Sara, frumos nume! La fel si amplificatorul prezentat de Dvs, de la monitor imi apare, ca fiind bine lucrat, la cat ma pricep eu. Este sigur, ca aveti multe nopti nedormite.

Felicitari !
Maestre Raimond, cu acel link m ati bagat complet in ceata..cuprinde multe grafice, multe calcule aritmetice, eu nu fac parte din lumea rece si calculata inginereasca, ci din cea visatoare si calda a ..pasionatilor..
Eu am facut referire la un nume francez, mai ales ca exista un duel al prenumelor de botez..Sara, Cara, Aura..si am ajuns la Kora.
Acesta e brandul cu pricina, eu personal i l cunosc de prin anii 90..
http://www.tnt-audio.com/ampli/kora90_e.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Francezii, baieti scoliti si rafinati cum ii stim, pe langa renumitele Jadis, Audio Aero Capitole, Focal, Cabasse, Triangle, mai au si cateva nume esoterice, cu denumiri solare, precum..Cairn, YBA, acest Kora, Metronome Technologie, ce au nascut un cd player de referinta la 23.000 $, Kalista

si inca cateva nume ce numai un francez le poate tine minte.. un Guillaume de Machaut, Josquin des Prés, G. Chaucer, Gilles Binchois, un Charpentier, un Lully, un Leclaire, un Faure, un E. Lalo, Cesar Franck, Olivier Messiaen, un Delibes, un Eric Satie sau un Iannis Xenakis, nu or fi fost altceva..judecand dupa numele sonore, ce apar de la anul 1300, intr o vreme cand multe tinuturi descopereau prima data apa si sapunul, sa i credem si pe cuvant..
"Este intotdeauna de preferat compania oamenilor care cauta adevarul, fata de a celor care l-au gasit deja" Terry Pratchett