Super fain, experiente care nu se uita.
Cred ca m-am facut inteles destul de bine. Draga momolo, daca vrei sa-mi sugerezi ca ma pricep mai bine la fotografie decat la audiofilie, tot ce-i posibil. Din pacate, din sculele de alta data, n-am mai ramas decat cu un compact (ceva mai rasarit adevarat). Vanzare necesara pentru achizitionarea a "doua centrale nucleare", mai mici ce-i drept. Nici nu vreau sa ma gandesc ce-ar fi iesit cu un full frame si-o lentila buna. Deja o poza de-a mea de saptamana trecuta, micutele Diapason, a aparut pe un forum vecin la topicul despre frumusete. Tinand cont ca absolut toate pozele de acolo sunt "imprumutate" de pe net, dar folosite totusi pentru o cauza nobila, nu-i bai. Pe viitor poate n-ar strica totusi o intrebare la autorul pozelor.momolo wrote:Spirit Crusher, pozele sunt facute de tine ?
Pai daca a lipsit emotia nici nu ma arunc prea tare la povesti. Posibil ca aceasta combinatie, Martin Logan + Audio Research sa nu fie tocmai potrivita. Dupa cum ziceam, acum vreo 2-3 luni am ascultat modelul Summit-X cuplat cu Accuphase. Mda... Alta mancare de peste. Pentru cine vrea un sunet live si un soundstage imens, asta-i combinatia. Foarte bun in redarea compozitiilor clasice complexe. Ceea ce nu-i asa de simplu. Am mai auzit ceva asemanator la sistemul lui Iura si acum un weekend cu Diapason Dynamis. Sisteme mult mai scumpe decat Marin Logan si Accuphase. Din ce-am mai citit, electrostaticele au si ele slabiciunile lor. Nu exceleaza chiar cu toate genurile de muzica. Asa-i cu hobby-ul asta, trebuie sa faci compromisuri. In schimb daca-ti permiti vreo 3-4 sisteme pe-acasa...momolo wrote: Pacat totusi ca nu incerci o descriere a sunetului ceva mai amanuntita.
am zis mai sus, nu din ce am citit, din ce am avut ocazia sa aud direct si variat. Daca as fi belfer mi-as lua o pereche panouri dar nu as trai numai cu ele, ar fi ceva de avut pe langa altele deoarece au avantajele lor, am zis. E teribil cum bine aranjate pot aduce cantareata la modul holografic chiar in casa! (imaginea color full 3D e suplinita cu sunetul)Spirit Crusher wrote:Din ce-am mai citit, electrostaticele au si ele slabiciunile lor. Nu exceleaza chiar cu toate genurile de muzica.
ce model Accu ?Spirit Crusher wrote:Summit-X cuplat cu Accuphase
doarece mi-a trimis prietenul tau linkul unde a pus foto, am vazut ca mai era un Accuphase deasupra rackului si nu-mi dau seama ce era, seamana a preu phono sau DAC (dar pickup nu era).Spirit Crusher wrote:A trebuit sa caut ceva pe net ca sa pot da un raspuns corect. Deci de la Accuphase am avut :
- Power Supply : PS-510
- CD player : DP-900
- preamp : C-2120
- ampli : A-47
Intr-adevar era un DAC, model DC-37, dar cand am ascultat eu s-a pus doar CD (de aia nici n-am mai amintit).momolo wrote: deoarece mi-a trimis prietenul tau linkul unde a pus foto, am vazut ca mai era un Accuphase deasupra rackului si nu-mi dau seama ce era, seamana a preu phono sau DAC (dar pickup nu era).
secret!Spirit Crusher wrote:P.S. Despre ce prieten si despre ce link e vorba?
Dupa cum m-am facut inteles, nu-i bai, caci postarea ta a folosit pentru o cauza nobila. Intr-adevar, dupa cum bine ai observat, e si pentru mine cea mai reusita poza din acea zi. Sa fie primit!tatatodor wrote:micutele Diapason, a aparut pe un forum vecin la topicul despre frumusete
pur si simplu a fost dragoste la prima vedere !!!...au ramas lipite de retina si dupa ce am inchis netul.Mea culpa pentru vrednicia mea de a le scoate pe net,dar uneori cand descoperi ceva frumos,de obicei impartasesti cu cei din jur din prima secunda.Uneori uiti de secunda doi cand cerivoie&multumesti norocosului propietar.Pt mine,unghiul ales,modul cum cade lumina,asezarea lor le fac bestphoto pe 2016.Felicitari.
Spirit Crusher,inca odata,scuza-mi impolitetea privind acea postare.