DIVERSE

Doar o vorba sa-ti mai spun
porto
Posts: 416
Joined: 08 Nov 2008, 04:47
Location: Montreal

Re: DIVERSE

Post by porto »

Sper din toata inima ca acest "Blue-Pute" sa nu reprezinte generatia actuala de tineri din Romania.
Sa-ti ponegresti tatal in public este cel mai abject cu putiinta.
Rusine unui exemplar ca asta !
De data asta nu am mai folosit limbajul "corect -politic" , ca prima data , cand i-am spus asa ca unuia care nu are creierul cat mingea de ping-pong , daca il umfli , si sufletul plin de rautate primitiva , ca numai atunci cand a inceput omenirea , daca mureau batranii sau cei mai slabi era privit ca o selectie naturala printre salbatici.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

(postez aici si nu la subiectul dedicat deoarece are legatura cu discutiile de mai sus)
Deci......foarte aproape de Calarasi
Alte trei decese au fost raportate în Ialomița. Este vorba despre un bărbat de 39 de ani, decedat la 26 martie, al cărui rezultat la testul COVID 19 a venit pe 28 martie. Nu avea boli asociate cunoscute. De asemenea, doi bărbați de 60 și 77 de ani au decedat la domiciliu pe 25 martie, rezultatul pozitiv fiind dat în urma unor probe recoltate de medicina legală. Niciunul dintre cei decedați în Ialomița nu a avut istoric de călătorie și nici contact cunoscut cu caz confirmat.
https://www.hotnews.ro/stiri-coronaviru ... uns-34.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Din cate inteleg au murit acasa, nu se stie de unde au luat-o si le-a luat testul post mortem......
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

Dadix
Posts: 438
Joined: 03 Jun 2016, 11:06

Re: DIVERSE

Post by Dadix »

Conectivitate livrata ... frumos:
https://www.youtube.com/watch?v=gN-j6LhOj4M" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.youtube.com/watch?v=5S172xv1I7c" onclick="window.open(this.href);return false;

resitent
Posts: 445
Joined: 14 Mar 2020, 18:21

Re: DIVERSE

Post by resitent »

https://www.facebook.com/327841172857/p ... 009817858/" onclick="window.open(this.href);return false;

Haifai de IkEA :| :mrgreen:
Pioneer Linear (PL-L1000)
Kyocera DA-910 SE
Onkyo Integra A8670
Technics 7

Cine se împiedică de un cablu poate să piardă trenul audiofil

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

"Cartieru" arata mai rau ca o favelă din Rio de Janeiro!
Se vede si din pozele alea ca astia si-au construit favela exact unde nu trebuie.
Ma intreb cine le-a dat autorizatie de construire?!....Presupunand ca au asa ceva!...

https://adevarul.ro/locale/ploiesti/vid ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

PS - la teroni in sudul Italiei s-au intamplat chestii similare si mult mai grave. Cauza e tot coruptia si prostia generalizata. Acolo si-au construit cartierele cu totul in albii (uscate) de torenti. Ploile speciale sunt rare, multi ani trebuie sa treaca, etc, asa ca a venit o data ploaia cea mare si le-a maturat in cale. Dupa care sa vezi criza umanitara, elicoptere, victime si multa vorbaraie!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Aflați la nivelul de subzistență, cu familii și copii, au devenit marea masă de simbriași, disprețuiți, umili și tăcuți, victimele unei mari falii dintre muncă și capital. Ei contrastează puternic cu patronii sau antreprenorii, dintre care mulți s-au îmbogățit intempestiv și care defilează în spațiul public cu figuri și trupuri împlinite, rași în cap cu cefe groase și cu pliuri la grumaz, îmbrăcați în costume străine, cu vile, piscine, case înconjurate cu ziduri de cetate (ce transmit și opulența, dar și „frica în sân” și conștiințe încărcate), care au autodricuri, gipane, amante sezoniere, sunt abuzivi, cu ascendențe în lumea penală a schimbătorilor de valută, a traficanților de blugi și țigări din anii comunismului și, mai apoi, cărăuși cu spatele de blugi de la Țarigrad.

Mulți dintre ei sunt țepari și șmenari de ocazie.
Acest portret al ciocoiului-patron, care populează încă masiv lumea onestă și competitivă a antreprenorilor și investitorilor privați, admirabili prin realizări și ținută, este imaginea pe care nu pot să mi-o reprim ori de câte ori văd o mulțime de români și românce cu sacoșe și bagaje grele, în autobuze și aeroporturi, plecând de acasă spre lumi necunoscute, spre alți stăpâni, sau patroni, poate la fel de veroși și dizgrațioși ca cei din țară, abuzivi, violatori și neomenoși. Este o imagine tristă și cu atât mai deprimantă în vremuri de epidemie și bejenie. Dacă acești muncitori sezonieri ar fi fost plătiți în urmă cu 10-15 ani cu „1500 de lei în mână și bonuri de masă”, care cred că n-ar fi fost o sumă prea mare în comparație cu dezastrul demografic și cel al lipsei mâinii de lucru provocate de emigrare, am fi putut să avem un alt final al povestirii în acest timp de griji și neliniști.
https://republica.ro/sezonierii-pandemi ... ri-de-masa" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

E plina tara de astia descrisi mai sus! Iar jutitia e la fel ca si sistemul sanitar.

https://adevarul.ro/locale/oradea/cum-i ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Daca rumanii nu invata nimic din guvid, inseamna ca merita, iar Romania cu timpul va disparea ca un accident istoric. Toti acesti porci trebuie executati! Eu daca eram ruda cu victima ma duceam chipurile sa ridic banii nu inainte de a anunta DNA-ul sa-l salte cand plateste. Unii oameni mai dintr-o bucata ar baga cutitul in porcul asta. E clar ca in tara asta daca un feudal omoara cu masina un iobag, nu pateste nimic, eventual o gaura la portofel. De vina nu e numai justitia si aia care fac legile dar si populatia ca rabda. Si fiecare care nu-i pasa decat de el si burta lui. La treburi deastea toti suntem complici, cei multi prin tacere si pasivitate.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Christian Gigi Chiru, fost senator al României, i-a pregătit soţiei, de Florii, o masă romantică pe unul dintre digurile plajei din Eforie.

Aceştia au postat clipul pe Facebook, iar comentariile au început să curgă: „Pe declaraţie ce aţi scris? Nu de alta, dar cum sfidaţi voi legile să le sfideze şi alţii”, a întrebat unul dintre internauţi.
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... eforie.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.dcnews.ro/gigi-chiru-condam ... 65837.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Iata ce lighioane sunt in politica in tara asta, intra in parlament si fac legile astea "minunate" sub care borfasii huzuresc in Romania!

Dupa ce ca este corupt, prost si tupeist, mai este si fudul! Caci fudulia l-a condus direct la amenda (sper sa le fi dat la amandoi amenda! Le-as fi dat maximul de amenda, nu minim, ala il dai la iobagi, nu la feudali! Dar de, slugile... adica zdrentele de militieni cum urla tiganul ala mai sus, tot zdrente raman! Avea tiganul dreptate si mai era putin si se si pisa pe ei prin gard! Asta merita maximul de 20.000 lei, el si nevasta-sa ca la boieri mari se pune teapa mai inalta si mai groasa.... Saracu' Tzepes Draculea! Un vizionar! Dar s-a dus acum prea multa vreme!).

Asta a facut ce a facut numai sa se fuduleasca pe feisbuci! Fudulia, podoaba prostului.

Astia sunt "lumina" politica a Romaniei, de aia am ajuns aici, ca in politica au intrat numai asemenea rebuturi umane! Din raspunsul lui se vede clar ca nu intelege principiul de baza al carantinei si regulilor. Multi ca asta in Romania! Prea multi! Mare parte din populatie este ok dar e si o parte formata din astia, si pana nu se alege graul de neghina, nu va merge!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

De la guvid se clatina sistemul sclavagist din UE:

https://www.businessmagazin.ro/actualit ... m-19072190" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Salvatorii unei naţiuni: cum au fost întâmpinaţi primii români aduşi la cules de salată verde în Marea Britanie
https://adevarul.ro/news/eveniment/salv ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Observ, trolii si soarecii de calculator din spatele tastaturilor s-au revoltat si striga "-Sclavie!!!". De aia suntem un neam de clampanitori din gura, flecari, buni doar de facut zgomot si deranj (si de lasat gunoaie si rahati in urma).

I-as intreba pe soarecii astia carantinati si ascunsi in spatele tastaturii, cat castiga ei pe ora in Romania ?!?!? Peste 10...17 euro pe ora ?!??! Evident, nici un papagal din asta nu viseaza asa salariu. Unii abia au ce manca, da-s fudui! Si cei mai multi la serviciu se fac ca fac, sa treaca programul.

Marea intrebare este - cum poate sa iasa o tara din stadiul asta de furnizor de mana de lucru bruta si slab calificata si furnizor de materie prima bruta (exemplu, paduri taiate, grane exportate cu vagonul, etc)??

Acum se vede diferenta de performanta si bogatie intre state! Nu exista exemplu mai elocvent! Daca Germania cu sparanghelul ei si UK cu salata lor nu ar fi fost cu mult mai dezvoltatate economic decat Romania, acum isi betegeau spinarea nemtii si britanicii pe campurile lor.

Nemtii si englezii nu au gasit destui voluntari in interiorul lor deoarece este totusi o munca grea si platita prost, sub nivelul pietelor lor de munca interne. Daca ai lor nemti si britanici o duceau mai rau, acum stateau la coada sa se angajeze culegatori de sparanghel si salata, se bateau intre ei pe locurile alea de munca! ....Insa mai au timp sa ajunga si acolo daca tine guvidul mai mult!

Nu exista exemplu mai clar de diferenta intre Romania si Germania/UK! Sunt dramatic mai bogati si mai puternici ca noi! Aici in RO ne imbatam cu apa rece si mai jucam si hora! Dar ne bazaie musca la gura de putori, hoti si prosti (si rai) ce suntem de zeci de ani!

Astfel, marea intrebare este - Romania poate sa isi depaseasca starea de inapoiere si saracie prin trimiterea de mana de lucru slab calificata si exportul de materie bruta ?!?! Evident, NICIODATA, istoria o spune! Nu se ridica tara din banutii adusi de acesti neo-sclavi. Niciodata. Nu e decat o amagire, sclavii vor avea ceva mai multa paine pe masa dar tot sclavi vor ramane.

Ridicarea unei tari inseamna cu totul altceva! Si totul ar trebui inceput cu eradicarea coruptiei si hotiei!....

....Dar avem un popor majoritar sa-si inteleaga starea?! Sa-si inteleaga lanturile invizibile in care ne nasc si mor?!?! Ii ajuta noua tehnologie si democratizare a informatiei sa-si dea seama de soarta lor, sa constientizeze ceea ce este important cu adevarat (cinstea conducatorilor sau sticla de ulei, galeata goala, papucii si puiul facute cadou la votare) ??? Ma tem ca majoritarii nu inteleg nimic si nici nu vor intelege. Impotriva sparanghelului nemtesc si salatei britanice solutia este aici in tara! In mintea si in sufletul oamenilor! In felul lor de a-si judeca si alegere conducatorii si apoi de a-i trage la raspundere. In asa ceva sta ascunsa cheia lanturilor pe care cei multi le poarta cu veneratie! Totul sta in mintea si constiinta oamenilor!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
SOLO
Moderator
Posts: 1881
Joined: 25 Sep 2008, 22:42
Location: Milan

Re: DIVERSE

Post by SOLO »

Imi pare rau, dar cred ca speri intr-un miracol.
Nimeni din exterior nu are interesul ca Romania sa ajunga o tara la nivelul la care speram noi, iar in interior jocurile sunt mereu facute in-asa fel incat "gena societatii" sa nu cumva sa produca vreo mutatie neasteptata. Suntem mereu la cea mai buna versiune a noastra, atat timp cat nu trebuie sa ne comparam cu altii.
Every foot from the wall adds 1000$ to the sound
*Doneaza pentru libertatea si sustenabilitatea forumului

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Unde am scris eu mai sus ca sper in ceva ?!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Imi este foarte clar, jaful padurilor din Romania legal si ilegal este facut cu voia celor de sus, cei care conduc Romania, nu conteaza partidul, toti care au fost si sunt la putere.
S-a scris pe tema asta enorm, de zeci de ani si indiferent cine ajunge la putere nu face nimeni NIMIC. Probabil este ca si cu exportul de grau care a fost interzis recent de tolomacii astia cu "ordonanta lor militara" dupa care au fost sunati la telefon si cineva a facut instructie militara cu ei (culcat, sculat, culcat, sculat!) pana au anulat-o. Tot asa si cu lemnul! E ordin sa fie Romania jefuita de materie prima!
Bai frate, numai ca nu le-au strigat toti cu palnia bagata in urechilor lor si ei nimic, se fac ca ploua, parca sunt autisti, orbi, surzi!
Indiferent cine se afla la putere se face ca nu vede ca tara asta ramane fara paduri!
Pai asta demonstreaza ca la putere in Romania ajung numai marionete (adica in viziunea veche, tradatori de patrie).
Dupa ce au fost distruse jumatate din padurile Romaniei care erau in 1990, in continuare se exporta pe an 5 milioane de metri cubi de cherestea (care provind din 10 milioane de metri cubi de lemn taiat din paduri). Si boul asta de la mediu spune ca nu se exporta busteni! Pai da, de fapt se exporta de doua ori mai multi busteni, sub forma de cherestea!
Nu mai au ursii paduri, de aia par prea multi! S-a schimbat clima Romaniei, o luam razna! E seceta! E aiurea! Pai cine a plantat inapoi padurile din 1990 ?!?! Ce au plantat e de rasul curcilor, numai sa ia ochii unora, sa completeze unii hartii.
La halul in care Romania a fost jefuita de paduri ar trebui acum, in urmatoarea secunda interzisa orice taiere de padure pe cel putin cateva decenii! Se vede jaful si din satelit in granita de nord de peste Maramures! Nu e grav, e deosebit de grav deoarece o padure tanara abia creste intr-o viata de om! Astia ucid viitorul tarii si generatiilor urmatoare, taie tot, vand tot, amaneteaza tot pe nimic, fac imprumuturi fara noima! In timpul asta saracii merg sa culeaga sparanghelul la nemti si salata la englezi cu guvid cu tot! Deasupra e o spoiala de imbogatiti, cele mai mari scursuri umane, drojdia comunista urmasa din PCR si Securitate, o pleava de lighioane care o vand si pe ma-sa pentru un "jipan", o vila de prost gust si de fapt pe nimic! Niste gunoaie umane, prosti, primitvi, inculti dar rapaci, hoti, rai, lacomi dupa nonvalori! Sub ei sunt sclavii care nu stiu nici macar ca sunt sclavi. Dar zilele astea de guvid s-a vazut in toata splendoarea sclavia rumanilor!

https://www.mediafax.ro/social/se-fura- ... e-19080650" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

CTP, atac dur la Patriarh: Cea mai mare tristeţe a domnului Daniel nu e că 400 de români au murit cu zile, ci că nu au clienţi
https://adevarul.ro/news/societate/ctp- ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

resitent
Posts: 445
Joined: 14 Mar 2020, 18:21

Re: DIVERSE

Post by resitent »

:x
Ctp ul așa scrântit cum e, le da peste veiozā de fiecare data
Pioneer Linear (PL-L1000)
Kyocera DA-910 SE
Onkyo Integra A8670
Technics 7

Cine se împiedică de un cablu poate să piardă trenul audiofil

Post Reply