DIVERSE

Doar o vorba sa-ti mai spun
kaav
Posts: 2233
Joined: 19 Oct 2008, 18:33

Re: DIVERSE

Post by kaav »

Prima imagine directă a unei găuri negre
http://www.contributors.ro/media-tech/p ... a%c8%9bat/" onclick="window.open(this.href);return false;

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

O gaura neagra este si Romania:

https://stirileprotv.ro/ajuta/bunica-ii ... -mult.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

https://www.youtube.com/watch?v=5Ld-BfE ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
johndoe21ro
Posts: 777
Joined: 27 Jun 2015, 23:36
Location: Craiova

Re: DIVERSE

Post by johndoe21ro »

Șeful tinerilor liberali din Cluj, filmat în timp ce împărțea pliante false cu sigla Alianței USR PLUS

„E păcat că PNL a cheltuit bani și energie pe dezinformări abjecte împotriva USR PLUS în loc să se bată cu PSD așa cum am înțeles cel puțin din declarațiile oficiale ale acestui partid. Așteptăm să-și fixeze alt obiectiv de campanie în afara distribuției de false declarații despre Alianță”.

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate ... us-1120818" onclick="window.open(this.href);return false;
Triangle Magellan Concerto 2; AQ Everest; Vitus Audio SS-010 Mk2; AQ Dragon HC; AQ WEL XLR; Chord Qutest w UpTone JS-2; SOtM tX-USBultra & Paul Hynes SR5-12XL; AQ Diamond USB; Gryphon PowerZone; Stillpoints UltraSS; Solid Tech Hybrid

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Sa NU UITAM! PNL a jucat hora cu Ciuma Rosie in USL! Adica au pus botu' la troaca, au fost frati cu orcii rosii. In PNL se afla un numar considerabil de "baroni" si penali si toti astia asteapta cu sufletul la gura ca Ciuma Rosie sa-i scape de amenintarea justitiei, sa le albeasca trecutul infractional din care si-au facut averile. Deja situatia borfasilor politici din Romania e roza si acum mai degraba viseaza sa se instituie un regim de furt si coruptie (paradisul borfasilor) care sa-i ingrase si mai mult de acum incolo.
PNL si PSD = aceeasi mizerie!
Pentru mine PNL a murit in momentul cand au incheiat alianta cu comunistii-capitalisti din PSD! In acel moment liberalismul si ideea istorica de PNL a murit definitiv.

Eu i-as sfatui pe fostii membrii PDL si din fostul PD care sunt acum in PNL (inafara de penalii lor care oricum, si-au gasit un cuib caldut in PNL si le place asa) sa se rupa de PNL si sa reinfinteze PDL-ul.

A fost o greseala imensa desfintarea PDL-ului si integrarea in mizeria denumita PNL, o grupare infractionala de curve, codosi, lichele la fel de abjecta ca Ciuma Rosie. Defapt atat PSD cat si PNL sunt continuatorii fostului PCR, partea cea mai abjecta si necalificata, primii, adica "Ciuma Rosie" sunt cei care aparent din vorbe se dau de stanga in timp ce curvele politice din PNL se dau cica de dreapta. In realitate, cum la noi in RO totul e pe dos, PNL-ul e mai de stanga decat PSD-ul! Lefegii de la stat si tot soiul de trantori care nu au facut nimic la viata lor se dau "de dreapta" in interiorul PNL-ului (construit la fel ca si PSD pe structura si mentalitatea din fostul PCR). Asta in timp ce baroni ultra bogati din PSD se dau "de stanga" si "plang" de grija saracilor pe care-i folosesc la alegeri ca pe niste sclavi de plantatie.

In toata Europa si de curand si in Ukraina se observa ca lumea a inceput sa se sature de curvele politice batrane. Din pacate de multe ori alternativele sunt direct de la circ. Bufoni, comedianti, papagali colorati si cantatori, tot soiul de zevzeci apar ca "alternative" si multi alegatori ii voteaza neavand alternativa in locul curvelor batrane prea mult intepenite in relele politicii. Din pacate democratia asa cum o stim se indreapta catre faliment. Ceea ce este si logic, exista mai multi prosti, ignoranti, idioti, needucati decat oameni destepti, cu bun simt, cu educatie si care isi folosesc propriul creier. Asta e peste tot. Daca majoritatea dicteaza pe bune.... vai si amar! Acolo unde democratia a reusit bunastare in Occident, defapt in spatele scenei politice nu a fost democratie, gloatele de prosti si idioti majoritari au fost jucati prin metode divese sa voteze ceea ce trebuie pentru statul respectiv, adica nu au fost lasati idiotii sa faca orice dupa capul lor idiot.
La noi in RO e mult mai rau, nu numai ca sunt lasati idiotii liberi de capul lor sa se duca in prapastie in joc de voie buna si veselie tampa, dar sunt chiar incurajati, adica procesul nedemocratic din umbra este invers Occidentului, la noi se incurajeaza raul, prostia, impostura si incompetenta. Un impostor nu-si va lua in jurul lui decat alti impostori, un prost nu suporta ca subalterni oamenii destepti, un om competent nu accepta sa lucreze cot al cot cu incompetentii. Neispravitii sunt ca merele stricate pe care daca le asezi intr-un butoi cu mere bune, in timp le strica pe toate.

Una peste alta, nu exista mari diferente intre PSD si PNL, doar de staif, de croiala la palton, de anumite obiceiuri (unii se scobesc in nas la masa, altii se bashesc). Ceea ce nu este din PSD/PNL e perceput de acesti sobolani politici care s-au ingrasat din cadavrul Romaniei timp de 30 de ani, ca o amenintare la bunastarea lor. Aceasta bunastare a lor se trage din saracia, mizeria, umilinta Romaniei, ei sunt sobolanii care vor sa traiasca vesnic in groapa lor de gunoi care le aduce tot ce e bun. Burtile lor nu digera decat gunoi, mintile lor sunt corupte si profund imorale, gandul si privirea lor e stramba si neagra. Au ca masa de manevra o turma de oi umane ametite si abulice.

Asa ca sa nu va faceti iluzii privind PNL-ul! E o curva deghizata! Doar daca isi turnau cazane cu cenusa in cap dupa USL, daca faceau epurari crunte intre ei, daca se schimbau cu adevarat si in substanta i-as mai fi crezut, ...poate.... (desi eu nu prea ma las dus).

Cel mai mare dezastru ar fi ca PNL sa preia cumva guvernarea pana se incheie golgota ciumei rosii oficial prin alegerile din 2020. Trebuie ca orcii rosii sa administreze si sa raspunda pentru tot pana la capat in alegerile din 2020 sau oricum, cat mai incolo. Deocamdata burtile sunt pline in majoritate, iar cei care sufera (multi dealtfel) sunt zero barat in societate, nu stie nimeni de ei si nu conteaza.

Dar daca cumva, sa zicem prin scenariu SF, cade Ciuma Rosie de la putere, cei care vin dupa daca nu intra cu buldozerul in ei sa-i niveleze pe veci, daca nu scutura din temelii statul si tot ce exista stramb, daca nu actioneaza rapid ca in camera de urgente de la spital, situatia va fi si mai rea!

E clar ca PSD a esuat lamentabil si o presimt chiar si sobolanii rosii din interior. Majoritatea simt sau nu vor sa-si imagineze ca va veni o zi cand nu vor mai fi pe val. Cei mai multi se simt confortabili daca in locul lor ar veni PNL-ul care asa cum stim, e acelasi lucru si se vor preocupa de propria ingrasare si mai putin de pedepsirea Ciumei Rosii pentru tot ce au facut din 2016.

Ceea ce i-ar speria groaznic ar fi o putere politica revansarda care sa faca prioritara pedepsirea celor care au batjocorit si violat statul din 2016 pana azi si nu se stie pana cand. Orcii rosii isi joaca acum asaltul final si stiu bine ca daca vor cadea si vor fi infranti, e posibil ca de data asta sa le fie sfarsitul. Dar au multi prieteni in mizeria denumita PNL si pe asta se bazeaza.

Iar USR si ce-o mai fi neprovenit din PSD/PNL, au o singura cale, sa fie revansarzi, foarte ofensivi si fara compromis. Oamenii care mai gandesc detecteaza curvele politice batrane prin tendinta spre compromisul moale ca moartea lenta. Nu exista cale de intelege si pace cu orcii rosii, trebuie infruntati direct si fara mila. Acum par zmei dar mai incolo daca pierd si sunt prinsi cu capul pe buturuga vor scheuna ca niste miei la taiere. In Romania s-a mers prea departe cu nemernicia, cu batjocura la adresa civilizatiei si violarea a ceea ce defineste civilizatia!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Judecata de joi: Marțieni în România (AUDIO)
https://www.europafm.ro/judecata-de-joi ... a-Adevarul" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Madagascar, aici sunt banii dumneavoastra!

https://www.click.ro/news/national/mart ... re-ii-caza" onclick="window.open(this.href);return false;

https://adevarul.ro/locale/constanta/ra ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Repede cu OUG-ul sa se desfinteze sentinta!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Corespondenţă de la Sibiu. PSD, umilit de propria familie politică. Socialiştii europeni au refuzat să se întâlnească cu Dăncilă şi cu Dragnea la Sibiu
https://adevarul.ro/news/politica/cores ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

PSD este partid socialist......adica national-socialist. Un fel de stanga care e dreapta. (iar PNL este o dreapta care e defapt stanga)
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, a anunţat că va propune la summitul Consiliului European de la Sibiu, reformarea Uniunii Europene prin modificarea Tratatului Lisabona, liderul de la Viena pledând pentru introducerea unor reglementări europene mai stricte, inclusiv pentru protejarea statului de drept.

Sebastian Kurz a exprimat preocupare în legătură cu nerespectarea regulilor privind deficitul bugetar în zona euro. "Atunci când Comisia Europeană reacţionează ridicând din umeri, mai mult sau mai puţin, în legătură cu gradul de îndatorare al Franţei sau Italiei, Europa are o problemă. Aceste lucruri trebuie să se schimbe", afirmă Sebastian Kurz într-un interviu acordat publicaţiei Handelsblatt.

Liderul de la Viena a pledat şi pentru măsuri suplimentare pentru protejarea climei. "Lupta împotriva încălzirii climatice poate fi câştigată doar împreună. În acest sens, sunt necesare măsuri stricte la nivel mondial şi european", a adăugat Sebastian Kurz.

"În Europa, avem nevoie de ordine şi de o înţelegere sănătoasă între oameni. Regulile pe care noi înşine le-am creat în Europa trebuie respectate. Oricând s-au încălcat regulile în trecut a fost haos. Exact în acest fel este afectată moneda euro de datoriile prea mari ale unor ţări. Dubiile referitoare la normele statului de drept şi democraţiei afectează fundamentul european", a subliniat Sebastian Kurz, cerând şi respectarea Reglementărilor Dublin în materie de imigraţie.
https://www.mediafax.ro/politic/summitu ... i-18121731" onclick="window.open(this.href);return false;

Imi place de tipul asta care fluiera in biserica!
Mereu m-am intrebat de ce Austria este o tara atat de uimitoare, ca parca ar fi pe alta planeta si nu foarte aproape de noi!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

DOCUMENT Declarația de la Sibiu - cele zece angajamente asumate de șefii de stat și de guvern din Uniunea Europeană
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... guvern.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Greu de imaginat o insiruire de vorbe mai goale si mai lipsite de concret. Vorba lu'raposatu'Toma, "-Hara hara de trei ori sa miroasa gura-flori!"
Vom rămâne uniți, la bine și la greu. Vom da dovadă de solidaritate în vremuri dificile și vom sta întotdeauna alături unii de ceilalți. Putem să ne exprimăm și ne vom exprima la unison.
suna chiar cinic taman acum cand UK iese.
Vom căuta întotdeauna soluții comune, ascultându-ne unii pe ceilalți într-un spirit de înțelegere și respect.
solutii comune la asa adunatura pestrita si diversa?!... Vor continua sa fie INGRIJORATI in timp ce hotii le cara mobila din casa dupa ce le-a golit inainte seiful si la urma le va viola nevasta.
Vom continua să protejăm modul nostru de viață, democrația și statul de drept. Drepturile inalienabile și libertățile fundamentale ale tuturor cetățenilor europeni au fost dobândite cu mari greutăți și le vom prețui întotdeauna cum se cuvine. Vom apăra valorile și principiile noastre comune consacrate în tratate.
Care "modul nostru de viata"?!?! Ce legatura exista intre modul de viata a unui danez si modul de viata a unui cetetean din Vaslui ?!?! Cand spui ca protejezi "modul nostru de viata".... la care mod te referi?! La omul de Belciugata sau la omul de Copenhaga?!
Vom obține rezultate acolo unde contează cel mai mult. Europa va continua să fie un actor important în chestiunile importante. Vom continua să acordăm atenție preocupărilor și speranțelor tuturor cetățenilor europeni, aducând Uniunea mai aproape de cetățenii noștri, și vom acționa ca atare, cu ambiție și hotărâre.
la cum se muta productia si industria in China, la cum se dezvolta invatamantul in China, Asia, USA si oriunde in alta parte.... Europa va ajunge o provincie uitata, o ruina ca un oras grecesc plin de vestigii elenistice. Intr-o buna zi China va spune ca nu mai are nevoie de birourile cu frecatori de hartie din Europa, le vor avea pe ale lor!
Vom respecta întotdeauna principiul echității, nu doar pe piața muncii, ci și în serviciile sociale, în economie sau în transformarea digitală. Vom reduce într-o mai mare măsură diferențele dintre noi și îi vom ajuta întotdeauna pe cei mai vulnerabili din Europa, punând oamenii pe primul loc, și nu politica.
Principiul echitatii?!.... E o gluma proasta daca nu chiar sinistra! Un somer din Germania castiga si traieste mai bine ca un ruman din provincie care munceste la fabrica pe un salariu de mizerie! Ajutorul de somaj in nord e mai mare decat salariul in sud! E o inechitate si o saracie in Europa cum rar intalnesti in lume! Macar in Africa e saracie si jeg peste tot uniform sau in China nimeni nu spune de echitate, macar aia nu-s ipocriti.
Ne vom înzestra cu mijloacele potrivite ambițiilor pe care le avem. Vom oferi Uniunii mijloacele necesare pentru a-și realiza obiectivele și a-și duce la îndeplinire politicile.
asta e de la Gaga citire. Adica s-au hotarat sa fie mari si sa se inzestreze! Probabil e o fraza foarteeee deghizata referitoare la visul lu'Macrou de la Perish cu armata europeana.
Vom proteja viitorul următoarelor generații de europeni. Vom investi în tineri și vom construi o Uniune pregătită pentru viitor, capabilă să reziste celor mai presante provocări ale secolului XXI.
in Italia aproape jumatate din tineri sunt someri sau boschetari. In Romania sunt milioane care nici nu invata, nici nu muncesc. Peste tot in UE exista un decalaj urias intre categorii de tineri, unii se afla in secolul 19, altii se afla in secolul 21. In Franta si-au pus veste "galbene" si s-au apucat de treaba vazand ca nimic nu se schimba (in bine). Peste tot in UE exista inechitati uriase, intre state, intre cetateni, intre cetatenii aceluiasi stat. Peste tot clasa de mijloc dispare, se imputineaza si in schimb se ingroasa gloata celor saraci, fara speranta, mariginalizati. De aceea cresc voturile populistilor si asa cum ipocrit se numesc, "euroscepticilor", adica unii care scuipa flegma pe UE in timp ce mananca leafa grasa de la UE, dar stiu sa ghuitze la hoardele de disperati, sa le spuna ce vor sa auda!
Ne vom proteja cetățenii și le vom oferi siguranță investind în puterea pașnică și în puterea coercitivă și colaborând cu partenerii noștri internaționali.
Care "putere pasnica"?!?!? te duci la Satrap si-l rogi frumos sa nu mai faca genocid. Hai, azi il ierti ca a gazat vreo 10.000 de femei si copii dar maine te dai INGRIJORAT cand vezi ca isi continua genocidul! Sau te duci in Crimeea, bati la usa, PASNIC, si ii poftesti pe rusnaci afara! :lol:
Europa va fi un lider mondial responsabil. Provocările cu care ne confruntăm astăzi ne afectează pe noi toți. Vom continua să colaborăm cu partenerii noștri la nivel internațional pentru a menține și a dezvolta ordinea internațională bazată pe norme, pentru a valorifica pe deplin noile oportunități comerciale și pentru a aborda împreună probleme globale, cum ar fi conservarea mediului și combaterea schimbărilor climatice. Deciziile pe care le luăm vor urma spiritul și litera acestor zece angajamente. Uniunea de astăzi este mai puternică decât cea de ieri și dorim să continuăm să o facem tot mai puternică pentru ziua de mâine. Acesta este angajamentul nostru pentru generațiile viitoare. Acesta este spiritul de la Sibiu și spiritul unei noi Uniuni în 27 pregătită să își îmbrățișeze viitorul ca un corp unitar"
Nu e de ajuns ca UE sa faca politica ecologista. Daca USA si China nu fac nimic in sensul asta, degeaba UE se da peste cap, e un soricel pe spinarea unui elefant.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Agenția de presă Bloomberg tratează în notă ironică declarația adoptată la summitul de la Sibiu, notând că liderii Uniunii Europene au adoptat o mină curajoasă în fața eșecului colectiv de a veni cu soluții în domenii esențiale și au reînnoit angajamentul blocului comunitar pentru unitate, în condițiile în care se pregătesc pentru Brexit

n declarația de la Sibiu, liderii UE au promis să protejeze "democrația și statul de drept", chiar dacă nu este clar dacă toți au aceeași înțelegere asupra conceptelor. Polonia, Ungaria și România sunt acuzate că subminează standardele democratice, în timp ce obstacolele politice din procesul de sancționare îi împiedică pe omologi lor europeni să-i forțeze să respecte regulile.

Liderii s-au angajat, de asemenea, să "să apere și să dezvolte ordinea internațională bazată pe reguli", potrivit declarației. Promisiunea vine într-un moment în care acordul nuclear iranian, un acord internațional important, se destramă și UE nu și-a respectat promisiunea de a ajuta Teheranul după ce SUA au reimpus sancțiunile economice.

Alte elemente esențiale ale ordinii internaționale, cum ar fi comerțul global bazat pe regulile Organizației Mondiale a Comerțului și acordul privind schimbările climatice de la Paris, se luptă, de asemenea, să supraviețuiască atacului lui Donald Trump, în timp ce UE - în pofida influenței sale economice - nu a venit cu modalități concrete de salvare a acestora.

Cele 27 de state membre s-au angajat, de asemenea, să "rămână unite" și "să manifeste solidaritate în caz de nevoie". Țări precum Italia și Grecia s-au plâns că nu primesc suficient sprijin din partea partenerilor lor în ceea ce privește problema migrației, în timp ce luni de negocieri pentru o partajare mai echitabilă a fluxurilor de refugiați nu au avut succes.

De asemenea, liderii s-au angajat, "să asigure Uniunea cu mijloacele necesare pentru a-și atinge obiectivele", în condițiile în care negocierile privind noul buget de 1.000 de miliarde de euro al blocului nu au reușit să avanseze, pe fondul dezacordurilor dintre țările beneficiare și țările donatoare. Ei s-au angajat, de asemenea, să ofere rezultate acolo unde "contează cel mai mult", în ciuda eșecului lor de a ajunge la un consens pentru revizuirea fiscalității aplicate companiilor și asupra unei taxe pe veniturile europene ale gigantilor americani din IT.

Provocările cu care se confruntă UE se vor complica la finalul lunii, când se preconizează un avans al susținerii pentru partidele populiste în alegerile europarlamentare, care va complica și mai mult procesul de luare a deciziilor și ar putea împiedica un acord rapid privind funcțiile de conducere din viitoarea arhitectură a UE.
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... ntiale.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a declarat, joi, că va promova o iniţiativă pentru a finanţa construirea a 400 de baze sportive în ţară, el participând la inaugurarea unui astfel de obiectiv realizat la Cumpăna, în judeţul Constanţa, prin Subprogramul "Complexuri Sportive" derulat de Compania Naţională de Investiţii (CNI).
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... e-tara.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

E din capiolul, 'tara arde si baba se piaptana". Aduni toti tinerii de acolo intr-un microbuz. Azi, ca maine emigreaza si nu mai gasesti nici unul!
3 milioane de euro pentru asa ceva?!? Acolo?!?!
Un mod elegant de a fura banul public si sa dea ciolan la firmele de partid.
Cu 3 milioane euro se pot face drumuri, spitale, dispensare, gradinite si platforme industriale sa atragi investitori, sa nu mai emigreze tinerii. Aia de acolo si din toata tara nu sunt interesati sa arunce cu ciocanul in rahatul lor de "complex sportiv", ei sunt interesati sa emigreze in Irlanda si Germania, sa-si cumpere B&W si (h)Audi, sa faca orice altceva!
Este fascinanta prostia si aberatia care se intampla in aceasta tara muribunda! Cat si tupeul capuselor politice!

Acum isi asteapta randul la furat PNL-ul. Astia nu fac "complexuri sportive", astia fac parcuri la babe si moshi in comunele muribunde. Oricum, tema de proiect este simpla, sa fie inutil si sa se poata fura maxim si prin toate formele! Exclus banii de la UE, la aia e greu si riscant cu furatul!

Timp in care oile umane rumega tacute, inerte, moi, indiferente, asteptand cuminti (in sunet de manele cu un mic indesat in gura dupa ce s-au cacat in boscheti) ziua cand vor fi suite in camion in drum spre abator.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Daca raman 2 rumani pe o insula pustie, in scurt timp se omoara intre ei. Si reusesc amandoi!

Daca din 10 rumani trebuie ales un sef, o sa fie alesi 2 sefi, 4 sefi adjuncti, 3 sefi de sector si ultimul, pentru ca este oligofren, ramane sa execute ordinele celor 9.

Daca exista o competitie intre 20 de rumani se vor acorda 20 de premii I, 20 de mentiuni speciale, 20 de decoratii centenare si aniversare, iar la festivitate podiumul va suporta 20 de persoane (pe locul 1). Dupa concurs se vor barfi, spurca, critica toti intre ei, incercand fiecare sa anuleze premiile celorlalti.

Si prostul nu e prost destul daca nu e si fudul.

https://adevarul.ro/news/politica/culis ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan acuză Guvernul că refuză să găzduiască Autoritatea Europeană a Muncii, executivul nedepunând o candidatură în acest sens.
„România avea termen până pe 6 mai să se înscrie pentru a găzdui nou-înființata Autoritate Europeană a Muncii (AEM). (...) La finalul perioadei de depunere a candidaturilor, trei din cele patru țări care nu găzduiau o instituție UE și-au depus candidatura pentru găzduirea AEM: Bulgaria (Sofia), Slovacia (Bratislava ) și Cipru (Nicosia), alături de Letonia (Riga), țări și orașe mult mai mici și cu resurse mai mici decât România și București. Letonia, o țară cât 5 județe, găzduiește deja o instituție UE și nu renunță în a găzdui și AEM. Guvernul Dăncilă nu a depus candidatura fiindcă nu este capabilă să obțină nimic pentru România în Europa”, a scris Mureșan pe Facebook.

Europarlamentarul PNL cere Guvernului să explice public „de ce a ales să dea cu piciorul șansei ca România să găzduiască în premieră o instituție a Uniunii Europene”
https://www.hotnews.ro/stiri-politic-23 ... muncii.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

A luat contact cu poporul! :lol:

https://www.hotnews.ro/stiri-politic-23 ... le-cum.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

Post Reply