Tubes for the winter, SS (solid state) for the summer!!!

Analogic, digital, sisteme audio, casti, revelatii si review-uri
User avatar
remoteviewer1
Posts: 936
Joined: 14 May 2011, 11:13
Location: Bucuresti

Re: Tubes for the winter, SS (solid state) for the summer!!!

Post by remoteviewer1 »

Apreciate de audiofili pentru sunetul lor de excepţie, aceste dispozitive concepute pe vremea bunicilor noştri sunt tot mai greu de găsit, iar cele care încă se mai fabrică sunt foarte scumpe
Nu pot decat sa ma amuz citind articolul despre nea Chirila :lol: . Mi se pare foarte sugestiva imaginea "targului" despre amplifcarile cu lampi...audiofili, bunici, etc. Imaginea unui amplificator cu lampi (de pe vremea bunicii) paleste probabil in fata unui DAC XXL Partz Partz de ultima generatie cu multe stele la activ pe siteu-urile de profil.
Profitând de faptul că încă mai există prin depozite şi pot fi procurate pe internet lămpi fabricate în fosta URSS, electronistul brăilean reuşeşte să asambleze amplificatoare capabile să redea acel sunet natural ce nu poate fi egalat de sunetul prea artificial şi digitalizat redat de multe dintre amplificatoarele de ultimă generaţie
In plus, daca vom da crezare afirmatiei de mai sus, aceste antichitati suna si bine... :D, amplificatoarele antice pe lampi fiind aparent ultima linie de aparare in fata sunetului modern rece si artificial.
“Without music, life would be a mistake.”― Friedrich Nietzsche

Kostas
Posts: 1489
Joined: 03 Oct 2008, 16:23

Re: Tubes for the winter, SS (solid state) for the summer!!!

Post by Kostas »

A mai fost un reportaj la tv despre un constructor de pickupuri din Brasov in aceeasi termeni - ce chestie, bunicii, nostalgie, nu prea are comenzi dar el, nea Cutare merge inainte din pasiune. Deci e un sablon. Parca vad o fatuca examinand la tv un amplif. pe tuburi - Dar de ce se incalzesc asa rau? Si daca se sparge o lampa? Are si radio? etc :D
"Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare". - Nichita Stănescu

mishu235
Posts: 7
Joined: 06 Mar 2014, 16:35

Re: Tubes for the winter, SS (solid state) for the summer!!!

Post by mishu235 »

Dupa ce am gasit reteta pe gustul meu in materie de sunet SS vreau sa imi alcatuiesc o linie cap coada pe tuburi. Folosesc un CD Opera Consonance Droplet 5.0 HD cu doua tuburi NOS Sovtek, de curand am luat um preamplificator Doge 8 ( la care incep experienta cu schimbatul tuburilor) si cred ca s-ar potrivi foarte bine cu monoblocurile finale Manley Snapper. Mentionez ca toate componentele le iau dupa consultarea review-urilor din reviste de specialitate si forumuri dedicate audio. Mi-ar fi de folos cateva recomandari din partea colegilor care detin finalii respectivi.
Multumesc!

User avatar
lordu73
Posts: 261
Joined: 15 Aug 2013, 11:28
Location: Tg Jiu

Re: Tubes for the winter, SS (solid state) for the summer!!!

Post by lordu73 »

mishu235 wrote:Dupa ce am gasit reteta pe gustul meu in materie de sunet SS vreau sa imi alcatuiesc o linie cap coada pe tuburi.
Nu ma pricep, dar sa nu fie ca si cu eroarea sistematica....
De exemplu, daca lampa duce sunetul spre "warm and slow" ce se intimpla cind aduni trei lampi (scule pe lampi) ?

Cum suna cele doua amplificate cu SS ? Ai incercat?
"You have your way. I have my way.
As for the right way, the correct way and the only way, it does not exist" - Nietzsche.

mishu235
Posts: 7
Joined: 06 Mar 2014, 16:35

Re: Tubes for the winter, SS (solid state) for the summer!!!

Post by mishu235 »

In combinatia CD Opera, pre + final Thresold sunetul are nuanta de lampa, amplificarea fiind in clasa A. De aici si curiozitatea, cum ar suna toata linia full tube!
In Preamplificatorul Doge 8 am schimbat deja lampile chinezesti ramase in phono stage cu unele RFT iar sunetul s-a schimbat imediat spre bine cu exceptia unui zgomot de fond care va dispare o data cu instalarea lampilor potrivite ( Telefunken sunt cele mai recomandate).
Prea mult ,, sweet'' de lampa nu cred ca va fi in sistemul gandit de mine, Manley Snapper nu exagereaza in directia asta.

mishu235
Posts: 7
Joined: 06 Mar 2014, 16:35

Re: Tubes for the winter, SS (solid state) for the summer!!!

Post by mishu235 »

Imi puteti face o comparatie intre:
- Manley Snapper, 100W clasa AB
- Jadis JA30, 30W clasa A
- Opera Consonance Cyber 800, 75W clasa AB
Din ce am gasit pe forumuri, Jadis ar fi mai musical si versatil (accepta EL 34, 6550,KT88) dar puterea mai mica. Nu stiu daca il pot compara cu Threshold SA3 de 2x50W clasa A pe care il folosesc acum.
Snapper are reputatie buna, rezerva de putere plus aspectul si constructia deosebita!
Mai moderat ca pret dar destul de laudat Cyber 800 si construit cu piese de calitate, chiar daca e chinezesc!
Ca si boxe pot folosi Wharfdale Diamond 10.6 cu SPL 87db sau Onkyo MX7 SPL 93db.
Multumesc!

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: Tubes for the winter, SS (solid state) for the summer!!!

Post by momolo »

mishu235 wrote:Mentionez ca toate componentele le iau dupa consultarea review-urilor din reviste de specialitate si forumuri dedicate audio. Mi-ar fi de folos cateva recomandari din partea colegilor care detin finalii respectivi.
Astfel am inteles de ce ai ajuns sa-ti faci o asemenea salata bizara. Review-urile din revistele de specialitate au un folos practic doar atunci cand hartia e moale si poate fi folosita la WC (in caz ca ne ducem la o "privata" la tzara). Parerile de pe forumuri sunt exact ca la Spitalul 9, depinde care pacient intrebi.

Parerea mea, boxele mentionate de tine nu merita un asemenea efort de scule audio. CDplayerul ala nu-l stiu, nu l-am vazut macar dar e o chinezarie din puzderia de chinezarii pretinse audiofile.
Preul tau, Doge 8 ( http://www.doge.audio/products/doge-8-t ... doge-8-lp/" onclick="window.open(this.href);return false; ) este o alta chinezarie despre care eu unul nu-mi pot da cu parerea insa am mari dubii ca vei gasi pe forumurile romanesti posesori de astfel de aparat de la astfel de firma chineza.

Nu inteleg totusi o chestie - daca tot ai cumparat preul de la chinezii astia, de ce nu cumperi si finalii ?!?! Au totusi 48 kile!
http://www.doge.audio/products/tube-pow ... oge-9-pab/" onclick="window.open(this.href);return false;

Tot ce-ti pot spune, nu stiu daca-ti sunt de folos, dar atat stiu:

1) preul e mai important decat finalul si in general e una din cele mai importante piese dintr-un lant audio. De cat suna preul, de atat va suna si finalul. Iar daca cumperi un final extrem de rafinat si rezolut (cum ar fi Manley) risti sa-ti arate ca sub lupa toate bubele preului (chinez). Adica ti-ar strica cheful. Iar daca cumperi finali Jadis si vrei sa-i comanzi cu preul ala si sa asculti pe boxele alea.... cred ca e pacat de acele Jadis! Ar fi risipa. Iar daca cumperi finali Opera Cyber, nu inteleg totusi de ce te-ai duce la alti chinezi cand ai putea lua totusi acel Doge 9 PAB de la primii chinezi ?!

2) boxele nu sunt atat de importante cum propovaduie "electronistii ciocanari" sau trancotarii. Dar totusi boxele sunt o mare limita peste care oricate scule miorobolante ai cumpara, nu poti trece. Iar boxele mentionate de tine, in opinia mea, scuze, e doar opinia mea, sunt niste lazi cu difuzoare. Si poate de aceea nu s-a inghesuit nimeni sa-ti raspunda, pentru ca situatia ta era prea bizara.

3) daca nu stim spatiul acustic, nici cablaraia si nici muzica preferata, discutam discutii (pe forumuri si blogguri). Una e sa-ti placa muzica clasica, alta e sa vrei rockareli. Sau pop, sau R&B, sau cine stie ce muzici! Poate iti place rapp-ul! Sau manelele! Nimeni nu are de unde sa stie, gusturile sunt nediscutabile, insa genul muzical totusi conteaza in materie de scule audio. Poate nu conteaza doar la sculele mari si grele, alea care costa cat o vila si au nevoie de un palat sa le poti pune. Dar la sculisoare mai de jos, conteaza al naibii!

Asa ca eu unul nu-mi permit sa-ti dau nici un sfat. Inafara de a asculta si compara cele pe care le vrei. Daca ai ocazia.

Oricum, cei care vin sa intrebe pe forumuri in 99% din cazuri au decizia gata luata si defapt ei nu cauta decat confirmari.
Cat priveste alt aspect, tot vreo 99% din cei care intreaba/cer parerea nu asculta de nici un sfat bun. Omul pana nu se da personal cu capul de prag, nu se lecuieste. Uite de exemplu eu, pe vremuri aveam o data un preu pe tuburi chinez, tare frumos si de care eram mandru, il upgradam, bagam in el lampi nobile si NOS, etc, etc. Azi nu as mai asculta asa porcarie, insa pe vremea aia daca te luai de preul meu iti bagam lampi in narile nasului! Omul se educa in timp, numai sa vrea! Comparatia e mama adevarului in audio. Numai sa ai ocazia. Sau sa vrei. Ca-s unii care nici daca le oferi privilegiul asta, nu-l vor, preferand sa ramana in bezna.

Cert este ca potriveala (matchingul) intre scule e mai importanta decat sculele luate separat. De aceea, daca tot ai pornit pe calea chineza, nu pricep de ce nu cumperi si finalii de la aceeasi chinezi care ti-au facut preul ?! Oricum, la boxele alea nu prea conteaza ce finali alegi. Si daca vrei sa incepi sa asculti ceva muzica, ar trebui sa te gandesti si la un pickup.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
Spirit Crusher
Posts: 139
Joined: 10 Nov 2013, 14:04
Location: HARBEarTH

Re: Tubes for the winter, SS (solid state) for the summer!!!

Post by Spirit Crusher »

Chiar n-arata rau produsele astora de la Doge. Nu-s kitsch-oase deloc. Posibil chiar sa sune bine, nefiind chiar "ieftinache". Telecomanda de metal in plus... Alti baieti de prin vest, te usuca de cateva sute de euro bune, daca vrei telecomanda (si metalica pe deasupra).
Harbeth, vinyl and tubes...

User avatar
Spirit Crusher
Posts: 139
Joined: 10 Nov 2013, 14:04
Location: HARBEarTH

Re: Tubes for the winter, SS (solid state) for the summer!!!

Post by Spirit Crusher »

mishu235 wrote:In combinatia CD Opera, pre + final Thresold sunetul are nuanta de lampa, amplificarea fiind in clasa A. De aici si curiozitatea, cum ar suna toata linia full tube!
In Preamplificatorul Doge 8 am schimbat deja lampile chinezesti ramase in phono stage cu unele RFT iar sunetul s-a schimbat imediat spre bine cu exceptia unui zgomot de fond care va dispare o data cu instalarea lampilor potrivite ( Telefunken sunt cele mai recomandate).
Prea mult ,, sweet'' de lampa nu cred ca va fi in sistemul gandit de mine, Manley Snapper nu exagereaza in directia asta.
Salutare Mishule si bun venit pe forum,

N-am inteles prea bine aici, cand vorbesti de cd-playerul Opera si schimbatul lampilor din phono stage. Inseamna ca ai si pick-up. Pacat ca-s destul de multe lampi in preu (4xECC81 + 4XECC83), si o sa fie mai grea "joaca" cu lampile. Vezi ca majoritatea lampilor de la Telefunken sunt overrated (vorbesc doar de cele din categoria preamplificare : ECC81-82-83). Au si lampi foarte bune, dar sunt destul de greu de gasit si foarte scumpe.

Am avut si eu pe mana o pereche de Manley Snapper, doar vreo 6 luni asa. M-am chinuit destul de tare cu gasirea preu-lui potrivit. Nici nu stiu daca a fost cea mai buna potriveala pana la urma, ca am trecut pe alti finali (ca sa folosesc si eu limbaj de blogger). E un topic mai vechi pe aici (de prin 2014), unde am povestit peripetiile cu Manley.

Bafta in cautari si impreunari!
Harbeth, vinyl and tubes...

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: Tubes for the winter, SS (solid state) for the summer!!!

Post by momolo »

Ei uite, de aia e bun netul! Stimuleaza simtul vizual si imaginatia.

Alta chestie care o observ in relatie cu internetul - din ce in ce mai multi producatori de scule haudiofile se straduie sa dea un aspect apetisant matzelor de sub carcasa dupa care marketingul le pozeaza sa faca sa curga balele la internautii tehnicisti. Cei mai mari maestrii la treaba asta sunt chinezii.
Cei care pot avea o privire avizata asupra matzelor sunt ultra minoritari si oricum, nici ei nu pot sa-si dea cu parerea mai mult de cateva aspecte gresite, daca e cazul. Despre sunet nu se poate sti daca doar privesti poza matzelor. De exemplu eu "admir" cum chinezul ingramadeste mini radiatoarele de la diversele surse stabilizate cu celebrul stabilizator cu trei craci pentru diversele tensiuni standard (caci vorba aia, nu-ti bati capul, pui unul din asta si ai tensiunea gata pe ramura). Sau cum sunt bagati "conzii" electrolitici langa radiatoare din astea sa-i tina calzi. Sau cum sunt aliniate diverse mini relee (bombonele frumos colorate). Chestiile astea fura ochiul internautului si daca matzele sunt complicate, vor sugera ca aparatul e destept nevoie mare!
Atat ca sunetul (evident, opinia mea) nu tine de chestiile astea. Aparate care arata super frumos la matze pot sa sune ca porcu, sa fie bune doar sa sprijini usa cu ele. Aparate care arata ca naiba la matze pot sa sune muzica adevarata. Ca sa faci un aparat audio frumos sunator iti trebuie mai mult de un aranjament "floral" al pieselor (bomboanelor frumos colorate). Chinezul ca si altul in vremurile noastre proiecteaza pe computer in 3D. Unii isi imagineaza ca pe computer poti sa simulezi orice. Dar sunetul tot cu urechea se asculta. Si daca nu ai ureche degeaba ai computer, degeaba esti cel mai jmecher inginer. Problema asta e vesnic o taina pentru trancotari, adica sunetul audiofil pentru audiofili (ailalti oricum nici nu stiu ce-i aia), si ramane in general o mare taina. Si din pacate piere o data cu audiofilul. Fizic.
Din pacate cu cat inaintam in viitor, cu atat e mai greu sa-ti faci o educatie naturala si sanatoasa a urechilor. Cu atat suntem serviti cu sunet gresit, dement, defect, aberant (si ne obisnuim cu astea). Cu atat diversi fabricanti de scule cauta nu sunetul natural ci sunetul de show, de circ, de impresionat gusterul.
Cu cat omul e mai putin educat, cu atat rezoneaza la circ, la stimulente puternice, exchibitioniste, la sorcova.
Dar bietii chinezi nici asta nu stiu, caci pana si pentru a face un sunet "de show" iti trebuie ceva ureche. Saracutii, ce muzica asculta ei, ce educatie audio au in fabricile din Shenzhen?! Daca nu "cumpara" un "alb" (de obicei cu barba si danez) sa-l aduca acolo si sa le spuna ala cum sa dea condensatorul mai la stanga, mai la dreapta, sunt pierduti, ei proiecteaza cu computerul. Si asta iese. Nu e mare lucru sa faci un aparat audio sa functioneze. Asta se stie dinainte de razboi.
Insa internetul, adica unde se muta comertul (probabil in viitorul apropiat vor dispare magazinele fizice deoarece nu e rentabil) are criteriile lui. Care tin de vizual, de povesti, de imaginatie, e o lume aparte.... e o lume virtuala! Lumea virtuala e hranita cu o alta lume virtuala, cea produsa cu ajutorul computerului. Dealtfel observ ca de la o vreme devin la moda imagini 3D generate cu computerul in locul unor poze clasice. In curand astea vor inlocui tot. Cum altfel sa poti vinde sunet pe net decat prin vizual !? Ochiul vede si mintea imagineaza. Dupa ce ai cumparat chifteaua, oricum ar fi, trebuie s-o mananci. Cum sa faci comparatie, cu ce?! Si cum sa sti cum suna pianul sau trombonul cand le-ai vazut numai la TV ?!
Pererea mea, nici un inginer proiectant si realizator de scule audio nu va putea face aparate sa sune mai bine decat limita propriilor urechi (in cazul in care nu cumpara pe altii cu alte urechi sa le ceara ghidajul). Astfel, ne putem inchipui ce loterie e la orezari!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
SOLO
Moderator
Posts: 1881
Joined: 25 Sep 2008, 22:42
Location: Milan

Re: Tubes for the winter, SS (solid state) for the summer!!!

Post by SOLO »

Parerea mea, boxele mentionate de tine nu merita un asemenea efort de scule audio
Dusul asta cu apa rece face rau la prima vedere insa eu te sfatuiesc sa te consideri norocos. Ca in viata, daca ai noroc auzi adevarul despre ce crede lumea in legatura cu tine, altfel esti inconjurat mereu de cei care iti spun ce-ti place sa auzi.

Fiind fan Threshold pana si un modest S200 nu si-ar merita soarta pe boxele alea. Ciudata coincidenta cu ce spui tu acolo Spirit Crusher, pentru ca amicul la care ascult Snapperurile cauta pre de cand il stiu. Cred ca a schimbat vreo 5, acum e cu passiv si inca mai cauta.

Strange bani de boxe si ramai pe drumul bun.
Every foot from the wall adds 1000$ to the sound
*Doneaza pentru libertatea si sustenabilitatea forumului

User avatar
remoteviewer1
Posts: 936
Joined: 14 May 2011, 11:13
Location: Bucuresti

Re: Tubes for the winter, SS (solid state) for the summer!!!

Post by remoteviewer1 »

mishu235cred ca te mananca rau...buzunarul sau altceva...cum crezi ca ti-ar putea face cineva "comparatii" in orice domeniu, dapai intr-un domeniu atat de subiectiv cum ar fi cel audio. Stiu...probabil zici ca nu ai timp de filozofii, vrei raspunsul la intrebarea ce te roade cumplit in acest moment...insa pe forumuri sau blog-uri e ultimul loc in care sa te iluminezi. Bineinteles ca poti apela la vreun "guru" harnic gata sa-ti recomande ceva intre doua review-uri citite pe net, sau poate la un trepadus al vreunui dealer (poate deja salivezi la vreo chiftea stralucitoare aflata pe stoc la reducere eventual, totullajumate.ro).

Vezi tu mishule...cumparatorii de scule audio sunt in general niste "ciudati", rar am intalnit un om normal (subsemnatul inclusiv), rational, echilibrat, echidistant. Nu as dori sa te ingramadesc deja in una din categoriile deja prezentate pe acest blog in trecut, insa te indrepti spre o cale plina de frustrari si suferinte mentale...la ce scule ai tu acum niste powere pe lampi se porivesc ca nuca in perete, o sa vrei sa le vinzi in pierdere...Te-ai gandit vreo secunda unde vrei sa ajungi (cu sistemul audio) si ce te nemultumeste la sistemul existent?(inafara de plictiseala cotidiana). Crezi ca daca la un Logan adaugi o evacuare de Porsche, obtii masina de curse? Daca ar fi asa simplu, toata lumea ar conduce numai masina de curse pe strada...realitatea dura este ca majoritatea conduc rable ruginite si fumegacioase...Asa si cu audiofilul de salon, sau de review...crede cheltuind niste bani va conduce masini de curse, insa realitatea zilnica ne arata ca marea majoritate nu conduc decat gioarse...Trist...dar adevarat. Stiu...probabil discursul suna plictisitor, previzibil, realitatea este ca si in cazul predicatorilor discursurilor motivationale: cheia succesului nu e pe bloguri, ci iti sta in fata daca te privesti in oglinda. Poate chiar vei avea o revelatie ziua in amiaza mare...pe strada, in targ...Iesi afara, experimenteaza...plimba-ti urechea in lume, compara tu insati (aceleasi lucruri, nu mere cu banane), planuieste, ai rabdare...TU esti cheia succesului sau fauritorul drumului catre pierzanie. Ce pentru unii oameni reprezinta un obstacol insurmontabil, pentru altii este un amarat hop...Citind randurile de mai sus, sfaturile primite pot sa te trezeasca la realitate...sau sa te arunce intr-o bucla infinita de review-uri citite si bani aruncati degeaba pe tot felul de inchipuiri si sperante desarte...Nu te da batut si mergi inainte pe drumul tau daca ai curaj! Nu cauta scuze, de genul ca e greu, ca stai departe, ca esti comod, ca nu ai chef, ca vrei totul de-a gata...ca nu ai timp, ca nu te intereseaza chiar asa de mult, ca nu iti pasa de bani, etc. Le-am auzit deja pe toate de-a lungul anilor...
“Without music, life would be a mistake.”― Friedrich Nietzsche

mishu235
Posts: 7
Joined: 06 Mar 2014, 16:35

Re: Tubes for the winter, SS (solid state) for the summer!!!

Post by mishu235 »

In primul rand multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Un dus scotian nu strica, dimineata cum bine spune Solo!
Camera in care ascult are 7x4m cu pozitionarea aparaturii pe latura mica.
Cabluri de alimentare Furutech, Isotek, Audioquest si Filtru Isotek Aquarius.
Cabluri interconect Audioquest, Silent Wire, Linn etc.
Cabluri pentru lazile cu difuzoare Viablu, Van der Hull.
Rackuri Finite Elemente Spider plus un fund de bucatarie de la Ikea pt Threshold ( cu spike-uri pentru asezonare, daca tot vorbim de salata).
Cu boxele sunt de acord, nu erau gandite pentru nivelul asta dar nici tinichele nu sunt.
Ascult multe genuri de muzica, pop, electronica, jazz, blues, rock si clasica intr-o masura mai mica, in functie de dispozitie. Preferati: Vangelis, Kitaro, Mike Oldfield, Joe Bonamassa, Norah Jones, Eric Clepton, Joe Satriani, Gary More, Eagles etc.
Treaba cu ascultatul manelelor am gustat-o ca gluma. Ce nebun cauta Manley si Jadis pentru asa ceva!
Bineinteles ca am si cu ce sa invart viniluri, un Denon DP-47F cu doza Denon MC 103 noua.
Referitor la alegerea aparaturii eu sunt mai lipsit de prejudecati, chinezii stiu sa faca si lucruri de calitate la un pret corect.
Am inceput cu aparate mai modeste ca pret dar ,, muzica" a aparut doar dupa instalarea celor construite atent, cu component de calitate si evident mai scumpe! Chiar SH cu 30-40 ani vechime, vezi Threshold.
Nu am avut nimic pe lampi pana acum, de aici si curiozitatea, sa incerc, sa ascult sa compar!
Cd playerul cu doua lampi 6H30PI Opera Droplet pur si simplu m-a convins ca este potential. Are cea mai performanta mecanica de la Phillips, transformatoare din stockul militar, lampi NOS Sovtek, component japoneze. Ciudat, nu? Cel care le construieste e un pasionat audiofil, chinez, care si-a ridicat o firma urmand pasiunea pentru muzica.
Preul Doge 8 este proiectat in Germania si versiunea europeana e LUA 9 daca nu ma insel. Executia ambelor e in China, sunt sigur ca stiti de ce!
Amestecul bizar se datoreaza tocmai incercarii de a gasi matchingul.
In ce priveste decizia mea de a lua un amplificator cu lampi, hotararea nu este luata, de aceea am intrebat aici colegii care le-au detinut sa le-au ascultat. In principiu, vreu sa fie monoblocuri si m-am oprit asupra celor 3 modele mentionate!
Sper sa nu fiu judecat prea aspru, nici nu sunt un snob care sa se inconjoare de ,,scule" scumpe, pur si simplu nu am gasit reteta ieftina. Vreau doar ca muzica sa imi patrunda in pori nu doar in urechi (a se intelege fior).

O zi buna!

mishu235
Posts: 7
Joined: 06 Mar 2014, 16:35

Re: Tubes for the winter, SS (solid state) for the summer!!!

Post by mishu235 »

Remoteviewer1 multumesc pentru incurajari.

User avatar
SOLO
Moderator
Posts: 1881
Joined: 25 Sep 2008, 22:42
Location: Milan

Re: Tubes for the winter, SS (solid state) for the summer!!!

Post by SOLO »

Te inteleg. In cazul asta eu te sfatuiesc Manley.
Every foot from the wall adds 1000$ to the sound
*Doneaza pentru libertatea si sustenabilitatea forumului

Post Reply