DIVERSE

Doar o vorba sa-ti mai spun
User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15651
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Cum înghite un râu de lavă o maşină Ford Mustang
http://adevarul.ro/international/in-lum ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

kaav
Posts: 2240
Joined: 19 Oct 2008, 18:33

Re: DIVERSE

Post by kaav »

L-am vazut ieri si mi-o trecut prin cap o secunda daca propietarul o sa dea vulcanul in judecata :lol: . Impresionant momentul, nu te pui cu natura.

Un articol care l-am gasit interesant, informativ.
https://www.vice.com/ro/article/nzbddq/ ... e-copiilor" onclick="window.open(this.href);return false;

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15651
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

„Daţi-mi voie să cred că nu a înţeles doamna foarte bine despre ce s-a vorbit acolo. Am urmărit întreaga evoluţie şi a apărut şi comunicatul oficial al Vaticanului şi acolo se spune că s-a vorbit despre preşedinţia CE în prima parte a anului 2019. Doamna a înţeles că e vorba de vizită, nu de presedinţie”, a afirmat Iohannis
http://adevarul.ro/news/politica/iohann ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Purtătorul de cuvânt spune că a fost "rugat" de către nunţiul apostolic în România, Miguel Maury Buendía să facă o precizare pentru presă în acest sens şi remarcă faptul că Sfântul Scaun nu a făcut nicio referire despre o viitoare vizită a Papei Francisc în România după ce premierul Viorica Dăncilă a fost primită în audienţă la Vatican.

"Vizita Papei în România. Nunţiul Apostolic în România, E.S. Miguel Maury Buendía, m-a rugat să fac o precizare pentru presă: Când se va stabili vizita Papei Francisc în ţara noastră, anunţul acesteia va fi făcut simultan de cele două părţi: Statul Vatican (Sf. Scaun) şi Preşedinţia României", se spune în postarea lui Doboş de pe Facebook.
http://www.mediafax.ro/social/precizari ... Politic%29" onclick="window.open(this.href);return false;

Fabuloasa doamna Viorica din Videle!

O tara de prosti trebuie (in mod democratic) condusa de prosti! Conform ierarhiei prostilor. Adica cei mai mari prosti sunt asezati in frunte!

Azi mi-a povestit un prieten care are deaface cu multa populatie in fiecare zi ca din Haznaua cu antena sorb zilnic inclusiv asazisi intelectuali, adica medici, ingineri, tot soiul de oameni despre care nu s-ar spune ca nu au scoala si ca in fapt daca maine ar avea loc alegeri tot pesedeul ar iesi cel mai numeros in parlament. Daca maine Haznaua 3 le-ar spune sa se arunce in fantana, ar urma un genocid si am ramane fara apa potabila! Evident, multi telespectatori il vor astepta la anu pe Papa.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15651
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

România, Cehia și Ungaria au blocat planurile de adoptare a unei declarații comune a Uniunii Europene prin care se condamna mutarea Ambasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim, potrivit postului israelian Channel Ten, care citează surse diplomatice, informează site-ului cotidianului Times of Israel, citat de Mediafax.
https://www.hotnews.ro/stiri-internatio ... usalim.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Ministerul Afacerilor Externe a confirmat sâmbătă faptul că România se numără printre statele europene care au blocat planurile de adoptare a unei declarații comune a Uniunii Europene prin care se condamna mutarea Ambasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim. MAE susține că textul propus era ”lipsit de echilibru”.
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... ilibru.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Reacţie a Autorităţii Palestiniene faţă de ţările care au blocat o DECLARAŢIE UE de condamnare a mutării Ambasadei SUA la Ierusalim. România, vizată
http://www.mediafax.ro/externe/reactie- ... a-17213193" onclick="window.open(this.href);return false;

Apropos de MAE, mai se intreaba careva ce s-a ales de ancheta privind alegerile prezidentiale cu Ponta si Iohannis cand MAE a impiedicat si sicanat romanii din diaspora sa voteze ? Cand era Corlateanu ministru de externe ? Ce s-a ales de acea ancheta dupa ce atunci s-au facut declaratii cu spume la gura?! Au gasit vinovatii ?! Asta se intampla in noiembrie 2014, acum suntem la mijlocul lui 2018!

Asta e Romania! Asta e sistemul! Data viitoare repetam! Si tot asa!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

kaav
Posts: 2240
Joined: 19 Oct 2008, 18:33

Re: DIVERSE

Post by kaav »

Daca tara asta nu ar avea resurse de a fi bine, nu mi-ar fi ciuda. Dar in pofida potentialului care il aduce inteligenta din cadrul sistemului (nu au cum sa fie toti prosti, nu este posibil) tot sunt sufucate bune intenti de multe buruieni. Lupta cu morile de vant.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15651
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Pe subiectul politicii externe merita citit:
Deutsche Welle: La preinfarctul lumii libere
https://www.g4media.ro/deutsche-welle-l ... ibere.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Mi se pare bine scris din punct de vedere jurnalistic, mai ales avand o pozitie neutra si logica. O singura adaugire, ar fi trebuit amintita si pozitia Vestului european (mai ales pozitia franco-germana) in problema Ukrainei. Un caz care demonstreaza aceeasi lasiate si punerea interesului de profit comerical deasupra oricaror principii, deci pozitie de curva care se vinde la trotuar, mai ales politica Germaniei! Adica pe deoparte striga cu gura plina de principii, idealuri umaniste, liberale, de libertate, etc, etc, pe de alta parte cei mai mari si suculenti parteneri comerciali ai Germaniei sunt exact statele cele mai nedemocratice, totalitare si opuse liberalismului, adica China si Rusia! Statele cu care Germania face cele mai mari afaceri si de unde papa banisorul lor murdar. Pai cum sa aiba o pozitie in problema genocidului din Ukraina de est daca banutul vine taman de la Calaul ukrainienilor. Care la randul lor, caci aici e complicatenia enorma, nu sunt cu nimic mai breji decat rusii, adica sunt la fel (de corupti, banditi, primitivi, ramasi in urma cu capul sute de ani).

O pozitie ceva mai demna ar fi fost sa faca ciocul mai mic in privinta democratiei, liberalismului, statului de drept, justitiei, etc. Dar nu, este fix pe dos, cu cat Marea Curva se preacurveste mai mult, cu atat zbiara mai tare despre idealurile curateniei si moralitatii!

Intreaga UE condusa de cele doua puteri (foste imperii scapatate semnanand cu niste curve batrane care refuza sa inteleaga ca nu mai sunt ce-au fost!) e o cloaca corupta in care vorba (politica) se rupe dramatic de fapta pe zi ce trece!

Acum nu mai au nici grija sa fie crestini deoarece cu totii sunt atei si nu dau socoteala nimanui in trufia si imbuibarea lor. Pai daca Europa de Vest ar mai fi fost crestina, alta era situatia azi! Atunci cand era crestina au ajuns liderii planetei si au construit minunatiile fabuloase pe care le vizitam azi ca turisti! Acum sunt .... liberali (atei si marxisti :) Si mai bolsevici si sovietici decat defunctii sovietici! Mai ales ca se numesc chiar si "comisari"! De cate ori aud termenul asta ma furnica pe piele!)

Pai numai un singur exemplu, daca ce scot acesti mari lideri democrati si liberali pe guritele lor toata ziua ar fi respectat, nu ar mai fi tolerate "derapajele" statelor estice denumite mai nou "iliberale". Dar nu, realitatea e ceva mai simpla, Marile Curve (europene) au nevoie de Sfantul Banisor si Sfantul Profit caci sunt cu mainile pana la coate infipte in noile piete de desfacere din fosta Europa Socialista. Ei stiu ca lideri precum Viktor Orban sunt mai degraba niste bufoni care fac circul pentru propria turma, in timp ce pe dedesupt se face Sfantul Profit si Sfantul Banisor cu Vestul.

In privinta relatiei dintre vechea Europa de Vest si partea de est, adica fosta zona socialist-comunista, as gasi o asemanare precum relatia pedofil batran si bogat care cumpara favorurile baietelului tanar boschetar din Gara de Nord, iesit din canal. Poate ca avand in vedere "legea firii", nu ar fi nimic nou sub soare, insa totul este comis pe fondul unui discurs utopic mai ceva ca ala bolsevic, un discurs de o mare puritate liberala si morala, un discurs plin de grija fata de oameni si dreptate, un discurs infocat sustinator al Libertatii si Democratiei!.... asta in timp ce bunastarea lor, banutul lor vine preponderent din afaceri cu diavolii si relatii de pedofilie cu aia mai saraci si amarati, cei slabi de minte (unii oligofreni) pe care-i cumpara batranul pedofil cu banii de o acadea! Le da de mancare la fast fudul din fata Garii de Nord, poate ii trimite putin si la baie sa se spele cu sapun dupa care isi face poftele cu ei, dupa care ii abandoneaza la loc in canalul lor.

Asa ca Batrana (curva) Europa condusa de comunista (de caviar) Mogherini (careia i-ar prii asteia un pic de gulag siberian!) si batranul bettiv din Luxemburg (tarsit toata viata in murdaria de lux) s-au trezit depasiti pe dreapta de Donald Trump !

Prima oara cand am auzit ce-a mai comis zburdalnicul Trump m-a mirat si exasperat! Dar dupa ce m-am gandit mai bine, pare ca e singura solutie de iesire a USA din mocirla descrisa mai sus de mine.

Pactul cu diavolul trebuie sa aiba o limita! Orice trebuie sa aiba o limita! Sunt bune afacerile si buna e pacea dar exista niste limite peste care daca treci nu mai e cale de intoarcere fara mari catastrofe.

Era cumva logic, Iranul profitand de acordul nuclear se pune bine pe picioare cat tine acordul vreo 10 ani dupa care isi face ce bomba vrea peste noapte, mai ales ca e prieten la catarama cu Russia care-i poate furniza orice nucleara dupa bunul plac, plus prietenie mare cu China!

Curvele (batrane) din Vestul Europei au batut palma cu necuratul dupa ce au fost cumparate pe galbeni lucitori inchinandu-se la Sfintii Profit si Banutz! Nu ar fi prima oara in istoria lumii cand diversi monstrii sunt intai hraniti si crescuti mari cu Sfantul Banutz; alaptati la țâța Occidentului (obisnuit sa alapteze avortoni.... il stim pe unul cu mustacioara prin anii 1930!) dupa care Monstrii crecuti mari si tari se intorc impotriva mamicii lor generoasa la sutien si iubitoare de pace (si de imigranti musulmani) dar slaba de minte si prea lacoma de bani!

Asa ca, din punctul meu de vedere nefiind un sustinator, Trump are dreptate in privinta acordului cu Iranul, a procedat corect si este de toata lauda pentru ca face ceea ce a promis in campanie..... Jos palaria din partea mea!

Apropos, curvele astea batrane din Europa fac vreodata ceva ce au promis in campanie?!?! Evident, nu! Dupa ce se vad cu sacii in caruta o dau la intors!.....Ca de aia s-a saturat electoratul de ei si nu mai merge nimeni la vot prin Europa!

Insa situatia e nasoala, s-a creeat premiza unei confruntari intre USA si nucleul dur al UE (neo-marxistii super-iopocriti), caci cu totii sunt prieteni.... pana la bani!

Sanctiunile impuse de USA vor pagubi drastic Profitul si Banisorul neamtului si francezului! Se va micsora untul pe paine! Si sper sa vina si randul Chinei! La asta lucreaza acum Trump!

Vrem nu vrem, va aparea o concurenta intre aliati, mai nou "aliati". Problema este tembela noastra tariosoara, adica ce se va alege de ea?!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15651
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

:lol: :lol: :lol: Abia am scris ce-am scris!
Juncker călugăr marxist

de Traian Ungureanu
http://adevarul.ro/international/europa ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15651
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Actualul exercițiu financiar european se apropie de jumătatea perioadei de programare, iar România absoarbe fonduri europene pe proiecte de infrastructură în mare parte doar din proiectele începute în trecut, în perioada 2007-2013, atrage atenția Corina Crețu, comisarul european pentru Politică Regională, într-o scrisoare adresată Ministerului Transporturilor, prezentată de deputatul PNL Lucian Bode în Parlament. Crețu se declară „extrem de ingrijorată” de situația actuală, de proiectele noi pregătite insuficient sau care riscă să se blocheze - este dat exemplul autostrăzii Sibiu - Pitești care este scoasă la licitație în grabă, pe loturi, deși nu este studiată impactul asupra mediului.
https://monitorizari.hotnews.ro/stiri-i ... me-pen.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15651
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Poate a inceput razboiul mondial?
Peste 40 de palestinieni au fost uciși luni în Fâșia Gaza de către soldați israelieni, la granița cu Israelul, unde zeci de mii de persoane protestează față de decizia de transferare la Ierusalim a ambasadei Statelor Unite, potrivit celui mai recent bilanț al ministerului palestinian al Sănătății, scrie AFP. Cel puțin 900 de persoane au fost rănite, dintre care jumătate cu muniție de război, potrivit Reuters.
https://www.hotnews.ro/stiri-internatio ... a-gaza.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Iata de ce sunt in stare fanaticii:
Momentul în care o familie se aruncă în aer la o secție de poliție din Indonezia. VIDEO
https://stirileprotv.ro/stiri/internati ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Momentul se suprapune peste denuntarea tratatului cu Iranul de catre USA. Iar Turcia nu mai este un aliat fidel al americanilor. Ca sa mai spunem de UE care se da deoparte ?
Pana la urma unii si-o fura.

Si in toata povestea asta Romania s-a bagat ca proasta la mijloc impinsa de frizerul din teleorman!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15651
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Cum au ajuns bugetarii să câştige mai mult decât angajaţii din sectorul privat. Pericolul răsturnării scării valorilor
http://adevarul.ro/economie/bani/cum-aj ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Oricum scara valorilor este rasturnata inca din fostul regim, dupa aia a fost si mai rascracita cu cracii in sus. Din Romania emigreaza majoritar cei capabili, destepti, cu capacitate de munca, talent (insa istoriceste vorbind Romania si-a alungat intotdeauna talentele), adica pleaca oamenii care produc si raman aia care doar consuma. Suntem pe locul 2 pe planeta dupa tragedia din Siria si pe locul unu in galaxie la procentul cetatenilor care renunta la cetatenia cu care s-au nascut. Asta dovedeste cel mai clar situatia in care suntem.
Probabil o noua mega criza economica va face tabula rasa din toata sandramaua si trezirea va fi din pumni si suturi incasate. Avem langa noi, ceva mai la sud un mare exemplu, Grecia, o tara care nu a cunoscut comunismul dar a bocit dupa el pana a intrat in gard. Aia cu criza cu tot sunt mult peste noi la toate capitolele, asa ca perspectivele mioritice nu sunt deloc roze. Si cea mai mare problema la noi nu este neaparat prostia si hotia ci pasivitatea, dezinteresul si indiferenta. Chestii care in loc sa treaca se adancesc.
Evident intrebarea, ce este de facut ?....
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15651
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

E impresionanta soarta acestor condamnati la moarte si provoaca mila, dar la victime si familiile lor se gandeste cineva ?!
Bag de seama ca in UE (ca de acolo pleaca) e prea multa grija pentru talhari si criminali si cam prea putina pentru victime! Daca intamplator tu esti chiar victima..... Asta e! Ramai la 2 metri sub pamant, schilodit sau cu paguba, insa criminalul ARE DREPTURI!

Omul e acelasi si neschimbat (pe fond) de 2000 de ani, animal de prada in varful lantului trofic. Cu diferenta fata de majoritatea pradatorilor prin faptul ca omul ucide si de placere sau degeaba! Daca ii dai nas se obrazniceste. Multi nu stiu decat de frica, unii sunt din nastere defecti.

Oare cati si-au imaginat ce ar simti in locul victimelor si rudelor acestora cand se uita cum criminalul face hotel de lux (adica puscarie cu drepturi UE) si pana la urma zburda liber (sa faca si alte victime)???

Ok, ii inteleg si pe activisti, sunt manati de intentii frumoase si nobile..... dar, as dori sa nu mai puna gura pe carne (avand in vedere cum sunt crescute si macelarite bietele animale in stil industrial), si daca se poate sa aiba mila si de plantele pe care le mananca deoarece stiintific s-a dovedit ca si planta se teme de moarte! Daca accepta sa nu puna gura pe carne si sa manance numai fructe, atunci, da, au credibilitate! Eventual sa se lase in voie bazaiti de muste si tantari, ca sa nu le omoare pe bietele insecte!

Apropos de titlu, pe mine ma bucura ca se vede frica in ochii lor! E de bine! Oare s-ar vedea frica in ochii lor daca ar zburda liberi sau ar face "hotel de lux"!?

Si in ochii celor omorati de ei s-a vazut frica! Dar aia sunt deja morti, nu mai pot povesti nimic! Iar la familie, copii, nevasta si parinti nu se vor mai intoarce niciodata!

Am foarte mari dubii in privinta reeducarii si corectarii unor personaje de genul asta! E o intentie nobila si frumoasa.... dar cele mai urate cosmaruri are omenirii au fost pavate numai cu intentii nobile si frumoase!
Ultima țară din Europa în care există pedeapsa capitală. Execuțiile, comise în secret: „Se vede frica în ochii lor”
https://stirileprotv.ro/stiri/internati ... i-lor.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15651
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Semnal de alarmă: o substanță chimică interzisă în 1987 a reapărut în atmosferă și mănâncă stratul de ozon.
...
Cantitatea de gaze identificată este atât de mare, încât dacă vinovații nu vor fi găsiți și opriți, refacerea stratului de ozon ar putea fi întârziată cu un deceniu, scrie The Guardian.

Sursa noilor emisii provine din Asia de Est, dar găsirea exactă a locației necesită o amplă investigație.

Emisiile provin de la folosirea clorofluorocarburi (CFC), considerate a fi unele dintre cele mai dăunătoare chimicale la nivelul stratului de ozon.

CFC-urile erau folosite de obicei în spumele poliuretanice pentru etanșări sau în refrigerenți.

Clorofluorocarburile au fost interzise în 1987, prin Protocolul de la Monreal, un acord internațional care viza stoparea chimicalelor care mănâncă stratul de ozon – în special CTC-urile.
...
https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/na ... zon-930815" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15651
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

„Plicul nu moare“ - de ce dau românii în continuare şpagă la medic
http://adevarul.ro/news/societate/plicu ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

E ceva firesc pentru un popor de prosti care-si voteaza sistematic calaii sa se vaicareasca la infinit ca ii doare piatra intrata in pantof, in loc s-o scoata!

Spaga poate fi desfintata simplu, bagi la zdup atat medicii/cadrele sanitare care iau spaga cat si pe aia care dau spaga. Principiul este simplu si vine din istorie, iei cativa si ii spanzuri in piata publica lasandu-i sa atarne acolo pana pulimea baga la cap ca e periculos!

Acum ca le-a marit salariile se poate aplica in voie orice pedeapsa dura. Poporul majoritar e format din lashi care se caca pe ei la prima adiere de bici. Daca te dai la ei un pic mai dur se fac toti din lei mititei, caci numai gura e de ei! Asa ca problema putreda e de la conducatori, astora nu le pasa, nu vor sau chiar li se pare fireasca cocina morala in care ne tavalim. E ca si cum ai conducatori nespalati care nu au vazut o baie in viata lor si astepti sa te invete (=oblige) sa te speli!

Asa ca, problema se afla in alta parte, la conducatori, o haita de penali care nu au interesul sa supere pe nimeni degeaba, ei au alte interese. Personale. Asa cum nici Militia (nu le pot spune "Politie" acestor infractori in uniforma! Culmea, condusi de o secretara de scoala din Teleorman!) nu face nimic sa puna ordine in trafic, asa nici un "organ" al statului nu face nimic sa schimbe raul care s-a cimentat peste tot. In timpul asta cine prezinta activitate cerebrala emigreaza, mai ales tineretul. Vazand ca in jur e "marea moarta" a balkanismului, prostiei, orientalismului (in cel mai urat inteles), etc.

In sistemul medical am intalnit cei mai lipsiti de suflet si de compasiune indivizi cica apartinand speciei umane. Unii au comportament si mentalitate care probabil intrec in ticalosie gardienii nazisti de la Auschwitz! Fix cu acelasi comportament fata de pacient si rudele sale!

Spaga in 99% din cazuri este CONDITIONATA de catre personalul sanitar, in prima linie fiind asistentele, infirmierele si apoi doctorii care stau ca niste zei in Olimp si sunt serviti de slugile din jur. Majoritatea sunt atat de rupti de realitate ca poti sa te duci cu problema la piciorul stang si sa ti-l taie pe cel drept.

Conditionarea spagii se face intr-un mod extrem de pervers si greu de dovedit. Niciodata nu-ti vor spune direct in fatza ca trebuie sa le dai spaga. Se joaca cu nervii tai in timp ce "lumea din jur" te invata (cum, cui si cat "trebuie sa dai"). Cum dai spaga, cum sistemul incepe sa mearga, e ca vaselina la osia ruginita. Nu dai nimic, esti uitat intr-un colt pana crapi. Simplu! Daca vrei sa dovedesti reaua intentie nu poti deoarece sistemul e permanent depasit, cadrele medicale sunt oriunde prea putine fata de cazuri si necesar, materialele si medicamentele nu ajung, totul e insuficient, asa ca inerent unii nu primesc..... altii nu. Ghici cine primeste?! Ala care da spaga! In situatia asta e simplu sa conditionezi indirect, mascat!

Ca sa-i prinzi cu spaga nu e greu. Trimiti pe unii sa i-o bage in buzunar sau sa o puna pe birou. Sau il verifici la venituri si averi punandu-l sa justifice de unde are suvul de doua miliarde in parcare cand si daca ai aduna salariul lui pe o viata nu iese la socoteala?! Sau de unde are doua case de vacanta si din ce isi trimite copiii la studii in strainatate si face numai concedii scumpe?! In orice tara normala Fiscul verifica veniturile si le compara cu cheltuielile.

Dar nu e posibil. Tot sistemul e mafiot! Managerii sunt numiti in stil mafiot pe filiera, cotizeaza mai sus, toate relatiile subterane sunt o increngatura de tip mafiot cu inrudiri si alte legaturi. Te atingi de unul singur, sare MAFIA in sus dupa care se anuleaza actiunea.

Toata aceasta situatie ar fi simplu de schimbat..... daca nu ar exista sistemul mafiot si am avea conducatori adevarati. Nici una din asta nu se poate azi.

Nu se poate face rapid ordine in Romania decat cu biciul si plutonul de executie! Dar vai.... suntem in UE (si era sa spun ca ne luam m_e) astfel ca tot ce importam din partea civilizatiilor occidentale ne face la fel de "bine" ca sifilisul, variola si pojarul care au exterminat vreo 90% din populatiile amerindiene dupa sosirea lui Columb.

Pe langa faptul ca ce vine de la astia e ca nuca in perete in Romanistanul nostru ramas cu vreo 200 de ani in urma, culmea e ca Vestul european e condus de niste marxisti liberalo-poponari, imbuibati de tot atata coruptie morala cat erau conducatorii Babilonului inainte ca mareata citadela sa se transforme complet in nisip.

Dar, revenind la subiect, rar asa ticalosie umana, atata indiferenta fata de semenul tau si viata, atata coruptie si rautate ca la (tot!) personalul sanitar din Romania! Faptul ca rar exista oameni extraordinari printre medici (mai putin la asistente, etc, chestie de scolire) nu ajuta cu nimic situatia, eu cred ca o si inrautateste pentru ca, daca dezastrul ar fi total, macar s-ar putea aplica metoda parjolului si construirii de la zero!

In consecinta, fara conducatori dotati cu coaie (astia de acum in frunte cu jmecherasul din Teleroman sunt castrati) nu se poate face ordine! Pentru ca ordinea la rumani vine numai cu durerea biciului pe spinare si frica teribila in maduva oaselor! Numai asa functioneaza sistemul ca doar materialul uman e acelasi din vremea comunista plus generatia tanara care ori emigreaza, ori vegeteaza sub forma de legume sedentare in tara (cu ochii lipiti 24 din 24 de un ecranash, eventual si surzi cu doape in urechi!).
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15651
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Cine erau cele patru studente care au murit în tragicul accident feroviar de la Jibou. Şoferiţa, singura supravieţuitoare
http://adevarul.ro/locale/zalau/cine-ce ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Şoferiţa a ignorat semnalele acustice şi sonore care anunţau sosirea trenului şi s-a angajat în trecerea căii ferate.
...
Toate cinci studiau, din 2015, în cadrul Centrului Universitar Baia Mare, domeniul Administrarea afacerilor, specializarea Economia Firmei.
Şoferiţa care studia cum se conduce o firma (viitoare manager care duce firma pan' la cer) a ignorat semnalele "acustice si sonore"! (apropos, care e diferenta intre semnalele acustice si cele sonore?!)
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15651
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

(o tara cu care avem mari asemanari!) Sa luam aminte! Unii spera in naivitatea lor degeaba! Nu se poate subestima "forta" (adica tampenia absoluta) populara! Pana si procentul de prezenta la vot ne este asemanator!
Nicolas Maduro a câștigat alegerile prezidențiale din Venezuela
https://stirileprotv.ro/stiri/internati ... zuela.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

Post Reply