Sa facem cunostinta (loc de dat Buna Ziua la intrare!)
Re: Sa facem cunostinta !
Va salut pe amandoi !
Forumul nu este al meu, este al vostru si il aveti asa cum il faceti zi de zi.
Forumul nu este al meu, este al vostru si il aveti asa cum il faceti zi de zi.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.
Salutari noilor forumisti !
solo
solo
Every foot from the wall adds 1000$ to the sound
*Doneaza pentru libertatea si sustenabilitatea forumului
la multi ani si multe scule... ma impac bine cu vodka absolut cu red bull si astept, cu ajutorul vostru, sa ating absolutul in nirvana audiofila; astept curatzarea in urechi cu fortza si penitentza vesnica in focul auditiilor cu cunoscatori; m'am oprit la voi cu umilintza si dorintza de'a invatza cum sa aud: cu creierul sau cu urekea... voi ce zicetzi? m'am mai dus si pe la alte forumuri da' m'au dat afar' d'acolo k au zis ca nu respect tagma si ritualurile masoneriei audiace. au zis k ma initziaza da' cu bani; or eu nu ma bag pan' nu stiu de unde si pana unde... sper sa nu fiu dezamagit (si aici).
absolut bine ai venit si sper sa nu fi absolutist! (decat in respectarea gramaticii limbii romane!)
Salut cu respect toti membrii forumului si pe cei care au muncit sa-i dea viata.Dan Nicu e numele meu,am 34 de ani,ciocanar(in piatra,lemn,tabla,ce s-o mai gasi)
.Scule-asa si asa(finalTechnics SE-A+ pre SU-A8,niste cutii de la Grundig,un player Sony mediu,un deck Pioneer pt casete,niste Altec MX5021 pana de curand,cateva placi de sunet-Creative,M-audio,RME).Muzica - cateva zeci de CD,cateva zeci de casete cu muzica clasica,rock,jazz.Adica nici prea,prea,nici foarte,foarte.

Bine ai venit si daca iubesti muzica esti de-al nostru
solo

solo
Every foot from the wall adds 1000$ to the sound
DAN_TM bine ai venit pe forumul nostru !
sculptor ?! Timisoara ?ciocanar(in piatra,lemn,tabla,ce s-o mai gasi)
Nu sant sculptor,in intelesul larg acceptat(artist plastic),cu toate ca am facut cativa ani de arte plastice,modelaj mai ales.Mestesugar ar fi mai potrivit.Nemtii au un termen mai potrivit:steinmetzmeister.Adica monumente funerare in principal,prelucrari marmura,glafuri,etc.
aaaa...deci si postamente (funerare sau nuDAN_TM wrote:Nu sant sculptor,in intelesul larg acceptat(artist plastic),cu toate ca am facut cativa ani de arte plastice,modelaj mai ales.Mestesugar ar fi mai potrivit.Nemtii au un termen mai potrivit:steinmetzmeister.Adica monumente funerare in principal,prelucrari marmura,glafuri,etc.

It's the music, stupid!
A,da.Timisoara.Nu am stiut cum si unde sa-mi trec locatia.

Salutare.
Bine v-am gasit !
Sunt din Bucuresti. IT ca pasiune + profesie. Mare ascultator de muzichie, cinefil inrait.
Salutari speciale lui momolo, este printre primii care mi-au dat sfaturi valoroase in trecut, atunci cand eram incepator si ma aflam la ananghie cu oaresce alegeri greu de facut !
Bine v-am gasit !
Sunt din Bucuresti. IT ca pasiune + profesie. Mare ascultator de muzichie, cinefil inrait.
Salutari speciale lui momolo, este printre primii care mi-au dat sfaturi valoroase in trecut, atunci cand eram incepator si ma aflam la ananghie cu oaresce alegeri greu de facut !

Vreţi să ştiţi dacă o ţară este bine condusă şi civilizată, atunci ascultaţi muzica acesteia. (Confucius)
Te salut! Bine ai venit pe forumul nostru!
Salutari tuturor!
Andrei ma numesc, IT-ist de meserie, pasionat de electronica,auditii de calitate si mai tot ceea ce inseamna Hi-Fi stereo.
Ma bucur ca va intalnesc si pe acest forum.
Andrei ma numesc, IT-ist de meserie, pasionat de electronica,auditii de calitate si mai tot ceea ce inseamna Hi-Fi stereo.
Ma bucur ca va intalnesc si pe acest forum.

Bine ai venit andy ! Sper sa-ti placa pe forumul asta! Aici suntem liberi de opsesii....pardon!
, obsesii legate de reclama mascata si alte farafastacuri fumigene! Asa ca, liber la scris! (si la gandire!
)