Incearca sa-ti raspunda unul destul de tanar inca (ce a crescut cu casete in casa si cu radio, vazand pick-up-uri la TV doar) ce a trecut de cativa ani hardcore spre vinil, manat nu de nostalgie (nu eram nascut in vremurile de glorie) sau de dorinta de a freca cu peria viniluri(nu prea posed mult timp disponibil datorita vietii moderne), ci doar de de dorinta de a obtine un sunet mai bun. Daca esti pasionat de cd-uri, cumpara cat mai mult acum cat sunt ieftine, profita pana nu dispar de tot. Timpul dedicat ascultarii este putin, viata este scurta, macar atunci sa nu facem compromis-uri. Eu cred ca vinilul si cd-ul reprezinta doua formate inca disponibile pe cale larga si cu performante bune in ziua de astazi. Fisiererele sunt bune, dupa parerea mea, pentru momentul in care faci o salata si deschizi o sticla de vin impreuna cu persoanele iubite sau prieteni ascultand in fundal ceva muzica comerciala. Daca vrei sa asculti ceva serios, singur, muzica ce te unge pe suflet, artistul tau de suflet, trebuie sa bagi un CD bun, un vinil(frecatul periei scosul din ambalaj si curatarea acului dureaza 20 de secunde maxim, deci povestea cu nostalgia este o...poveste) sau o banda.
Am ascultat un singur sistem pe fisiere ce nu suna a fisiere in viata mea, insa ce complicaciune si cablaraie de vis era necesara! Digitalul de performanta este foarte complicat si mult mai scump de deslusit decat cd-ul clasic dupa parere mea.
Cumpara cat mai multe cd-uri, caci ai sa-ti multumesti mai incolo!
Pragmatic ce inseamna, sa stai nemiscat pe o canapea 3-4 ore (sa creasca burta) si sa comanzi fisierele din tableta? Sau sa nu platesti muzica pe care o asculti? Mai schimbi un disc, mai curge sangele in vene

! Cd-ul poate fi foarte pragmatic ca pret (hardware si software) in aceasta perioada cand toata lumea e innebunita dupa fisiere...O parere...