculturalismulul , a corectitudinii politice , a feminismului , a preudo-tolerantei se ascunde acelasi rahat de a distruge tot ceace tine de familie , de etnie , de sentiment national , de identitate religioasa . . In Occident Planul Kalergi pare a prinde contur . Estul , ca si acum 1600 de ani , pare ca va rezista prins , intr-un viitor apropiat , intre Eurabia si o Rusie agresiva . Cei sunt de la HN sunt marionete cu creierele spalate , din pacate .......
Banuiesc ca sunt suspectat de a fi agent de influenta putinist
Astia de la HN sunt pe cale sa-si piarda mare parte din fani.

Si iata, azi, hop, hop! :D

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20 ... wiesel.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
__________
ONG-uri, "tulburate ireparabil" de candidatul Marian Munteanu
...
Apelul către PNL este semnat de Institutul pentru Politici Publice, Societatea Academică din România, Centrul FILIA, Romani Criss — Centrul Romilor pentru Intervenție Socială și Studii, Agenția de Dezvoltare Comunitară 'Împreună', ACCEPT, Euroregional Center for Public Initiatives, Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități.
http://www.cotidianul.ro/ong-uri-tulbur ... nu-279565/" onclick="window.open(this.href);return false;

Mi se pare o mare onoare sa nu te accepte oengeul "ACCEPT"! :lol:
Iar madama Pippidi ne tinea predica la TV sa-i primim cu bratele deschise pe migrantii musulmani, sa luam cota cat mai mare, poate sa-i si bagam la noi in casa! Deocamdata autoritatile le accepta super moscheea:

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actua ... nt+pasii+u" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by momolo »

Citez din subsolul paginii unde "ziaristul" aflat pe statul de plata al lui Soros, delireaza, evident dupa ce si-a incasat cei 30 de arginti (insa sunt multi care merita citati. A inceput lumea sa se trezeasca!):
mama, ce surpriza! (Joi, 14 aprilie 2016, 19:17)
ceghevara [utilizator]
Cata inocenta in analiza domnului Tapalaga!

Cat eram inca in Romania, plateam ca un cetatean cinstit urmatoarele: apa la francezi, benzina la austrieci, curentul electric la italieni, medicamentele la americani si nemti, florile si legumele la olandezi. Sa nu mai pomenesc cui platim constructia autostrazilor, si de ce atat de scump.

50 de ani Romania a stat sub jugul sovieticilor, in bezna mintii. Am platit la Mama Rusia de ne-au sarit mucii pe pereti sub pretextul ca ne industrializam, platim datoria externa, etc.

26 de ani dupa, Romania a fost guvernata de niste pacalici care nu au stiut decat sa bage valiza cu bani in portbagaj si sa mai dea o lege pentru sfantul monopol al vreunei corporatii. 26 de ani Romania a fost guvernata de securisti care nu au facut decat sa se inmulteasca si sa foloseasca resursele statului pentru a isi supradimensiona aparatul. Cand apasau prea greu pe bugetul statului, au taiat de la profesori si doctori.

26 de ani in Romania toata lumea a furat din proprietatea statului ce a putut, cum a putut. Sub atenta obladuire a FMI, BCE, si a altor prieteni traditionali, am dus tot in ruina, apoi am vandut tot ce mai ramasese, pe nimic. Apoi am ars-o in politici de dreapta ca asa e la moda in Europa.

Si acum ne miram de ce e extrema dreapta pe val. Intrebam inocent ca domnul Tapalaga, oare ce i-o fi apucat pe oamenii astia? Vor sa ne intoarcem din drumul nostru glorios catre Vest?
http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-2093 ... nalism.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by momolo »

S-a pornit SOROSIADA împotriva candidaturii lui Marian Munteanu la Primărie
http://www.cotidianul.ro/s-a-pornit-sor ... ie-279593/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ce nu fac oengistii, poponarii, diversii, ateii si multiculturalii astia (unul mai democrat ca altul!) pentru un pumn de arginti! Mosu Soros si-a pus in cap sa cumpere toata conducerea Romaniei! Dar poate ii stricam planurile!
Apropos, iata raspuns la intrebarea mea, de unde are amaratul asta de Nicusor Dan bani sa umple orasul cu corturi electorale:
Cu atît mai mult, cu cît, pe site-ul „România curată”, administrat de „Societatea Academică din România” (SAR), condusă de Alina Mungiu Pippidi, apare explicit susţinerea pentru alt candidat: NICUŞOR DAN, şi el abonat la banii lui George Soros! Iată două dintre proiectele „Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul”, prin care Nicuşor Dan a primit 122.222 euro de la Fondul ONG România” (v. foto mai sus)!
Cat pe ci sa-si puna marioneta si la Primaria Bucurestiului! Acum astia fac spume la bot pentru ca numirea unui candidat cu mari sanse precum MM le spulbera planul!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: BUCURESTI, probleme la zi dar si arhive, istorie, etc

Post by momolo »

Cred ca niciodata nu s-a vazut mai clar la lumina zilei cat de manipulata si la comanda oculta este presa romaneasca!

Miscarea PNL de a-l numi candidat la Primaria Bucuresti pe Marian Munteanu mi se pare extraordinara, o adevarat lovitura politica! Reactiile de isterie provocate de aceasta decizie PNL demonstreaza un lucru evident, candidatura lui MM rastoarna toata situatia care baltea pana acum.

O chestie pe care putini o observa - de cand s-a anuntat chestia cu MM, madam Firea si PSD-ul parca au disparut din peisaj. Lupta a inceput exclusiv intre sustinatorii sorosistului Nicusor Dan si Marian Munteanu. Pana mai ieri toti sorsistii astia mari iubitori de democratie latrau la madam Firea si la "partidul rosu" PSD. Acum au uitat, parca brusc au primit alta comanda.... ei parca! :D

Astfel, o data cu anuntul respectiv in anumite publicatii s-a declansat o campanie de demolare, calomnie si turbare cum rar am vazut (exemplu de delir: http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-2093 ... ndidat.htm" onclick="window.open(this.href);return false; ). Cred ca nici in vara refendumului din 2012 nu au existat atat de multe evidentze ale manipularii grosolane! Ziaristi care pana acum pareau ca au ceva creier si ponderatie, parca au turbat la comanda, ca niste caini dresati! Un exemplu in capul listei este Dan Tapalaga care pare sa-si fi pierdut mintile. Alt exemplu destul de socant este Pantazi de la Hotnews, un tip care parea foarte inteligent si sanatos la creier.

De cei doi mosi imbatraniti in presa post-comunista, adica Ion Cristoiu si Cristian Tudor Popescu nu ma mir deloc. Amandoi sunt extrem de murdari la CV, in vremea mineriadelor provocate de regimul bolsevicului Iliescu astia erau de partea astuia in presa care infiera Piata Universitatii. Ulterior amandoi au cotit-o in repetate randuri.

In ultima vreme Cristian Tudor Popescu parea unul din putinii ziaristi independenti, adica parea ca omul spune ce-i trece prin cap nu ceea ce este platit sa spuna. Insa ultimul eveniment cu MM imi demonstreaza ca si CTP este legat cu sarma invizibila de papusarii trecutului, caci nu-mi explic altfel reactia furibunda cu jigniri oribile aruncate parca (ei parca!) la comanda catre MM.

De Cristoiu nu ma mira nimic, Omul este pur si simplu un prost. Este intr-un fel intruchiparea unui Moromete scapatat la minte, si bietul de el in ultimul deceniu se poate lauda ca a avut in mod constant o orientare gresita, adica a dat-o in bara constant. El l-a sustinut pe ciocoiul Adrian Nastase cand acesta a pierdut sustinerea intregii tari si chiar alor lui (care se saturasera de absolutismul marelui ciocoi intelectual), cand puterea a trecut la Basescu prin 2004 iar in 2014 punea pariu pe orice la TV ca va iesi Ponta si ca Iohannis nu are nici o sansa. Il tiu minte cum prevestea ca rumanii nu-l vor vota in veci pe neamtul Iohannis.

Omul asta Cristoiu da dovada de o prostie foarte sofisticata, intr-un fel eu cred ca el reprezinta taranul prost din sudul tarii, om intortochiat la minte caruia nimic nu-i iese pentru ca e pur si simplu un defazat cronic. Poate este singurul caz in care nu vorbesc banii lui Soros in el, poate e pur si simplu defazat, adica nu-l ajuta capul stiind ca oamenii cei mai destepti fac si cele mai mari prostii. Caci o anume inteligenta are, problema lui este la directie si caracter.

Insa CTP mi se pare legat de Securitatea cu care se va duce in brate pe lumea ailalta. La noi in Romania nu a fost ca in RDG unde s-a deconspirat totul despre STASI si in felul asta, spargand buboiul cu puroi dintr-o data, nemtii s-au vindecat. La noi puroiul a ramas ascuns si sunt convins ca fosta Securitate inca mai are puterea sa traga de sfori invizibile pe cei pe care-i pot decredibiliza cu murdarii ascunse ale trecutului. Ori CTP s-a invartit inainte de 1989 fix in zona unde Securitatea avea grija sa nu ramana nimic imaculat si nepatat ca Alba ca Zapada.

Cat ii priveste pe bizonii mai tineri ca Tapalaga, Pantazi si altii ca ei, astia sunt la comanda, o apasare de buton de la fundatia Soros si sar precum dobermanii sa sfasie pe cine trebuie.

Astfel, Hotnews, Adevarul, Gandul, Mediafax au sarit cum rar am vazut vreodata sa-l sfasie pe candidatul MM, sa-l faca zdrente. Rastalmacirile, calomnia, decupajul, la ele acasa. Au mers pana intracolo incat lumea care scria in subsolul paginilor impotriva mizeriilor scrise de ei, a fost cenzurata, au ascuns postarile valoroase si au bagat in fatza numai pe cei care le tin isonul. Ei bine, asta fac toti zi de zi, dar acum ca niciodata, pur si simplu rar am vazut asa disperare pana intracolo incat la unele articole pur si simplu au anulat postarile din subsol (ca daca le dadeau drumul, nu le-ar fi convenit). Astia au ajuns in disperare sa scrie chiar impotriva majoritatii propriilor fani care-i citesc zilnic! Va dati seama ce puternici sunt papusarii din spatele lor daca i-au determinat peste noapte la sinucidere ziaristica. Caci de azi inainte, cel putin eu, o sa am mare grija daca mai ma uit la ce scriu astia!

In final s-a trezit din somnica si a dat si Iohannis un comunicat. E simplu, spune ca nu are treaba cu toata povestea, ceea ce este si firesc, un presedinte nu trebuie sa tina partea unui partid/candidat, el este presedintele tuturor. Asta si dorea Iohannis din ce-a zis inca de la inceput, sa fie altfel de presedinte, nu ca Basescu de exemplu care o baga pe Udrea in fatza si tinea partea PDL-ului. Deci comunicatul e cat se poate de normal si bine facut.

Insa sorosistii intrati in delirum tremens au scos stirea pe prima pagina ca "presedintele s-a distantat" de MM ! Este o manipulare si rastalmacire ordinara, una disperata pentru minti slabe. Cum naiba sa te distantezi de ceva de care nu te-ai apropiat !? E logic, dar ce era sa spuna astia, doar aveau ordin sa-l faca in sos tomat pe MM, pe orice cale.

Ziarul Adevarul a mers cu nesimtirea pana intracolo incat articole de atac jegos stateau pe prima pagina si imediat dedesupt a aparut marioneta sorosista Nicusor Dan, interviu! Nu mai spun ca la toti astia in subsol trolli bagau puternic cu Nicusor Dan. Disperare mare!

Asa ca azi vad, au primit ordin s-o lase mai moale. Papusarii din spatele lor nu-s prosti, si-au dat seama ca daca il mai demonizeaza mult pe bietul MM, o sa primeasca reactia inversa.

Cert este un lucru, e disperare mare! Incredibil cat de mult ravneste acest Soros sa cumpere tarisoara noastra africana, chiar toata!

Deci, sa fim intelesi, nu iese fum fara foc:
Nicuşor Dan, candidatul USB la Primăria Capitalei, a mărturisit, la Adevărul Live, că a fost sponsorizat de două ori de Fundaţia Soros: prima dată personal, ca matematician. A doua oară a primit bani în numele fundaţiei pe care o conduce. Cât despre finanţatorii din campania pentru locale, deocamdată nu se spun: „Asta este dorinţa lor şi este justificată de presiunile pe care le fac instituţiile statului faţă de cei care sunt antisitem“.

Întrebat dacă este finanţat – aşa cum s-a vehiculat- de miliardarul american George Soros, Nicuşor Dan a răspuns: „Să lămurim : în anul 1991 sau 1992, am primit de la Fundaţia Soros România 300 sau 400 de dolari pentru a mă duce la o şcoală de matematică în Italia. Asociaţia Salvaţi Bucureştiului ( pe care Nicuşor Dan o conduce - n.r.) a avut finanţări de la mai mulţi donatori, dar o dată a avut o finanţare de 5.000 de euro de la o fundaţia americană - CEE Trust- cu un scop precis: să facem un manual de bună practică pentru urbanism. Fundaţia CEE Trust are, la rândul ei, 7 finanţatori, printre care şi Fundaţia Soros. Aceasta este toată relaţia pe care eu am avut-o vreodată cu domnul Soros“.
...
Codul Civil te obligă să închei astfel de contracte cu toţi cei care donează mai mult de 25.000 de lei, adică ceva mai mult de 5.000 de euro. Donatorii ne-au cerut să nu le facem public numele în acest moment, obligaţia nostră, ca partid, fiind să facem o notificare la Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), iar ei vor publica aceste nume în Moinitorul Oficial din martie sau aprilie 2017. Asta este dorinţa lor şi este justificată de presiunile pe care le fac instituţiile statului faţă de cei care sunt antisitem“, susţine Nicuşor Dan.
http://adevarul.ro/news/politica/ora-13 ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Deci, ca o paranteza, daca vrei sa bagi bani care nu trebuie declarati si justificati (si nici aflati de la cine sunt), bagi in multe sume mici, multe si marunte, deci portita legala exista.

Eu stau si ma intreb. Ciolos si o droaie de ministrii actuali "tehnocrati" au legatura cu banii lui Soros. Candidatul mirobolant Nicusor Dan are legatura tot cu Soros. Ce naiba, suntem chiar o tara africana pe care un miliardar din asta o cumpara la micul dejun !? Insa de data asta li s-a vazut ce-i sub vopsea!

Cat il priveste pe Marian Munteanu, la el e simplu, trebuie numai lasat sa vorbeasca si oamenii il vor vota:
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-209 ... t-unii.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.cotidianul.ro/raspunsul-lui- ... iu-279666/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-r ... -motiv.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

Post Reply