fluffy38 Speram sa deschida altcineva un topic de genul asta,dar il deschid eu.
e bine ca ti-ai putut infrange tendinta de a sta dupa perdea sa vezi daca iese vreunul (inaintea ta) la
revulutie !
De ce atunci cand cineva propune o intalnire "face to face",toti baga capul in nisip ca strutul si nu vor sa participe? Ar fi cateva variante de raspuns in viziunea mea

1. Distanta(avand in vedere,cum a spus momolo, ulitele noastre nationale)
2. Timpul liber al fiecaruia
3. Suma necesara unei deplasari
Eu nu cred ca timpul, banul sau "ulitza nationala" sunt cauza. Evident, exceptand pe cei care stau in alt oras si pentru care o deplasare este intradevar un efort foarte mare.
Cauza principala, in viziunea mea, este faptul ca multi utilizeaza netul, recte forumurile, pentru a parea ceea ce defapt nu sunt in realitate. Orice iesire LIVE i-ar expune "deconspirarii" atata vreme cat "vasta" lor cultura se bazeaza pe "cultura de net", privitul jpeg-urilor, precum si navigarea doar pe un "yaht" virtual, numit browser.
Aici ma refer la o serie intreaga de baieti, in general din generatiile mai tinere, care fiind totusi inteligenti in mod nativ (dar necultivati), nu au totusi suficienta "substantza", lipsa fiind data si de viata lor searbada, lipsita de impliniri concrete. De aici si nevoia de a-si defula anume frustrari, forumurile ANONIME fiind un loc perfect pentru acest "sport".
La ei se adauga si altii cu impliniri ceva mai concrete si nu tocmai tineri, dar care nu si-au putut infrana la timp nevoia de defulare (pentru ca din pacate, la multi exista o discrepanta mare intre aspiratii si impliniri, fiind un soi de "boala nationala"), astfel ca au sarit peste "gardul" care separa "a fi" de celalalt teren, "a parea", o zona mult mai "interesanta", extrem de atragatoare (ca mierea pentru muste) pentru cei care constient/inconstient se simt neinteresanti.
O iesire in REAL LIFE i-ar expune si pe acestia "auto-deconspirarii".
Astfel ca, in majoritatea cazurilor, cei care "baga capul in nisip" cu aceste prilejuri au aproape exact aceeasi motiv pentru care o femeie grasa, diforma, urata, paroasa, nu va aparea la intalnirea REAL LIFE stabilita de "junele prim" cu care s-a conversat si a flirtat cu vorbe suave si incinse de amor,
anonima pe internet, pentru o lungaaaa perioada de timp.
Insa ea nu stie daca "junele prim" este intradevar june prim sau, ca si ea, nu cumva un alt gras, urat, diform si batran prefacut ?
In situatial asta am putea spune ca principala cauza este frica de adevar

Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.