Director: Barry Levinson
Writers: James Toback, Dean Jennings (book)
Stars: Warren Beatty, Annette Bening, Harvey Keitel
http://www.imdb.com/title/tt0101516/?ref_=fn_al_tt_1" onclick="window.open(this.href);return false;

L-am revazut. Mi se pare un film extraordinar! Genul pe care l-as vedea la Cinema clasic din pelicula. Nota "imeghebe" mi se pare nedrept de mica! In opinia mea e genul de film care trece testul timpului! Cei doi, Warren Beatty si Annette Bening sunt exceptionali! Probabil notarea scazuta si numarul mic al celor care au votat se datoreaza vechimii filmului aparut mult inaintea internetului si site-ului cu pricina. Am observat ca multi au ideea in subconstient ca numai "filmele noi" merita atentia si pot fi cu adevarat bune, ca si cand daca un film e vechi nici nu mai merita oboseala (cu exceptia unor filme vechi care au fost extrem de popularizate.... si cum lumea e turma de oi.... etc). De aceea in piata e greu de gasit filme ceva mai vechi (daca vrei sa gasesti un film mai vechi de cativa ani e disponibil numai daca a ramas nevandut la solduri), mai ales cele "despre care nu se vorbeste" si cele care nu sunt cu elicoptere, ciumegi care salveaza planeta cu pistolul, masini rasturnate, echipe de supranaturali idiotici in culori variate, cat mai multe explozii (de prost gust), etc, etc .
Recomand!