DIVERSE

Doar o vorba sa-ti mai spun
User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

E plina tara asta de hoti de ma mir ca mai exista! Inteleg ca au furat padurea si au taiat-o dupa care au luat si subventii pentru pasune.
Dosarul Nadăş. Cum au furat patru români, printre care şi un notar, 8.743 de hectare de pădure şi 6 apartamente. Concluziile DNA

Prejudiciul total cauzat prin activitatea infracţională a inculpaţilor este evaluat la sumele de 27.450.800 euro (terenurilor extravilane inclusiv păşuni, păduri din localitatea Nadăş) şi 4.882.967 lei (sume obţinute din valorificarea masei lemnoase, sume obţinute fără drept cu titlu de subvenţii pentru păşune şi o sumă reprezentând valoarea clădirii şi a terenului din municipiul Arad).
https://adevarul.ro/locale/arad/cum-fur ... index.html
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Judecătorul Daria Miheț de la Tribunalul București care a decis ca dosarul 10 august să rămână clasat arată în motivarea deciziei, obținută de HotNews.ro, că fostul procuror șef al DIICOT Giorgiana Hosu, care a cerut redeschiderea dosarului, nu a transmis instanței analiza argumentelor victimelor care cereau redeschiderea dosarului. De asemenea, judecătoarea îi impută fostei șefe a DIICOT că nu argumentează susținerea potrivit căreia procurorul Doru Stoica nu și-a motivat ordonanța de clasare a dosarului.
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... meriei.htm

Deci, pe madam Giorgiana Hosu (cea cu sotul condamnat pentru coruptie) a vrut-o musai voda Iohannis. Care voda Iohannis a iesit de curand tunand sa i se aduca vinovatii. Care este in numar de unul ....sau una, adica madam Giorgiana Hosu. Care a trimis dosarul de rahat la judecator din 2 motive la alegere pentru dumneavoastra:
1) e proasta si deosebit de incompetenta - aici apare o intrebare pentru voda Iohannis dar si o intrebare de bun simt..... Sa fie chiar atat de incompteneta?! (greu de crezut!)
2) madam Giorgiana Hosu a trimis dosar de rahat ca judectorii sa nu aiba de ales si sa claseze cazul. Aici apare o alta mare intrebare pentru voda Iohannis si o intrebare pentru noi, mujicii, adica fraierii majoritari care trebuie sa punem botul la asa lucratura ?!?!

PS - in statul feudal din evul mediu, elita feudala nu era niciodata de vina. Ludovic ala de se credea Soare avea inca din pruncie un coleg, un baiat (amarastean de sacrificiu) care era batut si pedepsit in locul lui la scoala privata. Pe care o au si azi loazele feudalilor. Pai ce mujic visator sa creada ca arnautii sa fie judecati cand bat mujicii obraznici!??! Ce jude sa aiba coaiele necesare sa judece arnauti batausi?!?! In primul rand ca nu au coaie deoarece asa cum vedem sunt femei. Si in al doilea rand, nimeni in statul feudal nu se atinge de "organe" ! Se mai face cate un scandal asa pe ici pe colo, dar "organul" tot organ ramane. De exemplu militienii sefi de la Onesti care cica au fost "demisi", in realitate au fost mutati si mai sefi in alta parte. Fix ca in orice stat feudal:
https://ziare.com/stiri/politie/poli-ia ... ri-1666199
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Un agent de la Biroul Rutier al Poliţiei Piatra Neamţ a fost prins în flagrant exact după ce a înapoiat şpaga primită de la un şofer. Luase mita, dar de fapt nu „rezolvase” nimic, deci mituitorul i-a cerut banii înapoi şi l-a şi denunţat.

Uriaşul scandal de la Biroul Rutier al Poliţiei Piatra Neamţ de acum cinci ani, când aproape toate cadrele de la această structură erau cercetate, unele în stare de arest sau în control judiciar, pentru infracţiuni de corupţie, revine în actualitate după ce, zilele trecute, un agent a fost prins când comitea o ilegalitate.

De menţionat este faptul că agentul G.C., în vârstă de 33 de ani, ajunsese acum doi ani la Biroul Rutier al Poliţiei Piatra Neamţ, venind de la un post rural, tocmai pentru a suplini lipsa de cadre din departamentul de unde DNA pusese sub acuzare 14 ofiţeri şi subofiţeri.

Ancheta în noul caz este efectuată pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă, poliţistul fiind prins în flagrant pe data de 20 martie 2021, chiar în timpul serviciului, în autospeciala cu care patrula prin municipiul Piatra Neamţ, la puţin timp după ce înapoiase şpaga luată de la un şofer pe care, anterior, îl prinsese că era la volan, deşi băuse.

Niciunul dintre poliţişti nu au avut sentinţe cu executare, la fel şi conducătorii auto care au oferit mită. Cea mai mare pedeapsă a fost pentru un comisar-şef, care a primit 3 ani fără executare, iar subordonaţii au avut sentinţe între 2 şi 3 ani. Ancheta avea să releve faptul că doi agenţi au fost cumpăraţi chiar de un preot căzut în abatere, dar când au aflat despre cine este vorba au „donat“ o parte din mită bisericii.
https://adevarul.ro/locale/piatra-neamt ... index.html

Deci au fost prinsi, nu au patit mai nimic si au fost inlocuiti cu unii la fel. Logica imi spune ca sistemul e defect pentru ca orice angajat ajunge instant sa practice coruptia. In rest omul e acelasi (animal) peste tot, daca poate oase roade.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

EXCLUSIV Mirela Vaida, păzită ca un şef de stat, după atacul din studio
https://www.click.ro/vedete/romanesti/e ... din-studio
Mirela Vaida, atacată de o femeie dezbrăcată, în emisiune! „Un pietroi trebuia să vină direct în capul meu!”
https://www.click.ro/vedete/romanesti/m ... ia-sa-vina

Nu ma uit la TV si mai ales la haznale dar ma intreb, ce a facut tipa asta sa asmuta nebunele pe ea sa o omoare?! Foarte interesant cum a reusit sa excite nebunele alea! E ghinion sau are un talent?!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Ca in Africa, se mai pisa un caine, un sobolan, poate se mai ineaca cate unul, e bine sa nu nimeresti in salata varza calcata cu cizma plina de noroi in care sunt si ceva fecale luate pe drumul spre groapa cu furca cu care a scurmat si la grajd. Dar se spala, nu a patit nimeni nimic! In mod cert varza asta fiind mai ieftina ajunge in salatele hashtagistilor care comanda cu degetelul pe ecranul smartului si e adusa de biciclistul de la Glovo care foloseste cutia galbena din spinare cateodata sa colecteze si din tomberoane. Sau si la fastfood-ul unde patronul cumpara orice e mai ieftin pe piata si daca pute baga bicarbonat si fierbe mai bine!
Varza murată în pământ, care ajunge în „jumătate de Europă“. Detaliul care i-a alertat pe inspectorii sanitari

„Pregătesc această varză, conform tradiţiei, în nişte gropi făcute în pământ, cu folie, gropi care nu sunt supravegheate, gropi lângă care noi, de fiecare dată când am mers, am văzut cum stau câini, circulă şobolani, şoareci şi nu excludem faptul că la ce luptă financiară există între ei acolo, ca unul dintre ei să provoace un al doilea Oneşti, să se supere într-o noapte şi să se ducă să arunce într-una dintre gropi o substanţă toxică şi să ne trezim, Doamne Fereşte, cu ceva probleme din punct de vedere sanitar veterinar”, spune Sandu Tolea, director DSVSA Dâmboviţa. (FOTO, stânga)

Şeful DSV spune că respectivele gropi, în care se murează varză, nu sunt nici legale din punct de vedere al siguranţei elimentare.

„Nu cred că este gospodărie care să nu aibă în spatele casei o groapă în care să îşi producă varza murată. Nu interzicem producerea verzei murate, aici sunt confuziile făcute de către toţi cunoscătorii care îşi dau cu părerea pe reţelele sociale. Noi vrem ca acest produs să fie făcut în condiţii de siguranţă maximă în ceea ce priveşte siguranţa alimentară. Nu este posibil să te încalţi în cizme de cauciuc şi să mergi prin noroi, să intri în acea groapă cu o furcă în mână, să încarci varza în butoaie şi de acolo să o ambalezi. Şi-au cumpărat mulţi maşini de vidat, îşi fabrică etichete sau le dau cei care îşi permit să introsucă această vazră pe flux”, adaugă Tolea.

Agricultorii spun că varza murată produsă de ei în gropile de pământ ajunge în toată România şi în jumătate de Europă şi nu s-a întâmplat nimic. Ba mai mult, aşa se produce din moşi-strămoşi şi nimeni nu a păţit nimic.
https://adevarul.ro/locale/targoviste/v ... index.html
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Despre suspiciunea că s-ar fi furat medicamente din spital, am făcut verificări. Nu lipseşte nimic. Din fişele pacienţilor internaţi la secţia de hematologie reiese că toate medicamentele le-au fost administrate" , a declarat Liviu Radu, managerul Spitalului Filantropia din Craiova.
https://adevarul.ro/locale/craiova/sex- ... index.html

Javrele astea fura din medicamentele bolnavilor de cancer si leucemie! Astia sunt varza de bolnavi si habar nu au pe ce lume se afla si nu inteleg ce le dau asistentele sa inghita (oricum, doctorii in tara asta nu vorbesc cu bolnavul, la multi nici nu le spune ce boala au, nimeni nu le spune exact ce tratament au si cum trebuie luat. Vine asistenta, "Gurita maree!" si bietul bolnav habar nu are ce scrie in foile medicale). Asa se fura medicamentele, in foaia de observatie scrie ca s-au dat, dar in realitate nu le dau bolnavului si le duc acasa in punga. Managerul verifica doar hartiile si toate sunt completate cu pixul, totul e ok din punct de vedere birocratic. Cel mai simplu e in cazul bolnavilor cu tratament complicat cu multe medicamente. Sunt furate alea care valoreaza mai mult, cele mai importante. Bietul om stie ca i-au dat sa inghita "niste buline" dar habar nu are ca medicamentul cel mai scump si mai important nu l-a inghitit pentru ca a fost furat de la gura lui. Asteapta omul se se faca bine si oricum, la cancere mai nimeni nu scapa.
Hotii astia sunt cea mai sinistra specie de hoti!
Deci dupa ce ca sa se fut ca porcii mai si fura de la gura bolnavilor! Ce javre! Tara asta nu se poate lecui decat cu plutonul de executie!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

Carmenandrea
Posts: 34
Joined: 23 Mar 2021, 00:20

Re: DIVERSE

Post by Carmenandrea »

Buna , apropo de doctori din ro sunt multi care fac ce se spune aici poate si uni mai buni dar in mare asta e motivul care arata ca tara noastra mai are multe de invatat si multe capete trebuiesc sa cada pana sa invatam ca viata nu este o jucarie, ( poate este vreun doctor pe aici si vede ce inseamna viata in achi nostri. De asta imi indrept atentia spre muzica sper ca totul va intra si la noi in normal.o zi buna.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

La noi normalul este de fapt anormalul.

Iata ceva "normal" intr-un stat feudal, divanul boierilor chiama arnautii la treaba sa puna taranii la fum de ardei cu capul in jos:
Redăm mai jos mai jos mesajul integral al Sindicatului Europol: "Alertă în Capitală! Toţi poliţiştii au fost chemaţi de acasă şi li s-au suspendat zilele de repaus şi timpul de refacere a capacităţii de muncă. Fără nicio explicaţie şi fără să li se prezinte înscrisuri, poliţiştilor din Capitală, care au lucrat deja în această săptămână li s-a comunicat „telefonic” de către şefi că vor intra în serviciu şi sâmbătă şi duminică de "dragul" lui Cîţu. După ce premierul a declarat aseară la un post tv că i se pare că poliţiştii „s-au retras” şi nu prea i-a mai văzut că amendează oameni, slugărnicia politică a determinat această măsură heirupistă care nu are nicio justificare şi eficienţă. Mai mult, au fost delegaţi împotriva voinţei lor, poliţişti de frontieră de la Aeroportul Otopeni, care nici măcar nu au competenţă de a aplica sancţiuni la Legea 55/2020, şi au fost trimişi să patruleze prin marile magazine pentru a speria oamenii. Denunţăm modul abuziv în care s-a procedat, în condiţiile în care poliţiştii chemaţi de acasă, poliţiştii delegaţi de la IGPR/IGPF nu li s-au înmânat actele administrative în baza cărora aceştia să îndeplinească sarcini pe care nu le au în fişa postului, respectiv să fie pe post de sperietoare şi să amendeze populaţia".

Mai mulţi poliţişti au confirmat că şefii lor le-ar fi spus că în următoarea perioadă trebuie să se mobilizeze şi să dea cât mai multe amenzi. "Aşa este. Am fost chemaţi de acasă, trebuie să amendăm populaţia. Urmează o perioadă extrem de grea", au declarat aceştia.
https://adevarul.ro/news/eveniment/denu ... index.html
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

130.000 de animale vii, oi și berbeci, sunt blocate în canalul Suez în drumul lor către ţări terţe din Orientul Mijlociu.

Directorul Animals International, Gabriel Păun, a spus că situația este critică și că riscă să devină cea mai mare tragedie martitimă din istoria omenirii care implică animale vii.

”Dacă animalele rămân fără apă şi hrană atunci vor începe să se împingă unele în altele şi vor muri toate”, a declarat Gabriel Păun la Digi24.

”Pentru a evita cea mai mare tragedie din istoria omenirii, cea mai bună varianta ar fi să chemăm vapoarele înapoi, ar face cam 4 zile la viteză maximă si avem suficientă capacitate de abatorizare în România și se poate trimite carnea cu avionul”, a adăugat acesta.

Cele 10 vapoare care au plecat încărcate cu animale din portul Midia cu destinații care includ traversarea canalului Suez sunt: Sea Star Livestock, Dragon, Harmony Livestock, Lady Maria, Jersey, Al Farouk, Britta K, Lady Rasha, Mariona Star și Taiba.

”Numărul navelor cu animale afectate de blocarea Canalulului Suez crește! Am îndemnat toate statele membre să oprească imediat trimiterea de animale în țări care se bazează pe această parte a rutei și să cheme toate navele afectate înapoi”, pentru că ”fiecare zi contează pentru animalele de la bord”, arată și mesajul pe pagina de Facebook a Animals International.

Se estimează că aproximativ 200 de nave sunt incapabile să treacă din cauza eșuării nave Ever Givern.

ONG-ul Animals International, citat de The Guardian, spunea vineri că cel puțin 20 de nave care transportă animale sunt blocate.

„Cea mai mare teamă a mea este că animalele rămân fără hrană și apă și rămân blocate pe nave deoarece nu pot fi descărcate în altă parte din motive de acte”, a spus Gerit Weidinger, coordonator UE a Animals International.
https://www.hotnews.ro/stiri-internatio ... l-suez.htm
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Daca italianul isi vinde tara pe 5000 euroi, romanche o vinde pentru o merdenea ?
Oricum, are fatza de tampit si tradator.
In ziua de azi nu prea mai exista secrete. Trebuia papagalul asta jucat de serviciile secrete italiene sa furnizeze date false la rusi. Probabil a iesit la iveala deoarece e un gainar de doi bani precum Gigel gestionarul de la magazia cu suruburi care pleaca acasa cu geanta plina. Aia valorosi sunt folositi pentru actiuni contra.
De ce a trădat căpitanul italian arestat pentru spionaj în favoarea Rusiei? Ce spune soţia sa
https://adevarul.ro/international/europ ... index.html
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Lumea poate sa rasufle usurata, asta ar fi fost in stare sa apese pe butonul nuclear din greseala. Insa nu e timpul pierdut. Generatiile de analfabeti functionali crescuti cu smartul in mana si aplicatia vor ajunge in curand si la butoanele nucleare! Daca vreun hacher chinez sau rusnac o sa le furnizeze aplicatia potrivita (in smartul pe care au ochii lipiti 24/24), doreii vor apasa pe butonul nuclear si se va produce marea resetare visata de ecologistii hashtagisti, neomarxisti si fara gen. Oricum, e dovada ca lumea se tampeste daca am avut 4 ani un tampit in fruntea planetei!
O confuzie de identitate de infarct: în graba ultimelor zile, administraţia Trump a impus din greşeală sancţiuni asupra unui restaurant din Italia
https://adevarul.ro/international/in-lu ... index.html
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Definitia bombardierului:
”Intră să vezi cum spintec acum un polițist în două”
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... k.htm?pbox

Intrebare, BMW-ul si l-a parcat regulamentar ? (ceva ma face sa cred ca nu!) Pe langa "ultraj" ar trebui amendat si pentru parcare nesimtita! :D
Va fi judecat minim 3 ani in libertate dupa care o sa primeasca 435 lei cheltuieli de judecata si 2 ani cu suspendare. Daca-i dau totusi bulau 2 ani, face 8 luni si data viitoare ataca cu dinamita sau intra cu buldozerul in sectie. Oricum, va fi tratat conform drepturilor omului!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

„Nu mai suntem un angajator atrăgător pentru români”, admite preşedintele asociaţiei fermierilor de sparanghel din Germania de Est. Pentru că Jakobs şi ceilalţi fermieri germani nu pot să plătească mai mult decât salariul minim de 9,50 euro pe oră, bani impozabili. De aceea, el vrea să încerce cu 25 de muncitori din Georgia în acest sezon. Însă dacă iniţial s-a vorbit că pe câmpurile de sparanghel din Germania vor lucra din acest sezon 500 de georgieni, numărul lor va fi în realitate cu mult mai mare. Zeci de mii de georgieni aşteaptă un singur semn Acelaşi Jürgen Jakobs relatează că vor veni cel puţin 5.000 de muncitori sezonieri din Georgia, iar numărul lor ar putea fi cu mult mai mare. Peste 80.000 de georgieni s-au înregistrat pe liste speciale şi sunt gata în orice moment să se urce în avioane şi să ia drumul Germaniei. Există în acest sens deja un proiect-pilot al Agenţiei Federale pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Autoritatea se ocupă de contractele de muncă şi de asigurarea deplasării muncitorilor. Însă până când georgienii vor păşi pe câmpurile germane, românii, mult mai puţin numeroşi ca în alte dăţi, continuă să ducă greul. Deşi s-a încercat şi aducerea unor albanezi, sârbi sau kosovari pentru a rezolva deficitul forţei de muncă, aceştia nu se înghesuie să vină la muncă în Germania. Iar când vine vorba despre atragerea nemţilor spre muncile agricole, Jakobs şi ceilalţi fermieri spun că toate încercările de până acum de angaja cetăţeni germani la recoltarea sparanghelului au eşuat. Acest lucru este confirmat şi de către maistrul său polonez, care explică situaţia într-o singur propoziţie: „Nemţilor le lipseşte experienţa muncii la câmp.” Dacă sezonul pe câmpurile de sparanghel începe chiar în aprilie, în acest moment sunt aşteptaţi câţiva polonezi care urmează să ajungă în această primăvară. Ei vor conduce tractoarele, iar munca grea va fi făcută de puţinii români care au ajuns deja aici şi de georgienii care sunt aşteptaţi. De altfel, câteva femei din România lucrează deja pe câmpurile din jurul Berlinului şi pun plante tinere de sparanghel în solul regiunii Brandenburg. După Paşte sunt aşteptaţi alţi 300 de români, însă a apărut o nouă problemă care ar putea face ca aceştia să nu mai ajungă în Germania. Ungaria şi-a închis graniţele, iar fermierii germani nu mai sunt dispuşi să le plătească românilor biletele de avion. Nemţii se plâng acum că pandemia a făcut ca toate cheltuielile cu muncitorii sezonieri să crească. Jakobs este printre fermierii care plăteşte cu 500 de euro în plus pentru fiecare muncitor, ca parte a unor măsuri prin care se încearcă prevenirea apariţiei unor noi focare de Covid la fermele germane. Însă nici el nu mai este dispus să plătească biletele de avion ale românilor. Soluţia există însă şi este la îndemână. Zecile de mii de muncitori sezonieri din Georgia sunt gata să-şi achite singuri toate cheltuielile, inclusiv cele care ţin de zbor, aşa că nemţii pot să respire uşuraţi.
https://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/ ... index.html

Intotdeauna se gasesc altii si mai saraci si mai disperati. Insa toata povestea asta demonstreaza ca Romania e cea mai saraca tara din UE.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Cum poate fi apărată Ucraina? Lecţiile invaziei Georgiei şi Peninsulei Crimeea şi riscurile pentru flancul estic al NATO VIDEO
https://adevarul.ro/international/europ ... index.html

Multa gargara de la specialisti si "hanalisti" care nu au fost in stare sa prevada nimic, mereu surprinsi.
Deocamdata se observa ca Romania si Polonia cumpara ca disperatele armament american si probabil trebuie sa mai cumpere desi juma' de Romania se caca intr-o gaura sapata in fundul curtii, desi sistemul medical din Romania este de tip Africa, desi drumuri nu putem, sinele de cale ferata sunt amintire si vai de noi ca ducem in spinare si o armata de trantori si hoti nationali care au gasit protectie si huzur in toate legile drepturilor omului rastalmacite sa fie bine numai la infractor dar omul cinstit sa traga la jug ca boul sa plateasca tot dezmatzul!

Daca ne gandim bine, Ucraina inglobeaza teritorii romanesti si populatie romaneasca. Rusia nu inglobeaza asa ceva!

Daca ne informam bine o sa constatam ca minoritatile romanesti din Ucraina au fost si mai prigonite de cand cu independenta Ucrainei. Aia pe acolo care agita nationalismul ucrainian s-au purtat foarte urat cu minoritatile din Ucraina si cu romanii de acolo.

Daca citim istorie o sa intelegem ca Ucraina de azi inglobeaza teritorii care au apartinut Romaniei, Poloniei si Ungariei, daca nu ma insel chiar si Slovaciei.

Si daca iar citim istorie o sa constatam ca Crimeea a fost cucerita de Rusia de la tatari si data cadou RSS Ucrainiene in 1954 (pentru ca liderul sovietic era de origine ucrainian), deci Crimeea a fost orice numai ucrainiana nu. Ca Rusia lui Putin a luat-o inapoi cu japca e alta golanie intr-o lume europeana plina de rani inca nevindecate si nu e politic corect sa spui ca bine le-a tras-o! Dar sa fim onesti, Crimeea nu apartine Ucrainei. Cum nici Bucovina si Bugeac-ul nu apartine Ucrainei!

Insa un lucru imi este clar inca de multa vreme, Ucraina nu e prietena Romaniei si astia sunt, pardon de expresie niste jeguri cu care eu unul nu as fi mare prieten si nici nu le-as sari in ajutor si nici nu as plange de mila lor! Intotodeauna s-au purtat urat cu noi, sa nu uitam si perioada anilor '90 cand Romania a fost condusa de tradatorul sovietic Iliescu, un jeg sovietic care din pacate inca mai respira si intr-o tara normala trebuia spanzurat!

Deci, parerea mea, Romania nu ar trebui sa se agite prea tare cu prietenia si ajutorul Ucrainei si daca ne gandim si mai bine si avem in dotare si ceva coaie, in toata povestea (stiu ca suna a blasfemie) Romania ar putea avea niste interese comune cu Rusia lui Putin. Pentru ca acest stat artificial numit Ucraina contine si bucati din Romania! Si le detine fara drept!

Asa ca nu cadeti prea usor in capcana propagandistica cu "saracii ucrainieni asupriti de rusi", ca nu e chiar asa.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Ziceam de PNL ca a pus o vanzatoare de butic directoare la Apele Romane....
PSD poate incepe sa se pregateasca de guvernare peste cel mult 4 ani.
USR a nominalizat un fost ospătar și vânzător de cartele gsm să conducă ANAF-ul. Emil Sămărtinean are 37 de ani și afaceri de 50.000 de euro, scrie economedia.ro.

Cu zero experiență în administrație publică, el ar putea ajunge să gestioneze sute de miliarde de lei. Uite ce spune Dan Barna despre propunere: „Și eu am vândut cablu, semnal de cablu, în blocuri, în perioada de studenție. Este o numire pe care ne-o asumăm și este un om în care am foarte mare încredere. Nu există niciun element pentru care colegul meu să nu fie îndreptățit pentru poziția respectivă“.
https://alephnews.ro/economie/un-fost-o ... dut-cablu/

https://economedia.ro/exclusiv-usr-prop ... GyBnzozZPa
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

Post Reply