lasa ca in curand toate astea dispar total, ramane doar..... telefonul ("zmartul"). Vine puternic din urma generatia tanara! Astia nu cunosc NIMIC altceva inafara de telefonul pe care-l tin in mana (ca parca acolo e tot sufletul si toata mintea lor). Telefonul va inlocui total audiofilia, trancotaria, cel mai rapid va inlocui total PC-ul si televizorul, deja a inlocuit aparatul foto, in final va inlocui tot! La telefon se asculta muzica, se vad filmele, se fac platile, se cauta pe net (ceva de cumparat), telefonul este feisbucul, telefonul este tot! Nu stiu daca ai observat dar tinereii sunt total imuni si indiferenti la scularaia audio (trancotara sau audiofila nu conteaza, poate sa aiba o suta de beculete ca nici nu o vad sau se uita cu indiferenta si nu intreaba, "Ce-i aia?!", in mod evident nestiind. Dar pur si simplu nu-i intereseaza, sunt imuni, e ca si cum vaca vede acceleratul de Ciulnitza rumegand in pace). Deja telefonul a inlocuit aparatul de fotografiat, in curand aparatele foto vor avea soarta casetofoanelor si magnetofoanelor. Nu stiu daca ai observat (evident, stiu ca ai observat) de la puradel la baba si mos toti sunt fotografi si cameramani cu telefonul! Nu mai poti vedea nici ratza pe lac in parc, e acoperita toata de ecranele "zmarturilor" cu care e filmata si pozata! Multi nu mai vad nici peisajul intr-o excursie turistica... e acoperit de ecranul zmartului! Deja si babele la tzara stiu ce-i aia un "selfi". Care a inceput deja sa faca si victime, iata:johndoe21ro wrote:Americanii sunt oricum penalizati la capitolul expozitii de involutia progresiva a CES-ului. Practic, Munich Hi-End a devenit, de departe, cea mai interesanta expozitie pentru cei de peste ocean ei trebuind sa se multumeasca la ei acasa cu Axpona - cea mai mare expozitie nord-americana... Una peste alta, rotitele inca se misca insa, laudele de alta data s-au imputinat in mod evident.
https://stirileprotv.ro/stiri/socant/mo ... elfie.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Deci, in curand la expozitiile audiofile nu vor mai conta camerele (din rigips). Toata expozitia va fi intr-o singura camera. E loc. Pentru ca se vor utiliza numai "doape" si oricum, cand asculti din telefon nu conteaza. Multi audiofili care vor vizita expozitiile viitorului vor pati ca victima din link incercand sa-si faca "selfi" mai la geam cu "sistemul audio" (adica "zmartul" ultimul model)
Au aparut chiar si audiofili pe strada sau in metrou care asculta "muzica" cu telefonul gujuind la maxim. Dar ideea e simpla, astia nu mai stiu altceva inafara de telefon! Apropos, chestie recenta, mi-a adus un curier un telefon, a trebuit desfacut sa semnez actele. Curierul, un baiat tanar, sub 30. Efectiv saliva la vederea telefonului! Nici eu nu faceam asa in primavara lui 1986 la vederea unui magnetofon Akai GX747! Eu imi bag p_la in el de rahat de telefon, aveam nevoie deoarece ala vechi nu se mai poate utiliza (si tare as vrea sa traiesc fara telefon dar nu se poate!...). Dar baiatul se udase tot si imi era si mila cand l-am vazut cum pleaca asa cu jind!
Deci pe noi ne asteapta lada de gunoi a istoriei! (cu harabaile noastre mari si grele!)