ENYA

CD, vinil, concerte
Post Reply
acustik
Posts: 384
Joined: 19 Oct 2011, 11:32

ENYA

Post by acustik »

ceva fani new age pe aici? :wink:
Orice s-ar spune reprezentanta de frunte a genului ramane stimabila doamna ENYA; E originala, stil si voce aparte..Si daca o vezi si o asculti nici pe departe nu te duce gandul ca si-a inceput cariera ca solista intr-o formatie de muzica ...rock! Trupa Clannad care exista se pare si azi in Irlanda.
Pe Enya eu personal o consider o artista desavarsita si am toata stima atat pentru talentul sau de interpreta cat si producator.Iar ceea ce apreciez in plus enorm la ea este ca in ciuda faptului ca este super cunoscuta pe tot globul aflandu-se in topul vanzarilor de albume de peste 20 de ani, este in acelasi timp o persoana simpla si extrem de modesta. Nu agreeaza deloc publicitatea, se fereste cat poate de media si interviuri, si reuseste cu brio sa pacaleasca flashurile paparazzilor. 8)
In acord cu sarbatorile de iarna care se apropie, aseara am audiat super albumul ei de sarbatori produs in 2009 " And A Winther Come"- linistitor, melodios , instrumentatie bine gandita..cum altfel ca doar e ..Enya, nu? :D jucaus pe alocuri, fiind si melodii inspirate din jocurile copiilor.
http://www.amazon.com/Winter-Came-Enya/dp/B001GQ2TGA" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Exista un citat grozav al poetului Hafiz, el a spus: “Chiar si dupa tot acest timp, Soarele niciodata nu ii spune Pamantului: Imi esti dator”. Doar gandeste-te ce poate face o iubire ca aceasta! “Ilumineaza” o lume intreaga!(Dr.Wayne Dyer - Schimbarea)

User avatar
brighty
Posts: 922
Joined: 06 Nov 2008, 19:05
Location: Bucuresti

Re: ENYA

Post by brighty »

Azi-dimineata, BBC Radio 2 a difuzat, in premiera, noul single al artistei irlandeze, intitulat "Echoes in the Rain". El va fi inclus pe noul album al Enyei, "Dark Sky Island", pregatit a aparea pe data de 20 Noiembrie 2015, la casa de discuri Warner Bros.

User avatar
brighty
Posts: 922
Joined: 06 Nov 2008, 19:05
Location: Bucuresti

Re: ENYA

Post by brighty »

Puteti sa ascultati aici noua piesa:
https://www.youtube.com/watch?v=8DDHulO485k" onclick="window.open(this.href);return false;

User avatar
brighty
Posts: 922
Joined: 06 Nov 2008, 19:05
Location: Bucuresti

Re: ENYA

Post by brighty »

Image

Foarte reusit noul album al Enyei, "Dark Sky Island", aparut ieri!! Recunosc ca la auditia precedentelor ei doua titluri, "Amarantine" (2005) si "And Winter Came" (2008), m-a cam apucat cascatul dupa cateva piese... :P :oops: :mrgreen: Insa, iata, ca artista a dat dovada de o buna creativitate in anul de gratie 2015, rezultatul fiind un album care, chiar daca nu aduce vreo inovatie in soundul propus, este plin de piese frumoase, rafinate si interesante. Pe undeva, aduce cu mai-vechiul si faimosul sau "Shepherd Moons" (1991), care la vremea aceea a fost chiar nominalizat la Grammy Awards, sectiunea New Age! Highly recommended!

Post Reply