DIVERSE

Doar o vorba sa-ti mai spun
User avatar
johndoe21ro
Posts: 777
Joined: 27 Jun 2015, 23:36
Location: Craiova

Re: DIVERSE

Post by johndoe21ro »

Malin Bot despre... legătura între congresul PSD și decapitarea Hotnews. Planul lui Dragnea

Dragnea a pornit, la congresul PSD, planul prin care vrea să ajunga președinte.
A făcut două declarații care îi trădează planurile. Mafia Media a derulat apoi o campanie pe aceeași idee.
În paralel a mai doborât un bastion al presei libere, Hotnews, exact site-ul care informa oamenii la OUG 13.

https://youtu.be/pbqTx251RNE" onclick="window.open(this.href);return false;
Triangle Magellan Concerto 2; AQ Everest; Vitus Audio SS-010 Mk2; AQ Dragon HC; AQ WEL XLR; Chord Qutest w UpTone JS-2; SOtM tX-USBultra & Paul Hynes SR5-12XL; AQ Diamond USB; Gryphon PowerZone; Stillpoints UltraSS; Solid Tech Hybrid

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Va ajunge ce vrea muschiul lui. Sunt sigur ca deja si-a cumparat tronul.

Eu am tot scris, istoria se repeta.
Cine citeste istoria acestei tari afla cum fostii voievozi isi cumparau scaunul la Inalta Poarta, dupa care jefuiau tara (impreuna cu toata camarila personala) pentru a plati Sultanului (protectia la tron) dar si pentru a se imbogati ei (doar ei).

Asta se intampla pana aparea un alt pretendent la tron, ala mergea la Sultan si promitea mai mult. Daca Sultanului ii placea mai mult de noul pretendent (adica asta lingea mai bine papucii Sefului, etc, etc, etc) urma decapitarea primului Voda-hot si inscaunarea urmatorului Voda-talhar si jefuitor de tara. Vesnicul perdant era poporul, adica gloata caci poporul ca sa fie popor trebuie sa aiba EDUCATIE (si nu doar MIZERIE).

Istoria e scrisa cu sentiment dar privita la rece, pamantul asta a fost condus mereu de catre jefuitori, in timp ce poporul a zacut intotdeauna intr-o mizerie cronica, intr-o ignoranta totala si in final intr-o pasivitate sinucigasa, tocmai datorita saraciei cronice si vesnice. Cand saracia si mizeria sunt prea mari, nu mai exista nici educatie si nici planuri pentru maine, conteaza doar azi sa supravietuim! Maine?!.... Mai vedem noi!

In felul asta tara (mai ales zona extra carpatica) a ramas mereu in mizerie si inapoiere sute de ani diferenta fata de Europa (aflata ceva mai la vest), defapt a cunoscut doar multa mizerie sau enorm de multa mizerie! Evident, nedreptatea vine la pachet obligatoriu cu mizeria! Pana la urma chiar si dreptatea costa bani!

Consecinta fireasca?! Astazi jumatate din populatia Romaniei se caca intr-o gaura sapata in fundul curtii si cum iesi din principalele orase nu vezi decat paragina si saracie tip secolul 19.

Nu degeaba 4 milioane de rumani si-au luat lumea in cap. Nimeni nu fuge din tara lui de bine sau daca mai are speranta.

Parerea mea, in tara asta nimic nu misca la varf fara aprobarea, stirea si vointa Marilor Puteri sub talpa carora se afla. Nu degeaba am ajuns sa ne cumparam propriile resurse (petrol, gaze) extrase din pamantul nostru de straini, la un pret mai mare decat cumpara tari din UE care nu au deloc resurse in pamantul lor! Nu degeaba am ramas fara jumatate din padurile care existau la nivelul anului 1990. Nu degeaba toata industria romaneasca a fost demolata, nu degeaba educatia a fost distrusa iar cultura este o fantoma lipsita de continut, adica nu mai e nici aia care era in timpul comunismului, adica viciata de propaganda dar cu unele merite! A fost inlocuita cu maneaua, VIP-ul, subcultura importata de la "Licurici" (adica mancam gainatul Licuriciului, ba cum spun unii mai sensibili, in exces de zel, de sluga bagam gainat de Licurici si pe alte gauri, in ureche, pe nara, ca sa fim mai zelosi cu ingurgitarea subculturii importata din mahalele Licuriciei !).

Vreti dovada ca suntem popor de oi care merg cuminti, tacute si incolonate la abator?! Aseara cand s-a votat aberarea codurilor penale (adica violarea Justitiei) nu s-a gasit nici macar unul singur din coalitia majoritara macar sa se abtina de la vot daca nu sa voteze impotriva! Unul cu constiinta si morala nu s-a gasit in turma aia de "parlamentari" votata in bezna mintii unei gloate care s-a dus incolonata la urna sa-si aleaga lichidatorii! Unul macar!
Toti au executat ordinul Tatucului! Cu maxim de zel! Ca nu puteau nici macar citi in timpul consumat pentru "dezbatere" si votare ceea ce au votat! Pur si simplu au behait toti ca oile si au EXECUTAT in orb; sunt sigur ca multi probabil nici nu stiu ce au votat! Le-a spus Seful sa voteze! S-au executat!

Vreti dovada ca suntem un popor de tembeli?! Simplu, cand a fost momentul nu a mers nimeni la vot, majoritatea imensa din tineri au lipsit si in majoritate pensionarii au ales pentru toti! (halucinante discutii am avut aici cu insi care nici postmortem nu au inteles cat de gresita a fost atitudinea de a nu se prezenta la urna! Eu stiu destui din "real life", le spuneam la toti, la cine puteam, sa mearga si sa voteze! Ei nu, ca "nu au pe cine". Pai sa fi fost un milion in plus la urne sa fi votat altceva cu sanse inafara de "ciuma rosie", si azi nu mai exista aceasta majoritate care trece ca un tavalug peste Romania!).

In urmare acum avem CU TOTII ce a iesit din urna, acum culegem ce am semanat, ca de, este DEMOCRATIE! Cand semeni burieni mori de foame, cand votezi infractori corupti capeti ciu-ciu, nu ce ti-au promis hotii ca-ti da daca te faci complice cu ei! Deocamdata inca este bine, dar urmeaza nota de plata! Si nu am dubiu, va fi grea!

Ca in Turcia, ca in Ungaria.... sau mai degraba la noi este ca un Uganda! Probabil veti ramane uimiti dar si in Uganda sau Nigeria se voteaza si e.... democratie! ...Cum se traieste acolo ?!.... Cine vrea, afla!

Eu am tot scris ca tampitul pe aici. Evident, stiu, degeaba. Nu poti invinge lasitatea unei turme cu vorbe. Vad in jurul meu enorm de multa lasitate. Asta are mai multe forme de manifestare iar ceea ce percep e cea mai de jos forma, lasitatea sclavului care s-a obisnuit o viata cu lanturile, cu biciul pe spinare si scuipatul pe fatza. Lasitatea s-a manifestat nu numai in chestiuni politice, ba chiar la capitolul asta unii sunt aparent curajosi cu "clanta". S-a manifestat si in chestiuni simple, total apolitice, de viata, de prietenie, de colectiv, chestii de principii. De exemplu atunci cand vezi ca unul a cazut la pamant si gloata din jur ii arde suturi, stai pitit in boscheti si astepti sa vezi ce se intampla, cine iese invingator sa te aliezi cu el ca poate capeti si tu putina pomana. Linsul, linguseala, servilismul voluntar, toate astea fac parte din reflexul majoritatii. De aceea la noi, in neamul asta amestecat e usor sa se ridice mereu cate un "Voda" talhar. Asta nici macar nu trebuie sa ceara supunere si linguseala, o primeste inainte de a deschide gura sa ceara, ba mai rau, servitorii se calca in picioare care sa ajunga primul la gaoaza lui, sa i-o linga! Asta e neamul nostru, reflex de sluga si lingau din tata in fiu, de sute de ani. Toti lasi si pititi dupa perdea. Sa vedem ce viteji sunt ei dupa ce primul Voda-talhar cade rapus de urmatorul Voda-talhar! Atunci apar dizidentii povestind cum au tinut piept eroic primului Voda-talhar, oferindu-si serviciile de lingai urmatorului! Sa nu uitam ca "revolutia" aia (lovitura de stat) a fost posibila in 1989 datorita a catorva mii de oameni. Milioane au stat acasa la adapost, sa vada cine castiga! Dupa care la placinte s-au infipt exact aia iesiti dupa perdea. Ailalti care au participat ori sunt sub pamant la cimitirul eroilor, ori le-a fost jena si rusine sa ia "diploma de revolutionar" de la diavolul Iliescu. Dar ce spun eu?! Nu e nici macar o minoritate, e pur si simplu un punct de purice, o cacareaza pe chipul oligofrenic al imensei gloate care SUPRAVIETUIESTE zilnic! Asa, pe merit am ajuns azi din nou in feudalism! Cu un nou "Voda" care-si negociaza tronul pe gazul din Marea Neagra si contracte de armament! Ca acum are cu cine, e un nou sultan la Inalta Poarta si asta pune mare pret pe ban si profit, nu pe vorbe si principii, adica e mai degraba director economic decat politician sau filozof. Pana la urma are si el dreptate, sarcina lui este sa aiba ce pune pe masa americanul si nu rumanul! Daca rumanul e prost si ii da pomana, el de ce ar refuza?!

Adica ce am tot spus, probabil prea voalat, prea cifrat (pentru unii). Luati si cititi si trageti singuri concluziile folosindu-va imaginatia si logica (si binecunoscuta realitate cum ca discutiile cele mai importante sunt neoficiale si inafara cadrului protocolar):

https://www.g4media.ro/surse-wess-mitch ... agnea.html" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.g4media.ro/liviu-dragnea-si ... blica.html" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.g4media.ro/statul-de-drept- ... runte.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Modificările la Codul de Procedură Penală pe înţelesul tuturor. Care sunt consecinţele
https://adevarul.ro/news/politica/modif ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vine valul de pensionări care va goli sistemul de justiție de procurori și judecători? Bucurie mare în sistem că statutul magistraţilor ar putea intra în curând în vigoare
https://www.g4media.ro/vine-valul-de-pe ... goare.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Legea de modificare a statutului magistraţilor a fost declarată constituţională de CCR şi merge la promulgarea de către preşedinte. Vestea că legea ar putea să intre în vigoare în curând a provocat un val de bucurie în instanţe şi parchete, informează surse din sistemul judiciar. Modificarea introdusă este deosebit de atractivă. Pe legea nouă, un magistrat poate să iasă la pensie la 20 de ani vechime în profesie, fără să aibă vârsta de pensionare de 60 de ani.

Pe legea în vigoare, magistratul poate să iasă la pensie abia la 25 de ani vechime în profesie, fără să aibă vârsta de pensionare de 60 de ani. Pe legea nouă, pensia specială se calculează la 80 la sută din salariul brut, plus sporurile din ultima lună de activitate. Pe legea în vigoare, e 80 la sută din media veniturilor brute realizate în ultimele 12 luni de activitate înainte de data pensionării, fără sporuri. Or la începutul anului, ca urmare a revoluţiei fiscale a PSD, salariul brut a crescut foarte mult.

De exemplu, au explicat sursele noastre, un procuror DIICOT – cu un salariu net de 15.000 de lei – are un salariu brut de peste 20.000 de lei şi ar putea ieşi cu o pensie de 18.000 de lei, fără să mai punem la socoteală şi eventualele sporuri din ultima lună. Potrivit surselor noastre, din cei 255 de procurori ai DIICOT, mai bine de jumătate, în jur de 130 au acum peste 20 de ani vechime sau vor împlini în acest an. Prin urmare, mai mult de jumătate dintre procurorii DIICOT ar putea ieşi în acest an la pensie dacă intră în vigoare modificările la statutul magistraţilor.

“De ce să munceşti pentru bani mai puţini decât pensia?”, s-a întrebat retoric un magistrat. “Plus stres, presiuni, linşaj mediatic”, a adăugat el. Un altul a explicat că alte motive de nemulţumire ale magistraţilor sunt legate de Secţia specială de anchetare a lor şi răspunderea materială, aşa că, în faţa unei oferte de nerefuzat, mulţi vor alege să plece la pensie.

Cele mai afectate de pensionările masive vor fi marile Parchete şi Instanţa Supremă, unde magistraţii ajung după ani de experienţă în profesie. Potrivit unui articol Hotnews de la începutul anului, cam 750 de procurori dintre cei 2600 ar putea părăsi sistemul ca urmare a modificărilor legislative. Vezi aici.

GRECO a atras atenţia în raportul din aprilie privind reforma Justiţiei făcută de PSD-ALDE că unul dintre marile pericole va fi hemoragia masivă din sistem. GRECO a notat în raport că magistraţii se vor putea retrage mai devreme, după doar 20 de ani vechime în muncă, fără limită de vârstă (cu pensii care pot ajunge la 75% sau chiar la 120% din ultimul salariu în cazuri excepţionale). Acest lucru, avertizează GRECO, ar putea reprezenta un puternic stimulent pentru numeroşi judecători şi procurori – mai ales din instanţele şi parchetele superioare – să se retragă foarte devreme din activitate. Potrivit anumitor estimări, aproximativ 1500-2000 de magistraţi (din aproape 8000) ar urma să beneficieze de aceste noi reguli.

Hemoragia masivă de personal va fi dublată de faptul ca noile legi ale Justiţiei măresc durata studiilor la Institutul magistraturii de la 2 la 4 ani. Aşa că în timp ce o generaţie iese masiv la pensie, alţi tineri magistraţi vor întârzia să intre în profesie.
...
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Proşti, dar miniştri
https://adevarul.ro/news/politica/prost ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Modelele zilelor noastre

de Andrei PLEŞU
http://dilemaveche.ro/sectiune/situatiu ... devarul.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
.....
A cînta a devenit o combinație de țipăt, gîfîială și geamăt. Melodia e ca și absentă, textul e jenant, coregrafia – curajos pornografică. De curînd, am picat, zapînd, pe o emisiune în al cărei titlu apărea cuvîntul „stil“. Totul se petrecea în așa fel încît conceptul stilului să sucombe în parodie! În „juriu“ se distingea o doamnă căreia îi crescuse din cap o alcătuire arborescentă, cu sclipiri argintii, de natură să reducă vietatea de sub ea la nivelul unei rădăcinoase extraterestre. Am asistat, perplex, la un fel de concurs menit, chipurile, să aducă în fața nației un monument de stil, dar care a ridicat pe podium, cu vot unanim, o domnișoară cu trăsături angulare, nervoasă, agresivă, scuturată de spasme ofensate, strălucitor prost crescută, dar contînd fără dubii pe sprijinul României și al lui Dumnezeu! A fost apreciată „sinceritatea“ ei, „frumoasa ei nebunie“, pe scurt – ce s o mai lungim? – „stilul“! Nu pot decît să cer, smerit, Marelui Anonim să nu îngăduie (încă) proliferarea acestui „model“ pe plaiurile patriei. Am sfîrși într-o cochetă epilepsie…
.....
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Comunicatul FSANP:

Liviu Dragnea ar trebui să ceară scuze victimelor infracțiunilor și românilor pe care i-a înșelat. La 30 ianuarie 2018 se aflau exact 73 de condamnați pentru abuz în serviciu în penitenciare. Niciunul n-a deturnat banii copiilor defavorizați.

Domnul Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților și recent condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru infracțiuni de abuz în serviciu, a declarat că își cere “iertare de la miile de români, care unii stau în pușcărie pe un articol neconstituțional, alții sunt târâți prin tribunale pe baza acelorași articole sovietice (…)”.

Nu comentăm construcția frazei, emoția momentului explică scăpările, dar, pentru conformitate, precizăm că în penitenciarele românești, la 30 ianuarie 2018, se aflau în detenție exact 73 de condamnați la pedepse cu închisoarea între 2 și 5 ani pentru infracțiunea de abuz în serviciu. Această cifră s-a redus sensibil după aplicarea legii recursului compensatoriu.

În penitenciare sunt în schimb mii de criminali (6156), tâlhari (4387), condamnați pentru furturi (5190), violatori (1979), traficanți de droguri (1434) și condamnați pentru înșelăciune (997). Nu există niciun motiv ca cineva să le ceară scuze. Nici măcar un viitor coleg, actual demnitar al Statului Român.

Reamintim că, după aplicarea legii grațierii mascate, 1 din 5 condamnați pentru infracțiunile de mai sus au fost puși în libertate. Astăzi sunt așadar liberi pe stradă și comit alte infracțiuni mii de criminali, violatori, tâlhari și hoți. Statistic peste 70% din cei peste 5.000 de beneficiari se vor întoarce făcând alte mii de victime.

Ca o curiozitate statistică, domnul Liviu Dragnea este singurul condamnat pentru infracțiuni de abuz în serviciu care a instigat la deturnarea banilor destinați pentru asistență socială. Banii destinați copiilor orfani sau plasați în grijă statutului ori a persoanelor defavorizate, au fost astfel folosiți în interes de partid pentru plata unor sinecuristi.

În acest context, îl informăm pe domnul Liviu Dragnea că Penitenciarul Giurgiu are un grad de ocupare de 87,21%, dar că ministrul Justiției a avut grijă să-l clasifice că fiind în condiții improprii, deși este unul dintre cele 3 penitenciare construite după 1989. Va avea, deci, spațiu suficient și va beneficia și de reducere de pedeapsa dacă va fi repartizat la acest penitenciar pe baza criteriului domiciliului.

Așadar, dacă simte nevoia să ceară cuiva iertare, îi recomandăm domnului Liviu Dragnea să se aibă în vedere milioanele de români pe care i-a mințit, zecile de mii de victime ale infracțiunilor care n-au primit nicio despăgubire și miile de angajați din penitenciare care, deși lucrează în condiții improprii, încă mai au de recuperat o datorie de peste 1 milion de ore suplimentare neplătite. Ar fi un început.

Din păcate, însă, n-o va face. A inventat “statul paralel” așa cum înaintași ai domniei sale au inventat “agenturili străine”, ori – mai târziu, după Revoluție – “elementele reacționare”.
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... e-elat.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
CTP, după declarațiile liderului PSD. ”Dragnea va conduce România prin decrete. Exact ca Nicolae Ceaușescu”
https://stirileprotv.ro/stiri/actualita ... sescu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
johndoe21ro
Posts: 777
Joined: 27 Jun 2015, 23:36
Location: Craiova

Re: DIVERSE

Post by johndoe21ro »

Un documentar foarte interesant despre posesiunile lui Dragnea:

https://youtu.be/7ezjeIXH5i8" onclick="window.open(this.href);return false;
Triangle Magellan Concerto 2; AQ Everest; Vitus Audio SS-010 Mk2; AQ Dragon HC; AQ WEL XLR; Chord Qutest w UpTone JS-2; SOtM tX-USBultra & Paul Hynes SR5-12XL; AQ Diamond USB; Gryphon PowerZone; Stillpoints UltraSS; Solid Tech Hybrid

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

johndoe21ro wrote:Un documentar foarte interesant despre posesiunile lui Dragnea:
https://youtu.be/7ezjeIXH5i8" onclick="window.open(this.href);return false;
cat mai multi trebuie sa vada acest reportaj! Este mafia siciliana in versiune romaneasca. Numai ca Italia nu a fost niciodata condusa la varf si acaparata total de mafia siciliana. Eu ma intreb, labele alea triste de la UE/Bruxelles ce pazesc?! Ca in rest, cu mega-licuriciul Trump m-am lamurit, e ocupat numai sa-si numere banii (si sa arunce economia globala in aer).
Defapt banditul asta din Sicilia de Romania (Teleorman) si toata haita lui au prins curaj cu adevarat abia dupa ce a fost ales managerul economic Trump la Casa Alba. Dar totusi, UE pe unde este ?! De ce accepta toti acesti banditi din tarile foste comuniste ?! Isi fac iluzia ca o s-o mai duca mult asa ?! Eu inteleg ca la ei acasa intre poponari epilati pe picioare este normala coruptia, ciupeala, spaga ambalata in poleiala de haur incasata in halat de matase la Ritz dupa un mic prafuletz tras pe nara, eventual si un pic de vaselina la gaoaza dupa ce s-au saturat sa faca suing cu nevestele, etc, etc, insa daca o s-o mai tina mult cu laba asta trista se duce toata sandramaua la vale! Deja a inceput si la ei, nazisti in parlamentul german, in italia au ajuns la putere fascisti deghizati si tot soiul de aburiti, Franta musteste de revoltele putorilor cand isi pierd cel mai mic drept de stat degeaba pe banii altora, Anglia a mirosit ca pute si si-a luat talpasita, in curand se sparge buboiul. In fostul est comunist numai banditi peste tot iar pe norod (denumirea corecta pentru poporul din est) nu poti pune baza, sunt turma de oi de dus la abator. Daca betivanul ala din Luxembourg nu pricepe ca nu poti face afaceri cu mafiotii si banditii deoarece intr-o buna zi il vor ridica noaptea de pe olitza, suntem dusi cu totii! Romania ia calea Turciei deoarece populatia extracarpatica empatizeaza cultural cu modelul otoman, dupa care Transilvania isi va cere independenta pentru ca exista o diferenta de mentalitate si cultura fatza de zona otomana, dupa care incepe haosul ca la sfarsitul Imperiului Roman si apoi urmeaza un alt ev mediu. Tot asa s-a intamplat si atunci, intai au fost aruncate principiile fundamentale la gunoi (vorba Licuriciului, "Bad for business"), apoi clasa conducatoare s-a luat la bataie pe ciolan si s-a dat leapsa cine ajunge primul la imbuibare, dupa care toti nespalatii si paduchiosii lumii au dat navala peste ei si s-au pisat in tucale de haur! Dupa care lumea normala a fugit in paduri, Roma antica a ajuns de la peste doua milioane de oameni la vreo 50.000 de amarati si au trait din ruinele lor inca doua mii de ani. Totul a fost declansat in momentul cand principiile de baza au fost aruncate la gunoi (pentru ca afectau PROFITUL).
Mii de semnături pentru o petiție online împotriva publicității pe Antena 3 și România TV: "finanțează propaganda, minciuna, discursul urii"
https://economie.hotnews.ro/stiri-media ... l-urii.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Toti oamenii normali si cu bun simt trebuie sa boicotam toate firmele care platesc reclama la aceasta Hazna cu antena! Trebuie stiuta lista acestor firme si sa nu mai le cumparam marfa!

Apropos, m-am uitat la Haznaua 3 in ziua cand s-a dat condamnarea pentru Mafiot in speranta mea sa-i vad in lacrimi! Nu am rezistat prea mult, dejectia e prea mare! Dar ce mi-am dat seama, discursul lor musteste atat de metodele bolsevice insa imprumuta elemente si de la nazisti! De baza este transmiterea sentimentelor de frica si ura, inventarea unui Dusman care pandeste din toate colturile si trebuie URGENT distrus, anihilat, inducerea ideii ca Führerul este perfect si vrea numai binele natiunii, inducerea ideii ca populatia e impartita in doua principale categorii, aia buni si aia rai, ambele categorii avand calificativul extrem, adica perfect buni si perfect rai, fara cale de mijloc. Aia rai sunt toti acei care nu sunt de acord cu regimul si Führerul . Si trebuie urgent eliminati cu frica si ura pentru ca altfel, ne elimina ei pe noi, cei buni! Toata schema lor e rupta direct din bolsevism si nazism! Rastalmacirea fara nici o rusine a adevarului, facerea din zi noapte, rasucirea totala a evidentelor, principiul aplicat, "hotul striga hotul", asta e firul lor propagandistic. Plus izolarea fanilor si suporterilor lor care trebuie sa fie atat de ingroziti incat sa refuze sa asculte sau sa vada alternativa, opozitia sau orice nu este aprobat de regim. Masa lor de manevra trebuie sa fie oarba si surda, sa refuze obstinat orice nu convine regimului si sa se hraneasca numai din propaganda lor. Exact diavolul care se suie in altar si predica celor slabi de minte. In plasa le cad multi oameni naivi si mai ales cu educatie precara si intelect slab.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

CAMERA ASCUNSĂ. Efectele lipsei de meseriași din restaurante. ”Nu prea ștergeți mesele, nu?”
https://stirileprotv.ro/stiri/inspector ... le-nu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
.....
Amalia Bellantoni: “Ajungi să urmăreşti ospătarul, să-l urmăreşti la masă dacă îi spune ceva urât persoanei. Vine clientul, era un domn şi a zis: eu şi familia mea vrem să stăm afară. Picura, nu ploua şi doamna a spus că eu nu pot să stau afară să vă servesc pentru că mi se stinge ţigara.”
...
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Țară de vânzare la superofertă
https://www.g4media.ro/tara-de-vanzare- ... ferta.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Parlamentarii au votat ca radarele Poliției Rutiere să fie doar pe mașini marcate, poziționate vizibil și semnalizate cu panouri afişate cu 500-1.000 de metri înainte. Deputat USR: „Este pur și simplu o oroare. Va fi liber la călcat pedala!”
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... pedala.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Exista si varianta sa monteze panouri din km in km dar ei sa nu stea cu radarul. Probabil legea votata de astia nu interzice sa montezi panoul de avertizare degeaba. Ar fi o loterie, vezi panoul si te intrebi daca e sau nu radarul parcat mai incolo ?! :lol:

Din seria radar cu clopotei la vanatoare de vitezomani.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Raport al Băncii Mondiale: „Harta sărăciei” - ghetourile şi mahalalele României, pe care autorităţile se fac că nu le văd
https://adevarul.ro/economie/stiri-econ ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Fostul preşedinte Traian Băsescu precizează că vor lipsa cam 50-70 de voturi pentru ca moţiunea de cenzură să fie adoptată şi întreabă oare de ce opoziţia a dat PSD şansa unei victorii politice când se afla în mare dificultate. Băsescu spune că, dacă Ludovic Orban îl căuta, poate îi dădea un sfat care să îl ajute să nu pară “inconştientul vesel” al politicii româneşti.
https://adevarul.ro/news/politica/cum-a ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

E si politica o meserie. Dar cine mai stie meserie in tara asta de diletanti ?! Aia care stiau meserie au emigrat sa lucreze pe euroi, nu pe nasturi. In politica rromaneasca intotdeauna s-au adunat jegurile umane chiar din perioada comunista. Ba si mai rau, atunci inca au mai fost unii meseriasi, in ultima perioada, adica deceniul 80 cand Ceausescu se tampise s-au dus si aia, apoi a venit lovilutzia si in politica a ajuns pleava PCR-ului si Securitatii (secu aia mai jmecheri au intrat in afaceri, nu politica). Apoi din ce in ce mai rau, tot in jos pana la Flaushatul din Teleorman, chiorul in tara orbilor. Se va duce si asta si probabil vor veni puii fatatzi de Viorica, probabil necuvantatori si cu creierul atrofiat grav.
Dar problema e generala in Romania, peste tot oamenii care stiau meserie au emigrat sau s-au pensionat. Din urma vin oligofrenii cu diploma si trei masterate care nu stiu nici sa se stearga singuri la cur.
Ma gandesc, marele partid PNL nu a gasit lider mai bun decat caricatura asta de Orban care nu a facut nimic la viata lui, ba e si autorul incurcarii alegerilor in Bucuresti, deci indirect responsabil de alegerea madamei de Voluntari ?! Insa privind in urma la Alinutza cea rrrrarrraita, bardul Orbanel pare lumina de la rasarit! Ce mai conta ca au stat cu p_zda aia in frunte care cand deschidea gura se tot micsora electoratul pana in alegeri cand s-a topit de tot !
Defapt ce mai conteaza ?! PNL-ul a fost aliat cu PSD in fostul USL ! In momentul cand tu ca pretins liberal cica de dreapta te aliezi cu pleava PCR-ului, pur si simplu te descalifici definitiv! Chiar si ca idee de liberalism este o oroare sa intri intr-o coalitie cu niste comunistoizi ! Colac peste pupaza, PNL-ul e in fapt mai de stanga decat PSD-ul care mai degraba este de dreapta (fura de la saraci sa dea la bogati, face legi feudale pline de privilegii pentru feudalii vatafi si praduie tara mai ceva ca hunii, culmea, aliati cu urmasii hunilor! Astia s-ar alia si cu Sarsaila daca le-ar iesi pasenta).
Problema nu e numai analfabeta din fruntea guvernului de paparude, mi se pare mai grav ca asazisa opozitie e varza cu carne stricata. In felul asta Flaushatul se ridica precum Erdoganul din tara otomana, mama noastra culturala si mentala. Efectul de Chior Imparat in Tara Orbilor.
Jalnica miscarea asta cu motiunea (mictiunea)! Nu pleaca cainele de la usa macelariei!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Lupul cioban la oi! Tara plina de hoti, mai ales la varf! In funtea politiei ("Serviciului de Investigare a Fraudelor") un corupt, nu demult a fost prins dupa ani de zile un pedofil, ma intreb cati sunt mai sunt oameni cinstiti si normali ?! E o dezlantuire a jafului pe orice cale spre inavutire peste noapte !
"Suspectul Ionita Alexandru-Catalin, in perioada 2009 - 2010 cand indeplinea functia de sef al Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Politiei Sectorului 1 Bucuresti, a pretins de la suspecta Dinu Petruta (persoana indreptatita la reconstituirea dreptului de proprietate asupra unei suprafete de aproximativ 18 hectare, in localitatea Popesti-Leordeni, judetul Ilfov) cedarea cu titlu gratuit a unei suprafete de 4 hectare din suprafata respectiva, promitand in schimb ca ii va determina pe functionarii publici cu atributii in acest sens sa urgenteze finalizarea procedurii de punere in posesie", arata DNA.

In aceste conditii, femeia i-a promis cedarea cu titlu gratuit a celor 4 hectare de teren lui Catalin Alexandru Ionita.

Ca urmare a demersurilor lui Catalin Ionita, pe 3 decembrie 2010, Comisia pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor a judetului Ilfov a emis titlul de proprietate in favoarea Petrutei Dinu si a altor trei persoane asupra a 18,17 hectare.

Ulterior, pe 19 martie 2015, persoanele beneficiare ale terenului au vandut intreaga suprafata lui Catalin Ionita si unei alte persoane din familia acestuia.

Conform intelegerii, cumparatorii au achitat doar pretul de 70.000 de euro pentru suprafata de 14 hectare, pretul convenit fiind de 5.000 euro/hectar, restul de 4,17 hectare fiind cedate cu titlu gratuit.

Procurorii mai acuza ca, in declaratiile de avere din perioada 2015 - 2018, Catalin Ionita a mintit cu privire la acel teren, de fiecare data mentionand doar o suprafata de 18.174 m2 (1,8 hectare), adica 10% din suprafata reala dobandita.

Prezentul dosar penal a fost constituit in anul 2018.
http://monitoruljustitiei.ro/sistemul-d ... i-17312331" onclick="window.open(this.href);return false;

Iar asta:
"In anul 2013, prin actiunea concertata a unor persoane cu functii publice, parti din Insula Belina si Bratul Pavel (cu suprafata de 278,78 ha, respectiv 45 ha), situate in albia minora a Dunarii, au trecut ilegal din proprietatea statului in proprietatea judetului Teleorman si in administrarea Consiliului Judetean Teleorman, pentru ca, doar la cateva zile, sa fie inchiriate tot ilegal unei firme private. Pentru realizarea transferului de proprietate a fost adoptata H.G. 943/2013, act cu caracter individual prin care au fost incalcate o serie de dispozitii legale", se arata in rechizitoriul intocmit.

Procurorii spun ca, fiind situate in albia minora a Dunarii, Insula Belina si Bratul Pavel fac parte din domeniul public al statului prin efectul legii si al Constitutiei, prin urmare nu puteau fi trecute in proprietatea vreunui consiliu judetean prin hotarare de guvern, ci doar prin lege.

Concret, intre 23 septembrie 2013 - decembrie 2013, ca secretar de stat, Sevil Shhaideh a initiat, a fundamentat, a introdus pe circuitul de avizare si a prezentat Guvernului un proiect de hotarare de guvern, ce se va numi H.G. 943/2013, dar si o nota de fundamentare pe care a semnat-o, in calitate de initiator. Pe baza acestor acte s-a aprobat transmiterea unor parti din Insula Belina si Bratul Pavel catre domeniul public al judetului Teleorman si in administrarea Consiliului Judetean Teleorman.

Transferul a fost facut, sustine DNA, in conditiile in care Shhaideh stia ca incalca mai multe legi, respectiv articolul 136 alin. 3 din Constitutia Romaniei, articolul 3 din Legea apelor 107/1996, articolul 3 alin. 2 din Legea 213/1998 privind bunurile proprietate publica, anexa 2 din O.U.G. 107/2002 privind infiintarea Administratiei Nationale "Apele Romane", articolul 38 alin. 2, alin. 3, art. 30 alin. 2 si art. 77 din Legea 24/2000 si art. 860 alin. 3) teza intai din Codul civil.

Mai mult, Ministerul Finantelor Publice si Ministerul Justitiei formulasera observatii pe parcursul circuitului de avizare prin care semnalau ca exista aspecte de nelegalitate in ceea ce priveste transferul, aspecte ce au fost ignorate.

"La randul sau, in aceeasi perioada, inculpata Stoian (fosta Vasile) Ionela, in calitate de director la M.D.R.A.P. - Directia Juridica, Relatia cu Parlamentul si Relatii Internationale, a ajutat la fapta prevazuta de legea penala retinuta in sarcina inculpatei Sevil Shhaideh. Concret, inculpata Stoian (fosta Vasile) Ionela a sprijinit demersurile nelegale prin aceea ca: nu a intocmit note referitoare la observatiile pe care le-au facut cele doua ministere avizatoare (ministerul Justitiei si cel al Finantelor Publice), nu a respectat reglementarile privind circuitul de avizare, a contribuit la crearea unei reprezentari false M.F.P. si M.J. referitor la contactele de inchiriere deja existente", arata DNA.

Anterior acestor demersuri, suprafete din Insula Belina si Bratul Pavel fusesera inchiriate prin contracte unei firme private si unei persoane.

"Pentru a nu atrage atentia administratiei publice centrale cu privire la existenta unor interese ale acelei firme private referitor la insula Belina si Bratul Pavel, s-a dorit obtinerea unor extrase de carte funciara "curate", in care sa nu apara contractele de inchiriere avand ca parti Administratia Apele Romane (A.N.A.R) si firma respectiva. Aceasta activitate a fost coordonata de inculpatul Gadea Ionut, la data faptei presedinte al C.J. Teleorman, care a solicitat Administratiei Nationale "Apele Romane" avizarea favorabila a transferului mentionat, a ignorat existenta extraselor de carte funciara care contineau sarcinile firmei private, a coordonat inlocuirea acestora cu niste extrase de carte funciara noi, care nu mai prevedeau contractele de inchiriere, si-a insusit prin semnatura proiectul de nota de fundamentare in care era trecut, necorespunzator adevarului, ca imobilele nu sunt grevate de sarcini", arata procurorii.

Pentru a indrepta o eroare materiala, Mariana Sanda Gheorghiu si Rodica Gusa, in calitate de registratori, au intocmit ilegal si semnat acte pe baza carora sa fie radiate notarile privind incheierea contractelor de inchiriere cu acea firma privata.

"De asemenea, in perioada iunie 2013 - septembrie 2013, inculpatul Gadea Ionut a ajutat la fapta prevazuta de legea penala retinuta in sarcina inculpatei Sevil Shhaideh, prin aceea ca: a promovat un proiect de hotarare de consiliu judetean privind transferul Insulei Belina si Bratului Pavel in proprietatea judetului Teleorman si in administrarea Consiliului Judetean, a initiat un proiect de hotarare de guvern retinand, in mod vadit contrar legii, legalitatea proiectului cu caracter individual ce se va numi H.G. 943/2013, avand cunostinta despre incalcarea dispozitiilor legale care reglementeaza normele de tehnica legislativa, a trimis neoficial catre M.D.R.A.P. documente emanand de la CJ Teleorman in forma de proiect, unele nesemnate si in lipsa adoptarii unei hotarari de consiliu judetean", mai arata procurorii.

In ianuarie 2014, dupa adoptarea HG 943/2013 prin care se consfintea trecerea Insulei Belina si a Bratului Pavel in proprietatea judetului Teleorman si in administrarea Consiliului Judetean, Adrian Ionut Gadea a facut demersuri astfel incat, pe baza HG 943/2013, sa creeze posibilitatea incheierii a trei contracte de inchiriere intre Consiliul Judetean Teleorman pe de o parte si o societate comerciala si o alta persoana pe de alta parte.

Contractele, avand ca obiect parti din insula Belina si bratul Pavel al fluviului Dunarea, in suprafata totala de 80 ha, au fost incheiate pe o perioada de 10 ani, fara organizarea unei licitatii si fara initierea si parcurgerea procedurii de emitere a unei hotarari de consiliu judetean.

Astfel, statul roman a fost prejudiciat cu suma de 3.237.800 lei, reprezentand valoarea totala a celor doua bunuri (Insula Belina si Bratul Pavel) iesite din patrimoniul statului roman si 248.126,334 lei (echivalent a 50 % din suma provenita din cele trei contracte de inchiriere care trebuia incasata de bugetul de stat in perioada 16 ianuarie 2014 - 23.04.2018. A fost adus un prejudiciu si Administratiei Nationale "Apele Romane" de 248.126,334 lei, echivalent a 50% din suma provenita din cele trei contracte de inchiriere care trebuia incasata de aceasta institutie in calitate de titular al dreptului de administrare a imobilelor.

Procurorii explica ca aatrimoniul statului - care difera de cel al unei unitati administrativ teritoriale - a fost vaduvit de doua bunuri imobile ce ii apartinusera si care i-au iesit din proprietate in favoarea judetului Teleorman respectiv: Insula Belina cu valoare de inventar 2.787.800 lei si Bratul Pavel cu valoare de inventar de 450.000 lei (valoarea totala a celor doua bunuri imobile iesite din patrimoniul statului fiind de 3.237.800 lei). La aceasta valoare se adauga si un prejudiciu rezultat din faptul ca, in perioada 16 ianuarie 2014 - 23.04.2018, ca urmare a incheierii nelegale a trei contracte de inchiriere intre Consiliul Judetean Teleorman pe de o parte si o societate comerciala si o alta persoana pe de alta parte, statul roman si A.N.A.R. nu au incasat chiria ce li se cuvenea.

Corelativ, judetul Teleorman a obtinut un folos patrimonial de 3.237.800 lei, cat reprezinta valoarea totala a celor doua bunuri imobile intrate in patrimoniul lui si un folos patrimonial in cuantum de 496.252,668 lei, echivalentul sumei provenind din contractele de inchiriere, sarcini ale imobilelor.

Procurorii au pus sechestru asupra bunurilor lui Sevil Shhaideh, Ionela Stoian si Ionut Gadea.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bucuresti.
http://monitoruljustitiei.ro/stiri/sevi ... m-17312169" onclick="window.open(this.href);return false;

Deci, pedofil in politie care conducea anchete ani de zile in timp ce viola copilasi in scarile blocurilor, altul, in fruntea politiei jepcarea terenuri, alta, turcoaica in fruntea statului fura cu acte in regula terenurile tarii!

Tara asta e putreda coapta! "Dragneev" e doar bomboana pe coliva Romaniei la parastasul de 100 de ani!

In timpul asta iata ce arata un sondaj despre somnul poporului (totusi, nu se stie cat de mincinos si acest sondaj..... desi ma tem ca e real!):

https://adevarul.ro/news/politica/sonda ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
SOLO
Moderator
Posts: 1881
Joined: 25 Sep 2008, 22:42
Location: Milan

Re: DIVERSE

Post by SOLO »

Nici un lucru bun nu se intampla i tara aia sau le vedem doar pe cele rele ?
Every foot from the wall adds 1000$ to the sound
*Doneaza pentru libertatea si sustenabilitatea forumului

Post Reply