Chef de Kef...
Salutare tuturor,
De la ultima interventie, am avut parte de ceva evenimente. Duminica trecuta am avut Kef in program. Marti a fost asa, mai fara "kef". Jihadistii zburatori au cantat alta partitura... Soundstage cat aeroportul la hit-ul zilei "Aruncati manutele-n aer". In fine...
Modelele din program : Kef Blade Two, Reference 1&3&5, LS50. Cred ca incepeti sa cunoasteti bine locatia. De data asta n-am mai tras vacute in poze. Le-am lasat sa pasca linistit. Nu stiu ce s-a intamplat acum, dar n-am mai fost in verva de altadata. Nici la ascultat si nici la fotografiat. Am stat mai mult de vorba. Bun si asta.
Blade Two chiar suna intr-un mare fel. Incredibil pentru niste drivere atat de mici. Sunt curios cum ar suna Blade-urile mari. Anul trecut am ascultat Kef Muon, alea mai "mititele". Really disappointed. Poate si combinatia cu electronica Chord nu a fost pe masura. De altfel nu-i prima data cand sistemele incluzand electronice Chord au fost mare dezamagire.
Nu ma intrebati de LS50. Le-am "ascultat" doar pentru cat am intrat sa fac poze. Nici Reference 1 nu s-au bucurat de atentie mai mare.
Reference 5 au fost ascultate cel mai mult. Poate si din cauza camerei, intima si foarte bine tratata acustic. De fiecare data s-a intamplat ca sa raman singur in aceasta camera, la ultimele show-uri. Da-i bataie cu cd-urile de acasa. Sursa : T+A PDP 3000 HV. Amplificare in clasa A de la Musical Fidelity, AMS50. Preamplificare pe lampi, tot de la ei, modelul Primo. N-a sunat rau deloc, dar... Daca facem un calcul rapid, doar componentele ajung undeva pe la 40k pounds. Asa ca, dragii mosului, vise placute...
Am vorbit cu organizatorul sa vad ce mai urmeaza. Din pacate, se pare ca pana pe la toamna nu s-ar mai anunta evenimente majore. Asa ca, va urma o perioada de seceta din partea mea la aceasta sectiune.
Sunet intins!
P.S. Sa nu uit de poze :
https://goo.gl/photos/QnXpxG59MrifPmra6" onclick="window.open(this.href);return false;
Enjoy!
Harbeth, vinyl and tubes...