Radu Ghencea-incomod pentru mediocritatea scenei muzicale

Doar o vorba sa-ti mai spun
Post Reply
tatatodor
Posts: 140
Joined: 13 Dec 2008, 15:45
Location: arad

Radu Ghencea-incomod pentru mediocritatea scenei muzicale

Post by tatatodor »

Nu sunt un fan al acestor gen de emisiuni,dar aseara am vazut la vocearomaniei un moment penibil,emblematic pt vremurile ce le traim.Juriul a hotarat ca Radu Ghencea sa nu mearga mai departe,invocand tot felul de motive stupide cum ar fi ca nu a personalizat interpretarea si ar avea déjà vocea formata( si probabil nu mai poate fi manelizata precum cohorta ce o vedem pe ecranele si scenele patriei).
Dar ceva acolo s-a intamplat,altul era adevarul.Radu Ghencea pur si simplu a CANTAT.
A stralucit prêt de cateva minute interpretand un slagar al binecunoscutului Aurelian Andreescu,o voce de aur a muzicii nostre romanesti.Si ce bine a facut-o.Cred ca i-a deranjat acest lucru.
Aceasta stralucire sigur i-a deranjat,…. juriul nu-si doreau asa ceva,….. ei muzicantii,ar fi intrat automat printre umbrele mediocritatii.Nu ma mai mira ca nu au stiut cine este R.G,macar ca era din breasla lor,....dar sa faci ochii mari cum a facut lo-groza,cand acesta a fredonat din Iubire bibelou de portelan al nemuritorilor Mondial,a fost pentru mine de ajuns.Dupa verdict am si stins tv-ul.
Are dreptate juriul,nu are ce cauta Radu Ghencea printre mediocritate ,smailishti,si alte groaze muzicante asemanatoare.
Pentru Mondial a fost bun Radu Ghencea,pentru grozaveniile smailisto-muzicante nu !Si ca R.G cred ca sunt si altii care au voce si ar sterge pe jos oricand cu actualii muzicanti opurtunisti,dar timpul va cerne nemilos valorile de nonvalori.
Ca dovada,Mondialul dupa 46 de ani are locul lui de frunte printre valorile autentice.
http://www.youtube.com/watch?v=zSB__WOZbH0" onclick="window.open(this.href);return false;

Credeti ca dupa 46 de ani smaili,grozava,si a lor ceata, vor fi fredonati?
Back in the days music was the only drug you needed

fluffy38
Posts: 405
Joined: 08 Oct 2008, 09:42

Re: Radu Ghencea-incomod pentru mediocritatea scenei muzicale

Post by fluffy38 »

As raspunde la intrebare dar nu am auzit de "smaili,grozava,si a lor ceata, "

Din cate inteleg ar fi vorba de ceva cantareti sau muzicieni autohtoni?
"Civilizatia vine dinspre apus, lumina vine de la rasarit!"

tatatodor
Posts: 140
Joined: 13 Dec 2008, 15:45
Location: arad

Re: Radu Ghencea-incomod pentru mediocritatea scenei muzicale

Post by tatatodor »

mai corect e muzicanti autohtoni.....Muzicienii se recunosc si se respecta intre ei !

http://www.rtv.net/discutii-aprinse-la- ... 50185.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Back in the days music was the only drug you needed

fluffy38
Posts: 405
Joined: 08 Oct 2008, 09:42

Re: Radu Ghencea-incomod pentru mediocritatea scenei muzicale

Post by fluffy38 »

Acuma am inteles despre ce e vorba. Imi cer scuze ca am intervenit in topic. Este un subiect care ma depaseste.
"Civilizatia vine dinspre apus, lumina vine de la rasarit!"

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15378
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: Radu Ghencea-incomod pentru mediocritatea scenei muzicale

Post by momolo »

Nu ma uit si habar nu am de aceste emisiuni teve (care imi provoaca greata). Dar ce pot sa spun.... Radu Ghencea chiar are voce si talent insa, citez:
"Mie îmi place stilul, dar îşi are locul.. în trecut", a declarat Smiley.
Putzoiul asta cu nume englezit care apare pe afisele de la metrou....chiar are dreptate.... in felul lui.
Radu Ghencea canta ...muzica, ceea ce este in contrast cu zgomotele produse de "Smiley" si generatia acestuia (de impostori si mediocritati sinistre).
MUZICA nu prea are ce cauta in ziua de azi prin repertoriul celor care erau in acel juriu ( Loredanagroaza & company), personaje varate pe gatul telespectatorului majoritar de ani de zile. Explicatia e simpla si decurge dintr-o realitate a societatii romanesti - Radu Ghencea nu face parte din gashca si nici macar nu urmeaza turma. De aceea este firesc sa fie eliminat din aceste parodii de emisiuni teve, adevarate pepiniere ale mediocritatii si prostului gust.
Lumea a evoluat, cei spalati la creier spala la randul lor pe altii, generatie dupa generatie. De vazut cat va mai functiona, banui ca nu prea multa vreme.

Din pacate nu exista o industrie autentica de muzica romaneasca. E doar o lume mica si ingusta a mediocritatii si gashtilor unde haita numeroasa de hiene flamande dupa fiecare euroi castigat pentru nimic (vorba celor de la Dire Straits http://www.youtube.com/watch?v=dlPjxz4LGak" onclick="window.open(this.href);return false; ) se bat pe un cadavru costeliv, adica piata autohtona, mai mult inexistenta decat ceva concret, mai mult in pierdere si pe sponsorizare (a se citi ori spalare de bani, ori plata contra servicii de supt mataranga). Este si normal, boborul pirateaza, nu cumpara CD-uri. Chiar si audiofilul mioritik care s-ar presupune ca e mai educat, asculta in FLAC (pirat de pe net) prin DAC-ul USB sincron si asincron. Daca am vazut atatia care dupa ce au dat o tona de bani pe scule se zgarcesc sa-si cumpere cateva CD-uri legale ascultand mai degraba muzica piratata de pe net (in FLAC), atunci cine ar cumpara discurile lui Radu Ghencea ca acesta sa nu-i mai pese de emisiunile teve cu Loredanagroaza si putzache Smiley in juriu ?!

Voci precum cea a marelui Aurelian Andreescu nu mai sunt la moda acum. Azi traim in lumea lui ...Smiley cu ipod-ul in urechi asimiland ritmuri satanice, sunete care defapt ucid MUZICA (si ceea ce decurge din toata treaba asta).

Prin 1998 am lucrat cu un membru al fostei trupe Mondial, Radu Stoica (solist), pe vremea aceea arhitect la Paris plecat din tara undeva la inceputul anilor 70. De la el am primit un CD cu ocazia reuniunii formatiei Mondial prin 1998 ( http://suculente.wordpress.com/2011/06/ ... umosi-ani/" onclick="window.open(this.href);return false; ). Pe vremea lor si a lui Aurelian Andreescu se canta..... MUZICA. Acum se clikaie cu mousul si orice fatuca ragitoare sau orice pularau incadrat intr-un anume look standard pot sa ne invadeze mediul audio ca nu mai ai scapare! Oricine nu e cu turma este expluzat. Asta e problema.

Asa ca-l inteleg bine pe tatatodor cu toate ca nu-s fan de asemenea emisiuni teve.
"Tinereţea este o noţiune, biologia un adevăr. Ele împreună dau dimensiunea existenţei"(Geo Bogza)

Post Reply