DIVERSE

Doar o vorba sa-ti mai spun
User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

EXCLUSIV Confesiunile milionarului Budeanu. Despre geanta in care a carat o spaga de 3,8 milioane de dolari, Elena Udrea si relatia cu "cel mai destept baiat din Energie"
....
Procurorii DNA ii fac milionarului o caracterizare inedita, preluand citate din mass-media:

"Bogdan Buzaianu a castigat miliarde de dolari de pe urma Hidroelectrica. Din 1996, i s-a permis sa cumpere energie de la stat, care prin firmele lui a fost revanduta unor fabrici de stat la preturi chiar si de 10 ori mai mari.

In 2001 a incheiat cel mai mare contract de energie cu Hidroelectrica, de aproape 1 miliard de dolari (...) Despre acel contract, procurorii DIICOT au spus ca reprezenta mai mult de 1 la suta din PIB-ul Romaniei de la acea vreme si ca ar fi fost incheiat ilegal."

Ministrul Industriilor in Guvernul Adrian Nastase, cand au fost incheiate contractele, era Dan Ioan Popescu, nasul de cununie al lui Bogdan Buzaianu.
....
https://ziare.com/udrea/dna/exclusiv-co ... ie-1623419" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Stirea zilei denumita corect este, PNL a votat impotriva alaturi de PSD si ceilalti sateliti PSD sau ceva deja stiut de toata lumea, Parlamentul Romaniei este o adunatura de corupti, hoti si prosti.
Senatul a respins, marţi, propunerea legislativă, iniţiată de parlamentari USR, referitoare la modificarea Codului penal şi a Codului de procedură penală pentru lărgirea cadrului de aplicare a confiscării extinse a bunurilor provenite din acte de corupţie sau activităţi criminale, relatează Agerpres.

În favoarea raportului de respingere a propunerii legislative au votat 116 senatori "pentru", şi 12 "împotrivă" (USR).
https://www.hotnews.ro/stiri-politic-24 ... xtinsa.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

La intrebarea, Vreti ca hotii/coruptii care v-au furat sa ramana cu averea?, parlamentarii au raspuns, Da, vrem ca hotii, colegii nostrii sa ramana cu ce au furat dupa ce ne prefacem ca-i condamnam cu suspendare!

Singurii care nu au vrut sunt cei 12 de la USR care au si propus asemenea initiativa de "incalcare" a drepturilor coruptilor de a trai pana la adanci batraneti fericiti cu averea facuta din coruptie, hotie si jaful tarii.

Deja orice om care nu e orb a vazut ca in Romania coruptii sunt judecati ani de zile dupa care ori scapa prin prescrierea faptelor (ca nu degeaba se trage de timp) ori primesc cu suspendare sau cativa mai fraieri iau cativa ani de puscarie din care fac cateva luni si in final TOTI raman cu averea facuta din furat si prospera in continuare in vilele si palatele lor cu toata familia lor de belferi. Ba aia mai obraznici se si intorc in politica! Statul e nimeni, e bun doar de furat. Totul se invarte din hartii, chichitze juridice si in ultimii ani s-au violat si legile alea debile care mai permiteau cumva condamnarea unora prea lacomi.

S-au taiat si ghiarele la pisica si i s-a pus si clopotel de gat iar soarecii primesc telefon si sms inainte sa vina pisica cu clopotei si fara ghiare dupa ei. Regimul Draknea a scos si dintii la pisica (nu ajungea ca avea ghiarele taiate si clopotel de gat) si dupa ce a prins avant voia chiar sa inlocuiasca pisica cu un soarece deghizat, adica cu totul.

Dupa ce respectivul a iesit din politica si din viata ca un prost (de ce-i era frica, de aia nu a scapat - taranului idiot i s-a suit la cap si s-a luat de americani. De aici i s-a tras. Nu a invatat nimic din trecutul celuilalt tzaran caruia i se suise la cap si se luase de americani!) nimic nu s-a schimbat, doar ca soarecii au inceput sa se prefaca ca fug de pisica de care fac misto toata ziua. Acuma ii dau bâza pe la spate si lucreaza mai ascuns, metode soricesti mai rafinate. In timpul asta poporul este un oligofren care zace paralizat cu pampersi intr-un balansoar pe care tupaie soriceii de bucurie. Ii intra si in gura si se pisa pe el toata ziua. Oligofrenul crede ca mai are sanse......
VIDEO Primarul care a intervenit in favoarea lui Liviu Dragnea in scandalul "nimic esti tu" a trecut de la PSD la PNL
https://ziare.com/liviu-dragnea/psd/vid ... nl-1624231" onclick="window.open(this.href);return false;
Traseism fără ruşine. Cum a ajuns PNL să transfere zeci de primari PSD pentru locale. Ultima „lovitură”, în fieful lui Dragnea
https://adevarul.ro/news/politica/trase ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

PNL este cealalta jumatate din fostului PCR + Securitate alaturi de PSD. Acum la moda este ca PSD-istii sa devina liberali peste noapte (sobolanii simt cand corabia are probleme). Unde nu-i vede lumea stau la aceeasi masa si se inteleg de minune deoarece sunt la fel. Cele doua jumatati ale aceluiasi rahat au condus Romania 30 de ani. Mafia si coruptia sunt in toate. Romania este un alt fel de Liban, doar ca nu avem suficient azotat de amoniu depozitat gramada (s-au gasit doar 35 de tone pe la Galati). Si avem norocul sa fim integrati in UE asa ca daca nu curge, macar pica. Insa USL nu e vorba goala, a fost momentul cand jumatatile si-au dat mana la vedere.

Am scris anul trecut in mega textele mele pe care nu le citeste nimeni - români, vi se pregateste o noua tzeapa! Dupa alegerile parlamentare PNL impreuna cu PSD vor forma guvernul si "noua" guvernare. Au procentele necesare impreuna. Sa ramana scris aici!

PNL nu se poate intelege cu unii din USR (restul sunt infiltrati si pe acolo) si atunci vor avea "scuza" de genul, "noi am vrut dar cu astia nu se poate" si "vor salva tara" facand alianta cu PSD sau una din multiplele forme ale caracatitei rosii. Repet, in aceste grupari politico-mafiote denumite "partide" sunt aceeasi de 30 de ani. Toti provin sau au legatura cu fosta nomenklatura comunisto-securista. Pentru aia din hard-core nu conteaza nici o doctrina. Unica lor doctrina este accesul la banul public de unde se pot fura averi colosale din pix, adica legal. Dupa legile facute tot de ei timp de 30 de ani. Nu degeaba Romania are peste 25.000 de legi, sa fie balta tulbure, sa poata manca bine crocodilii. Justitia e toata un putregai sinistru, ca si sistemul sanitar, numai sa NU ai de-a face cu asta! Trebuie sa-ti traduca un avocat daca ai castigat sau pierdut ca oricum mori cu dreptatea in mana, totul e pe hartii si chichitze si rechinul mare scapa orice ar face, baboiul micut e halit instant. Statul asta e o cloaca corupta si complet putreda, sistemul actual NU permite nici o dezvoltare, nici o reforma adevarata, nu degeaba milioane de cetateni au emigrat si suntem locul doi in lume dupa Siria. Astia si-au dat seama ca in tara asta nu au nici o sansa. Sunt milioane! Macar si numai numarul asta poate pune pe ganduri pe cineva mai... optimist din fire.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Si hoti si prosti.
Achiziții în pandemie: Cum a rămas România și fără ventilatoare, și cu banii luați / „Clauzele nerealiste” sesizate de Curtea de Conturi
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... onturi.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Coruptie absoluta ("organele" incaseaza spaga periodic), un stat esuat si complet neputincios, un popor de tip otoman. Intr-o tara adevarata sandramaua era inchisa definitiv pe loc, in ziua respectiva, cu lacat pe poarta, sigilii si banda galbena!
VIDEO Scandal ca la uşa cortului la poarta unui incinerator de deşeuri periculoase: „Mânca-te-ar COVIDU’! Îţi f** o labă...!“
https://adevarul.ro/locale/slatina/vide ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Date relevante:

44% dintre elevii claselor I-VIII învață în școli din sate și comune
27,1% dintre elevii din mediul rural părăsesc școala înainte de a absolvi ciclul obligatoriu, o rată de șase ori mai ridicată decât aceea de 4,5% înregistrată în orașele mari, cu mai mult de 50.000 de locuitori
27% dintre copiii din programele WVR nu au cu ce să se încalțe, iar organizația le oferă, alături de parteneri, încăltăminte
8% din copiii din mediul rural se culcă flămânzi

Impactul pandemiei în mediul rural, studiu WVR:

peste 60% dintre părinții din mediul rural nu au lucrat în perioada pandemiei.
în jur de 40% dintre părinți nu au reușit să asigure alimente, rechizite pentru copii, produse de igienă, curățenie ori medicamente sau le-au asigurat parțial.
peste 40% dintre elevi nu au participat la şcoala online.
1 din 3 părinţi spun că nu au petrecut mai mult timp cu copiii lor pe perioada stării de urgență, deşi aceștia ar fi avut nevoie de suport socio-emoțional sporit.
22,85% dintre părinți nu și-au lăudat niciodată copilul sau au făcut-o doar câteodată în perioada pandemiei.
aproape o cincime din părinții chestionați au declarat că își îmbrățișează copiii necondiționat doar câteodată sau deloc.
1 din 4 şcoli nu are conexiune la Internet.
9 din 10 şcoli nu au laptop/ PC/ tablete pentru educația digital.
87% dintre directorii de școală cred că învăţarea online nu mai trebuie extinsă 60% dintre ei cred că procesul educațional va fi afectat din cauza pandemiei și materia trebuie reluată.
16% cred că starea emoțională a elevilor va fi afectată și 12% cred că riscul de analfabetism va crește ca urmare a crizei COVID-19.
https://www.hotnews.ro/stiri-educatie-2 ... -noroc.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

FOTO Aşa se lucrează la autostrăzile din România: imagine surprinsă pe Sebeş - Turda. „Seamănă mai mult a parodie decât a şantier”
https://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/ ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Reacţii dure după imaginile publicate de „Adevărul“ cu şefii din Poliţie şi Clanul Duduienilor: Slugărnicie! Să fie demişi!
https://adevarul.ro/news/eveniment/reac ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Astia care-si spun "liberali" mi-au intrecut asteptarile! (care erau rele). In guvernul asta exista niste personaje care trebuiau maturate, adica demise cu suturi in cur inca de asta iarna! Ministrul Top Gun de la interne e pe locul 1 cu un sir teribil de imbecilitati, gafe si tampenii, pe locul doi e Zana Maselutza de la invatamant care cand deschide gura ma tavalesc de ras si apoi urmeaza Mazeta de la mediu care tine de sase (adica spatele) la taietorii de paduri si distrugatorilor de mediu. Mai sunt si alti boi in guvern, il avem si pe Agamitza Dandanache seful lor, toti egali si chiar mai boi decat multi din fostele guverne pesediste despre care spunea ca mai prosti si mai hoti nu se poate! Ei bine, iaca ca se poate! PNL a demonstrat ca e un alt PSD asa cum holera e o alta boala decat ciuma. Inclestarea asta de a pastra oameni compromisi in guvern (chiar la modul grosolan) parea ceva specific pesedistilor. Dar cum spuneam, PSD si PNL sunt cele doua jumatati ale fostului PCR+Securitate.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Omul asta a facut promovare adevarata pentru Romania, pe gratis pentru noi! Mi-a venit instant in minte frunza lui Udrea!
Cunoscutul realizator al documentarului „Wild Carpathia“ şi-a cumpărat casă în România. Locul ales de Charlie Ottley este în inima munţilor
....
Documentarul a însemnat o promovare uriaşă pentru România. Alasdair Grant, coproducătorul seriei, a declarat că partea a doua a seriei „Wild Carpathia“ a fost difuzată în 120 de ţări, în 19 limbi.
https://adevarul.ro/locale/brasov/cunos ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ideea cu frunza i-a aparținut Elenei Udrea, fost ministru al Turismului. Celebra frunză a fostei „Blonde de la Cotroceni” a stârnit, la vremea aceea, multe controverse. Udrea a fost acuzată de plagiat.

Dar nu această controversă face subiectul articolului nostru. Celebra frunză a Elenei Udrea a costat o avere.

Pentru crearea ei, statul român a cheltuit 850.000 de euro. Însă, cei mai mulți bani au fost investiți în promovarea brandului. Nu mai puțin de 75 de milioane de euro s-au cheltuit cu promovarea brandului turistic al României, bani proveniți, din fericire, din fonduri europene nerambursabile.
https://www.bugetul.ro/suma-fabuloasa-c ... ovarea-ei/" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

In Romania lupul este paznic la ori. UE someaza lupul pentru ca in mod constant dispar oi si ii cere un angajament ferm ca va deveni vegan.
Pana cand vor "rezolva" birocratii astia hartiile, padurile vor deveni campuri cu cioate.
„Nu s-a schimbat nimic în bine”. Cât preț pun politicienii români pe avertismentele UE privind defrișările ilegale
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... legale.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Impactul creşterii pensiilor şi alocaţiilor este de 13 miliarde lei. Analist: Ghinion! Tot atât au fost investiţiile statului pe primele şapte luni
https://adevarul.ro/economie/stiri-econ ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

kaav
Posts: 2233
Joined: 19 Oct 2008, 18:33

Re: DIVERSE

Post by kaav »

Daca tara asta ar mai avea doar cateva sute de locuitori, ar ajunge banii. Inca nu au emigrat toti. Putina rabdare...

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Un candidat la o primărie din Vrancea s-a apucat „să bage apă“ într-un cătun, pe banii lui, fără autorizaţie
https://adevarul.ro/locale/focsani/un-c ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

USR-PLUS anunţă că va desfiinţa Poliţia Locală după ce au apărut informaţii că Clotilde Armand ar fi fost urmărită şi filată de Poliţia Locală Sector 1
https://adevarul.ro/news/politica/usr-p ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

kaav
Posts: 2233
Joined: 19 Oct 2008, 18:33

Re: DIVERSE

Post by kaav »

Cum ar fi tara asta daca ar disparea brusc, ''opinca'' tarii?
Adica politisti fara pile, muncitorii, taranii care mai aduc un ou, un cartof, etc in piata si ar ramane doar functionarii aia ''din varf'', incapabili genetic de nimic concret (probabil daca nu ar fi inutili, nu ajung in varf :mrgreen: ), dar fara de care, vezi doamne, ''lumea nu se invarte''?
Traim cea mai aberanta epoca a umanitatii. In trecut si pe vreme de razboi, oamenii mai sperau ceva, acum parca totul este un desert imens. Nu sunt deprimat, sunt dezgustat in bloc de lumea asta plina de reclame.

Messer
Posts: 103
Joined: 30 Jul 2020, 20:27

Re: DIVERSE

Post by Messer »

Buna ziua,parerea mea e ca ar fi jale cu J ,cine ar mai lucra?Vad doar ce e la mine la serviciu ,vin pilosii ,prosti botã,care dupa ceva vreme se dau de parca le-ar stii pe toate,când le dai peste bot,zic ,ca ai ceva cu ei .Pâna nu mi-am intalnit superiorul la interviu, nici nu stiam ca exista compania la care lucrez.
N -as avea nimic impotriva ca-i aduc ,dar sa invete si sa-si faca bucatica de treaba pe care o primesc,sa dovedeasca faptul ca-si merita banii pe care -i primesc la salar ,dar asta ,nu se intâmpla decât cu scandal si alte cele ,pentru ca automat,când nu vor sa faca ,intra pila in actiune si imediat se gasesc vreo doi care sa-i faca treaba,adica pupincuristii si suntem companie miltinationala,unde standardele sint mari si oamenii mici,ramäi consternat cänd vezi cât nepotism se practica ,câta pila intra si iese de la sefi ai mai mari pina la pulimea de rând ,ca la noi e cam peste tot indiferent ca e la stat sau privat.

Ca si vorba asta : " Munca nu a omorât pe nimeni,dar ,de ce sa risti, ce-i drept ,nici lenea n-a fost mai prejos".
"Experienta,este direct proportionala cu cantitatea de echipament distrus."

Post Reply