Pareri Yamaha M65&C65

A fost odata ca niciodata
Post Reply
florinmacri
Posts: 32
Joined: 16 Apr 2009, 14:19

Pareri Yamaha M65&C65

Post by florinmacri »

Va salut!
Are cineva aceasta combinatie sau a ascultat aceste scule? Cu ce boxe s-ar potrivi avand in vedere puterea destul de mare.

florinmacri
Posts: 32
Joined: 16 Apr 2009, 14:19

Re: Pareri Yamaha M65&C65

Post by florinmacri »

As fi vrut o parere de la cineva mai cu experienta.
Am un Hk PM 655 Vxi care din pacate m-a lasat si ma bate gandul sa iau aceasta combinatie de Yamaha care am gasit-o la 650 de euro. Boxele care le am in prezent(paradigm monitor titan) sunt de putere mai mica decat ampliful Yamaha dar oricum aveam de gand sa iau alte boxe. De fapt banii care-i am acum erau destinati boxelor.
Mai am un Naim 5i care il folosesc foarte rar pentru ca nu prea se pupa cu boxele si nici nu am sa investesc mai departe in suratele lui dintr-un singur motiv si anume ca eu nu am toate inregistrarile facute superextraordinar ca sa pot beneficia de auditia Naim si atunci mai este nevoie de cate un mic reglaj, care la Naim nu exista. Sau poate eu vreau mai multe inalte la o melodie sau bass sau loudness sau ...
Am citit pe un alt forum din Romania un subiect legat de Yamaha iar unul din useri spunea ceva de genul ''ce frumoasa era viata fara Technics si Yamaha''. Nu toti avem bani de scule high end sau poate exista prioritati mai mari care se pot rezolva cu acele mii de euro date pe un Acuphasse spre exemplu, plus boxele care pot depasi si 2-3 ori valoarea amplif-ului plus restul cabluri si altele. Total iti iei lejer o masina buna cu banii astia.
Ce caut eu as vrea sa fie de calitate buna dar nu la preturi exorbitante.
Multumesc frumos celor care citesc randurile mele !

User avatar
Schindler
Posts: 394
Joined: 28 Oct 2008, 11:13
Location: Constanta

Re: Pareri Yamaha M65&C65

Post by Schindler »

Pai , dupa opinia mea, la tine treaba este destul de simpla : fiindca nu ai toate inregistrarile facute superextraordinar si mai este nevoie de cate un mic reglaj , nici nu merita sa dai atitia bani pe amplificatoare scumpe. Sint tone de trancotzele si boxe ieftine care te-ar satisface perfect din punct de vedere sonor. Toata treaba e sa potrivesti bine amplificatorul, boxele si cablurile.
Eu am o vechitura de asta NAD 7030 :
http://www.okazii.ro/sisteme-audio/ampl ... a114593930" onclick="window.open(this.href);return false;
,niste boxe B&W DM4 si cabluri potrivite si sint foarte multumit de sunet.
(Tot acest sistem + cablurile m-a costat vre-o 300 Euro).
Cu banii ramasi iti poti cumpara un HDD incapator, o placa de sunet buna, etc.
Banii sint scumpi in ziua de azi.
"Stop hearing music. Start listening to it."

Post Reply