http://picasaweb.google.com/STUDERa725/ ... 8204350178" onclick="window.open(this.href);return false;
Nu gasesc suficiente cuvinte de critica pentru sunetul mizerabil pe care l-am auzit acolo !
In primul rand, de neiertata era presiunea sonora la cote absolut jalnice, practic marile B&W sunau de parca cineva le-a umplut cu nisip si le-ar fi tras o plapuma peste ele.
Personal nu-mi plac deloc B&W. Nu mi se par naturale, nici corecte in banda audio precum si colorate anume, mai ales pe bas iar mediile sunt din punctul meu de vedere, aiuristice.
Astea noi insa aveau "incorporat" un loudness "natural", practic mediile erau o gluma proasta peste care conducea autoritar (unicul lucru autoritar de acolo) tzatzul jalnic de la tweetere.
Faimosul bas de la B&W mi s-a parut cel mai jalnic bas de la TAV, o ploscaiala lesinata.
Defapt am fost realmente socat cand am intrat in camera aia si am vazut ce anume emitea acel jalnic sunet mic, meschin, tzatzait si mort. Ca exemplu, sistemul Audio Note UK ala ieftinul ar fi sunat la comparatie precum un taifun contra unei basini.
Practic nu as fi recunoscut un CD pe acel sistem iar prezentatorul parea totusi multumit avand chiar si un public care asculta in tacere, mai mult admirand aspectul destul de impresionant al noilor "ursuleti" la care mi-a placul piedestalul, adica ceea ce vedeti in partea de jos a boxei. In poze toate par mai mici si mai modeste ca in realitate.
B&W-urile cu noile Classe primesc de la mine premiu special pentru cel mai jalnic sunet pe cei mai multi bani.