Un interesant articol prezentat mai jos>
http://www.whathifi.com/blog/the-cd-is- ... -old-today" onclick="window.open(this.href);return false;
mai este o problema si mai nasoala, promovarea agresiva a formatului mp3 de vanzare pe internet. Am cumparat CD-uri de ani de zile (desi in ultima vreme am facut pauza..) de pe Amazon, atat USA cat si Germania sau UK. Fiind client vechi si cu activul de cumparaturi 100% numai CD-uri audio, Amazonul m-a bombardat pe toate caile cu oferte de download mp3 ba promotional, ba pe pret redus! Mailuri de spam cu tonele, toate cu reklama la mp3 sau sa-mi atraga atentia ca exista chestii in mp3 aparute noi....desi ceea ce aveam in "caruciorul virtual" de cautare si punere deoparte era EXCLUSIV formatul CD, poate si cateva LP la care doar ma uitam deoarece preturile sunt triste. Adica, mai concret ceea ce vreau sa spun - nesimtitii astia batuti in cap de la Amazon au vazut ca eu cumpar 100% numai CD-uri AUDIO, au vazut ca vizionez si selectez NUMAI formatul CD audio sau eventual LP si cu toate astea, m-au bombardat numai cu reklame si oferte pentru mp3 !!!!! Mai frate, la cretinii astia nu le spune nimeni ca omul care cumpara o tona de discuri AUDIO CD nu o sa cumpere niciodata rahatul lor de mp3 ?!!! (eu nu-l primesc nici gratis!)....Ba culmea! Acum mai multi ani pentru ca am luat o poala de CD-uri mi-au dat....bonus/premiu sa ....descarc mp3 !!!!! Evident, nu m-am obosit nici o clipa sa descarc asa ceva, personal am tot dispretul pentru acest format care a contribuit la uciderea Muzicii si formarea urechilor de tabla ( si prin "loudness war" ) in special la generatia tanara !TomJones wrote:a trecut timpul....sa speram ca cd-ul nu va muri...pacat de calcaiala gratis de mp3-uri de pe net, dar ca audiofil nu ai voie sa renunti la cd...