DIVERSE

Doar o vorba sa-ti mai spun
User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Acum se simte din plin NEPREZENTAREA LA VOT a celor "scarbiti de toata clasa politica" in 2016! Imediat dupa si tot timpul pana azi tara a intrat intr-o aberatie continua. Acum iarasi loveste majoritatea formata atunci prin NEPREZENTAREA electoratului! Constitutia e scrisa deosebit de prost si iata, exista multe portite pentru abuzuri! Cand s-a votat Constitutia din nou electoratul a lipsit de la vot. Cetatenii majoritari nu au de ce se plange, culeg ce au semanat, adica un mare nimic!

Daca doar un pic mai multi daca s-ar fi prezentat in 2016 la vot, azi nu mai traiam asemenea aberatii in parlament!
Viața Guvernului interimar al Vioricăi Dăncilă poate fi prelungită până la alegerile din 2020, în cazul în care PSD va opta pe termen lung pentru strategia anunțată deja de Viorica Dăncilă - neasigurarea cvorumului la votul de încredere pentru premierul desemnat. Pentru a asigura cvorumul, premierul desemnat are în față o misiune delicată: să convingă cvasimajoritatea parlamentarilor care au votat moțiunea să voteze Guvernul, deci să aducă la aceeași masă, pe lângă PNL, ALDE, ProRomânia, UDMR, PMP și minoritățile. "Parlamentul poate juca până în noiembrie 2020, la alegeri, pentru că PSD are încă majoritatea parlamentară, iar Guvernul Dăncilă poate fi urnit din loc doar în momentul în care un nou guvern depune jurământul. Și PSD nu vrea nici alegeri anticipate, vrea alegeri îndepărtate, ca să uite lumea de ei", spune fostul președinte al Curții Constituționale Augustin Zegrean.
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... erimar.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Senatorii au respins, miercuri, propunerea legislativă a USR, care prevede revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin în cazul în care niciunul dintre candidați nu întrunește majoritatea de voturi. Proiectul a fost respins cu 47 de voturi "împotrivă" și 33 de voturi "pentru", potrivit Mediafax.
https://www.hotnews.ro/stiri-politic-23 ... -senat.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

AUDIO Barna, în ședință de partid: „Dacă intrăm acum la guvernare validăm PNL, înseamnă pentru ei raiul pe pământ” / „Prefer să rămână Guvernul Dăncilă încă trei luni decât să se întoarcă din nou PSD vioara întâi”
https://www.hotnews.ro/stiri-politic-23 ... -intai.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Absolut de acord. Logic! S-ar repeta faza cu Ciolos. USR-ul e ca un soarece caruia i s-a pus in fatza slanina otravita care miroase apetisant. PNL este o alta fatza a PSD-ului si defapt toate reprezinta fosta nomenklatura PCR impreuna cu elemente din fosta Securitate. Fostii securisti mai cizelati s-au facut liberali iar aia mai marlani s-au perpetuat in FSN/PDSR/PSD schimbandu-si mereu culoarea precum cameleonul. Intre timp au emigrat milioane de rumani. De bine! Restul e vorbarie. NU emigreaza nimeni de buna voie, omul e construit sa traga la pamantul lui si numai ceva dramatic il determina sa plece. In 30 de ani in tara asta am trait aceeasi hotie si toti care s-au perindat la putere au facut fix la fel desi pana sa ajunga la ciolan vorbeau unul mai bine ca altul. I-am vazut cu ochii mei pe guzganii politici care la televizor pareau ca musca unul din altul si in viata reala petreceau impreuna la paranghelii si erau prieteni de afaceri. Exista o patura de "jmecheri" care sunt permanent racordati la banul public si astia au culoarea politica a cui este la putere, adica sunt cu toti care ajung la guvernare. Unii schimba partidele mai ceva ca ciorapii care le put de imputiti ce sunt. Colcaie de personaje dubioase in jurul guvernului si oricarui centru de putere care IMPARTE BANUL PUBLIC. Ca sobolanii la gunoi.

Parerea mea, copiii astia din USR au sansa lor insa li se tot intind capcane. Puterea in Romania e profund corupta si corupe ca otrava. E si natia, felul in care e majoritarul (slugoi, tradator, lingau, cu multe fetze, lipsit de cuvant si de spinare, hahalera, mincinos, etc) dar este si traditia. In Romania treburile sunt imputite istoric, e o traditie a tradarii si ticalosiei.

Dar acum creste o noua generatie pe care noi astia mai purii o tot criticam, ca nu au nimic in cap si ochii numai in telefon, ca traiesc cu feisbucul in cap, ca sunt prosti si alte alea. Dar au un mare, mare avantaj, nu au fost otraviti de cancerul comunist! Nu au trait in acea societate murdara in care compromisul si ticalosia era singura cale de supravietuire, in acea jungla a raului, in acel gulag izolat de lumea adevarata! Astia micii oricat de goi in cap si tembeli ar fi (si sa recunoastem, toti am fost tembeli in tinerete!) totusi sunt curati, nu au trait in fecalele comuniste! Atat ca de obicei copiii platesc pacatele parintilor. Trecutul ne urmareste pe toti.

Una peste alta eu zic ca nu e imposibila o surpriza la alegeri. Eu am scris aici sa ramana scris, votez cu Barna si USR pe linie! Daca i-as fi vazut acum ca pun boticul la slanina otravita poate as fi ajuns (pentru prima oara in viata) sa nu mai merg la vot. Eu am fost la toate votarile, de orice fel! Pentru ca in gulagul sinistru in care am trait pana in 1989 nu aveam niciodata sansa sa ALEG! Chiar daca ducandu-ma la o parodie de votare intr-o parodie trista de "democratie" (mimata) nu rezolv mare lucru. Insa rezolv linistea mea sufleteasca ca atunci cand am avut chiar farama aia de sansa de A ALEGE nu am refuzat! E un exercitiu, e un comportament si pana la urma CIVLIZATIA este un exercitiu si un comportament. Altfel ramaneam in triburi traind in pesteri sa nu fim vanati de animale.

Deci, foarte corecta pozitia USR. Nu trebuie sa fie ingrijorati ca-i judeca lumea pentru neimplicare. Oricum lumea are memorie scurta si tine minte mai ales chestiile rele. Daca ar intra acum la troaca puterii nu s-ar mai distinge de restul porcilor politici. Ori electoratul satul pana peste cap de porcii politici este majoritar! De aceea nu exclud nici o surpriza la alegeri.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

kaav
Posts: 2233
Joined: 19 Oct 2008, 18:33

Re: DIVERSE

Post by kaav »

Mlaştina
https://trenduri.blogspot.com/2019/10/mlastina.html" onclick="window.open(this.href);return false;

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Excelent, bravo! Asa se face politica!
Barna ridică miza pentru susținerea guvernului PNL: adoptarea până mâine a legilor cerute de USR: „Dacă nu se va realiza, înseamnă că nu avem majoritate și nu avem ce vota”
https://www.hotnews.ro/stiri-politic-23 ... m-vota.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Ar fi o greseala sa cedeze! Electoratul USR este mult mai mare decat isi inchipuie basinosii din politica "traditionala" r(r)omaneasca obisnuiti cu mlastina "compromisului" de tipul, "sa ne facem ca facem". De 30 de ani orice initiativa buna si NORMALA a fost ingropata incet si sigur in mlastina "compromisului" cu frica de, "hai sa nu fim exagerati, hai sa nu fim catolici sau hai sa nu fim nerezonabili!". Cu asta intotdeauna au avut de pierdut doar oamenii civilizati, rezonabili si cumsecade! A venit vremea cand nu mai exista decat o singura cale, sa fim "nerezonabili" si sa murim cu ghiarele in gâtzii lor de nenorociti!

Eu unul m-am cam lamuriti, mare parte din populatie, mai ales cei de la orase si cei care gandesc, ii uraste de moarte pe nenorociti! Si ii asteapta la cotitura.

Cine seamana vant culege furtuna.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

kaav
Posts: 2233
Joined: 19 Oct 2008, 18:33

Re: DIVERSE

Post by kaav »

Ce este important nu ar trebui sa se demodeze vreodata sau sa fie marginalizat. Nu stiu sa existe clasa sociala mai blamata decat cea politica. Faptele conteaza, ca la nivel de vorbe sunt in stare sa te minta de sa-ti fluture urechile. Trebuie sa fim cu ochii pe ei ca pe hotii de buzunare.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Franța l-a propus pe directorul executiv al companiei de tehnologie Thierry Breton drept candidat pentru postul de comisar pentru politică industrială, a anunțat președintele Emmanuel Macron, la două săptămâni după ce parlamentarii europeni au respins prima variantă înaintată de Paris, Sylvie Goulard, transmite Reuters.

De remarcat că noua propunere a Franței este un bărbat, ceea ce, în condițiile în care Ursula von der Leyen vrea paritate în Comisia Europeană, înseamnă că presiunea ca România să propună o femeie este mai mare acum.

Thierry Breton, ministru de finanțe pe timpul președinției lui Jacques Chirac, este director al Atos din 2009.

”Este un om de acțiune, care cunoaște pe de rost problemele industriale și care, deși este familiarizat cu instituțiile de la Bruxelles, nu va avea o abordare birocratică a chestiunilor europene, lucru important pentru președinte”, a spus un oficial de la Elysee.

Parlamentul european a respins, recent, varianta Sylvie Goulard, provocând mânia Parisului, care a dat vina pe conservatorii germani din PE. Președintele francez, dornic să păstreze portofoliul enorm negociat cu președinta Comisiei Europene, vrea să lase în urmă ”criza politică” declanșată de respingerea lui Goulard și a cerut asigurări că noul candidat va fi aprobat.

În cadrul unei conferinţe de presă de la finalul summitului UE de săptămâna trecută, preşedintele francez a calificat drept "disfuncţionalitate" şi "criză politică" decizia Parlamentului European de a o respinge pe Sylvie Goulard, adăugând că "dacă se politizează acest proces, va fi distrus".

Deputaţii europeni au respins-o din motive etice pe candidata franceză, vizată de o anchetă judiciară în Franţa. Macron a susținut că "vulnerabilităţile" lui Sylvie Goulard "au fost utilizate în scopuri politice".

Goulard a fost audiată de poliţia franceză în cadrul unei anchete privind o serie de angajări fictive în Parlamentul European. În ciuda acestui aspect, a fost nominalizată în aceeași zi ca reprezentantă a Franței în Comisia Europeană de către președintele Emmanuel Macron. O altă anchetă privind aceste prezumtive angajări fictive a fost deschisă de Oficiul European Antifraudă.

Cum stă acum România

În prezent, propunerea României de comisar european este eurodeputatul PSD Dan Nica. Acesta nu a fost respins oficial de Ursula von der Leyen, care însă a transmis prin purtătorii de cuvânt ai Comisiei Europene că nominalizarea mai multor persoane de către autorităţile de la Bucureşti ar grăbi procesul de selecţie a unui candidat din partea României.

Președintele Klaus Iohannis declara, săptămâna trecută, la Bruxelles, că Guvernul Dăncilă nu poate face o nominalizare pentru comisar european, deoarece a fost demis, precizând că acest lucru i-l va spune și președintei alese a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

​Ulterior, după întâlnirea cu șefa Comisiei, Iohannis a declarat că Ursula von der Leyen este ”foarte îngrijorată” de situația comisarului din partea României. ”Își dorește foarte mult să desemnăm o doamnă la Transporturi”, a spus președintele.
https://www.hotnews.ro/stiri-internatio ... riante.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Exista solutia SALVATOARE pentru Romania, sa-i faca operatie de schimbare de sex lui Dan Nica!

...Sau daca nu sunt fonduri, macar sa-l castreze. Apropos, daca Romania ar trimite un candidat COMISAR eunuc (adica castrat), Ursula ar fi multumita???...Ar trebui! Ar fi reprezentate TOATE SEXELE!!! Pai ce facem TOVARASI COMISARI, uitam homoxesualii, lesbienele si pe aia de AL TREILEA SEX (adica-care nu se declara)???

...Sau exista si varianta DE BUGET, sa-l imbrace pe Dan Nica in rochie si sa-l fardeze, adica TRAVESTIT. In cazul POZEI DE GRUP ("intre noi femeile") s-ar completa PARITATEA DE GEN!

....Sau exista cea mai ieftina varianta, Dan Nica sa foloseasca NUMAI baia doamnelor (adica sa mearga impreuna cu doamnele la pipi, pentru PARITATE DE GEN). Asta ar costa cel mai putin!!!

PS - cu boii astia garantat UE si ia m_ia! O chestiune de timp.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

kaav
Posts: 2233
Joined: 19 Oct 2008, 18:33

Re: DIVERSE

Post by kaav »

America (de Nord) cum o stim azi, nu ar fi existat daca aventurierii de atunci nu ar fi decimat/anihilat populatiile indigene din acel spatiu/perioada. Punct
O europa care se vrea unita la modul cel mai profund, daca chiar isi stie interesul, tot ceva de genul asta trebuie sa aplice :mrgreen:
In epoca in care traim e incomparabil mai dificil sa se faca asa ceva fara consecinte grave daca nu ''ai tact'' ca si birocrat/butonar sef. Risti sa superi pe bune oameni care nu ''pun botu'' la spalarea de creier numita - deschidere/libertate (prost inteleasa) pentru ca libertatea are legatura directa cu discernamantul nu cu libertinajul. Libertatea e similara cu libertinajul doar daca mai poti face distintie vizuala la un obiect oarecare cu multe detalii, dupa ce ti-ai manjit in prealabil ochelarii de vedere cu untura. Fara coruptie nu este posibila aceasta fantezie bolnava care o debiteaza varza de ''brusel''.
Traim vremuri prea interesante din pacate. Nu contest chestiile valoroase aduse de tehnologie si automatizare, dar din pacate si chestiile astea sunt simple besini prin comparatie cu nemultumirea perpetua a oamenilor de rand in lumea asta.

kaav
Posts: 2233
Joined: 19 Oct 2008, 18:33

Re: DIVERSE

Post by kaav »

Cine-i de vină? analiză de Andrei Marga
https://www.cotidianul.ro/cine-i-de-vin ... rei-marga/" onclick="window.open(this.href);return false;

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Populatia are fix ceea ce merita si evident, ceea ce a ales (mai cu seama aia "scarbitii de toata clasa politica" care au stat acasa, adica nu au ales, adica au ales altii pentru ei).
Cam la nivelul asta a ajuns "politica" in campania electorala:
Chestionată ce va face Guvernul, în condițiile în care președintele PNL a somat Executivul să nu aprobe mărirea salariului minim, liderul PSD a spus că este incalificabil ceea ce face Ludovic Orban.

„Încă o dată, ceea ce face domnul Orban este incalificabil. A reușit astăzi (joi - n.r.) să șocheze o țară întreagă când a somat actualul Guvern să nu crească salariul minim și a amenințat că dacă o vom face, va modifica hotărârea de Guvern. Mă întreb cât poate să îi urască pe români, dacă o măsură pe care oamenii o așteaptă reprezintă un pericol pentru domnul Orban? Nu m-a sunat și nu ascult de ceea ce somează domnul Orban. Eu ascult doar vocea oamenilor care au nevoie de sprijin și au nevoie de solidaritate”, a explicat Dăncilă.

Întrebată dacă va fi majorată valoarea salariului minim prin hotărâre de Guvern, premierul interimar a replicat: „Categoric da. Pentru că am promis că vom lua măsuri pentru români și așa vom face”.
https://revistapresei.hotnews.ro/stiri- ... -minim.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

PS - imediat dupa "lovilutzie" s-au abrogat legile cu subminarea economiei nationale. Stiau (secu+PCR) ce pregatesc! Azi din peste 25.000 legi (cam 100 pagini bucata) nu exista chiar nici o lege sa o lege pe asta pentru (pe bune) subminarea economiei nationale ?!?! Dupa ce ca si-au bagat toate neamurile/triburile in posturi SUPER-platite la stat pe care toate loazele inepte incaltate cu diplome cumparate/plagiate dorm pe bani grei fara sa faca nimic (sau cand fac ceva defapt fac ravagii si paguba), acum baga si suta aia de lei cum baga Sarsaila in 89! Nu le ajunge ca intreg "aparatul de stat" e plin cu TRANTORI DE LUX, ca sectorul privat e lovit direct si indirect prin faptul ca forta de munca eficienta si harnica ori a migrat, ori nu vrea sa munceasca, ori nu exista, totul in timp ce LA STAT (unde SE STA) SALARIILE SUNT HALUCINANTE! Romania a ajuns unica tara unde media salarizarii la stat e mult mai mare decat cea la privcat, oficial e chiar dubla! O anomalie imensa! Economia unde oamenii CARE NU PRODUC NIMIC (nici un profit) consuma de doua ori mai mult decat aia care produc (profit)!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

„Neomul ăsta care a spus despre morți “DĂ-I IN P..LA mea!” Mai are vreo funcție? Dacă pâna diseară nu e DAT AFARĂ DE PESTE TOT… România nu mai are nicio șansă! Am văzut un comentariu siderant: ”nu era timp de politețuri… trebuiau salvați cei vii…” dacă politețe înseamnă să nu spui despre MORȚI „Dă-i in p..a mea…” … îți stă mintea in loc de cât de profund poate să fie JEGUL UMAN”, a transmis Oana Pellea.

„Vorbe, vorbe, vorbe din partea factorilor de decizie… Niciun vinovat pentru morții din ’89. Niciun vinovat pentru Colectiv. Niciun vinovat pentru dezastru din justiție, economie, agricultură, educație, sănătate, cultură. Niciun vinovat pentru dezastrul României. Niciun vinovat n-a fost pedepsit. Nimeni nu își asuma responsabilitatea pentru… nimic. Vorbe… atât. Vorbe goale. M-am săturat de vorbe. Vreau fapte, măsuri, legi corecte din partea puterii din România. Vreau ca vinovații să fie dovediți și pedepsiți! Vreau ca oamenii muncitori și cinstiti sa fie răsplătiți. Știu… sunt idealistă și totuși.. poate-poate…”, a mai scris Oana Pellea în mediul online.
https://playtech.ro/stiri/reactia-oanei ... -soc-52906" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

„Uitați-vă acolo ce face. Uitați capul ăla de Nosferatu, îl vedeți din spate. Vine până aici, în dreapta sunt morții. Se întoarce și se ușchește, în timp ce Oprea-minte mică (fostul ministru de Interne Gabriel Oprea, n.r.) vorbește la telefon. Ce face mai departe domnul Arafat? Se cară. O să mai vină o imagine unde vorbește la telefon. Nu se apropie de zona respectivă, unde ăia stau degeaba. Se întoarce cu spatele și vorbește la telefon”.

„Ești principalul responsabil pentru tot ce este acolo”, continuă gazetarul. „El este șeful absolut a tot ce se întâmplă și acest om, în condițiile în care, în mod evident, acolo este o debandadă totală, oamenii ăia stau în proporție de 95% de pomană, se învârt de colo colo și sar peste morți. Și, în această situație de debandadă, principalul vorbește la telefon. Ca să arate că face vreo treabă. Ce trebuia să facă în secunda aia? Să-și dea haina jos, să se ducă acolo în față și să înceapă să-i coordoneze pe oamenii ăștia necoordonați deloc. Asta trebuia să facă, dacă era un șef adevărat”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„La comuniști existau unii de felul ăsta, care își suflecau mânecile și stăteau în prima linie. Domnul Arafat nu are nicio treabă. Se uită și pleacă, vorbind la telefon”.

„E greu să distrug acest mit al lui Arafat, pentru că el era folositor poprului ăstuia, dar nu am ce să fac. Atunci ne amintim ce a spus – n-o să uit niciodată: totul a decurs impecabil la intervenție și infecții nosocomiale sunt și în Occident”.

„Ce face acest Piedone (Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4 al Capitalei, n.r.)? Ăsta nici măcar nu vorbește la telefon. Se uită ca râma în piatră. Nu face nimic. Se uită și stă și el pe acolo. Iar ministrul de Interne, la fel, vorbește la telefon, în loc să intervină. Trebuia să intervină la fața locului, să-i organizeze pe oamenii ăștia cât de cât. Măcar să nu se mai dea cap în cap acolo”.

„Niciunul dintre acești principali responsabili nu intervine la fața locului. Niciunul”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Gazetarul spune că Raed Arafat știa de existența imaginilor care au fost făcute publice abia la patru ani de la tragedie.

„Cum să nu știe? Dacă nu știa, este gravissim. Dacă i l-au ascuns și lui, atunci sunt arestabili acești inși mâine. Dar eu nu cred așa ceva, e imposibil. Cum să nu știe Arafat? Chiar vă imaginați? Ăștia i-au arătat filmul, au stat toți acolo la scuteală cu el, s-au uitat la cinemaul privat și Arafat a zis: lăsați-l jos. Cum să nu știe el, șeful?”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Gazetarul a comentat și declarația postată în această seară pe Facebook de Raed Arafat, care a spus că va vorbi despre Colectiv abia după alegerile prezidențiale.

„Domnul Arafat își justifică topirea în peisaj acum: domnule, eu nu vreau să influențez campania prezidențială. Cum își permite așa ceva? Este executiv, este secretar de stat și trebuie să dea socoteală în situația creată. Ce legătură are cu campania? Candidează la președinție? Nu pot să fac decât o singură supoziție: că are treabă cu doamna Dăncilă. Doamna Dăncilă candidează, domnul Arafat nu candidează. Dar candidează șefa lui, domnul Arafat este parte din Guvernul Dăncilă și atunci nu vrea să-i creeze probleme șefei. Altfel cum pot interpreta, altfel decât ca pe o aberație, faptul că invocă campania electorală ca să nu spună un cuvânt?

Și comemorarea victimelor de la Colectiv. Păi de ce să nu vorbești? Dimpotrivă, trebuie să vorbești după tot ce am văzut aici”, a spus Cristian Tudor Popescu.
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate ... st-1206280" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

kaav
Posts: 2233
Joined: 19 Oct 2008, 18:33

Re: DIVERSE

Post by kaav »

De aceeasi parere cu Oana Pellea vis a vis de functionarii astia din ''stratosfera'' puterii. La ce se pricep ei cel mai bine este sa demotiveze oamenii obisnuiti care participa real/anonim la economia acestei tarii. Niste psihopatii daca ti cont de vorbele care debiteaza + lipsa de implicare autentica in momentele de criza. Aspecte care sunt un test incontestabil in ochii omului de rand ca nu sunt ce vor sa para (isi pun singuri piedica, nu trebuie sa o faca altcineva). Comportamentul bazat pe omenie e ceva care le depaseste intelegerea.
Adevaratii paraziti sunt ei, nu baietii aia care canta hip-hop, care daca e sa nu-ti placa, ii ignori, dar pe astia nu ai cum, ca ei sunt in pozitii de sus - adica locul de unde sunt cei mai vizibili.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

kaav wrote:Niste psihopatii daca ti cont de vorbele care debiteaza + lipsa de implicare autentica in momentele de criza.
de curand era un articol in care cineva (nu retin) spunea ca Romania este o tara de depresivi condusi de psihopati. Mi se pare o buna observatie.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

kaav
Posts: 2233
Joined: 19 Oct 2008, 18:33

Re: DIVERSE

Post by kaav »

Popor şi populaţie
https://trenduri.blogspot.com/2019/10/p ... latie.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Daca cine greseste fata de alti si nu ar fi protejat de bula protectoare a functiei, consider ca abia atunci ar fi motivat sincer sa se schimbe in bine. Nu se schimba pentru ca nu este motivat de nici o necesitate de genul supravietuiri, cunoaste lucruri care pentru omul de rand nu sunt accesibile direct, deci are umbrela protectoare adecvata. Ce agraveaza acesta situatie este si o anumita mentalitate care faciliteaza sa se simta de neatinsi. E trist cand cineva se bazeaza doar pe ''skillurile'' care vin la pachet cu umbrela care o aduce functia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Cel mai bine s-ar numi, "aici în infern":
VIDEO INTERVIU. Mihai Grecea era prieten cu membrii trupei Goodbye to Gravity. Le promisese prietenilor săi că în seara de 30 octombrie 2015 va filma concertul de lansare a noului album al trupei. A ajuns în clubul Colectiv cu o oră înainte de concert, și-a instalat echipamentele și a băut o ultimă bere cu prietenii. Avea 41 de ani, era regizor și producător de film documentar și reclamă și nici prin gând nu îi trecea că în doar cîteva zeci de minute, viața lui se va schimba pentru totdeauna.
https://www.hotnews.ro/stiri-sanatate-2 ... rebuit.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

Post Reply