Salutare si bine v-am gasit,
Sunt Radu, medic si cadru universitar si am 31 de ani. Sunt audiofil de cativa ani buni si ascult preponderent muzica clasica, mai putin jazz si blues si rar world music/ethnic, rock clasic.
Sistemul meu este format din:
Putere: Jeff Rowland Concerto Integrated cu Jeff Rowland PC-1 Power Factor Correction
Preamp/Digital: exaSound e20MkIII DSD DAC cu sursa liniara Paul Hynes SR3-12; transport - MacBook Pro i5 13' cu Samsung 850EVO 512GB SSD; software player - Audirvana + 1.5.12
Incinte: Raidho Eben X-Centric
Cabluri: interconect - Audioquest Sky XLR 72v DBS, de boxe - Audioquest Everest DBS 72V, de alimentare - Audioquest NRG-10 72V DBS, cablu USB - Audioquest Diamond USB 216V DBS.
Rack: Aavik cu picioruse Nordost Pulsar Points
Tweaks: Omicron Stabilizzatore Armonico & Gold Evolution SE; distribuitor de retea Isotek Sirius EVO3; priza perete Furutech FT-SWS (R); sigurante HiFi Tuning Supreme 3.
Ma bucur sa ma aflu din nou aici, pe singurul forum de profil autohton!
P.S. Consider ca pot raspunde la postarile de mai sus fara sa se considere ca incerc sa critic moderarea ci ca raspund unui membru:
1. Userul johndoe21ro a fost membru pe acest forum. Din pacate nu a avut viata lunga, deoarece existenta i-a fost taiata in fasa. Adresa de mail asociata userului johndoe21ro este 'in folosinta' dar nu poate fi folosita... Pentru a ma loga acum ca johndoe21ro si a ma apara a trebui sa imi mai fac un cont de mail... Ma tem ca singur nu ma pot sabota asa incat insist sa nu mi se atribuie actiuni de 'ascundere pe dupa deget', samd. Si, mai mult decat atat, nu aveam cum sa ma adresez tie direct, pe forum sau prin pm din motivul enuntat mai sus.
2. Cei pe care i-am balacarit eu, i-ai balacarit si tu, din aceleasi motive. Nu consider ca eu corespund tipologiei hotului... Indivizii respectiv fac rusine audiofiliei, melofiliei si trebuie incercata oprirea lor inainte de a sabota definitiv forumuri, conceptii, samd.
3. Indiferent de ce crezi tu, nu mi-am constituit o cauza sau o obisnuinta in a te vorbi de rau pe alte forumuri. Daca am adus vorba de asta, am adus-o probabil datorita primirii mele. Daca este cineva de pe alt forum care isi aminteste de postarile mele acide, il rog sa vorbeasca. Insa acest cineva nu cred ca se va gasi. Imi place sa cred ca am altfel de activitati pe forumuri.
Eu mi-am incheiat pledoaria si, sper ca de acum incolo, putem comunica cu totii pasnic in folosul hobby-ului comun. "La intrare, lasati eventualele animozitati si frustrari reciproce acumulate de pe alte forumuri!" Eu nu am intrat aici cu nici o animozitate, frustrare, samd. Sper sa nici nu fiu primit altfel!
Triangle Magellan Concerto 2; AQ Everest; Vitus Audio SS-010 Mk2; AQ Dragon HC; AQ WEL XLR; Chord Qutest w UpTone JS-2; SOtM tX-USBultra & Paul Hynes SR5-12XL; AQ Diamond USB; Gryphon PowerZone; Stillpoints UltraSS; Solid Tech Hybrid