Pe meleagurile mele este o vorba "Paseste cu picioare de plumb" .. altfel te arzi , cam asa e si cu audiofilia

Atentie , rabdare ,informare si "muzica inainte de toate "
solo
Haha, nu te contrazic...cand oi pune mana pe un dac extern o sa fac o comparatie...SOLO wrote:Welcome printre noi Alex si spor la butonat pe forum .
Squeezebox zici ? si eu folosesc unul classic , totusi fara un dac extern mi se pare destul de slabut ( aruncat pastila)
solo
De acord, sunt cu ochii pe un NAD M5 cd/sacd player. Tre' sa-l vand nevestei mai intai...momolo wrote:Alex_San bine ai venit pe forum si eu iti spun sa pui mai bine mana pe un playerCD stereo, macar si unul ieftin-mediocru-chinezarie (de genul NAD, CambridgeAudio,Rotel,Exposure,Atoll,etc,etc), apoi mai discutam de cum suna scartzaiebox -ul ala!
Evident, ar fi recomandabil ca in cazul playeruluiCD sa folosesti discuri audio matritate, cele originale din pravalie, nu copiile din PC.
Salut...
Sint mic, gras, chel si barbos, fan akai si electrostatice. Nu am nimic sa impartasesc acestui forum (constructiv vorbind ) da' o sa va bat la cap cu akai-ul si o sa critic orice fel de cablu mai scump de 50 de dolari. si oricum mi se facuse dor de momolo