Eu am sugerat acel rig initial, format dintr un headphones Burson entry level si un Sennheiser HD 600, stiind bine ce pot amandoua, au sinergie intre ele, o textura sonora buna pentru banii oferiti.
Burson, este un nume relativ nou pe o piata din in ce mai aglomerata a cascofiliei, un brand australian, o constructie robusta, solida precum tancul , cu un aspect interior ireprosabil, piese de calitate, un sunet cu punch, adica cu impact.

Senn HD 600, e o casca confortabila, cu 2,5 N, ca presiune de contact, dinamica, all rounder, adica se preteaza la orice tip de muzica..clasica, jazz, blues, rock progresiv, electronica, pop, usoara..este neutra, mai echilibrata ca surata sa mai mare, Sennheiser HD 650

, nu duce lipsa de bas, f. important pentru muzica anilor 70..80!

Are o nuanta cumva dark, dar combinata cu acel un amplif SS dedicat, se lumineaza.
Un Sennheiser HD 650, va putea fi condusa excelent de un amplif Creek OBH 21 SE, dar asta e o alta poveste..
Mai bine strange bani cateva luni, poate un an si achizitioneaza ceva care iti va oferi o valoare mai ridicata pentru suma platita.
Iar solutia asta oferita de un ordinator, flacuri, mp3, amplif, boxe bookself, datorita configuratiei blocului (plin de rigips), va fi din punct de vedere audibil, infioratoare.
Problema serioasa o va avea cu acel sistem modest, gen placa de sunet, no offence! .. cum au spus si domnii Hondaru si Panzer mai sus, e important sa investesti intr un cdplayer dedicat. Un laptop nu l poate inlocui, asta e claro! Urechea se cultiva, daca ai resurse, vointa si ambitie..
http://bursonaudio.com/Burson_HA160.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en-us.sennheiser.com/best-audio- ... ifi-hd-600" onclick="window.open(this.href);return false;
Daca devin susceptibil de ce le am vandut, este ca mi am luat un combo din alta liga, de 2 ori mai scump, pretabil ptr auditul meu.
PS>Cine isi va alege aceasta varianta, va avea nevoie de cd player de calitate. Pe piata sh, sunt multe surse vintage bune, problema este cu modele noi. Minimul de 1000 de euro devine obligatoriu, astfel iti vei lua in ras, rigul de casti.
"Este intotdeauna de preferat compania oamenilor care cauta adevarul, fata de a celor care l-au gasit deja" Terry Pratchett