DIVERSE

Doar o vorba sa-ti mai spun
User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

”Brittney Griner știa că nu trebuie să meargă acolo plină de droguri și a recunoscut asta. Presupun că a recunoscut fără să fie pusă prea multă presiune pe ea, pentru că ăsta e adevărul, și cu siguranță nu pare a fi un schimb foarte bun, nu-i așa?
Viktor Bout este unul dintre cei mai periculoși oameni din lume și i se va da libertatea pentru că o răsfățată se duce în Rusia încărcată cu droguri. Rușilor nu le plac drogurile. Brittney a fost prinsă și acum ar trebui s-o scoatem de acolo.
Noi ar trebui acum să dăm la schimb un criminal, unul dintre cei mai mari traficanți de arme din lume? Bout a ucis mulți americani, a ucis mulți oameni”, a declarat Donald Trump, potrivit Fox News.
https://www.digisport.ro/special/cusca- ... ia-1832395
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Un ucrainean refugiat în România, dat în urmărire pentru că a violat o fetiță. Pe numele său fusese emis mandat de arestare
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate ... re-2034113
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Asa cum am scris mai sus chiar azi:
Tensiune în strâmtoarea Taiwan, în așteptarea lui Pelosi. China a ridicat avioane de luptă, SUA au trimis patru nave de război
https://www.digi24.ro/stiri/externe/cre ... na-2033617
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

kaav
Posts: 2233
Joined: 19 Oct 2008, 18:33

Re: DIVERSE

Post by kaav »

Fapte care se intampla, dar nu exista daca nu sunt trambitate cu forta :
https://www.national.ro/stiri-externe/i ... 64814.html
Deci daca massmedia nu plange oficial dupa cineva cu putere, suferinta nu exista. Nu te poate afecta ce nu sti ca exista. Dar exista. Nu cumva traim in cea mai alienata lume posibila? Traim vremuri in care anumite anomalii sunt posibile doar acum, in tandem cu dezvoltarea tehnologica. Ne vrea cineva raul? Am mari indoieli ca asa ceva se poate intampla fara acceptul nostru si acceptul nostru poate fi oferit doar daca aceptam sa fim corupti, prin seductie, daca acceptam ca suntem debili - adica esuam in consecventa de a ramane lucizi/integri/fara frica. Si daca ti frica, sa nu-ti fie frica. Toata mizeria care se intampla are legatura cu factorul libertatii. Cinic vorbind este o sursa de stres. Nu e fun sa nu te distrezi ca o gaina tembela, pana dimineatza. E ceva gresit in asa ceva?
Da, daca nu sti sa te opresti. Asa este si cu cretinii care conduc planeta. In realitate maimutele astea abia stiu sa numere cu calculatore avansate pe degete de la 2 maini. Roata e rotunda, revine prin intoarcere...

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

kaav wrote:
02 Aug 2022, 17:38
Fapte care se intampla, dar nu exista daca nu sunt trambitate cu forta :
https://www.national.ro/stiri-externe/i ... 64814.html
pe mine m-a revoltat asaltul mass-media asupra noastra de la primele zile ale atacului rusilor in Ucraina! Tocmai pentru acest aspect! Pentru ca dintr-o data SUBIECTUL care se promova violent de intens era in distonanta totala cu alte situatii in care mass-media pur si simplu nu mentiona nimic despre razboaie si atrocitati care se petreceau la o aruncatura de bat de noi. In timp ce noi traim linistiti cu treburile noastre.

De exemplu, razboiul din Donbas inceput prin 2014 si care a continuat pana cand au intrat rusii in februarie anul asta, pur si simplu NU A EXISTAT pentru mass-media occidentala, adica pentru noi. Numai daca cautai cu tot dinadinsul gaseai unele informatii. Iar acolo timp de 7 ani s-au petrecut multe atrocitati de ambele parti (chiar si gropi comune, asasinat in masa facute de AMBELE TABERE). Dar NU ERA PROMOVAT pentru ca nimeni (adica cei care conduc lumea noastra occidentala denumita de criminalul Putin, "Imperiu al minciunilor") NU AVEA INTERESUL.

Alt exemplu este razboiul din Siria. Despre asta s-a mai dat prin mass-media occidentala cica libera. S-au mai facut si filme. Pe ici pe colo noi aflam asa ca fapt divers ca in Siria e beleala. Vedeam si valurile de refugiati care nu puteau fi ascunse. Dar nu ne scoteau ochii cu razboiul sirian asa cum fac cu Ucraina acum! Era asa, optional, la stiri externe. Acum cand bagi rufele la spalat, masina de spalat afiseaza pe ecran, "slăvă ukrăină "!

Dar nu trebuie sa ne miram. Aici pe forum mereu am discutat despre MARKETING. Stim ce inseamna. Ei bine, si in domeniul asta al informatiilor politice, reale, sociale din mass-media exista un fel de marketing. Cei care conduc "lumea occidentala" cand au interese DE PROMOVARE, iata ca o fac. Cand nu au interese de promovare...... pur si simplu NU EXISTA.

Aia prin Yemen sunt pierduti, nu-i stie nimeni. Deci pot fi macelariti in liniste. De Siria nu intereseaza pe nimeni, e o tara de unde nu au ce scoate, ca nu are. E numai asa un teritoriu care e un soi de nod central intre diverse civilizatii si interese geostrategice. Am vazut pe ici, pe colea diverse atrocitati petrecute in Siria (in timp ce lumea HABAR NU AVEA si nu-i pasa, erau alte subiecte si cand a venit covidul. Siria disparuse complet!). Acolo a fost genocid, poate inca mai este.

Prima victima in orice razboi e populatia civilia, in special cei neputinciosi, copii, femei, batrani. Au dat peste ei cu bombe toate taberele, de la americani, sirieni, rusi pana toate neamurile care aveau treaba pe acolo. Dar Siria nu prezenta INTERESELE necesare ca mass-media, toata dirijata si pe banii celor puternici, sa PROMOVEZE.

Nu au promovat nici Donbas, nu era interesant, ba dimpotriva, trebuia ca Donbas sa nu existe in cei peste 7 ani pentru ca incet, pe ascuns si sigur Ucraina a fost pompata cu arme, antrenata, pusa la cale. Pulimea nu trebuia sa stie ce se intampla, anume ca o mare putere geostrategica intra acolo subversiv si pregatea ceva. Stirile despre Donbas ar fi creditat cumva moral, partial si Russia "hitlerului" Putler, asa ca INTERESUL a fost sa nu se promoveze. Adica s-a pus batista pe tambal. Si s-a imbinat utilul cu placutul, caci anumite super state din UE, adica Nemtzia si Frantzuzia faceau afaceri super banoase cu Russia si nu le conveneau ca opinia publica (adica pulimea) sa fie agitata. Orice agitare a pulimii e bad for business atunci cand nu exista un scop de manipulare.

Practic razboiul actual din Ucraina a fost inceput o data cu diversiunea "Maidanului". S-a concretizat cand una dintre tabere, Russia, nu a mai avut nici o solutie decat atacul direct. Si asa cum am mai scris, chiar a ezitat mult. Lucru care nu i-a favorizat pe rusi pentru ca i-au gasit destul de pregatiti pe adversari. Insa departe de mine sa justific ceva. Razboiul NU poate fi justificat! Este o nebunie si o crima absoluta! De aceea toti aceia care constient si inconstient promoveaza, sustin, alimenteaza razboiul isi iau pe constiinta toate victimele in cea mai mare parte nevinovate! Atitudinea unui om cu constiinta, normal este de a face orice e posibil pentru a opri orice fel de razboi, pe orice fel de cale posibila. Dar "cainii razboiului" care conduc lumea nu vor. De aceea folosesc mass-media sa ne revolte, sa ne sperie, sa ne agite, sa ne amorteasca constiinta noastra umana si normala, ca sa nu observam ca dintre cei care detin PUTEREA nici unul nu doreste oprirea razboiului, ba mai mult, il tot alimenteaza si isi freaca mainile de la PROFIT si castigurile lor geostrategice dupa mintea lor bolnava.

Nu exista nici o cale rusinoasa de a opri un razboi. Nu e nimic mai important ca oprirea crimei si distrugerii...... Dar nu, puterea, afacerile, geostrategia, politica, in final BANII sunt mai importanti decat amaratii care mor ca mustele. Pentru ca razboaiele sunt provocate si intretinute de oamenii bogati insa in ele mor numai oamenii saraci.

Si noi in RO am inceput cu o diversiune si o cadere (alungare de la putere, executie - la Ucraina ala a fugit in Russia). S-a aflat ceva pana azi despre "teroristi" si "revolutie"?! NIMIC. In cazul Ucrainei ghinionul (lor, al ucrainienilor, ca astia sunt distrusi acum bucata cu bucata) a fost ca Russia considera acel teritoriu de importanta zero, adica al lor. Si totul a fost previzibil inca de multi ani drept dovada ca am si citat oameni din occident care au prevazut consecintele unei anumite politici si interventii. Dar inca o data, nu conteaza, pentru ca toate astea le fac oamenii bogati care nu mor in razboaie! Mor numai saracii! Am si vazut cum primii care au fugit din Ucraina au fost cei cu bani. Au ramas sa moara ucrainienii saraci si rusii saraci. Saracii se omoara intre ei, bogatii conduc "afacerea"

Deci, ni se da ce trebuie sa inghitim. Ca la puii de la Crevedia pe jgheab la lumina becului si in inghesuiala maxima, sa fie profit.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
SOLO
Moderator
Posts: 1881
Joined: 25 Sep 2008, 22:42
Location: Milan

Re: DIVERSE

Post by SOLO »

Dar inca o data, nu conteaza, pentru ca toate astea le fac oamenii bogati care nu mor in razboaie! Mor numai saracii!
In fiecare zi oameni valorosi sunt tinuti pe tusa pentru ca la momentul respectiv nu prezinta nici un avantaj economic pentru elita.
Se spune ca "speranta moare ultima", asta ii face pe bogati sa intinda coarda la maxim. In ziua in care speranta cu adevarat va muri, nu va mai fi scapare pentru nimeni.
Every foot from the wall adds 1000$ to the sound
*Doneaza pentru libertatea si sustenabilitatea forumului

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

De cand lumea elitele incearca sa se conserve. In timpul asta sunt atacate permanent din exterior, altii le vor locul.
Cand esti deasupra tuturor, toti vor da navala spre tine, toti vor vrea ceea ce esti si ceea ce ai. Vor navali ca fluturii de noapte peste lampa.
Astfel, elitele cu timpul ajung sa se izoleze si unicul lor scop existential ramane la urma doar conservarea propriei pozitii si situatii, care insa nu mai poate fi conservata.
La urma urmelor isi pierd perceptia corecta a realitatii. Asta este ultima faza.
Pentru ca in timp ce au continuat doar sa se conserve (adica sa isi conserve privilegiile si puterea), lumea de dedesuptul lor s-a schimbat.
Asa apar revolutiile si razboaiele.
Asta e parerea mea.

Si ar merita sa citez ceva ce umbla pe mesaje, am tradus eu dupa un mic video primit pe mesajele uatzap:
Intemeietorul Emiratelor Arabe Unite (si Dubaiului), șeicul Mohammed bin Rashid Al-Maktoum, a zis asa:
- bunicul meu a calarit o camila.
- tatal meu a calarit o camila.
- eu calaresc un Mercedes.
- fiul meu calareste un Land Rover
- nepotul meu va calari tot un Land Rover.
- insa stranepotul meu va calari o camila.
Timpurile grele creeaza barbati puternici.
Barbatii puternici creeaza timpuri usoare.
Timpurile usoare creeaza barbati neputinciosi.
Barbatii neputinciosi creeaza timpuri dificile.
Multi nu inteleg ca trebuie sa creăm razboinici si nu paraziti.
____
Istoria ne arata ca toate marile imperii, Persan, Egiptean, Grec, Roman, Britanic, etc, toate au pierit intr-o perioada de aproximativ 240 de ani.

Noi nu vom fi cuceriti de inamici din exterior, noi vom fi demolati si distrusi din interior.
America acum a atins perioada de 240 de ani si in mod vizibil a inceput accelerat sa decada.
Am trecut de Mercedes si Land Rover, camilele deja se vad la orizont.
Cea mai mareata generatie americana a fost cea de 18 ani care a murit pe plajele Normandiei.
Noua generatie de 18 ani au camera "de panica" unde se ascund cand cineva le raneste sentimentele. Ei vor totul pe gratis de la guvern pentru ca au impresia ca asa li se cuvine.
Camilele sunt deja la orizont. Istoria are un umor special de a se repeta.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

A început numărătoarea inversă. Se ridică restricția la vânzarea companiilor de stat
https://www.national.ro/social/a-incepu ... 70902.html
Probabil daca nu vor opri asta va fi ultimul mare jaf al Romaniei. Trebuie cumva sa ajungem la fundul prapastiei de unde sa nu mai avem decat statul pe loc (= disparitia) sau unicul sens ramas, adica in sus.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

„Unii nu pricepeau de ce nu-și pot include cățelul în cadrul membrilor de familie, alții voiau să-și includă pisica …Fiecare suna și voia răspunsuri atunci, pe loc. Devenisem un fel de call-center la care oamenii sunau pentru te miri ce”, spun reprezentanții INS într-o discuție cu HotNews. Președintele INS, Tudorel Andrei, a slăbit 7 kilograme în timpul eecensământului.
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... pisica.htm

Majoritatea e asa cum se vede si stim (de aia si avem fix ce meritam). Dar recensamantul online a fost facut extrem de prost, neintuitiv, incalcit, idiot. Abia acum imi explic..... a fost facut in Ucraina de Banca Mondiala! :lol: Nu as paria ca daca era facut de IT-isti din Romania ar fi iesit mai intuitiv si mai bine, dar era o sansa. Eu l-am facut online si mi-a fost greu sa inteleg idiotenia aia pana la capat, in final am raspuns la toate si se pare ca am reusit (nu mi-am mai batut capul dupa aia) dar la urma (dupa ce am reusit sa scot totul bifat ok) tot mi-a afisat ca nu am raspuns la o intrebare. Am derulat si rasverificat totul in amanunt si nu am gasit care era intrebarea aia, nu exista asa ceva1 A ramas o enigma pentru mine si deoarece puteam sa comentez, le-am scris ca totul este facut idiotic. Nu au prevazut multe situatii reale de viata, la cateva nu ma incadram la nimic. La inceput, imediat cum am inceput sa descalcesc site-ul mi-a venit in cap urmatoarea constatare..... "asta parca nu e romanesc!" Ma intrebam, la unele capitole cat din populatie intelege macar despre ce e intrebarea?!?! Era evident ca totul este o harababura idioata.
Puțini oameni știu că aplicația de recenzare a fost făcută de cei de la Banca Mondială, iar echipa de IT-iști era din Harkov-Ucraina. Și când urma să facem retușurile finale în aplicație, nu mai aveam cu cine, că IT-ișii se întorseseră în Harkov, care era în plin război. S-a căutat rapid o altă echipă cu care să ne terminăm treaba, dar știți cum e, celor nou veniți le-a luat ceva vreme să descâlcească toate „interioarele” aplicației făcute de alții.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
_BGD_
Posts: 415
Joined: 09 Oct 2018, 13:56
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by _BGD_ »

Aia cu intrebarea ramasa fara bifa mi-a dat si mie batai de cap :))

Cand o sa avem cipurile activate, cele bagate cu vaccinul, o sa fim mai usor de recenzat :roll:

kaav
Posts: 2233
Joined: 19 Oct 2008, 18:33

Re: DIVERSE

Post by kaav »

Instant cand am vazut stirile despre ''scazamantul populatiei'' am stiut ca nu o sa mi-l fac on-line. A venit o persoana calificata sa puna intrebari, dupa ce a expirat varianta ''net''.
A fost ceva ce mi-a placut mult in perioada plandemiei, faptul de a nu mai circula noaptea. Pentru mine a fost ceva extrem de pozitiv. Am putut dormi noaptea. Era liniste. As vrea sa nu am dreptate, dar oameni pot fi foarte galagiosi/nesimtiti exect cand nu trebuie - noaptea. Degeaba dormi ziua, melatonina nu se reface la fel ca noaptea.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Amnesty International: Ucraina pune în pericol civili prin stabilirea de baze militare în zone rezidențiale
https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucr ... ntiale.htm

Incetisor iese adevarul la iveala.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Bulgaria recunoaşte că a trimis în secret arme Ucrainei prin Polonia
https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucr ... olonia.htm

Un lucru pozitiv pentru interesele externe ale Romaniei.
Ma intrebam de unde e scandalul asa mare intre rusi si bulgari cu expulzari si amenintari?! Avand in vedere ca bulgarii au fost mereu in relatii bune cu "fratii" lor rusi.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
SOLO
Moderator
Posts: 1881
Joined: 25 Sep 2008, 22:42
Location: Milan

Re: DIVERSE

Post by SOLO »

momolo wrote:
04 Aug 2022, 15:01
Amnesty International: Ucraina pune în pericol civili prin stabilirea de baze militare în zone rezidențiale
https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucr ... ntiale.htm

Incetisor iese adevarul la iveala.
O sa ajungem sa apreciem eficienza rusilor daca e sa privim raportul "civili morti / distrugere capacitate de lupta ucrainean" .
Every foot from the wall adds 1000$ to the sound
*Doneaza pentru libertatea si sustenabilitatea forumului

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15650
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: DIVERSE

Post by momolo »

Cititi doua articole de presa despre acelasi eveniment si fiecare sa judece cu capul lui ca eu stiu ce as spune:
Taiwanul nu are nevoie de fariseism progresist
https://www.cotidianul.ro/taiwanul-nu-a ... rogresist/

China, Pelosi, Taiwanul şi descurajarea
https://adevarul.ro/international/in-lu ... index.html

Si legat de autorul respectiv, o descriere interesanta: https://www.cotidianul.ro/petre-m-iancu ... che-welle/

Avand in vedere ca multi gandesc asa, lumea e mai in pericol ca niciodata.
Mi-am dat seama ca nu am evoluat real cu mai nimic de la WWW2 ca civilizatie.
Deci lumea e la fel de capabila sa repete ce a fost atunci. Dar evident, asta se va intampla la o scara mult mai mare!

Cele doua mari tabere care s-au conturat recent sunt caracterizate de mentalitati si sisteme de valori total opuse si par suspendate in lumi paralele intre care si firavul dialog care mai exista pe vremuri dispare pe zi ce trece. Se coaguleaza doua mari "bule" cu polaritati opuse. Toleranta devine o vorba goala, cei care racnesc despre toleranta sunt primii intoleranti. Ipocrizia a ajuns o stare existentiala, unii o practica asa cum respira, fara sa mai constientizeze macar partial. Nici o tabara nu incearca sa inteleaga si sa accepte macar ceva de la cealalta. Atitudinea este de tip, "Direct cap un gura!". Fiecare tabara il vede pe celalalt ca fiind raul absolut. Si fiecare se considera detinatorului adevarului si singurei directii bune. Ce e si mai rau, in fiecare tabara sunt indivizi care sunt convinsi ca nu se mai poate trai daca cealalta tabara nu este eliminata, exterminata, demolata. Peste lume din nou flutura deviza, "Cine nu e cu noi, este impotriva noastra!" Si se intinde mai ceva ca pandemia! In felul asta singura destinatie finala este razboiul.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

Post Reply