Draga Hersorin, gandindu ma la buzunarul din ce in ce mai mic al unui client roman, la zicala englezeasca, Sunt prea sarac, sa mi iau lucruri proaste, indraznesc sa dau cateva referinte, strict in ce privesc playerele digitale, aici gandindu ma desigur la acel CD cumparat si colectionat, ce nu va fi detronat asa curand..
O solutie pe tuburi ar fi o solutie absolut viabila. Alegerea mea, Unison Research CDE, pentru cei care nu pot varsa mai mult de 3000 euro. Constructie frumoasa, ce poate impodobi oricand un vechi scrin de nuc..

. Un buffer analogic cu 4 tuburi ECC 83/ 12AX7 EH, ce se pot upgrada cu NOS uri din diferite scoli nationale, dupa priceperea fiecaruia, gandindu ma la un Philips, un RCA, un Mullard..un converter Crystal CS4392, exceptional ptr banii dati, transport TEAC CD5010A, se gasesc, iti iei rezerve si l ai pe toata viatza

. Desigur, se mai pot considera si alte branduri ce vin cu astfel de solutii..
Gandind mai sus, la un buget superior, Accuphase e alegerea mea, indiscutabil. Fabuloase, un design retro ce place la multi, blocuri optice practic indestructible precum un T 34, lucratura interioara de exceptie. Poti merge linistit pana in varf!
Printre fanteziile sexuale personale

includ> Nagra CDC ,
http://www.nagraaudio.com/highend/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
si Audio Research cu solutia de top REF CD9, care pe langa mecanica de referinta Philips PRO2R si electronica all-tube, aduce ca mare noutate setul de inputuri digitale de pana la 24bit/192kHz (inclusiv USB-HS) 13.000 USD
Multi ar zice si un dCS de varf, dar avand preturi absolut astronomice, ce frizeaza realitatea mondiala, nu prea se pot lua in considerare..
Nota>postand acestea, am facut o gandind o solutie cdplayer combinat cu un combo de casti cat mai scump, o alegere gustata din ce in ce mai multi, din ratiuni financiare. Combinatia cu amplifuri, monobloace, preuri, boxe, matze platinate la 6000 euro m, imbaiate in ulei de sarpe, mochete audilice, camere tratate, aranjamente florale, fiind prea complicate

"Este intotdeauna de preferat compania oamenilor care cauta adevarul, fata de a celor care l-au gasit deja" Terry Pratchett