DIVERSE

Doar o vorba sa-ti mai spun
User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

momolo wrote:Quote:
Deputatul liberal Gigel Știrbu scrie luni pe Facebook că, "începând din această dimineață, toți poștașii au fost puși să semneze un angajament prin care se obligă să ducă la fiecare pensionar în parte un pliant cu destule pagini, făcut de PSD." Contactați de HotNews.ro, oficialii companiei au precizat că Poșta distribuie la nivel național materialele de promovare PSD pentru alegerile europarlamentare din acest an, pe baza unui contract comercial plătit și a unui serviciu pentru care a transmis oferte tuturor partidelor.
https://economie.hotnews.ro/stiri-telec" onclick="window.open(this.href);return false; ... tit-39.htm
azi de dimineata am gasit in cutia postala ziarul PSD despre care se scria ieri. L-am pastrat, am nevoie sa impachetez rahatul pisoiului si de la o vreme e greu cu ziarele pe hartie!
Imi trebuie si unul cu model PNL deoarece pisicul e constipat (si citindu-l poate se mai relaxeaza).
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Sectia SPECIALA a SPECIALILOR, cei cu pensii si indemnizatii SPECIALE, cei cu Beline si moshii SPECIALE, cu legi SPECIALE, cu OUG-uri SPECIALE, intr-o tara unde numai ei sunt SPECIALI si-au luat mui-mui:

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... i-tara.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Romania seamana cu o puscarie unde puscariasii au preluat controlul si au bagat dupa gratii gardienii si directorii urmand sa-i trimita la "reeducare".

Altii care sunt ingrijorati (saracutii, prea finutzi, ei nu stiu ca la golani unicul dialog eficient este cap in gura):
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... comune.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

si raspunsul marionetei (dupa ce a repetat toata seara):
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... trului.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Curtea Constitutionala e originala in tarile civilizate si o facatura (un fake) in Romania. Nu se spune destul ca aceasta asa-zisa curte este o adunatura POLITICA, aleasa pe criterii POLITICE de catre partide POLITICE. Un fake! Justitia nu poate fi politica! Daca este politica, e un fake! Justitia prin definitie este apolitica (ce era in comunism sau ce este in orice stat nedemocratic, e altceva, nu e justitie, e altceva).

Care "curte" de cand cu guvernarea penalilor s-a bagat sa conduca Romania si si-a depasit cu mult orice limita! Daca ramanea in limita unui "organ" consultativ cu privire la ceva foarte precis, adica ce este sau nu este constitutional, hai ca putea fi si politica.... desi in mod normal NU ar trebui sa fie! (politica).

Asa se intampla cand chestiuni importante si fundamentale din statele civilizate sunt mimate oribil in bantustanele lumii a -III-a. Intrebarea este, cine poate veni de hac acestei facaturi !??! Si cum ?!?!?!
Liviu Avram: Dragă Curte Constituţională, ce alegi: ruşinea sau ridicolul?
https://adevarul.ro/news/politica/draga ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

kaav
Posts: 2233
Joined: 19 Oct 2008, 18:33

Re: DIVERSE

Post by kaav »

momolo wrote:Justitia nu poate fi politica! Daca este politica, e un fake! Justitia prin definitie este apolitica (ce era in comunism sau ce este in orice stat nedemocratic, e altceva, nu e justitie, e altceva)
Chestiile evidente se uita repede, nu se pupa cu ''horoscopul'' lor :roll: . Oamenii de rand chiar daca NU au stat important in societate (avere/relatii/functii) tot oameni sunt, din orice pozitie - adica merita respect (cu toate consecintele bune care au legatura cu normalitatea). Genetic suntem din aceeasi specie, cineva cu functie nu e cu o virgula mai superior decat ultimul amarat, luat la banii marunti. Supraingrasarea fara discernamant doar a unor facultati mentale se pare ca le creiaza la oamenii astia de la butoane, prejudici grave in propriul ecosistem social. Ca si om de rand ai dreptul la vot, e bine sa nu uitam. Totusi istoria (in general) ne spune lucruri mult mai picante despre ce se intampla cand nu ne mai da 2 banii pe omul de rand. Ceva devine dispunctional si o asemenea situatie consuma si mai multe resurse iar gasca oilor se pricepe sa plateasca oalele sparte de boier. Daca nu castiga psd in ce doreste are de pierdut mult. Instinctul lor de consevare cred ca le da alte sfaturi decat le spune vocea rationala a societatii.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

"Brandul" de tara este mitocania si ghertzoismul (am trait si eu faze din astea in avioane. Conationalii majoritari nu se dezmint nicaieri pe unde misuna. De exemplu prin Italia ii recunosteam intr-o fractiune de secunda cat treceam cu 145km/ora prin dreptul unor benzinarii luate cu asalt de masini cu numere din RO. Au un fel specific de-i vezi ....si ii auzi de la distanta. Pe unde se duc fac zgomot, deranj, se fac remarcati. In aeroport cand primeam un ghiont in spate sau peste picioare cu o geanta, invariabil erau numai conationalii mei. Am observat ca au si tendinta sa se inghesuie ca oile, unele peste altele fara distanta intre. Si sunt vesnic disperati. Iar cand se simt bine rabufneste manelismul, neamul prost si ghertzoismul din ei ca nu mai ai loc. Iar cei mai "de la tzara" put. E de ajuns un grup mai mic in avion si ai aerul facut. Plus ca au pretentii aiurea si tot timpul barfesc si critica. Daca incearca cineva sa fie dragut cu ei, sa le dea, sa-i ajute, sa le ofere, astia incep instant sa abuzeze. Ei inteleg ca tot ce este gratis sau pe degeaba trebuie ras, distrus, dezambalat, golit, consumat chiar daca nu au nevoie, adica sa nu lase nimic in urma lor si pentru altii):
Întâmplare din avionul de Bruxelles, transformat de invitații unui europarlamentar în rată comunală. „Au protestat că mâncarea şi vinul servite nu erau îndeajuns de bogate”

Directorul Muzeului Ţăranului Român, Virgil Ştefan Niţulescu, a povestit că 55 de invitaţi ai eurodeputatului Cristian Buşoi au făcut scandal în avionul cu care se întorceau de la Bruxelles.

„În avionul de întoarcere de la Bruxelles erau 55 de oameni invitaţi (pe banii Parlamentului) de Cristian Buşoi la Parlamentul European, ca să vadă cum se munceşte acolo. Atmosfera era de stadion, la meciuri din Liga a III-a (nu am fost, niciodată, la un asemenea meci, dar aşa îmi imaginez): urlete, cîntece (imnul PD-L, ăla cu omul bun) cîntate ca la crăşmă, glume proaste şi înjurături la adresa Mariei Grapini, a lui Cristian Pârvulescu, Mircea Diaconu (cei trei erau în avion), Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea (ăştia doi nu erau)”, a povestit pe Facebook Virgil Ştefan Niţulescu.

„Ce 55 au protestat că mîncarea şi vinul servite nu erau îndeajuns de bogate... Culmea a fost că, în momentul în care a aterizat avionul, cei 55 s-au ridicat să îşi ia bagajele. Însoţitoarele i-au rugat să se aşeze, pentru că avionul nu a ajuns la locul de parcare. S-au ales cu tot felul de mitocănii. Pînă la urmă, pilotul a oprit avionul şi a refuzat să se mai mişte, până cînd nu s-au aşezat toţi pasagerii pe scaune. Alte înjurături. Tot scandalul a durat 15 minute. Au urmat îmbrînceli. Cei 55 vroiau să iasă primii din avion. În fine. N-am mai văzut aşa ceva, într-un avion Tarom. Problema mea e alta: îl cunosc de mult pe Cristi Buşoi. E un om civilizat şi bine crescut. Cum naiba a putut să invite un asemenea om numai mitocani, ca să îi înveţe cum se face campania electorală pentru europarlamentare? Cu ăştia vrea PNL să facă o campanie decentă?”, a adăugat directorul MŢR.

Cristian Buşoi a spus că relatarea directorului MŢR este „exagerată”.

„Sunt în acţiuni prelectorale în Ialomiţa şi Brăila, nu am putut verifica informaţia foarte bine, înţeleg de la colegii mei că este exagerată aceasta relatare, dar dacă a fost cineva care a avut o atitudine nepotrivită, voi cere să se ia măsuri”, a declarat pentru Mediafax Cristian Buşoi.
https://republica.ro/intamplare-din-avi ... munala-zau" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

kaav
Posts: 2233
Joined: 19 Oct 2008, 18:33

Re: DIVERSE

Post by kaav »

Incredibil de penibil momentul. Imi vine sa ma intreb cum e posibil asa ceva pentru ca traim intr-o epoca in care daca chiar vrei, exista posibilitatea sa te instruiesti mai bine decat ai fost, etc. Seria de episoade fantastice Zona Crepusculara nu este completa fara un episod inspirat din chestia asta. Nu ma consider reprezentat de asemenea oameni, daca as fi fost in avion, abia atunci m-as fi simtit singur ''pe lume'' . As fi rugat o stewardesa sa ma izoleze intr-o debara iluminata sa citesc o carte :lol:

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Iata ce se intampla in tara asta in "sistemul" medical (si nimeni nu plateste, nu raspunde, nimanui nu-i pasa). Si asta (pe langa multe altele) sunt masura "civilizatiei":

https://republica.ro/zdoamne-ajuta-ma-s ... st-in-coma" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Apropos de cazul de mai sus (omorarea in tacere a unui pacient), iata si o vizita tip PCR! Ma mir ca nu a demis portarii!

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... pinata.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

O reforma adevarata in sanatate implica cu totul altceva decat vizite si "masuri" tip PCR. Una din cele mai mari probleme din sistem sunt oamenii abrutizati, dezumanizati, corupti, idioti, ingusti la minte, dezinteresati si hoti! Peste toate, rai!
Un sistem de punctaj cu dosar (electronic in sistem national centralizat) care sa adune toate faptele individului, ar duce la o mai mare grija de actul medical. Un feedback din partea pacientilor plus controale din partea unora care sa nu fie corupti/spagari (ce vise erotice!) ar duce la o mai mare frica pentru ca in tara asta numai frica functioneaza la asemenea specimene dezumanizate, aburtizate si invatate cu hotia, spaga, coruptia! Cum nu poti schimba poporul, ca nu exista metoda de inlocuire cu import (oricum, ceva calitativ e imposibil de platit), doar frica bagata in animalele astea umane ar functiona! De curand le-a marit salariile la medici la sume astronomice (majoritatea incaseaza lunar peste 100 milioane) insa spaga, plicul, conditionarea au ramas exact la fel. E cum ai incerca cu vorba buna sa convingi vulpea sa viziteze cotetul gainilor fara sa manance macar una din gaini. Doar cu teava pustii la ceafa o poti "convinge"!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

kaav
Posts: 2233
Joined: 19 Oct 2008, 18:33

Re: DIVERSE

Post by kaav »

Ce este mai puternic, asa in general decat intentiile de bine sau legi juste, este mentalul colectiv. Daca acesta stare de spirit este cladita pe un patern de frica (fostul regim) in zeci de ani, dezanvatul de proaste obiceiuri vine mult mai greu. Opusul frici nu consider ca este nici ''curajul'' nici ''tupeul'' cat o buna educatie care se manifesta in mod previzibil prin comportament civilizat, capacitatea de a argumenta si de a respecta in acelasi timp pe cel cu care dialoghezi. Cu cat se degradeaza aspectul moral in societate cu atat apar mai multe legi. Mai multe legi nu fac lumea mai buna, nici pe departe; bunul simt elementar s-ar ocupa in mod obisnuit cu asa ceva.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Legile sunt ca regulamentele forumurilor. Depinde de majoritatea celor care participa. Ce daca exista o minoritate de calitate atata vreme cat exista o majoritate de calitate proasta?! Nu-i poti opri pe mitocani si pe cei rau intentionati cu regulamente si legi. Doar plesniti peste bot si pusi la zid cu frica pot fi tinuti in frau. De aceea democratia este imposibila si chiar daunatoare la anumite tipuri de popoare (mai putin evoluate). De exemplu, hai sa ne gandim logic si la rece - ce s-ar alege de China cu un sistem democratic ca in Romania !? Sau ce s-ar alege de Russia cu acelasi sistem !??! Din punctul meu de vedere raspunsul e simplu, s-ar alege praful. La fel ca in tarile arabe unde "primavara (araba)" a adus defapt iarna araba si prapadul total.
Treaba e simpla, primitivul, cel fara educatie sau cu una gresita, considera ca orice drept (democratic) este un bun prileg de abuz. E cum te-ai duce la tiganul care scurma in pubela si in timp ce pleci la servici ii dai cheile de la casa si ii spui sa se faca comod dar sa nu strice nimic pana vi inapoi. Sa nu mai stea saracul in ploaie! Dupa aia oricine stie ce se intampla.
Parerea mea, astia nu stiu decat de frica si plesniti peste bot.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Asa "specialisti" ca acum nu au mai fost niciodata! Tinand cont ca nivelul nostru a fost mereu la coada cozilor!
Impostura r(r)omaneasca nu merge la export.

https://www.hotnews.ro/stiri-politic-23 ... uresan.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Intr-o tara condusa de infractori, asa ceva este normal:

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... agrant.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

kaav
Posts: 2233
Joined: 19 Oct 2008, 18:33

Re: DIVERSE

Post by kaav »

momolo wrote:Nu-i poti opri pe mitocani si pe cei rau intentionati cu regulamente si legi. Doar plesniti peste bot si pusi la zid cu frica pot fi tinuti in frau...
Treaba e simpla, primitivul, cel fara educatie sau cu una gresita, considera ca orice drept (democratic) este un bun prileg de abuz.
Ai dreptate, chestiile de bun simt tin la oamenii normali care sunt constienti ca pot gresi oricand dar in pofida acestui aspect, vor sa fie mai buni azi decat au fost ieri. Alte categorii sociale, nu au ''prejudecatii'' dinastea de matusa sfatoasa :mrgreen:

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

L-am plătit din contul mamei mele
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... i-mele.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

kaav
Posts: 2233
Joined: 19 Oct 2008, 18:33

Re: DIVERSE

Post by kaav »

Procurorul Lăncrănjan mi-a spus că justiția din România n-are nevoie de eroi salvatori
https://www.vice.com/ro/article/59xxnn/ ... e-justitie" onclick="window.open(this.href);return false;

Cand citesc ceva scris de o persoana, mai ales daca are vre-o functie anume si remarc in cadrul dialogului, ca tot ce spune are logica, e firesc si mai ales are si o atitudine normala sunt placut impresionat. Chestia asta conteaza (pentru mine) pentru ca asupra anumitor pozitii inalte exista un stigmat de neincredere la nivel general, care are efectul unui nisip foarte fin care ajunge la un rulment. Nu pleaca cateva milioane de romani din propria tara degeaba, la asa ceva ma refer.

Post Reply