DIVERSE

Doar o vorba sa-ti mai spun
kaav
Posts: 2233
Joined: 19 Oct 2008, 18:33

Re: DIVERSE

Post by kaav »

Nu ma pot abtine sa nu ma informez, chiar daca stiu ca nu am nici o putere de influienta, control asupra informatiilor despre lume. La modul cel mai sincer, majoritarea informatiilor care le citesc, nu imi folosesc la nimic (momentan), decat la palavrageala. Cum spunea cineva odata, suntem ca niste babe care barfesc pe prispa casei vrute si nevrute. Referitor la ce se intampla in lume, o parere care de multa vreme mi s-a conturat este ca miscarile astea masive de populatie in Occident nu au legatura 100% cu compasiunea care o merita oamenii batuti de soarta si razboaie meschine, cat cu faptul ca se vrea resetarea Europei si inca pe ''repede inainte''. Fara asa ceva nu se pot activa fanteziile celor cu putere, trebuie o populatie mai primitiva, abrutizata, detasati emotional si ideologic de tara in care sosesc si care istoriceste vorbind, nu vin din zone unde democratia inseamna ceva valid. Am mari indoieli ca cei care au acceptat fara discernamant (din punctul nostru de vedere) emigranti chiar isi mai iubesc propiul popor. Germanilor dupa al doilea razboi mondial, li s-a bagat masiv pe gat un sentiment de vinovatie greu de dus pentru ce s-a intamplat in acei ani, chiar daca e vorba de generatii diferite :wink: , aspect care a contat cand au venit primii emigranti. Avantajul de a fi schimbata populatia cu oamenii care sunt foarte diferiti este simplu - o iei de la ''zero'' cu alte fantezii ideologice ca si stat, libertatii care erau valabile, vor disparea de parca nu ar fi existat niciodata.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

kaav wrote: La modul cel mai sincer, majoritarea informatiilor care le citesc, nu imi folosesc la nimic
kaav wrote:o parere care de multa vreme mi s-a conturat este ca miscarile astea masive de populatie in Occident nu au legatura 100% cu compasiunea care o merita oamenii batuti de soarta si razboaie meschine, cat cu faptul ca se vrea resetarea Europei si inca pe ''repede inainte''. Fara asa ceva nu se pot activa fanteziile celor cu putere, trebuie o populatie mai primitiva, abrutizata, detasati emotional si ideologic de tara in care sosesc si care istoriceste vorbind, nu vin din zone unde democratia inseamna ceva valid. Am mari indoieli ca cei care au acceptat fara discernamant (din punctul nostru de vedere) emigranti chiar isi mai iubesc propiul popor.
prima oara afirmi defapt ca nu ai de unde sa fi informat (a se intelege corect si complet) dupa care emiti teorii si ipoteze despre popoare, tari si lucruri despre care nu sti defapt nimic (deoarece sunt departe de tine si extrem de diferite).
Prin afirmatia "se vrea" trezesti intrebarea logica, cine vrea? Mama Omida? Oculta? Cine defapt "vrea" si cine defapt are controlul absolut sa poata sa provoace schimbari atat de majore cand defapt, exemplu, baba Merkel nu-si mai controleaza nici propriul partid, numaivorbind de guvern si alte alea?!
Adica, pe deoparte afirmi ca nu ai de unde trage concluzii (juste, corecte) neavand informatii (corecte, adevarate) dupa care afirmi chestii grele, de Oculta, de treburi "absconse" si apocaliptice.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
SOLO
Moderator
Posts: 1881
Joined: 25 Sep 2008, 22:42
Location: Milan

Re: DIVERSE

Post by SOLO »

Salvini, actualul leader la putere in Italia, sustine la tv la ore de varf si in fata a zeci de milioane de "telespectatori" ca Soros cu fundatia lui e de vina pentru toata contaminarea Europei cu emigranti.

https://www.opensocietyfoundations.org/" onclick="window.open(this.href);return false;

"Why Europe Must Embrace Its Refugees"

https://www.opensocietyfoundations.org/ ... s-refugees" onclick="window.open(this.href);return false;
Every foot from the wall adds 1000$ to the sound
*Doneaza pentru libertatea si sustenabilitatea forumului

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Ma intreb cand o sa moara Soros, toti astia (Putin, Trump, Viktor Orban, madam Le Pen, Salvini, Dragnea, etc) ce-o sa mai zica ?!?! Oricum, Soros e super batran, mult nu o mai duce.

Defapt alta e problema, reintoarcerea spiritului bolșevic-nazist-fascist. Toate au avut nevoie de Dusmanul Suprem (care pandeste neincetat din toti boschetii, care lucreaza neincetat ocult, ascuns, vezi "statul paralel") precum si Tzapul Ispasitor cand reuseau sa elimine vreun adeversar.
Comunism, nazism, fascism, "iliberalism" (un fel de embrion de nazism amestecat cu comunism), tot aia e.

Masele trebuie intaratate impotriva Dusmanului care unelteste ocult, ascuns, nevazut si din toate colturile, fapt care conduce la isterie de masa si se transforma in vanatoare de vrajitoare taman buna de eliminat pe toti aia care nu convin dictaturii.

Poporul trebuie amagit cu cele mai nerusinate gogosi, dupa care cand incepe sa vada ca troaca e goala ca inainte i se spune ca Dusmanul Ocult e cauza pentru care el, poporul, nu ajunge la fericire, cauza pentru care Furerul nu poate sa livreze fericirea promisa!

Poporul e fiert incet, incetisor precum broasca. Intai se incepe pe ocolite, se dau pomeni, acadele, mici la Cacana, bere gratis, si apoi incet, incet se strange surubul in timp ce unul cate unul, oponentii sunt eliminati, cumparati sau redusi cumva la tacere.

Atunci cand in sfarsit se instaleaza LINISTEA, broasca e fiarta. Linistea inseamna si o presa care canta toata acelasi cantec de dimineata pana seara. Linistea insemna UNIFORMITATE, toti la fel, totul peste tot la fel.

Dar la inceput e cu mangaiala, incetisor, incetisor, exponentii acestei MENTALITATI (antidemocratice = comunism/bolsevism, nazism, fascism) ung pe suflet poporul FRUSTRAT de cate ceva. Unii au talent, stiu ce-l doare pe puletele de rand si-l ung pe suflet cu vorbele minunate! Nu exista om sa nu aiba o frustrare, un necaz pe ceva. Ok, chiar daca are pe ce nu trebuie, e adus numaidecat la numitor comun! De vina e Soros, evreii, Oculta, Statul Paralel, etc. Acum cativa ani daca masina de spalat nu scotea petele, de vina era Basescu, asa se spunea la A3. Unii se frichineau noaptea visandu-l pe Basescu si cativa au ramas asa, probabil e ceva neevoluat in creierul uman si conserva comportamentul de reptila. A fost greu ca Basescu sa nu mai conteze dupa ce demult nu mai conta, atat de bine se lipeste rahatul de mintea multora. E un exercitiu, nu are legatura cu nazismul sau comunismul, are legatura cu modul in care lucreaza creierasul neevoluat dar supus la o spalare temeinica. E doar un exemplu, umil. E demonstratia ca printr-o sfanta propaganda bine altoita pe "nevoile" majoritatii, poti sa fierbi broasca fara sa stie saracuta!

De exemplu il avem pe colegul nostru, kaav, putin frustrat de problema navalirii migrantilor cu ochii oblici sau pieile colorate, pe altii ii avem frustrati pe linie nationalista ("Romania e oaia neagra, se vrea ca noi sa nu progresam, sa ramanem colonie, etc"), fiecare are cate o micuta frustrare indusa de presa pe care o dispretuiesc, nu o crediteaza cu seriozitate.... dar o sorb zilnic. De baza este SENTIMENTUL (negativ), frustrarea, revolta interioara, senzatia de nedrept.

Toti bolsevicii, comunistii, nazistii, fascistii au lucrat LA SENTIMENT. Ei nu se adreseaza logicii, intelectului, nici oamenilor cu educatie si bagaj cultural. Cu astia nu au ce face (eventual sa-i impuste) dar bine ca-s mereu foarte putini! Deci o minoritate si cum ei, tatucii, liderii, furerii sunt ADEVARUL si CALEA, majoritatea nu se impiedica de o minoritate! Aici e reglajul fin care se deregleaza la democratie. Cand majoritatea calca in picioare minoritatea, cand majoritatea dicteaza si minoritatea e cu pumnul in gura, atunci democratia e numai vorba goala. Chiar daca e privita de la distanta si pare ca exista, ca are parlament, institutii, alegeri, etc, defapt nu mai exista.

Promotorii antidemocratiei se adreseaza instinctelor, glandelor, omului-crocodil, intai induc revolta si hranesc frustrarea si dupa ce pun ghiara pe puterea absoluta induc FRICA. Dupa care liderul porunceste si turma executa, totul pana ce lider si turma se duc cu totii in prapastie.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

kaav
Posts: 2233
Joined: 19 Oct 2008, 18:33

Re: DIVERSE

Post by kaav »

momolo wrote:
Defapt alta e problema, reintoarcerea spiritului bolșevic-nazist-fascist.
Ceva de genu acesta aveam in minte, da, la asa ceva ma refer.

Vis a vis de oameni/popoare care nu le cunosc, compensez lipsa cunoasteri directe prin informatie. Dialog/lectura.Toti cunoastem lucruri si datorita altor oameni si tot asa.

Ca sa fi sigur ca anumite chestii nu exista, din categoria ''mama Omida'', ''oculta'', trebuie sa fi sigur, sigur. Esti?

kaav
Posts: 2233
Joined: 19 Oct 2008, 18:33

Re: DIVERSE

Post by kaav »

Din ce m-am informat, cel putin pana acum, toate ''-ismele'', sunt experimente sociale, finantate la inceputul secolui trecut de domni de pe Wall Street. Bancherii se pare ca avea o slabiciune pentru sisteme cu structura ''colectivista'' si au investit in asa ceva. Sunt tot felul de organizatii supra statale care au influienta foarte mare in lumea asta. Nici unu dintre noi presupun ca nu a fost invitat la sedintele lor ca sa sti sigur ce dezbat de fapt, ce se filtreaza pentru noi etc. Emigranti sunt o parte a ecuatiei, nu vreau sa raman focusat doar pe un detaliu, m-am referit la el pentru ca face parte din schimbarile cu adevarat de amploare de data recenta. Referitor la diversi potentiali dictatori, vor decupa fragmente din realitate si vor face ce deja ai expus foarte explicit.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Patroni: De la 1 iulie 2018, încă 672.000 de firme sunt obligate să cheltuiască în medie câte 3.000 de euro pentru analize de risc la securitatea fizică. Amenzi imense
https://www.startupcafe.ro/taxe/analiza ... i-2018.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Deja pompierii (ISU) nu mai fac fatza de cand cu "colectivul" (e singurul lucru ce a ramas dupa acel accident, facerea de dosare), pentru verificatorii la foc a venit deja Paradisul pe Pamant, multe bodegi au fost atunci inchise, trebuie scos banul greu pentru alinierea la normele ISU, apoi a venit asta cu protectia datelor personale si acum vine asta cu evaluarea la risc. Nu cred ca exista loc pe planeta unde omul care PRODUCE (banul pentru bugetul din care traiesc trantorii si hotii) e persecutat in halul asta la nivel oficial de stat! O tara condusa (si distrusa sistematic) de trantori pradatori! Ma intreb, dupa ce emigreaza toti cei destoinici si capabili sa munceasca si sa produca bani, ce-or sa se faca trantorii si conducatorii lor politici?! Pe cine o sa mai jumule!?
Deci, verificatorul la foc imbuibare maxima, nu visau astia inainte de "colectiv" asa minune, apoi "specialistii la protectia datelor" (asta vine direct de la comunistii, comisarii si poponarii din mUE), , acum vine randul si evaluatorilor la risc! Toti trantorii producatori si plimbatori doar de maculatura stampilata sa se imbuibe pe spinarea aluia care munceste si produce banul adevarat sa care in spate tot statul asta cu prea multi trantori si hoti!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Problemele cele mai importante pe care le avem în societate și în lume sunt legate de lipsa de educație - partea a doua a VIDEOinterviului cu Irina Anghel-Enescu. Despre donațiile pentru educație de la Harvard și școala de “combinații și obligații” de la București
https://www.hotnews.ro/stiri-perspektiv ... bucure.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

kaav
Posts: 2233
Joined: 19 Oct 2008, 18:33

Re: DIVERSE

Post by kaav »

momolo wrote:.. O tara condusa (si distrusa sistematic) de trantori pradatori! Ma intreb, dupa ce emigreaza toti cei destoinici si capabili sa munceasca si sa produca bani, ce-or sa se faca trantorii si conducatorii lor politici?! Pe cine o sa mai jumule!?...
Buna intrebare. Nu sunt singurul care se gandeste sa plece dincolo si nu la spalat de vase, cat in domeniul meu. Dar inca nu plec. Sper, ca un naiv ce sunt ca nu sunt chiar toti de la butoane nemernici complet.

Mokep
Posts: 117
Joined: 05 Jul 2018, 21:15
Location: Brasov

Re: DIVERSE

Post by Mokep »

Nu stiu cat e conspiratie si cat e adevar dar unele infromatii explica multe.
Eu am descoperit videoul acum ceva luni si mi-a cam schimbat umpic perspectiva:


THE DEEP STATE - 50 Year Old Recording Describes Events Happening Now
https://www.youtube.com/watch?v=6X_xB1JJ_Es" onclick="window.open(this.href);return false;

porto
Posts: 416
Joined: 08 Nov 2008, 04:47
Location: Montreal

Re: DIVERSE

Post by porto »

...am incercat , cu greu , sa ma uit la aceast film dar nu am putut sa rezist prea mult...mi se pare un pur fim de propaganda si vocea tipului este greu de suportat pentru urechea mea...si unde este chestia aia veche de 50 de ani ca nu am vazut-o ? ....

Mokep
Posts: 117
Joined: 05 Jul 2018, 21:15
Location: Brasov

Re: DIVERSE

Post by Mokep »

porto wrote:...am incercat , cu greu , sa ma uit la aceast film dar nu am putut sa rezist prea mult...mi se pare un pur fim de propaganda si vocea tipului este greu de suportat pentru urechea mea...si unde este chestia aia veche de 50 de ani ca nu am vazut-o ? ....

E adevarat ca nu e o voce prea placuta; si eu m-am chinuit destul de mult pana am ajuns la capat.
E foarte multa informatie, super condensata, dupa 10 min eu am luat o pauza:))


Varianta originala are 2 ore si ceva.
In fine informatia trebuie verificata. Eu am ascultat mai mult de curiozitate.
Au fost scoase niste lp-uri prin anii 60 cu aceste inregistrari. In video ruleaza unul dintre lp-uri.

catacore
Posts: 111
Joined: 22 Nov 2014, 06:00

Re: DIVERSE

Post by catacore »

Mokep wrote:Nu stiu cat e conspiratie si cat e adevar dar unele infromatii explica multe.
Eu am descoperit videoul acum ceva luni si mi-a cam schimbat umpic perspectiva:


THE DEEP STATE - 50 Year Old Recording Describes Events Happening Now
https://www.youtube.com/watch?v=6X_xB1JJ_Es" onclick="window.open(this.href);return false;

Cam asa ceva am zis si eu pe undeva pe-aici, acum vreo luna. Politicienii sunt doar fatada, "ganditorii (aka strategii)" stau in/la umbra. Doar acest Trump pare scapat din mana, oricum el e om de afaceri, nu politician.

@porto: poate ti-a scapat amanuntul, dar inregistrarea e din 1967. Faptul ca e asezonata cu imagini actuale nu e doar o coincidenta.

catacore
Posts: 111
Joined: 22 Nov 2014, 06:00

Re: DIVERSE

Post by catacore »

Nu stiu daca s-o mentionez la "pozitive", insa Romania e, totusi, o tara de mana a treia (si) la coruptie. Mai punem un zero in coada si intram in lumea "civilizata":
https://adevarul.ro/international/europ ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Alina Mungiu-Pippidi: Şapte concluzii după codurile penale
https://adevarul.ro/news/politica/alina ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

Post Reply