Salut Mereanu, bine ai venit! Sunt si eu nou aici pe forum, si ar fi indicat sa-mi fac prezentarile

.
Ma numesc Barbulescu Mihai Dan, si sunt din Bucuresti. Ce ma aduce pe acest forum? Ei bine imi plac la extrem magnetofoanele si alte vechituri din aceeasi perioada. Nu ma consider audiofil, ci un simplu pasionat de muzica caruia ii placea sa asculte la magnetofon, sau ma degraba sa vad rolele invartindu-se. Ascult muzica din anii 80, 70 etc muzica ce da "bine" pe magnetofon sa zic asa

. Inca o treaba, imi mai place muzica romaneasca interbelica, gen Cristian Vasile, Jean Moscopol etc. Surpriza: pe internet nu se gasesc decat foarte putine melodii din aceasta perioada cu acesti interpreti! Nu-mi pot explica cum, involuntar, am ajuns un mic colectionar de discuri de patefon. Cu ceva efort financiar, trezit dimineata sa plec la targ, am strans colectie de vreo 300 de discuri cu acesti interpreti. Pe youtube am postat niste melodii cu ei, clipurile obligatoriu insotite de pozele discurilor originale. Nu sunt inregistrari hi-end dar nici inregistrari metalice, reci precum cele scoase de unele case de discuri. Dupa o mica perioada, acest tip de sunet ajunge sa fie extrem de placut. Un mic exemplu aici:
http://www.youtube.com/watch?v=qgMNal_l32U" onclick="window.open(this.href);return false; . Citesc de mult rubrica vintage de aici, se pare ca sunt aici multi useri pasionati si cunoscatori in materie de vintage

. Acum am ajuns si eu pe aici, niciodata nu cred ca este prea tarziu. Sper ca nu s-au epuizat toate subiectele

.
Dan