Sa facem cunostinta (loc de dat Buna Ziua la intrare!)
- Sylver Cheetah 53
Re: Sa facem cunostinta (loc de dat Buna Ziua la intrare!)
Salut, sunt Paul si am 35ani. Sunt din Timisoara.
Pasionat de casti audio.
Pasionat de casti audio.
- Sylver Cheetah 53
Bine ai venit!
Ce căşti ai?
Ce căşti ai?
www.youplay.ro
- johndoe21ro
Doar din alea de vanzare!Sylver Cheetah 53 wrote:Bine ai venit!
Ce căşti ai?

Triangle Magellan Concerto 2; AQ Everest; Vitus Audio SS-010 Mk2; AQ Dragon HC; AQ WEL XLR; Chord Qutest w UpTone JS-2; SOtM tX-USBultra & Paul Hynes SR5-12XL; AQ Diamond USB; Gryphon PowerZone; Stillpoints UltraSS; Solid Tech Hybrid
Salutare stimabili,
Numele meu este Bogdan, am 39 de ani sunt din Bucuresti si de curand am redescoperit vinilul. Virusul a incubat cca 30-35 de ani. "Afectiunea" mi-a fost transmisa inca de pe timpul cand ascultam la pickup povesti cam de pe la varsta de 3-5 ani. Imi aduc aminte ca unchiul meu cu care locuiam avea un National Panasonic (tuner, deck si pickup) diplomat cu boxe detasabile si-mi punea sa ascult "placile" lui cu greu gasite prin anii '80-'85.
Din pacate nu am reusit sa recuperez nimic din colectia unchiului meu, cred ca s-au topit pur si simplu, fapt pentru care am inceput propria mea colectie de viniluri.
In prezent nu am nimic din categoria audiofili, dar pandesc....
. Momentan sunt la capitolul ascult sa vad ce si cum imi place. Estetic vorbind sunt foaaarte atras de stereo vintage, brushed aluminum/ carcasele din lemn / VU meters.
Mi-e si rusine, dar na' tre' sa zic.....detin un sistem home cinema 5.1 cu doua frontale JBL Northridge E60, un pick up Sony PS-LX300USB de aspira tot praful din casa (nu am mai pomenit asa ceva) si un AV receiver Panasonic SA-XR45 (se cazneste sa paraie).
Am frunzarit forumul hi-fi stereo de cateva zile si imi place ce citesc, vreau sa particip.
Pe langa LP / Records mai am si alte pasiuni: fotografie (amator), electronica (mai mult electric guitar pedal DIY) si web development / programare.
Asteptarile mele de la voi: sa-mi gasesc "linistea".
Multumesc pentru primire si bine v-am gasit !
Numele meu este Bogdan, am 39 de ani sunt din Bucuresti si de curand am redescoperit vinilul. Virusul a incubat cca 30-35 de ani. "Afectiunea" mi-a fost transmisa inca de pe timpul cand ascultam la pickup povesti cam de pe la varsta de 3-5 ani. Imi aduc aminte ca unchiul meu cu care locuiam avea un National Panasonic (tuner, deck si pickup) diplomat cu boxe detasabile si-mi punea sa ascult "placile" lui cu greu gasite prin anii '80-'85.
Din pacate nu am reusit sa recuperez nimic din colectia unchiului meu, cred ca s-au topit pur si simplu, fapt pentru care am inceput propria mea colectie de viniluri.
In prezent nu am nimic din categoria audiofili, dar pandesc....

Mi-e si rusine, dar na' tre' sa zic.....detin un sistem home cinema 5.1 cu doua frontale JBL Northridge E60, un pick up Sony PS-LX300USB de aspira tot praful din casa (nu am mai pomenit asa ceva) si un AV receiver Panasonic SA-XR45 (se cazneste sa paraie).
Am frunzarit forumul hi-fi stereo de cateva zile si imi place ce citesc, vreau sa particip.
Pe langa LP / Records mai am si alte pasiuni: fotografie (amator), electronica (mai mult electric guitar pedal DIY) si web development / programare.
Asteptarile mele de la voi: sa-mi gasesc "linistea".
Multumesc pentru primire si bine v-am gasit !
Bine ai venit Bogdan B!
Doar sa fi atent in domeniul asta, lumea nu e asa selecta pe cat pare! (adica avem si tzarani printre noi)
De multe ori in acest hobby barbatii se comporta ca femeile (tzatzele). Ma tem ca e un domeniu in care te poti efemina! Ba unii fac si crize de isterie.
De altfel multi fac curul mare de la canapea si probabil o data cu grasimea depusa pe partile dorsale vine si comportamentul de femeie. Nu de alta, dar tot e un "referendum" zilele urmatoare despre familia formata din barbat si femeie fara a se specifica totusi care e barbatul si care e femeia in casa?! Multi haudiofili (si trancotari) pe care-i stiu sunt mai degraba femei in casa lor unde Zoe e barbata. De aici pleaca unele frustrari, nu in toate cazurile, doar la unii, chestiuni care se reverbereaza pe forumuri si in general in atitudine.
ai pus bine ghilimele pentru ca este exact pe dos, adica o data ce se dezlantuie criza trancotaro-haudiofila ti se duce linistea!Bogdan B wrote:Asteptarile mele de la voi: sa-mi gasesc "linistea".

Doar sa fi atent in domeniul asta, lumea nu e asa selecta pe cat pare! (adica avem si tzarani printre noi)
De multe ori in acest hobby barbatii se comporta ca femeile (tzatzele). Ma tem ca e un domeniu in care te poti efemina! Ba unii fac si crize de isterie.
De altfel multi fac curul mare de la canapea si probabil o data cu grasimea depusa pe partile dorsale vine si comportamentul de femeie. Nu de alta, dar tot e un "referendum" zilele urmatoare despre familia formata din barbat si femeie fara a se specifica totusi care e barbatul si care e femeia in casa?! Multi haudiofili (si trancotari) pe care-i stiu sunt mai degraba femei in casa lor unde Zoe e barbata. De aici pleaca unele frustrari, nu in toate cazurile, doar la unii, chestiuni care se reverbereaza pe forumuri si in general in atitudine.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.
Buna seara domnilor,
Dupa lungi sederi in umbra formului, m-am decis ca este momentul sa ma alatur comunitatii si trancotarilor pasionati.
O pasiune ce a luat amploare de mai bine de 1 an, si usor usor am ajuns la un nivel satisfacator urechilor mele audiofile in devenire
Multumesc pe aceasta cale si socrului meu, inginer electronist, care m-a ajutat cu diverse scule, sfaturi, interventii "electronistice" si vizite prin targuri de vechituri/comori
Salut pe aceasta cale membrii forumului; unora chiar le-am citit cu mult interes ideile/dezbaterile/opiniile, atat aici cat si pe alte forumuri.
Sa auzim de (Hi-Fi) bine!
Dupa lungi sederi in umbra formului, m-am decis ca este momentul sa ma alatur comunitatii si trancotarilor pasionati.
O pasiune ce a luat amploare de mai bine de 1 an, si usor usor am ajuns la un nivel satisfacator urechilor mele audiofile in devenire

Multumesc pe aceasta cale si socrului meu, inginer electronist, care m-a ajutat cu diverse scule, sfaturi, interventii "electronistice" si vizite prin targuri de vechituri/comori

Salut pe aceasta cale membrii forumului; unora chiar le-am citit cu mult interes ideile/dezbaterile/opiniile, atat aici cat si pe alte forumuri.
Sa auzim de (Hi-Fi) bine!
- Sylver Cheetah 53
Bogdan, nu?
Bun venit, îţi doresc.
Bun venit, îţi doresc.

www.youplay.ro
Salut, Sylver Cheetah 53!Sylver Cheetah 53 wrote:Bogdan, nu?
Bun venit, îţi doresc.
Nu vei afla niciodata!

Toate cele bune,
Bine te-ai alaturat micii noastre comunitati zurlii, _BGD_! Am citit ca ai inceput bine cariera, printre sacii de porumb! Asa se incepe! 

Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.
Neata Momolo,
Inceputul si mai inceput a fost cu pick-up-ul pe un home cinema.
Mi-a luat ceva pana am descoperit RIAA
“Viata e grele, nu toti poate”
Inceputul si mai inceput a fost cu pick-up-ul pe un home cinema.
Mi-a luat ceva pana am descoperit RIAA

“Viata e grele, nu toti poate”
Salve,
ma numesc Danci Petru, am 46 de ani, locuiesc in Oradea, iar in ultima vreme ma preocupa sistemele audiofile.
ma numesc Danci Petru, am 46 de ani, locuiesc in Oradea, iar in ultima vreme ma preocupa sistemele audiofile.
Yamaha AX-1070, Pioneer A-616-MK2, NAD 317
Visaton Experience-V2, Pilot V300-MK3, Beovox S75
Revox A77, Thorens TD-318, Denon DP-51F, Sony CDP-333-ES, Arcam Alpha 7se,
Onkyo TA-2060, AIWA AD-880
Salve Petru,
Si bine ai venit!
Care iti sunt gandurile, aspiratiile, trancotele?
Si bine ai venit!
Care iti sunt gandurile, aspiratiile, trancotele?

Salut si bine v-am gasit,
muzica o ascult mai mult la casti, din motive audiofile
iar in rest la un marantz PM5004 cu Mission MX3, dar sper la mai bine.
muzica o ascult mai mult la casti, din motive audiofile

Yamaha AX-1070, Pioneer A-616-MK2, NAD 317
- Sylver Cheetah 53
Eu sînt cu căştile la urechi, toată ziua.
www.youplay.ro